Оуен Уилсън стана баща за втори път

На Оуен и личната му треньорка Каролин Линдквист им се роди син, но актьорът не възнамерява да се ожени за нея.

Обратно в новината

Коментари - Оуен Уилсън стана баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ми е симпатичен. Почти всичките му филми съм гледала.

брау с тия 500 лв заплата тук...можеби до към пенсия ще съм събрал за поне 1...

Тоя не мога да го понасям! Като заизвива устата си, която прилича на кокоше дупе, е отвратителен!

Не съм киноманка и не съм в час кой кой е в тази индустрия. Гледала съм Оуен Уилсън само в "Полунощ в Париж". Секси мъж е и с актьорска класа - логично е яко да го експлоатират в Холивуд. Полага му се да се възпроизвежда и дано поне осигурява добра издръжка на децата си.

Te колко се възпроизвеждат без твоето одобрение.

Цитирам новина на ДИР от преди 3 месеца: "44-годишният актьор очаква дете от 42-годишната шведска балерина Каролин Линдквист. За първи път майката на бебето проговори за своята бременност. Тя призна, че с Оуен никога не са имали сериозна връзка, но и двамата искали дете и за това "сключили сделка" да си направят едно. Красавицата обаче отрече слуховете, че двамата искат да се съберат." А сега открийте приликите и разликите между тази и днешната новина :)

Може ли аз, може ли аз ...... И двете статии са написани от един и същ, изключително професионален екип !!!

Chefo77

Ти май не знаеш вица за циганина, който се хвалел, че синът му винаги познавал времето. Имал двама сина, единия казвал "Ще вали", другия "Няма да вали". Синът му винаги познавал. Та така - и да се съберат, и да не се - ще са познали ;)

Мазало,пълно е с незаконни деца.

Гледай си ти твоето мазалце, преди много-много да даваш квалификации за чуждия личен живот. А това за "незаконните деца" звучи направо средновековно, чудя се как се въздържа да не ги заклеймиш и децата като копелета:))

Хаха, наистина, какво разбираш под "незаконни деца"? Дали по твоята "логика няма да излезе, че повечето деца в България, родени от двойки на съпружески начала /но без брак/, масово са "незаконни"? Да не говорим, че в правото /поне в днешно време/ въобще няма такава категория - на новороденото се издават съответните документи, вписва се в гражданските регистри и има всички законни права и свободи, независимо дали е родено от брак или не.

Ех, неуки ми народе ... Става дума за това, че при близкородствена кръстоска, вероятността от генетични малоформации и силно завишена, затова обществото от край време е градило така законодателството си и ценностите си, че рискът от това да се родят такива деца, от родители, които са близки роднини, да се сведе до минимум. За пример имаш 10 сина от различни жени. Повечето от тях не се познават, но техните деца са първи братовчеди. Да кажем, че синовете ти са също така плодовити като татко си и се получават 100 тина внучета, които са първи братовчеди, и които не се познават, какво ще стане с вторите братовчеди познай. Особено за една малка, затоворена общност, това може да се превърне в огромен проблем и да доведе до пълното й израждане и унищожение.

Отвратена съм от поведението на личната треньорка на Оуен Уилсън която изка да го върже с дете. Кой знай къде го е закачила това дете... Освен това е много подмолно да исползваш човек за свои егоистични цели когато той е в трудна ситуация както беше Уилсън след опита си за самоубииство. Не че Уилсън е света вода ненапита, неговата бивша жена се чустваше много зле защото той и изневеряваше и много пътя му каза да не го прави а той и каза че сега му се е паднало докато е млад.

омг, колко правописни грешки само в няколко реда!!!!

И ти беше там, и ти видя и чу всичко, а? Някои хора май прекалявате с жълтата преса ми се струва или сте прекалили с гъбите

Само не е ясно - ти отричаш ли това, което той казва, отричаш ли това, което пресата ( не винаги жълта) е съобщила? Или просто трябва да си избълваш пяната от устата?

Много се смях! Благодаря!