Рут гневна на българите, които не я подкрепят

Певицата Рут Колева предизвика скандал с негативни мнения за българина, публикувани във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Рут гневна на българите, които не я подкрепят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много точно го е казала Рут, точно талива сме, браво!

Днес я гледах при Кеворкян, и трябва да призная че, г-н "Всяка Неделя" всячески я улесни. Благородно от негова страна. Дали тя ще го оцени? Съжалявам да го кажа но, разпознавам в нея само свръхамбициозен паразит.

Не знам колко добра певица е,но със сигурност знам,че и липсват първите 7 години.А и злобата която излъчва и демонстрира не помагат на имиджа и.

Този коментар на Рут е написан интересно от гледна точка на умение да се изразява логически, да построи изказването, да го напише на правилен български език и граматически правилно ( без да твърдя, че това, което е написано е вярно). Не вярвам Рут да може всичко това - едва ли има ниво по български език и граматика. Платила си е на някого да и напише това родоотстъпническо творение.

просто си е простичка бившата девойка наречена рут!

Имала брат близнак. Интересно дали е еднояйчен или двуяйчен.

не см специалист, но доколкото знам еднояичните близнаци винаги са от един пол

Истината се крие ,била спам.Но това е истината!

каква истина бе? нито е първата,нито ще бъде последната направила аборт! теб това какво те бърка?

Хиляди хора искат деца, а тя имаше и не го пожела!

Тази жена въобще не я харесвам с нейната селска мутра и просташка агресия.Гледах я няколко пъти в различни предавания,чудейки се защо не я харесвам,но сега вече си дадох отговора.....Никога няма да я харесвам.Да ходи където иска,незнам защо ни занимават с нея.Дори и три довода не мога да изтъкна,за да започна да я харесвам,но пък доста качества има,заради които НЯМА ШАНС да съм й почитателка.

Пази боже сляпо да прогледне... Пази боже да не пропееш в РАДИО ББС, че след това цял народ ти е под нивото. Прекланям се пред това музикално вдъхновение темеРут тя е музикално чудо на чудесата. Как не сме я забелязали и не сме и оценили таланта не знам ! Май мернах един нейн албум във коша за 1лв във Фантастико...Не чуван и не виждан талант.

Ванка,повтаряш се вече...

Не трябва да се оплюва живият, щом Творецът го пази. И какво помага злобата на народа ни? Срамно !

Много просто момиче. Когато си прост няма как да успееш, да не го демонстрираш. И стига с тази омраза само в България. По цял свят публичните личности редовно ги оплюват. Имат си и фенове и критици и си го знаят и приемат. Тази на пръсти се броят хората които я знаят, че е певица, да не говорим че никой извън семейството и не я знае какво пее. Каква завист и омраза, та тя е световно неизвестна. Иска и се и на нея да бъде в устите на хората, но за нейно съжаление трябва сама да си го предизвиква по този начин, та да стане. Безинтересните хора, така си правят PR.

едно е да критикуваш,друго е да плюеш! и както сам си написал "на пръсти се броят" тези дето я знаят и слушат,аз съм изумен как има 400 коментара на хора, които нито я знаят... нито я слушат... обаче я плюят без проблеми! и това е всеки път...да не кажа и за всеки певец,актьор или някаква публична личност.веднага се започва "ама коя е тая че ме занимават с нея...", "ама кво ми я навират постоянно...", "ама тая с какво е известна, че не я знам...?" няма смисъл да давам повече примери...

Малко емоционално се е изразила, но това е живата действителност. На нас, българите, никой не може да ни угоди. Ако вали дъжд- защо не грее слънце, искаме сняг- ревем срещу него, каквото и да искаме, като дойде винаги ще има за какво да се оплакваме. Момичето е право за много неща. И вместо да я подкрепим, дори с мълчание, изливаме кофи с помия върху нея. Не сме добри дори да си подадем ръка в един такъв момент. До кога братя българи!?

E все пак прочетох статият. Там пише че е певица. Честно нито я знам тази коя е нито знам или съм чула нейно изпълнение или песен. А слушам и БГ музика. Не приемайте израза на пръсти буквално. Но на няколко милиона да те знаят няколко хиляди и то не заради музиката която правиш а заради мяркането ти по медии и предавания си е точно на пръсти се броят. В случая не критикувам изпълненията и защото не съм ги чувала, а изявленията и. Шанс да пробие чрез музика има само в БГ а с такива думи и действия абсурд някой да иска да я слуша дори да е талантлива. То трябва и малко да се съобразяваш какво пишеш и казваш ако искаш да те приемат насериозно. Харизмата в този бранш е важна колкото таланта. Като гледам какви гнусни коментари има под клиповете на големи изпълнители в Ю туб или как ги подиграват световни звезди в предавания с милионни публика не от българи разбира се се чудя та как това е патент на българите тогава? Ама големите звезди всички ги знаят и си имат много фенове, та продължават да си пускат каквото правят и игнор на тези които ги плюят. Каквото и да правиш няма как да се харесаш на всички. Това не означава който не те харесва е злобен или че трябва да спреш да го правиш, важното е да има кой да го харесва. Иначе няма сми. колкото и да обикаляш телевизии и предавания. Я някой да каже нейна популярна, свежа песен, та да я чуя и аз да видя дали ще ми хареса. Ои коя ще ми препоръчате? Ще ви изчакам да потърсите с гугъл, то и аз мога ама така и вие ще имате шанса да чуете неини изпълнения.

А и още нещо. Къде и колко точно са я плюли под новини че ще пее по ВВС? А какво точно ще е пее, нейн си репертоар ли какво? Аз сега го чувам това и не виждам нищо лошо български певец да пее където и да е в чужбина. Няма лошо дано се справи добре и успее да пробие. Но досега никои български певец не е пробил извън България, не знам на какво се дължи. Може би на зависта на чужденците че не го харесват. А може би защото не може да се пребори с доста по професионален и пренаситен шоубизнес там. Не няма начин щом става въпрос за чужбина сигурно е второто. Виж ако е за България ще е заради завист, че нали българите само са такива.

Не мога да разбера тази женица Рут ли е, каква е, не знам и не ме интересува. Не може ли да предположи, че има стойностни хора, които не я харесват, нито нея, нито така нареченото й изкуство и толкова.... Жал ми е за нея, тя не може да се погледне отстрани и види какво представлява....

Рут, за съжаление си много права в описанието на българите; манталитетът и мисленето на много българи е съизмеримо с това на човек от 18 век. Жегнала си много хора, защото са се припознали в казаното от теб...простакът си е простак и за простотията няма лечение!

тая пък от кога се взе за голямата звезда почна и да напада критикуващите я грозна нелицеприятна лошо пее марш на село

Имало едно капаче, търкулило се и си намерило гърненце. Явно много са се харесали двете страни в спора, обидчиви, първични, докачливи, без самочувствие и дълбоки комплекси.

Като си толкова умна и трудолюбива,защо живееш в България.Откажи се от гражданството си и ИЗЧЕЗНИ.Аз пък не искам нито да те гледам,нито да те чувам, но за съжаление се навираш навсякъде.

Mладо момиче и съвсем точни думи! Аз само бих добавил - българина не обича себе си, за това мрази и другите. Толкова злоба и завист няма никъде по света. Бил съм в много държави и сега съм далече от България, но повярвайте никъде няма толкова омраза.

ОПОМНИ СЕ ЧОВЕЧЕ! На кого е необходима збобата и ненавистта? Да беше последната блудница, пак недейте да хвърляте камъни по нея... На кого взе хляба или съпруга?

а ти ква се бе да не си китаика или японка 100 %балгарка която си плюе рода и родината и роднините *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък се гордея, че съм от Ямбол, на сега. Много ми е смешно, като кажат гордея се , че съм от еди къде си. Ами всеки човек е от някъде си, не е паднал от космоса и какво от това. Те и индийците се гордеят, че живеят в катун, ама какво от това?

Не я познавам тази жена, или пък защо е известна но правилно го е казала. Явно доста хора са се познали в думите и хаха

Това недоразумение "R"утко, до кога ще го обсъждаме? Нещо, на което много трудно мога да определя пола и за което до днес не си спомням да съм знаел нещо - 400 поста? Да МУ купим колективно еднопосочен билет и да ходи да носи пици и мие чинийки където иска...

Дори и да мие чинии и да носи пица, но ще го прави честно и почтено, ще има усмихнати хора около себе си. И най-важното няма да има такива като теб. Стой си със злобата в България - и тя май те разяжда вече.

Тъмно е в тунела тъмен, някъде шурти река, тъмно е, ала ще съмне, ето и водата спря!

Видяхме те в Музикална академия колко си стока. С нищо не се различаваш от хората, които плюеш!

Ако вземе да изпее нещо срещу Путин ще я поканят и в Би Би Си и в Брюксел и на закуска с Обама. Като ония Пусита, дето никой не ги беше чувал докато не влязоха в затвора. Може и да кажат, че пее хубаво. Но не е задължително.

И тази май се изживява като звезда. Дали някой е чувал за нея?

милата, ще вземе да й падне гласа от тревоги по коментари.

Показа се като не по-различна, от тези, които плюеш... Аз пък в БГ (и по света) деля хората на два вида - тези дребнавите, които се интересуват от хорското мнение, и тези, които си живеят щастливо без да обръщат внимание или да критикуват хорската злоба... Навсякъде има от всички. Където и да идеш, ще намериш точно тези, които търсиш...Когато надаваш ухо за лошото, само него ще чуваш. Когато обиждаш и критикуваш - ще получиш същото обратно.

Хммм, ами добре. Аз лично се радвам за Рут и за това, че е решила да търси щастие не по тези географски ширини. Желая й късмет. Дано не я сполети съдбата на много други, тръгнали от... тези географски ширини и върнали се след време пак тук без особени успехи. В момента се сещам, например, за Камелия Тодорова... По едно време беше позабравила български, скоро не се е случвало да чувам как го говори в момента.

и ти ли беРуте?

Тя хубаво ще пее,ама кой ли ще я слуша?Ха,ха-да й имам самочувствието на тази девойка!

Да, това е писала Рут за баща си, той е "българино"! От утре пък ща не ща ще и се кефя - нали го иска! Много хора я издигаха тук въпреки, че като певица е нула - хак да им е - и те са в категорията "българи"!

Ами за съжаление е адски права.Но да не забравя, че и тя е българка.

Да, ама не!

И Рутенцето и всички, които пишат не признават други цветове от палитрата освен черно и бяло. Какво казва Достоевски по въпроса:"Линията, която разделя доброто от злото не минава между хората, тя минава през сърцето на всеки от нас." И какво още:"Не съдете ,за да не бъдете съдени." "Които смята, че е праведен, пръв да хвърли камък." И т.н., и прочие, и тем подобни.

:))) Смея се заради финала. Останалото е добро напомняне. :)

Абе тя в главата тази маймуна като кукувиче гняздо бе, мале, мале, уплаших се, това вероятно е някакъв новаторски стил, а може пък и някой чичо в ББС да я е поомазал с телесни течности...

навсякаде по света руснаците се гордеят че са руснаци, поляците се гордеят че са поляци, нигерииците се гордеят че са нигериици...никои няма да ти отнеме правото да се гордееш че си българка, но понеже си тъпо парче ти говориш против собствената си държава . ps-голям праз че ще пееш за bbc

180 минути??? Ти мислиш ли, че тя има репертоар за повече от 30 мин, че може да вие толкова без да поседне и че някой би я изтърпял толкова дълго, муахахахахаха :)))))))))

Не знаех,че съм длъжна да й се възхишавам!!!!!!

най-забавното е, че това което е написала и начина по-който го е написала...ами все едно е описала себе си и постъпката си. За съжаление, делението НИЕ и ТЕ не съществува в света на тази знаменитост. Въпреки, че не го осъзнава, какъвто е "българинът", такава е и тя. Няма лошо, колкото по-скоро го осъзнае, толкова по-лесно ще го преживее и ще може да продължи напред. Сигурен съм, че когато е излязла новината, много хора са се зарадвали и много хора са я поздравили за този успех. Сигурно е имало и единици (както винаги и както навсякъде), които са били меко казано негативни. Въпросът е да можем след като чуем и двете страни, трезво да оценим ситуацията, преди да загубим почва под краката си и да започнем да пишем във facebook.

Какъв Facebook те гони ?? Там тя трие всяко мнение,което не е в нейна подкрепа... Е С ТОВА ПАДНА В ОЧИТЕ НА МНОГО ХОРА ! Включително и нейни фенове ...

Каквото и да си говорим Рут е напълно права...........

Ти Рут ли си? Или неин близък, ангажиран да драска в нейна защита. Много са ти еднообразни коментарите. Просто бликат в един и същи стил и ограничен речник, типичен за Рут и обкръжението й. Ами то и да пишеш по форумите пак трябва поне малко акъл.

Какви роднини сънувате???Нещо злобата Ви амбицира здраво-поне в това Българите са 'единни'

До вчера не бях и чувала за Ruth Колева. След като прочетох първия й пост реших, че ми харесва, защото е талантлива, умна и чувствителна. Liked я във Facebook. След като прочетох следващите й няколко няколко постове и безбройните й коментари, започнах да се разочаровам- все повече се объркваше в желанието си да покаже на всички, че ТЯ е права. Не беше нужно да доказваш на никого нищо Ruth, щеше само да спечелиш, ако не беше отговаряла на просташки нападки- така само падна до нивото на hater-ите. За сяжаление сега мисля, че МОЖЕ И да си талантлива, но това не оправдава арогантността ти ! Sorry but... unlike :) Пожелавам ти съвсем искренно успех в живота! РС. Никога не ми се налагало да се извинявам пред чужденците за това, че съм българка- приятели ми обичат България заради мен :)

Quenelle

Да си ходи в кибутца и да си пее на воля докато бере артишок

Аман от високопарни слова..........