Нова мода в имената: Рай, Търпелин, Лодка, Кукона, Крушо

Рай, Лимона, Долина, Ягодина, Ябълка, Геройка и Търпелин, Крушо, Молчо, Русомир са само част от нетрадиционните имена, дадени в Община Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Нова мода в имената: Рай, Търпелин, Лодка, Кукона, Крушо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен тези "страхотни" попадения с нови имена, има и други, още по-екзотични, като Версаче, например. Въобще, фантазията на нашите мургави братя е на невероятна висота. Пазарджик дава своя дял.

германската плувкиня франциска ван алмсик е достатъчно интелигентна и явно не страда от липса на въображение, но нарече децата си дон хуго и мо вито, наздраве, zum Wohl!!

за сведение - именници има не от сега в много държави - франция например

Колкото са грамотни родителите, такива са и имената на децата. Простотия до шия. Името е за цял живот бе хора, ще ги спукват децата от подигравки още в детската градина, а докато завършат училище, вече ще мразят името си.

Винаги е имало родители, желаещи да дадат оригинални и нестандартни имена на децата си, но не винаги са имали възможност да реализират желанията си. Преди е имало именници и тем подобни ограничения. Сега такива няма. Преди 30 години е било нормално да кръстиш детето си Александър, Мартин, Виктория. Сега същите тези имена се смятат за 'модерни '.

ЧЕТЕТЕ И ЗАВИЖДАЙТЕ - ОТ РУСЕНСКОТО РОДИЛНО СЪОБЩИХА , ЧЕ ИМАМЕ ВЕЧЕ И БЕКЪМ! ЕДИНСТВЕН В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !

Засега!