Коментари - Мерил Стрийп и Итън Хоук изпратиха Филип Хофман | life.dir.bg
назад

Мерил Стрийп и Итън Хоук изпратиха Филип Хофман

Мерил Стрийп, Итън Хоук и други звезди присъстваха на частното погребение Филип Хофман.

Обратно в новината

Коментари - Мерил Стрийп и Итън Хоук изпратиха Филип Хофман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момченцето ме разби просто! Милите дечица.

Добре ги вземате тези новини от международния обмен, но защо не се постараете повече в редакцията на текста на български? "Римската католическа църква"в Ню-Йорк?!? Римските църкви се намират в Рим, плюс древни останки тук-там из Европа, но без Америка, ако обичате. "Римокатолическа църква"определя вероизповедание и е правилният термин.

искам да кажа следното като си близо до огъня все в един момент ще се опариш дори може и да изгориш в него. Ето това се случва с тези хора, живеят на високи обороти, всичко имат и все едно че живота е безкраен за тях. Трябва да можеш да се радваш на тревата, на цветята, на децата и изобщо на нещата от живота, а не на извратени представи за лукс и величие!

Пълни глупости, написани от беден човек. Богатият човек може много повече от теб да се радва на птичките и тревичките, защото може да ги види навсякъде по света, докато ти не можеш да излезеш от града. Свободното им време също е много повече от твоето. Така че ако си умен и с пари може да се радваш на живота много повече, отколкото беден, но духовно извисен (бай дъ уей, бедния и да иска не може да е наркоман и да се отдава на всякакви сладки прегрешения)

всичко това ,написано от теб е пълна глупост.ако си богат(а),не би написал(а) това.комплексарите обикновено са със широко затворени очи.

Много ги знаете богатите. Правят същото като бедните, ядат, пият, еб*т, а когато им писне друсат. Разликата е, че консумативите им са скъпи.

Кво значи частно погребение - обществено ли да е????

Слаб опит да се покажеш интересен с коментара си. Разбира се, че може да е обществено погребение. Много добре е ясно на всички. Просто фамилията е решила да допусне само избрани гости. За разлика от тук, там хората обичат звездите си и отиват да им кажат "последно сбогом". Доста са различни от тук. А, че ние вече сме деформирани и не можем да разберем обикновени човешки и нормални взаимоотношения...за това не ни е виновен света.

Погребение на един човек, уважено от хора, които са работили с него. Това, че в случая тези хора са световни звезди е отделно.

Абе идиот, хем частно, хем публично оповестено. Редакторите да си ..... майката. А ти ходи малко да поназубриш материал за погребенията, защото рано или късно всички сме за там.

Красиво погребение, луксозно.

И така с вкус организирано, изтънчено... Фини хора около тебе... Абе да ти е кеф да умреш мааму стара!

Ехееее, това ако се добереш до това погребение, що звезди ще видиш накуп, като на Оскарите :)))