Ромина Тасевска търси детска градина в Тайланд

Мис България 2010 Ромина Тасевска смята да запише малката си дъщеря Дария на детска градина в Тайланд, когато двете отидат при таткото Дарко Тасевски.

Обратно в новината

Коментари - Ромина Тасевска търси детска градина в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къква градина...то това дете си е направо за Кембридж щом родено на 15.08.2012 прави ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ!

Сън не ме хваща заради това.Абе вие от дира как ги избирате тези новини?Класация на простотии ли имате,що ли?Днес Григор Димитров игра блестящо срещу Надал.Това къде е в новините питам аз!

Стефи, някога да ви е хрумвало да погледнете в рубриката спорт? Вие явно чете само рубриката Лайф и как очаквате там да пише за спорт и постиженията на спортистите? Четете за Григор Димитров на първа страница, новина номер 1 в рубриката Спорт (малко по-долу от тази).

Новината за Григор Димитров трябва да е на първата страница,а не в отдел спорт.Или може би първата страница е запазена само за тъпите Златки,Курволети и Сидервци!

Новината за Григор Димитров трябва да е на първата страница,а не в отдел спорт.Или може би първата страница е запазена само за тъпите Златки,Курволети и Сидервци!Нищо против нямам това момиче,но толкова незначителна новине не интересува никого.Да са живи и здрави,но вече ми писна да чета само коя чалгаджийка с кого се целувала.И не го търся специално,то просто си седи там-на първа страница.Там,дето няма място за Григор Димитров.

По-грозна снимка нямаше ли? Иначе Ромина е много красива. Не знам тая снимка от къде я изкопахте.

Много хубава тая Ромина бре ...

да го запишат в университет направо, щом такива изречения съчинява под 2 години! нема що! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е най-важната новина за българския народ, който тъне в охолство и спокойствие.

ммм....да, и аз като видях тази важна новина, страшно се развълнувах. Трябва да се организира подкрепа на Ромина в търсене на градина!!! Вие си мислите, че в София няма места за градините....не ви е срам да занимавате обществеността с такива маловажни въпроси!?!?! Къде, къде е по-важно как Ромина и Дарко ще си гледат наследниците!!!!

...Дъщерята Дария казала на родителите си, че иска да има с кого да си играе. В същото време обаче ги заплашила, че много ще се разсърди, ако обръщат внимание само на бебето... Дъщеря им доколко съм чела няма и 2годинки, какви глупости пишете само ?!?!

В Каспичан също има места. И местният футболен отбор приема всякакви таланти.

Пари дават ли?

Аз пък търся градина за детето си на о-в Тамбукту!

ква е таа коза и на кого му пука

Много ми беше важно да знам

Търся тайландка в деЦка гАрдина.

За сега само смята,като реши ни уведомете и като я запишат пак ни уведомете,че много е важно да следиме какво се случва с детето.

Тази новина ме постави пред дилема ... дали да си го сложа в левият крачол или да си го държа в десният,поне до момента в който озъбената гущерица намери свободно място в тайландският инкубатор за гущерчета .

Ами да си даде обявата в Тайландските медии - няма защо да ги разправя тези работи по нашите.

ха хах а ха ха ха ха ха

Милата миска!Какви мисли я тревожат!Какви проблеми има!Горката!Каква трудна и непосилна задача е пред нея.Не е като да имаш мисли:дали да си купиш кисело мляко или не!Каквито мисли имат половината българи. Абе да я ожалиш...Да бъдем съпричастни!

Мале тази "миска" има уста като залупци.

Да я запише в детската градина в кв.Ботунец има свободни места.

у Кремиковци - също....имат избор "звездното" семейство!!!

Каквато ни държавата, такива и миските. Как изобщо е възможно, това супер скучно средностатитистическо даже леко грозновато девойче (след няколко одини ше стане доста) да стане каквато и да е мис.

И тази ли ви плаща, бе Дир-овци, и тази ли иска да пишете простотии за нея? В същност, коя е тя? Дали не беше академик от БАН, или оперна певица от Ла Скала, или художник, или творец, или заслужил учител, лекар, общественик, свещеник? А-а-а, нищо такова, тази си е кухата лейка на още по-кух ритнитопковец.

Уважаеми медии,моля уведомете ме кога за последно е ходила по голяма нужда и колко пъти е пръднала,а следващия път преди да влезе във WC-то информирайте ме.

Егати новината ?

Мноо ми дреме. Да и го разтоварим връз джуките.

За специалност биология, предлагаме на Роминчето следдипломна квалификация - тайландски масаж.

е па лепотица е Роминка - нема си кривим душата!

Е, голям праз, като търси.....