Почина котаракът с най-дълга козина в света

Котаракът Полковник Мяу, вписан в Книгата на рекордите на Гинес за 2014 г. като притежател на най-дългата козина в света, е умрял в Лос Анджелис на две години и

Обратно в новината

Коментари - Почина котаракът с най-дълга козина в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за животинчето :( коментарите са много тъпи и наистина повечето са дори извън темата...

Видях 100 коментара и реших, че хората са написали нещо интересно и любопитно относно животинката. Позачетох и...пълен потрес. Един ни плаши с песа си, друг беснее, че всички кучета и стопаните им били убийци, трети не проумява как може да се пише за животни, четвърти предвещава края на света. И това под статия за споминало се котенце-интернет любимец. Подобни коментари са израз на някакво ненормално, плашещо и много тревожно явление.

Подобни коментари са поредното доказателство за качеството на БГ мат`ряла - злобен, агресивен, завистлив, и още,и още , и още.... Пфу!!!!

Имах предвид не Вашия коментар, 62, а онези коментари, от които и Вие се възмущавате.

Злобари!!Това са българите и не само по този повод!! :((

Ами възможно е и това да прави котаракЪТ. Друг е въпросът защо толкова те глождеше да се заядеш самоцелно за това, при това без дори да съобразиш контекста на коментара, който репликираш.

Дами и господа, братя и сестри, във връзка с тази трагично-черна, шокиращо-депресираща и разтърсващо-убиваща новина и нейното пагубно въздействие върху психическото здраве на целокупния български народ предлагаме спешни допълнителни безплатни консултации и прегледи от изявени наши и чужди специалисти: психиатри, психолози и психоаналитици. Ние мислил за Вас!

Коментарът ти нито е оригинален, нито уместен.

...а слонът с най-дълъг хобот защо не го отразихте ? Ами инвалида с най-високата патерица, кокошката с дългите пера, пантерата с най-дълъг зъб.....какви са тези новини хора????

Истински ШОК!

Както казват колегите: Всичко в природата си има начало и край. Да се надяваме, че този красавец е успял да оплоди други котки и е оставил наследници.

Случаят е решен.Полковник Мяу е убил дъртото фламинго,след което се е самоубил.

Мъчно ми е за животинчето... Но не мога да не спомена, че името му направо ме разби! И някак си му отива...

Иииии то цял козяк, бре, ба го в мустака!

Направо е невероятно как под подобна статия много от коментиралите пак го избиха на политика, оплюване и световна конспирация. Народът наистина е сериозно изтрещял.

При положение, че българският народ изчезва от лицето на земата със скорост 200 души на ден, че 2.5 милиона българи живеят като псета и трябва да се топлят с пенсии от 300 лева, докато евро-моноплите им искат 200 лева за ток, наистина, странно е, че новините за някакви котараци могат да предзивикат състрадание. Така че, права сте, ненормално е, народът е тотоално изтрещял, подкрепям

Това, че хора навсякъде, не само в България, страдат, означава ли, че не трябва да изпитваме състрадание към животните? А у нас хората са толкова зле, защото българите не са се научили на отношение към хората, та камо ли към животните.

че ти сега ли разбра.българите са едно 90% чиста паплач....

Починал е доста млад на години. Може би обратно пропорционално на дългата му козина.

Докторе, да не би козината да го е уморила?

Е, приготвяйте се за повече такива новини, защото в условията на европейско робство и нов световен ред, човешкият живот ще бъде много по евтин от това на някой въшлив котарак, някое гнусно псе, или дори кокошка. В БЪлгария 2,5 милиона пенсионери живеят като кучета със 150 евро на месец, народът намаля с 200 души на ден, но за платените джорналистически подлоги на глобалистите котараците са по-важни.

Айде пак първосигнални елементаризми...

Ами изчакайте да отминат първосигналните импусли и тогаз реагирайте.

Наистина мноого елементарен коментар, особено в конкретния случай. Новини има за всичко и всички, а читателите са тези, които ги степенуват по важност. Да не говорим, че това е секция "Лайф" на дир.

вчера някакво фламинго , днеска мачък, утре е ред на песа доле пред блока .

Ами кой те кара да четеш тези статии? Има толкова много други теми и заглавия, медии също, а за разнообразие можеш и някоя книжка да поотвориш:)

Почивай в мир!

Абе предпочитам за котки да чета, отколкото за Николета, Златка, Мара, Алисия и т.н..... Не можете да отречете, че котката, лека й козина, изглежда в пъти по-добре от гореизброение и най-вероятно е с по-голям умствен капацитет от тях всичките взети заедно!

Няма защо да се крие написаното от мен. Не е спам, но е наистина тема. А важните теми на обществото не започнахме ли да ги задаваме ние. Помните ли, когато се снеха всякакви ограничения в Дира, като работни време, брой на буквите, колко хубаво работата се отприщи. Бих искал тая тенденция да продължи. Ние, всичките читатели, сигурно знаем повече и по интересни неща, отколкото редакторите. Какво му е лошото, ако ги споделяме. Но ч е руската култура и изкуство са водещи на запад-това вече е всеизвестно. Жокер- повечето от наградите на фестивала на цирковото изкуство в Монте Карло са завоювани от руснаци. Господари на световните сцени за опера и балет са отново рускини. С една от тях искам да ви запозная.

Каква тъжна новина .... Чекайте са си го преместя от левию крачол у деснию .... Ама това Дир-а са много тъп народ бре.... !!

Едно изчадие по-малко.

За човека може да се съди по отношението му към животните. Четейки поста ти си мисля, че изчадието май си ти.

Използваш клишета приятелю. Аз съдя за човека по отношението му към себеподобните, а ти ме обиждаш, без да се познаваме. Имам за твое сведение куче и коте в къщи, но се грижа за тях като за човечета. А тази собственичка на горкия котарак, наистина го е превърнала в чудовище, но всъщност тя е такава. Има салони и е могла да го подстригва периодично. Животинчето не е виновно, но тя за за се прочуе за негова сметка и да вземе пари, го е оставила да се мъчи с това руно, което явно го е мъчило /особено през лятото/, след като е умряло все пак рано. Признавам, че първият ми коментар звучи малко нелепо.

Сърдиш се, че те репликират без да те познават, а от своя страна плюеш по собственичката и по начина, по който се е грижела за котето?! Тази ти запознатост чрез телепатия ли я придоби? А за горния ти коментар...без коментар.

Luna0102

Дира скоро ще спечели приза за най-тъп сайт. За най-червен ще си поделят наградата с днес.бг.

Най-червен е Блитц :) Оня ги мачка отвсякъде. Въпреки че май и трите са на свинята Дебелян

Спокойно бе, нали другите медии са на гербаджиите. Не ви ли стигат?

Като е толкова тъп сайтът, защо все тук висиш и коментираш тази и подобни новини?:)

Luna0102

Минавам и от тук, има няколко сайта през които минавам почти всекидневно, но от доста време си задавам същият въпрос- вероятно влизам тук по навик.

тва моя пес ако го набара ще го лапне на един път и после ще го искара на космати еко брикети...

аз пък ще ти кажа че по-просто животно от кучето няма...покорно и прави каквото му кажеш. Котките са истински хищници и са своенравни.

Ели, аз не съм убеден, че кучето е най простото животно. Но стига му и това, че то никога не изневерява на тоя, когото обича. Това е доказано. А лафа, че кучето е най добър приятел на човека, явно вече е остарял.

аз имам котка, сиамска, която е толкова съобразителна, чувствителна, вярна и търпелива, дори понякога се уча от нея, но както и да е... незнам твоя пес какъв е, ама вчера видях във входа такова огромно куче, сигурно брше 100 кила, незнам каква порода беше това чудо, ще питам, но то със сигурност може да те налапа тебе за закуска!

значи си с по-малко мозък и акъл от котката

Кучкарите не са хора - иначе щяха да обират мазните кучешки посерки от домашния им серковец от улиците вместо другите хора да ги настъпват и псуват кучкаря/кучкарката и псето му. Да не говорим как някои кучкари пускат и насъскват псето си на чужди деца и хора. Разбирам кон, крава, овца, коза, кокошки и т.н. са полезен добитък за отглеждане. Но за какво отглеждат кучкарите куче в дома си в големия град??? Да си осиновят дете, да отгледат човек - не...вместо това куче, което да джавка другите хора. Кучкарите са просто хора с първобитно съзнание, които мразят другите хора...

Рядко тъпо мнение, направо извънредно тъпо! Аз по принцип гледам да не отговарям на тъпизми, но просто не мога да се сдържа да не ти предложа да регистрираш патент по тъпомер. Или да изпратиш изказването си до Гинес, няма да имаш конкуренция в графата за ниска интелигентност, липса на логика, престъпна неинформираност и чудовищна предубеденост. Заради хора като теб, България никога няма да излезе от Ориента.

Ти си 100% Идиот/ка... Едно кучешко е по-умно от тебе...

от коментарите по-долу се вижда, че българина си остава един тъпанар и няма да се промени никога

И после мрънкат що са бедни..

Да, но и от коментарите по-горе се вижда абсолютно същото!

Оххххх! Ще почина и аз! Вчера умря най-старото розово фламинго, днес котаракът с най-дълга козина - как се преживяват тези загуби?? Аххххх!

Мани, по Коледа ми почина свинята!... Още го преживявам-преживям!... Пак добре, че има с какво да преглътна горчивия хап....

Дано!

бог да го прости,кога е опелото,

Отиде си млад,мир на праха му.

ми котка

Почина е израз,който се използва за човешки същества.Котките умират,а не почиват !!

Много тъп коментар. И в дват случая означава едно и също. Освен това "почина" е дума, а не израз!!

Освен това думата "почина" трябваше да я поставиш в кавички...

Къде го пише това?

Така е, те при животните не е живот, а състояние ... тъпанар.

И двата случая е живот, СЕЛСКИ КРЕТЕНЧО :)

ти си дебил :Х

ще си умреш от простотия бе -*-

Жалко за останалите шест живота... Твърде млад... но пък се е оттървал от ресане... Rest In Peace, Colonel Meow.

Голяма новина някакъв котарак умрял.

...а ти нямаше как да подминеш и да не изкоментираш "голямата новина", а?:)))

Е не,аз още съм в траур от смъртта на най-старото фламинго,а сега и това.Дано поне сърничката с най-алтовия тон или мечето,което свири на шишарки да са добре.

какви лаики имал? маргаритки,зумбули?!?? браво на булгарофила писал статуята! президент ..президент..президент *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Забравих да попитам, кога е опелото?

Бог да го прости. Познавах го, свестен котак беше. Да даде Господ сили на семейството му да превъзмогне загубата! Мир на козината му!

Бог да го прости. Споминал се е преждевременно.

задави се с топка косми!

Да се беше задавил ти да не пишеш глупости...