Коментари - Синът на Шер: С мама не си говорим от месеци | life.dir.bg
назад

Синът на Шер: С мама не си говорим от месеци

Синът на Шер обяви, че има конфликт с майка си.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Шер: С мама не си говорим от месеци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родителите не винаги са перфектни възпитатели, та било то и шер или друга популярна личност! явно, както и при много други, известни или неизвестни, шер има проблеми в общуването с децата си. дъщеря и частити( от боно) си смени пола, със сина си не говори, заради снахата, самата тя- вечното момиче? who's perfect?

Не е много разбираемо за жена, която се е женила многократно.

Стават такива работи. Аз се скарах и с майка си, и с баща си.. ;)

Тебе никой не те керти.

kokobrais

Не вярвай на всичко написано.Нито тук нито в Туитър!

Тая арменка кво ми се прави на американка?

...Търси жената...

Тоя пък на 37 и още и казва "Мамо".

е ко да и каже, като тебе ли - "ама дърто дай пари"

Младежо, обадете ми се след кончината. Ще ви свържа с майка ви да си поговорите наволя.

Пише, че Шер имала 300 милиона, за толкова пари синчето й можеше малко да й направи мили очи. Сега ще изпусне раздаването на баницата.

Може да съм тъпа, задръстена и старомодна, но за мен най-голямото щастие на света са обичта, разбирателството, подкрепата и щастливите споделени моменти с близки, роднини и приятели. Аз не съм постигнала нищо световно значимо, така че не знам ... може да има и друд вид щастие, но не си пожлавам "щастието" на Шер!!!

Не знам точно каква си, защото не те познавам. Ти, насвой ред, още по-малко си наясно с това кое точно прави щастлив един напълно непознат за теб човек - в случая Шер. Не всички споделят твоите лични житейски философии и някои пък не биха си пожелали "твоя вид щастие":)

какво арогантно поведение за жена..

Може би е така на теория, но, както и за много други неща, животът на човек се стича по неведоми начини. Понякога доста различни от това, което сме си пожелавали или в което сме вярвали. За това свидетелства и фактът, че подобни случаи съвсем не са рядкост - за къде-къде по-дребни неща близки роднини се загърбват, че и се съдят и се хващат за гърлата по най-бруталния начин.

Cher e legenda milichka. Tia e ot druga galaktika.

Не си нито тъпа, нито старомодна, нима има нормален човек, който да не мечтае за хармонични семейни взаимоотношения. Ех, мечти! За съжаление обаче това невинаги е лесно постижимо и често най-големите предателства се случват именно между близки хора.

Доста меко казано недомислено е да определяш за "ненормален" някого, за когото семейните отношения не са приоритет.

Изглежда ще го пропуснат в завещанието. Няма да се облажи от мамините мелеони.

Аз що си мислех, че се казва Гарабед...?

ТЯ ШЕР СИ Е ТЕМЕРУТ

И аз така я знам от едно време.

Разбира се, че Шер няма да харесва хетеросексуалния си, моногамен син, който се сучило да не е наркоман, да има традиционни ценности, и да се ожени х) Срам и позор! Трябваше да си отреже оная работа, наопаки на сестра си...извинете, брат си. Вече се обърках.

Напротив! Бил е на хероин!

Ти познат/а ли си на Шер, наясно ли си с нейната личност и взаимоотношенията в семейството й? Айде нЕма нужда на всеки метър - демагози, псевдоразбирачи и големи "съдници".

Какво съвпадение- и аз не говоря с майка ти! ;-)

Хем син, хем втори съпруг на певицата?!

ся, пич, след Кали, Ирина Флорин и Лора Караджова не вървиш....

Къртииишшш