Ивайла Бакалова влиза в “Къртицата 2”

12 неизвестни и 6 популярни лица ще се впуснат в търсене на "Къртицата" по ТВ 7.

Обратно в новината

Коментари - Ивайла Бакалова влиза в “Къртицата 2” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черен тоалет и недискретно черно бельо! Търсят се воайори, белким някой се навие да я вземе.

Victoria

"Силен играч в Биг Брадър" ?!?!? Мухахахаха !

само в това риалити не се беше излагала ..... Време е!

Набедената "хубавица" и самотна майка, пак ли ще ни досажда? Или още й търсят съпруг?

Тя се изплаши, че сме я забравили, а ние дори не я запомнихме.

След логопеда, сега в къртицата и на края на пиацата!!!

А бе,Евгени,що дириш в тази простотия?Голям мъж,умен човек,а се излагаш барабар с боклуците!

Victoria

Money, money, money - както пееха АББА

Чудя се има ли още място,където да не е влезнала въпросната госпожа!?Ами то така е-като те забравят и току изпълзиш от някъде.Гадост!

Пак ли изпълзя от нафталина това цигане?! Ето за това спрях да гледам всякакви нагласени смешни предавания. Писна ми да гледам бивши ки, настоящи ки, бъдещи к

Добре , че от десет минути гледане на тези предавания разбираш що за стока са продуцентите и участниците. За съжаление те не са виновни - просто си гледат паричния интерес и в калабълъка , ако някой сценарист хареса правилното моме или пръч , да ги направят водещи на някои предавания. Не е луд , който взема , а който дава . Та разните вълци , мечки и др.подобни твари финансират тези предавания и е логично да искат участието на който си искат , че даже и да спечели. Боли го органа , като харчи немъчени пари ! А ние е най добре да сменяме канала , като видим тези предавания .

Все едни и същи КУХИ ЛЕЙКИ се въртят по реалитата....дайте нещо по-свежо и по-интересно....тези трябва да ви плащат за да влизат в тези тв шоута...омръзна ни едно и също по уж "различните телевизии".....отивам на сателита...

Ето че имаме новината на годината! Сега вкарайте и черната Златка и сте екстра!!!

щом само такива предавания се въртят по телевизиите, значи това гледате. Те са търговски дружества, искат да печелят, ако гледахте само предавания за наука, само това щяха да показват. Няма смисъл да се оплаквате, че откликват на интересите ви.

Затова гледаме турски сериали. Там поне артистите не се повтарят толкова често.

Докота едни и същи лица ще обикалят телевизиите години наред. Писнахте ни!

Твърде много нафталин, пълна липса на адреналин и за да е пълна римата - "Къртицата" да си остане в миналото. Амин!

Голяма работа /новина/ станало. С нея и без нея все тая.

Тази ,явно,много е закъсала за парички,е сигурно ще спечели обещаното,знае се срещу какво.Тези предавания-"нъртици","брадъри" и тем подобни са бели петна в програмите на излъчващите ги телевизии

Я, тази кат Айшето бе! Лика прилика.

Ей няма отърваване от таз жена.

Ако българите подкрепяха така мощно и така масово разни смислени начинания, както подкрепят скудоумните тв-формати и дежурните фигуранти в тях, животът им със сигурност би бил по-красив!

отврат

Боли ма шмайзера.

каквото шоуто , такива и продуцентите , такива и участниците

не съм вервал че ще предпочитам да гледам руски и сръбски телевизии пред нашите

аз за това съм се ориентирал към детските и XXL. :-)

Тази жена има изключително неприятно излъчване.

народе, пущай SMS-и за да има парици за "нашите" любимци. не го ли правите ще ги виждате постоянно из разни формати... докато се наядат :-)

Victoria

Гледах 99% от първата къртица (без отегчителните "коментари от студиото" и смятам да не гледам повече къртици :-) Общо взето група известни и неизвестни лица се излагат за пари и за компенсация се търкалят по цял ден и напиват ежедневно.

Явно нещо я подпира отвътре, затова още фъфли, но карай, кой ти гледа при тази пищност и дашност. Браво, моме, гледай да не загубят из теб къртицата, че ще паздне едно масово търсене..

аз пук много харесвам иваила.мисля че е точно за това шов.изклучитлно борбена и интересна жена....ъспех!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много е борбена, особено когато става думи за пари - не пуска кокала, алчна, проста и грозна - както пишеш, достоина за уважение

много е борбена, особено когато става думи за пари - не пуска кокала, алчна, проста и грозна - както пишеш, достоина за уважение

Абе ти прочете ли каква невероятна глупост си написал! Ъспех и на теб!

kokobrais

Малко и беше,че фъфлеше в биг Брадър. Сега трябва да фъфли и в друг формат...както се казва има дистанционно,но те едни и същи выв всички канали!!

За съществуването на тези предавания и тези псевдогерои, тези псевдоVIP, псевдозвездички, псевдо... Сте виновни само и единствено Вие дето сте ги зяпнали на екрана, независимо дали ги обожавате или псувате, вие им давате силата и парите... Колко е просто да угасите телевизора и да отидете с децата на разходка, да прочетете нещо или да нарисувате нещо... всички имате едни маратонки, един молив и лист хартия.... Но щом сте избрали този път, щом предпочитате да ви набиват малоумя, значи ги приемате и подкрепяте... вие решавате и като гледам сте решили... Вашия живот си е във ваши ръце, останалото са оправдания

Ако не ви е направило впечатление - да ви обясня. Има един кръг от 50-60 човека, които се канят от един "формат" в друг и лапат постоянно луди пари от тези така наречени "формати". Тези хора обиколиха всичко възможно от "Стани богат" до "Биг Брадър" защото желанието им да лапат постоянно въздушни пари е неизчерпаемо. Същото важи и за т.нар. продуценти, които си умират да канят едни и същи хора навсякъде. А в началото тези предавания даваха шанс на обикновени хора да получат някой лев от съдбата. Сега всички са се оплели като свински черва, особено в една конкретна телевизия!

така е и с управниците ни !кои може да краде е там ,така е мн. си прав-тб мафия-вартят се луди пари

Пиша коментар,без да съм прочела докрай новината,но знам,че вече съм чела подобна,за това ще пиша,че ми се повръща от такива като тази.Ама може ли все едни и същи лица да показвате и каните в шоата,игрите и т.н.Няма ли млади и не толкова млади,но симпатични, свестни хора?ЗАЩО ВСЕ ТЕЗИ????ПИТАМ АЗ???

има, безспорно, но на мода са парцалите

Бедни алчни миски! Нали живее в Лондон? Като вземат огромните хонорари са осигурени поне за няколко години.

Що за идиоти гледат подобни изгъзици?!

Ивайла Бакалова е хубава жена и страшно много я харесвам.

иди и удари една шпакла

За младежите от Факултето направо е богиня!

Коя е тая,че не мога да се сетя.С какво е известна /освен че кумчо вълчо я опраши и и би шута ,както си му е реда/Поредният световно неизвестен КУ...ЛЯК

за Вълка, защото малката много мяза на един друг заподозиран в бащинство, лека му пръст. А детето наистина е сладко, да расте здраво и умно!

Оставям въпроса за златотърсачеството, богатите чичковци и.т.н настрани. Не мога да разбера кое е толкова атрактивното в тази мадама, че изобщо да играе на този фронт и да го раздава красавица. Нито сега, нито като по-млада не само, че не е нещо особено ами напротив...Някой ако отдели една-две минутки да обясни, ще съм му много благодарен :) И да, изключваме там разните му "специални" умения, като работа с Ексел на лаптопи и други машини...

До там ли е изпаднала, че влиза в това малоумно шоу?

нема пари, деистваите...

Толкова прекрасни, млади и умни хора избраха да си търсят късмета по широкия свят. Надявам се един ден да се върнат в България. А за други индивиди се молим да си останат в чужбина и да спрат да ни досаждат. Госпожата е от втория вид . Със здраве : )

Е те за това избягаха, защото им писна от чалгария в България. Останаха ей тия кифли и тези, които гласуват за тях с смси.

Мисля че тя повлече крак в това да се избират грозни (но добре платени от чичковци) миски! Това може ли да бъде идеал за красота и женственост? Няма никакво излъчване!

Егати простотиите, егати .....тутките. Държава на леките ... нещица....