Лора Лини стана майка за първи път на 49

Момченцето на Лора Лини се е родило на 8 януари. Кръстено е Бенет.

Обратно в новината

Коментари - Лора Лини стана майка за първи път на 49 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно известна в БГ

Браво, бе муцка - да сте живи и здрави и ти и бебето!!! Сигурна съм, че бебето ще е готино и талантливо като тебе! Мой приятел е първо дете на майка си, която го е родила на 49 години- той е здрав като бик, полов атлет и много добър бизнесмен - казват, че децата на зрели майки са невероятни таланти. А майка му го е родила на 49 не защото не е могла да има деца, а защото тогава се е омъжила. Желая на всички МАМИ в този форум да са живи и здрави и ако искат деца на тази възраст - да си родят!

Необходимо е да Ви информирам, че в случая само искане не е достатъчно. Излезте от приказките.

Само че не това е въпросът тук, а че е чудесно, когато хората желаят деца. А ако наред с това могат да ги имат - няма по-хубаво. така че, негативният ти коментар в случая е съвсем необясним, освен ако целта ти не е просто да се заяждаш и да "хейтваш".

Необходимо е да ви информираме, че когато човек истински желае нещо няма невъзможни неща...Престанете с тези песимистични изказвания не на място, защото ще ми дойдете много проницателни и по съвършени от природата...Ако беше толкова невъзможно ТЯ природата щеше да го измисли нямаме нужда от философи като вас...Аз съм на 39 години , родила 3 деца и то след като навърших 30...за мен абсолютно нормална възраст , но никога няма да спра да подкрепям която и да бил жена защото всяка която иска има право и не бива да и бъде отнето или подбито желанието от недоразумения като вас които само смятате и се изказвате неподготвени...

Тази новина ми дава надежда наистина й се радвам, аз съм на 45 и имам втори брак, имам едно дете и много бих искала и сега да имам още едно въпреки че малко се притеснявам не заради моята възраст ...тъй като като никой не ми дава годините, а иаз самата съм енергична много, но ме е страх да не стане с мен нещо ...и след това бъдещето ми дете да ...се почувства наранено и само ....но гледайки с оптимизъм в бъдещето и тук тази статия наистина ме окуражава!

И мен това ме спира , аз съм на 39 , но същите мисли ми се въртят в главата..

Не се притеснявайте. В крайна сметка - на всекиго, без значение от възрастта, може да се случи всичко по всяко време, но това не трябва да ви спира, не само за деца, но и за каквото и да е друго в живота. Успех!

Всяко чудо за три дни. Който злослови, ще злослови три дни и после ще си намери да плюе по друга тема. А това, че една жена си е родила дете си остава за цял живот. Човек живее заради себе си, а не за тези, които нямат угодия. Освен това, ако някое дете реши да се подиграва на детето на някого, винаги ще намери за какво. В моя случай, например, на малкото ми дете се подиграват заради очилата, в това число и по-голямото ми дете му се подиграва. Аз, обаче, съм го научила "да не му пука". Деца, какво да ги правиш. Освен това, в днешно време на много деца родителите са по-възрастни и на хората не им прави вече толкова впечатление.

олеле,и тук ли нахрачиха ганьовците???иначе-всичко най най за Лини и детето и!

Единственото важно нещо, драги критикуващи съфорумци, е да се раждат деца от умни и образовани родители, а не просто от малки и с ограничен интелект родители. Затова изказвам адмирациите и подкрепата си само за такива родители.

гвбв

10000 харесвания за този коментар. Смисълът е сигурно много дълбок. Помогнете!

Да са живи и здрави!Дано детето да и носи много радост и щастливи мигове. Всичко друго е без значение...

Не мога да разбера защо се плюете, като пълни простаци. Най-важното е да бъдеш отговорен родител независимо на колко си. Има млади и отговорни родители. Защо е тази злоба срещу тях? Примирете се, че има успели млади хора, които разчитат единствено на себе си. А има и хора на възраст, които са пълни мухльовци и егоисти. Нека всички да имат деца, тогава , когато са готови да поемат тази отговорност. Не сте вие хората, които да определяте кой, кога да има.

Браво! Прекрасна жена и много добра актриса!!! Здраве и късмет на цялото й семейство!!!

Дано има повече такива хубави новини, на фона на толкова много смърт и страдание по света. Също много хубаво е, че и коментарите тук, с изключение на 1-2 идиота, са по-адекватни и показват мислене, за сметка на предразсъдъците. Има надежда за нас, българите:)

Така е. И съвсем закономерно, двамата идиота веднага побързаха да се "отчетат".

Това, че някой не споделя твоето мнение, не значи, че е идиот. Много примитивно мислене.

Хе-хе, на тази възраст някои етноси у нас правнуци дундуркат...

То нали знаеш, всеки си шета на акъла... Не знам кои у нас на 50 дундуркат правнуци..., а май се сетих :)))))) Ама ако те са ти мерилото, лошо!

БГ МАМА до Ай Ся Аи Ся - у нас само "гражданите" ог ФАКУЛТЕТО дундуркат пра-внуци на тази възраст, че дори и не са пра-внуци, ами направо са пра-пра внуци, ама нещо не ги дундуркат, ами ги продават в Гърция за жълти стотинки или ги чакат малко да поотраснат - да ги пратят на околовръстното да проституират. Така че млъкни - хейтър такъв!! Дори си се объркал - на 48 се дундуркат пра-пра-внуци - като родиш на 12 --на 12 си майка, на 24 баба, на 36 пра-баба, а на 48 пра-пра баба!

Загубени хора. Нали са правили изследвания на плода за малоформации вероятно още от зачеването. Плодът е бил здрав и го е износила. На каква възраст го е решила си е нейна работа. Има достатъчно пари и за абитуриентски бал и за всичко.

Тъкмо детето ще си има майка, леля и баба наведнъж. Пустият му мерак за шушпензия, не им дава мира дори и в предпенсионна възраст. Това е просто изклюбение, редно беше да пробва много по-рано и щом може сега, значи и тогава е могла, но какво е чакала, пак ли идиотското оправдание с кариерата?

С извинение за баналната фраза, но кой си ти да решаваш за кого какво и кога е "редно"? Коментари като твоя правят само елементарни, смешни човечета.

ти пук... стга си се заяждал(а) с човека... много е прав- що за безумие да имаш и мама и леля и баба. явно човекат с свикнал(а) на самотек, защото нали знаеш, като го родят на 1з, след няколко години детето нищо си няма... всеки родител си поема патя и варшее нови ниви... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Представих си как Лора с наведена глава ти се "оправдава". Идиот/ка!

ето това е глупост баба на 49 хайде стига тъпотии, бабите на 42 бяха тези от едно време сега една жена на 35 е направила кариера, взела е дом, има стабилност и това да има дете и след 40 не е изненада за никой дай Боже всеки му тази смелост

Хващам бас, че повечето дето я оплюват жената за възрастта и като са родили млади са впрегнали цялата рода и по майчина и по бащина линия да гледат детето - такъв е селския БГ манталитет - родителите може да гладуват ама купуват на селския бек кола или апартамент, уреждат го на работа с връзки и т.н.

да го духаш и ти и "стандартната медицинска наука" - която не е никаква наука, а е за балъци като теб. Официалната медицина също се нарича традиционна - традиционна може да се нарича примерно китайската медицина, която съществува от хиляди години за разлика от тази, която ти наричаш традиционна и съществува от много по-скоро и е просто бизнес

Браво на жената! Да са живи и здрави с бебока! ;)

Стандартната медицинска наука посочва по-висок риск за усложнения на бременността при жени над 35 години. Тези усложнения могат да бъдат категоризирани както следва: Медицински заболявания, засягащи майката и плода Генетични аномалии и дефекти Загуба на бременността Усложнения при раждането Колкото по-нагоре от 35 е възрастта ви, толкова повече нарастват и тези рискове. Айде ,ограмотете се малко ,преди да пишете!

Сега ще ти наслагат минуси и ще те оплюят. Болшинството нямат елементарна медицинска култура.

А ти нямаш елементарна "култура" на мислене. Откъде знаеш, че жената преди това не е взела предвид физическото си състояние въз основа на обстойни медицински изследвания? Въпросът е съвсем друг и няма нищо общо с подобни на твоите "съждения".

А ти пък отде си сигурен за "голямата" си медицинска култура! Кой си ти да определяш на колко години ще ражда жената? Водиш научна статистика за раждането след45. Че отде знаеш дали не е с донорска яйцеклетка, аман от тесногръди комплексари!

Не си ОМГ, а си ГМО. Бременността и раждането винаги са свързани с много и различни рискове, независимо от възрастта. Важното в случая е тяхната индивидуална медицинска оценка, като се вземат предвид всички фактори. Именно въз основа на тези ИНДИВИДУАЛНИ особености всеки отделно ЗА СЕБЕ СИ взема решение за деца. Комбинация от фактори-индивид-решение. Вдяваш ли? Апропо, говориш само за бременност, а къде пропусна ролята на мъжа за качеството на семенния материал?

На тази възраст яйцеклетките стават все по-некачествени,и те остаряват... Вижте,хора!Това ,че някои(и от вас) са придобили дете на средна възраст,не означава,че това е нормално!Бъдете реалисти!

Това каква връзка има с новината? Актрисата е родила здраво дете, да им пожелаем здраве и щастие, а проблемите на късното майчинство и бащинство не са тема за разискване в момента. Трябва ли една хубава новина да бъде помрачавана пак?

Всички жени около мен, които родиха деца с проблем са млади, под 30. Знаеш ли кол колко им пука за статистиката? То едно време и на 40 се е считало, че вече си за гроба, така че няма как нещо, писано преди години да е валидно за днес.

Така ти се иска. Статистиката сочи друго.

По тази причина вероятно светът масово ражда след 35 години! Чети си там медицината, а, слава Богу, хората си разполагат със собствения си живот, без да се допитват до теб.

И какво от това, животът продължава. Всеки живее своя живот.

бялата раса намалява щото много семеиства както при нас в балагария раzдат по 1 дете и както в случая доста по касно от нормалното.за састото това време едно индииско семеиство сте се е увеличили 4-5 пати в повече

Това да не ти е междурасово състезание за плодене и множене?:) Между другото, индийците също се числят към бялата раса:)) Малко повече мисъл и грамотност никога не са излишни...

Хах, да, и на мен ми направи впечатление фалът с индийците. Изобщо, има права връзка между грамотността и познанията на хората и равнището на изказваните от тях разбирания.

Госо ти на училище ходил ли си бе?

Човек(втората част от думата показва колко трябва да живеем),е,на50 си още млад ,остаряването е някъде към 85-90,аз родих второто си дете на 43 и живота тепърва започва за нас,а за вас-не знам,това е личен избор на всеки,има и 20 годишни старци,познавам такива!!!

Възхищавам ти се, браво! Много,много здраве и щастие желая!

Всеки има правото сам да реши, кога да стане родител. Никой няма право да съди. Гледайте си в своте панички, а не в чуждите.

Изключително си прав/а. Тези, които обикновено гледат в чуждите чинии и остро съдят другите хора, са изключително голями комплексари, които имат много по- голями проблеми от другите и чрез това искат да скрият своите проблеми и да се самозалъгват колко другите са зле, а те колко са добре. На никого не плащайте данък обществено мнение и си живейте живота както на вас ви харесва.

Съфорумци, менопаузата при различни жени настъпва на различна възраст. Аз имам позната, която имаше редовен цикъл на 55 годишна възраст. Други жени влизат в менопаузата в ранните 40 например. При всеки е различно. Има ли риск при късното забременяване? Разбира се, че риск има, но все си мисля, че хора като Лора Лини могат да си позволят риска. Не мисля, че раждането на по-късна възраст е неморално, нали тялото си изпълнява биологичните функции. Ако природата беше решила, че жените до 25 години вече трябва да са родили 3 деца, значи менопаузата щеше да настъпва на 30. Замислете се.

Много вярно, не на последно място раждането на дете в по-късна възраст подмладява жената и забавя настъпването на менопаузата.

За съжаление късното раждане подлага детето на голям риск от заболявания, които никак не са за подценяване.......

Мдаа, егоистично погледнато, така е. НО дай да сметнем нещо друго. Когато детето е на 20, и най-объркано в живота, майката ще е на 70 !!! Ето ТОВА не е нормалното...

Стига смятаааааааааааа, че в смятане и гледане в чуждата паница ти мина живота недоразумение такова...Ненормално било, има хора които на 70 са по дейни и от теб и от мен и всъщност какво значение ....

доста ти е елементарна и субективна логиката; на 20 едни са объркани, а други - оправни; доста деца на 20 години живеят без един или двама родители по различни причини, но са се справили с живота по-добре от мамините златни с многото баби

Ако детето на 20 още е объркано, то няма да го спаси майката на каквато и да е възраст. Ето това е проблема-осъждате късно майчинство, а не смятате че е ненормално на 20 децата да не са се ориентирали в тоя живот, те трябва вече да са в университет (евентуално) и/или да работят, не да продължават безгрижно да си живеят при мама без да плащат сметки, а само да са объркани!

Какво странно има ?? Не разбирам ?? Аха , искате да кажете , че жената е на много години :) В това няма нищо сензационно , поне не толкова от това двама гейове да имат дете . Но онова било толерантност ...

Дядо ни Господ, като е създавал хората (покрай другите животни), ни е изкалъпил мъжки и женски - за да произвеждаме нови хора, и ни е определил ранно време за настъпване на полова зрялост - за да започнем овреме производството, понеже пак той е заложил лимит за годинките живот (като някакъв сегашен производител на коли, компютри, принтери и какво ли не още), за да се обновява интензивно популацията и да му върви добре търговийката. Та да си гони по-пъргаво стратегическите цели ... Ние обаче сме му зае.... на дядо ни Господ производството и стратегическите цели (а не ги и знаем) и сме се специализирали да крадем безнаказано стръвта от Божиите (любовни) капани. Та чак до 39, 49, 59 години, когато се сещаме за нещо си и ... Да й се роди и живо, и здраво, и умно детенце на Лора, а като порасне, да се придържа по-близко до Божиите правила (не като баба майка си), колкото и да не му знаем на Господ стратегията. Амин ...

Сара е родила Исаак на 70 години. :)

Ти прочети за библейската продължителност на живота по онези библейски времена, пък тогава си оцени аргумента "Сара" ...

знаех,че в 21 век все още има хора,вярващи в измислицата "стар завет"

Излишно е да задълбавам в разсъждения относно това защо не си прав. Само ще обърна внимание, че според оригиналната стратегия на дядо господ, на 35 години вече щеше да си стигнал до пределния лимит на "годинките за живот", след което щеше да си предал богу дух в някоя пещера.

Хубаво е, че знаеш "оригиналната стратегия на дядо господ" - мислех, че никой не я знае, поклон ... Велик си ...

Колкото и да сме модерни, медицински ражденето е много по-естествен и нормално протичащ процес на 15 отколкото на 49 защото еволюцията и естествения подбор така са моделирали жената в продължение на 1.5 години, а модерният живот е на бебешките 100-200 гдини :) Но нали кариерата и удоволствията са по-важни..., а всъщност децата ни правят щастливи, не висенето в службата и по баровете.

Аргументи, свързани с естествения подбор, в днешно време и в този контекст са абсолютно ирелевантни. По силата на естествения подбор, половината от съвременното общество щеше да е измряло по ред причини, които днес, благодарение на прогреса, се считат за пренебрежими. Но дори да оставим това на страна, виждам, че в коментара си визираш само жените, а случайно или не забравяш приноса на мъжа за появата на детето на бял свят:)

Лечението на всякакви болсти, а не оставяне на инивида да отмре, заедно с болестта, също е в противовес с естествения отбор и природата, как ще го коментираш това, сульо? А как ще коментираш естественото зачеване на жени, които са между 35 и 50 години и никак не са малко? Кретенчета като теб намесват природата и естественото, само за да могат да излеят злобичка тук, но медалът има 2 страни.

Чаровна жена! Живи и здрави!

Като може, що да не роди.

а еи тва е! нали! седнали да ми смятат трябва ли не трябва ли. освен това, малкят има достатачно финанси да баде гледан добре, ако нещо се случи с лора, а не да реве маика му, че малко са и децките и да са и вонвни даржавата, бабите и липсата на жилище. защо детето трябва да е задалжение и да не трябва след определна вазраст. я моля... които си иска дете и може, ще си го гледаи радва, а не да го използва като залог за месечни пари от даржавата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много приятно излъчване има тази актриса - спокойна, уравновесена, да не споменавам, че ако снимката е актуална, годините изобщо не и личат. Да е щастлива със своето мъничко съкровище, няма по-хубаво преживяване от това да държиш в ръце единственото истински твое нещо, каквото е едно дете. Чудесно, че се е решила да го направи! Да са живи и здрави дълги години!!!

И нека коментарите от прееблите се да родят на 18 жени в стил "тая па ква е дърта" започнат СЕГА! :D

екстра гмо ? детето на 10 тя на 60 - баба с внуче детето на 20 тя на 70 ...

Стига сте смятали, че никой не знае колко му е писано да живее, Независимо кога ще роди. Болестите се подмладиха и много хора вече си отиват след 30 и 40 години. Така че такива сметки без кръчмар са пълна глупост. Да са живи и здрави, другото не го мислете.

Тази жена докато върви към 70-те а ти бягаш срещу нея няма как да я стигнеш .....Много задръстени и откачени хора има точно тук сега и в България.Кои сте вие да съдите хората кой кога ще ражда как ще ражда и дали изобщо иска да ражда...бъдете малко съвременни и живейте така както се живее в 21-ви век...На запад хората нямат подобни предразсъдъци и за това на 50 изглеждат така както тук на 30...Спрете вече да смятате , че от смятане и гледане в чужди паници ви минава живота и утре освен спомена че сте плюли в дир.бг след всяйка новина за хора които ви превъзхождат в пъти повече , друго няма да ви остане..

Е дъртите майки се изпотрепаха да слагат минуси

Мъж на 27 г. съм и ще ти кажа, че не са ти виновни "дъртите майки", а природната ти ограниченост, която демонстрираш. Но така или иначе, проблемът си е твой:)

Може да съм дърта ама съм МАЙКАААААА!!!!!.

Страхотна актриса.

Аман от еманциПатки, гледащи първо себе си...В БГ се напълни с такива и затова няма раждаемост!!!

А Вие не гледате себе си и сте алтруист?

Сигурно проблемът е само в жените? Ако вие бяхте мъже на място, способни да се грижат за семейство и да са отговорни, а не да хукнат след първата фуста и да зарежат семейството си, нямаше толкова жени да се стремят към финансова независимост и чак тогава да мислят за раждане. Вината е и в двата пола, деградацията е пълна и липсата на ценности доведе до тези времена.

Подкрепям казаното! Тук много се разсъждава как "едно време" се е раждало преди 20 и имало прираст. Да, вярно е! Но "едно време" мъжете живееха с отговорността да издържат и осигуряват семейство, а не да са завряни зетьови и по възможност да не плащат сметки.

Една от причините в България да няма раждаемост е, че жените не искат да раждат от ориент кочове като теб. За щастие, тази порода бавно, но сигурно отмира:)

Румене, ако беше жена, щеше да разбереш какви егоисти сте вие мъжете. Можеш да питаш гинеколозите да ти кажат дали причината за абортите "по желание" и ниската раждаемост е в жените или в егоизма на мъжете.

А, те жените си раждат, дали на 20 или на 30... лошото е, че бегат по чужбина по-умните и кадърни и там си раждат децата. А ти нали знаеш, че дяти не става само, трябва някой мъж да заплоди жената. Доста са "ОМГ" като им се спомене, па са да дупчим презервативи и разни такива удари под кръста - не върви, нали :)

рядко чаровна и прекрасна актриса..

Ама на абитурентския бал ще е на 70...

Да на 70 ще е и пак ще изглежда по добре от много БГ цървулани на 40. Да и е живо и здраво детенцето. Такива майки залужават уважение заради куража да си равалят рахата на тези години.

Прасе Гошо, тая със сигурност ще доживее до толкова...тя потна вода не е пила...,а многото наши "цървулани" няма и да доживеят и ха познай защо... Охлюв с охлюва му...

На нея рахата й е бил досега и в един момент се е усетила че живота й е минал напразно и че единствения начин да остави наистина нещо след себе се е да създаде дете..

Дай щото ще е на 70, да не се размножава ли? Човек трябва да живее в настоящето. Няма гаранция, че някой ще доживее до утре, но това не е причина да не се раждат деца. Едва ли са много жените, които мечтаят да станат майки за първи път на 50, тази вероятно има сериозна причина за това.

те не правят абитуриенцки балове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами на тях абитуриентският бал не им е основно събитие в живота, на което се излага на показ цялата простотия не само на абитуриента, ами на цялата му рода. За тях няма проблем, ако имаш майка на 70 - прилична и нормална жена!

Да са Живи и Здрави. И много щастие им пожелавам.

Как така се е родило на 8 февруари???????!!!!!!!! Коя година!!!!!!!?????

РОДИЛО СЕ НА 8 ЯНУАРИ

да защото го поправиха