Бившият полски президент в любовна афера на 90

Съпругата на бившия полски президент, генерал Войчех Ярузелски, възнамерява да подаде документи за развод след 53-годишен брак... заради съпружеска изневяра.

Обратно в новината

Коментари - Бившият полски президент в любовна афера на 90 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала! Това си е пич та дрънка! Бабет да го духа! Вива Малгожатката!

МИЛАТА ТЯ! СЕГА СЕ СЕТИЛА ДА ЗАЩИТАВА СЕМЕЙНАТА ЧЕСТ.ДЯДКАТА ЕДВА ЛИ СЕ Е СЕТИЛ ДА КРЪШКА НА 80 ГОДИНИ! АМА НА МЛАДИНИ И Е БИЛО УДОБНО ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ,ЗА ДА Е ГОСПОЖА ЕДИ КОЯ СИ!ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

Victoria

бабет е изкукала

Дърт пергишин.

Абе вие антикомунистите всички ли сте импотентни или пИдали както казва един много анти, та сте толкова зли?

И аз ще си намеря една Малгожата, че каквото сабя покаже

Е така се прави, "рути" млади гаджоци, пич!;-)))

браво, браво, дай боже всекиму да доживее до тази възраст и да се развежда поради бурен сексуален живот

Не се подигравайте със старите хора ! Този сигурно ходи с памперс ! Има една приказка, че човек, докъто е жив му се иска !Едно е да иска, друго е да може ! И третото е, че е оглупял и си харчи парите да си мисли, че все още мъж !

кукуригалник !!!

имал дъщеря "моника", аидеее , да не е половинката на сергеишата?

това е платена статия на порп (плоската обединена работническа партия): вижте ни колко можем и станете като нас за да можете и вие .

комунист срам няма. а този 90 годишем коцкар е научен на безплатни сексуални услуги като комунистически главатар. едва ли в последните з0 години си е служил с друго освен с пръсти...

Един доктор викаше, че ако те цапне склерозата във вдигнато състояние, така и ще си останеш за цял живот. Ако ще и на сто години. Като изтрезня се оказа, че не бил доктор ...

Ех, дай Боже всекиму на тези години хаха

Войчех Ярузелски е Голям Пич. И той не е Пич, щото му харесват жени. И на всички нас ни харесват жените. Нали не сме педита. Та ГЕНЕРАЛА Обича и си спаси най-голямата красавица за него - ПОЛША. По старите знаем тази "Любовна афера". И така Ярузерски, щом на тези години го можеш, Да си Жив и Здрав. И да вземете и да се напиете с Лех Валса. Че то вие спасихте Мацето Полша. Евала от мен за Теб, пък и за двамата с Валенса. В Аргасването му е Майката.

БРАВО НА ПИЧА! ДА ДАДЕИ НА НАС ГОСПОД ТАКА ... КОМУНИСТА СИ Е КОМУНИСТ-СТИСКА И ОНОДА....

изкуфяла работа

Браво на него! Мъжете срок за годност нямаме! Пикасо, Чарли Чаплин, Пабло Казалс, Франк Синатра, Фьодор Михайлович Достоевски, всички с млади гаджета! Браво Войчех!!

Комунистите, оциалистите - се таковат като прасета. Френският президент, нашият лидер Мишокът с държанката на другаря си Йосифов... Разврат и помия. Грозна картинка са тези лумпени в костюми. Нмяат ли хората морал, че ги избират такива покварени мръсници и мошеници?!

То това си е масово явление - Митеран, принц Чарлз, Саркози, Путин, да не говорим за Берлускони, бившият шеф на ЦРУ, Клинтън... Край нямат. Тук не е въпросът в политическите убеждения. Колкото са морални в политиката, толкова са морални и в личния си живот.

сетила се мара да се побара........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никога не е ясно къде ще те удари ревматизма, пък комбинирано със старческата склероза го правиш отново и отново. Тоя ако вярно е вдигнал самолета на 90 ще го призная.

Един руснак се напил като поляк

Глупости на търкалета! Всеки, който познава поляци, знае, че тях ги интересува само бутилката. От многото пиене изобщо не им е до жени и затова не са добри любовници нито на 20, нито на 50, камо ли пък с двата крака в гроба на 90...

Ти всички поляци на света ли успя да минеш? Или само статистическа извадка от 10 000?

Има ли някой,който вярва в тази ,,истина"?

А, мойта баба казваше , че ходенето е до време, а пиенето е до гроб ! Оказа се лъжа !