Коментари - Здравко излезе от ВИП Брадър, вече няма да има номинации | life.dir.bg
назад

Здравко излезе от ВИП Брадър, вече няма да има номинации

Победителят от първия сезон на "Биг Брадър" Здравко излезе от Къщата на ВИП-сезона на шоуто и е последният изгонен от зрителския вот.

Обратно в новината

Коментари - Здравко излезе от ВИП Брадър, вече няма да има номинации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като се прави здравко на голямаработа да вземе една детегледачка и жена му да е плятна до него

Между другото - не гласувайте! не пращайте sms-и. Ако не искате парите, които давате, да ги вземе някой когото не харесвате - все едно кой - просто не гласувайте!

Налага ми се да пиша още веднъж - очевидно с наивността най-трудно се бори човек. Абе вие наистина ли си въобразявате, че тези випове са нещо повече от вас!?!?!? Толкова ли не използвате мозъците си, а само очите? Какво означават глупостите, че виповете били постигнали нещо в живота?! Ами една жена, която например успява да свърши отлична работа в област, която не е медийна, не е ли постигнала нещо? Ами мъж, който успява да внуши на децата си сигурност и спокойствие - не е ли постигнал нещо! Една старица, която сама си издържа внуците по.малко ли е постигнала от Еврото!?! Я си разгледайте критериите, защото докато не започнете да цените наистина важните неща ще си останете безличини, криви огледала на мутрите, които гледате на екрана! Ей, вие доказвате, че сливенския поп май е бил прав!

а какво ще кажете за предаването Горещо с Крумчо в събота!Не бях виждала нещо по - нагласено и смешно.........Винет пак я изкараха светица!

Абе хора, имате ли чувството, че тази Христина не е сама със себе си? Забелязали ли сте как се смее и за миг лицето й придобива крайно сериозен вид, все едно е плакала, а не смяла. Мисля си, че е малко лудичка.

samo desi

Абе, кажете си честно-ще гласувате ли с смс? наистина ли ще им дадете пари. Това си е малоумие!

Жалко аз Здравко го харесвах.Жалко!!!!!!

Много хуваво че го има този ''ВИП БРАДЪР'' та да разберем простотията на '''''звездите' къде ги видяхте тия ''звезди'' аз ''селянката'' никога не бих си пазволила да обиждам някого така та макар и под режисурата на някого. то шоу, шоу ама защо простотията взима връх бе хора -право казват немците че българите още трябва да зреят за ЕС ама като гледам ще ни трявват още 200 години да, да.

Не мисля, че Христина е ВИП. Това, че е селянка е ясно на всеки. Не селянка само по произход, а селянка по душа! Не съм виждала по тъпо, по ограничено и по ревниво същество. Тя е задушаващ тип жена. Не мисля, че това семейство ще просъществува дълго. Всичко беше измислено за да спечелят 100хил. О! Всъщност май се сетих за индивиди близки до ограничеността на Сливенската ВИП дама - 3те Т от последния Биг брадър. Аз не слушам чалга и няма да прослушам. Но не мога да отрека гласовите данни на Десислава. А Азис, който преди не понасях с това си участие успя да спечели много хора, защото показа че е човек и най вече супер купонджия и не му пука от нищо. Незнам кой да спечели. Но знам, че не трябва да спечили Христина, нито Тишо. На Тишо лоша шега му изигра злата вещица Венетка!

Как може да изгонят Здравко.Това е пълна простотия.Мразя чалгата да бяха изгонили Десислава.Това просто създание!!!!!!!!!!!!

Само не на Христина парите!Стига с хитрите планчета на Здравкови.защо Христина да ги вземе?Защото е много начетена,умна,интели и възитана? Или защото много добре възпитава детето си? Цигарата е винаги в лицето му,непрекъснато му повтаря не това,не онова, а обръщението какво правиш ма? е просто уникално.С какво допринесе за шоуто освен с безкрайните си мрънкания,скандали и викове?

ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ ЗА НАГРАДАТА НА ТЕЗИ АЛЧНИ И БЕЗОГЛЕДНИ ХОРА,КОИТО ГЛЕДАТ НА ФЕНОВЕТЕ СИ САМО КАТО НА ИЗТОЧНИК НА ПАРИ,ИНАЧЕ ГИ ПРЕЗИРАТ.НАЛИ СА ЗВЕЗДНИ И НЕДОСЕГАЕМИ!НЕПРЕКЪС СЕ НАДЦАКВАТ С КОЛИ,АПАРТАМЕНТИ И СИЛИКОНОВИ ОПЕРАЦИИ! ЗНАЧИ НЯМАТ НУЖДА ОТ ВАШИТЕ ПАРИ!ПО-НЕМОРАЛНИ ХОРА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА,РАЗКЪСВАНИ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ЧЕ НЯКОЙ ИМАЛ ТРИ АПАРТАМЕНТА, А АЗ САМО ДВА.ТЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ КАМО ЛИ ДА ДАРЯТ НЕЩО ЗА СИРАЦИ И БОЛНИ.КАКТО САМИ ВИЖДАТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ,НЕОРАЗОВА И ЕЛЕМЕНТАРНИ.ПРИЗОВАВ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ ЗА СМС-и!!!!!!!!!!!!

6TO ZA VIP SA TEZI TAPIRI!! ???

Само не на Христина парите!Стига с хитрите планчета на Здравкови.защо Христина да ги вземе?Защото е много начетена,умна,интели и възитана? Или защото много добре възпитава детето си? Цигарата е винаги в лицето му,непрекъснато му повтаря не това,не онова, а обръщението какво правиш ма? е просто уникално.С какво допринесе за шоуто освен с безкрайните си мрънкания,скандали и викове?

СТРАХОТНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!!

Какво харесвате толкова в Десислава-къси крака/обути в кичозни чехлички/, къс врат, напомпанкравешки бюст, доста заоблени задни части.Неуспешна намеса на пластични хирурзи. Нищо естествено. Напразно си е дала парите. Би било добре да помисли и за ботокс, стоматолог и хора, които малко да я образоват. А че има глас-има. Но има толкова много като нея с гласови данни, но не ползват нейните похвати да се покажат.

На мен ми харесва Ники-китаеца, защо не коментирате него, той е симпатичен и естествен, нека той да спечели за да се махне от циганина.

Magi triabva da spe4eli. tia e nai svesnia 4ovek v ka6tata. kateto se mnogo izloji . predi haresvah desi. na hrisi i ne e miastoto tam. samo Magi e dostoina za nagradata

magi da spe4eli

Abe Kateto zasto edin pyt ne nare4e Kitaeca selianin??? Zastoto fenovete na Azis sa mnogo i niama da moje da spe4eli pari4kite... Kato ne i dreme sto ne si izleze?? Stoto ve4e gi sanuva 100te hiliadi.. A sled kato obiknovenite hora sa pod nivoto i, sa druga klasa hora i t.n. zasto da si davame parite da glasuvame za neia??? Iskam da spe4eli niakoj po-obiknoven- Kitaeca, Tisho, Hristina ili Kalin, za da razberat zvezdite kakvi zvezdi sa, da se poobrazovat malko pove4e predi da opredeliat po-nizshata klasa na obiknovenite hora, i da se setiat 4e vsi4ki hora sa ravni...

VIE STE LUDI,OSVEN KATETO I DESI VSI4KI OSTANALI SA MURDI.KAKVI VIPOVE...KATETO VSE PAK E AKTRISA.

ПРАВ СИ! ХРИСТИНА НЯМА ВИСШЕ! АЗ СЪМ И ПОЗНАТ И ГО ЗНАЯ!

Абе хайде стига с тези селяни и граждани! От една седмица само това се повтаря.Егати и дребните душици сте!

защо не ги положат на един тест по интелигентност,поне нагледно да се убеди народа,кой селянин и кой по селянин.

KALIN ILI KITAECA 6TE VZEME KINTITE!! DRUGITE ZA STUVAT I 5 stotinki!

Деси е прекрасна нека тя спечели.!

ВСИЧКО Е ПРОВОКАЦИЯ- КРЪСТНИКЪТ НА ЯНИЦА ЩЕ И НАПРАВИ ПОДАРЪК ЗА 100000ЛВ.ПОД МОТОТОМОМИЧЕТО ОТ НАРОДА ПОБЕДИ ЗВЕЗДИТЕДРЪН... ДРЪН НИЕ ИМАМЕ ДУПКИ ВМЕСТО ОЧИ И НЕ ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА. АКО ИМА РАЗУМНИ ХОРА ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ ЧОВЕК КОЙТО Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИЗКУСТВОТО ,ПО ТОЗИ НАЧИН ЧАСТИЦА ОТ ТАЗИ НАГРАДА ЩЕ СТИГНЕ И ДО НАС ПУБЛИКАТА.СТИГА СМЕ КУПУВАЛИ ,ЯХТИ ,ХОТЕЛИ И АПАРТАМЕНТИ НА ОБИКНОВЕННИТЕ.

хахаха... катерина имала талант...по-некадърн актриса от нея няма,а това,че така е цапната в устата не прави чест на годините `и....пискливия глас на азис го има всеки трети циганин..но да кътат(и той и силиконожите му колежки) пари за черни дни..времето на пошлата чалга е към края..надявам се!!!

Това,което мене ме отврати най-много е невероятно лицемерното и плитко поведение на Катерина Евро...Тази разпасана 50 и кусур годишна к*а всички я знаят,че я натиска 25 годишно момче,Георги от Видин,прави ми се на някаква ВИП персона,а на пръсти се броят филмите,които е снимала.Още от самото начало се присламчи към Азис и Десислава,защото знаеше,че спечелването на благоволение от Васко означава сигурно взимане на парите.Лицемерничи и прави мили очи на Деси,за да могат зрителите да мислят,че е близка с нея,за да може да манипулира хората...Отвратена съм от жалкото и сметкаджийство и интригантство,на тая възраст не и отива най-малкото и дано да излезе по-скоро,4е вече истерясва за хероинче..

nqma da vidish nito kak Kateto shte se zadavi ot zloba, nito kak Azis shte napravi tova, koeto kazvash.....shtoto na tqh izobshto ne im dreme. Te shte si prodyljat kupona, Hristincheto shte si ide v Primorsko, a ti shte chakash sledvashtiq sezon ....................

не ви вярвам, но поне вие ще го прочетете Ние селяните струваме много повече от вас набедените граждане със самочувствие без покритие

Не гледам това нещастно предаване, но това, което съм видяла случайно ме възмущава Жалко за ингелегетността на бългърските деца, които заминаха от България. Останаха , такива достойни ВИПОВЕ, от които да се срамуваш, че си българин вече. Давайте наградата на Евро, тя е точното олицетворение на съдателите на брадърите и комай на управляващите ни. Те гледат на народа си както Евро на Христина. Така може да се държи само човек без възпитание и омерзен от собствените си неудачи. Евро не си никакъв ВИП. Никой уважаш себе си ВИП не би участвал в такова предаване.

Деси е прекрасна жена, вдъхновяваща женствена,тя притежава физическа красота облагородена от духовна прелест- наистина рядко срещна почти съваршена красота.

Вън омразната и противна евро

Вън омразната и противна евро

Абе тая Евро е луда бабичка. защо не си стои в къщи да си гледа бабешките работи

Призовавам всички да гласуват за Хриси ,с което ще дадем своя вот против станалата отблъскваща на цяля България баба Ката

Скъпичка, извади и дай на Здравко и жена му 100 000 лв и не ни занимавай повече с тоето скапано мнение. Значи в България всички БИГ и ВИП Брадъри са за семейството на Здравко така ли? Прости хора сте, щом искате гушете ги с пари, без мен. Нахалство и прототия, селяндурска и войнстваща посредственост, като теб.

ТУК НЯКОЙ СЪЗНАТЕЛНО МАНИПУЛИРА ХОРАТА ВЪВ ФОРУМА. ХРИСТИНА Н Я М А ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Призовавам всички да гласуват за Хриси ,с което ще дадем своя вот против станалата отблъскваща на цяля България баба Ката

IZOB6TO NE ISKAM DA PRILI4AM NITO NA DESA, NITO NA KATETO PO PROSTA6KO POVEDENIE I PORNO DARJANIE.

radost-gadost .... mnogo se smiah setih se za tochno edna takava

Radostina e super prava.Azis e tap gaz, a kateto ewro i desislawa sa naduti i elementarni ku4ki. desi e i glupava

Веси и ти Реалистке, нима сте злобни, подли, нахални и очайващо невъзпитани като Христина?! Тази се омъжи не за Здравко, а за секс и пари! Тя не може да обича дори дъщеря си-пуши и прави секс до детето си. А това, че го носи сега като вързоп, е за да заблуди невинни себеподобни създания! За да се свърже със Здравко, тя не се посвени през първия Брадър да каже, че е бремена пред цяла България! Само жена с много долен морал би постъпила така! Сега не се свени да остане сама в къщата, защото чака 100 000 лв, за които и Стратегът от Приморско без свян настоява да и се дадат! Тия двамата правят секс пред цяла България за пари, а това се нарича Проституция! Съжалявам ви, момичета! Дано не сте Христинки! А в къщата има поне трима души с нормално поведение на български мъже и жени!

Дрън дрън. Здравко беше по-добър от десислава. И Христина е много по-добра от Евро. Наистина ли на забелязахте колко самозаблудена овца е Катето? Тя действително си въобразява, че е нещо повече. И тези, които дрънкат, че Христина не била ВИП - че какво им е хубавото на ВИПовете? Само надупи пуйки биха си въобразявали, че ВИП-хората са мили и фини - като Катето. Ако имаше малко здрав разум нямаше да се излага като селска скандалджийка. И то за една десислава, която наистана е дотолква никаква, че имитира куклата Барби - проститука във всяко едно отношение.

I AZ SAM ZA KALIN.BALANSIRAN,INT I DOSTOEN CHOVEK.NE MU E NUJNO DA PRINADLEJI KAM NIAKOI OT LAGERITE,TOI E LICHNOST!

Каквото по сценарий трябваше да стане - стана! Сега трябва добре да поразсъждаваме, за да разберем какво трябва да очакваме и какво ще се случи! А то разбира се няма да зависи особено много от зрителския вот, тъй като той е такъв какъвто го изисква сценария. Става ясно обаче. че има една много стабилна тенденция на толериране и за жалост се толерира НАГЛОСТТА, ПРОСТОТИЯТА, БЕЗОЧИЕТО, ЛУКАВСТВОТО, ЛИЦЕМЕРИЕТО, НЕПОКРИТОТО САМОЧУВСТВИЕ И ЛИПСАТА НА ПРАВИЛНА САМООЦЕНКА! Ще спра до тук, защото така или иначе всички вече разпознават основния носител на тези черти от къщата, а именно г-жа Евро. За съжаление тези 50 години живот ( тя води с повече от 20 години всички съквартиранти) не са и помогнали да поумнее и помъдрее, а напротив - да оглупее и опростее. Къде е тръгнала да мери рамо с новата генерация. А може би това е аналога на баба Вили от BigBrother3, само че е баба Катя! Всъщност която и да е тя едно е ясно - НЕ Е ВИП, НЕ Е БИЛА ВИП И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВИП! Може да е псевдо ВИП в собсвената си ограничена среда в която смятат, че щом твоята снимка е била отпечатана някъде, то ти си ВИП!? Ами те и на рецедевистите, пристъпниците и олигофрените снимките се отпечатват тук и там! Абе АЛБАНСКА МУ РАБОТА!

Радостинче, тъпите и грозни жени само на това ли се радвате? Никога, мила, няма да стигнеш Катето и Азис-тези имат талант да радват хората, а не име на радост, изпълнена със злоба! Поне не го казвай това пред хората-ще си останеш стара мома, или и за теб, като за Христина трябва да се търсят подходящи кумове и 100 000лв зестра, за да те преглътне някой Остап Бендер!

И аз съм селянка ,но по рождение ,а тази вътре по манталитет.Защо НТВ раздухва толкова този въпрос?Това ми намирисва на тенденциозно оплюване на Катето,която беше много права за Христина.И защо снощи не показаха интелигентните обгазявания на Здравко и Христина пред съквартирантите им и пред детето. Аз като жена не бих издържала това мрънкане от съпругата на Здравко. А какъв меден месец беше всички видяха.