Сестрата на Джулия Робъртс е открита мъртва

Доведената сестра на Джулия Робъртс Нанси Моутс е намерена мъртва в Лос Анджелис, вероятно от свръхдоза.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Джулия Робъртс е открита мъртва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледаш кучето, позваш ваната и накрая им опитваш и дрогата. Жалко

Тя е полусестра , а не доведена

винаги е тъжно като умре човек ... но това е кръговрата в света.

От снимката не личи да е наркоманка, напротив, красиво младо момиче. Егати и живота е там щом му слагат край във ваната. Или там оцеляват само новодошлите емигранти. Останалите не виждат за какво да живеят притиснати от матрицата. Не се сещат дори да избягат оттам.

не знаеш просто колко си прав,приятел!така е.

Още една започнала с лека дрога!

От една фамилия са, семейство, едната гледа кучета, а другата не си знае милионите. А аз мислих, че роднините си помагат. Вярно, че не е длъжна, ама е хуманно.

+

и кво, като сестра и е богата, да я осинови и да и плаща наркотиците ли? от каде знаеш колко е давала джуля и дали не се е опитвала да я вкара в клиника. човек с наркотична зависимост е неуправляем. не знаеш на какво са способни само и само да си набавят наркотиците. може да не са били в добри отношеня. а кучешкят бусниесс, мога да ти кжа, че си доходоносен като всеки едни малак бизнес в уса. явно никога не си бил в уса и никога не знаеш. на много везди роднините не правят нисто и чакат богатите им сестри/братя/родители да ги зидаржат: на мадонна брат и е сащо известен наркоман. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че "след приятната младост, след отегчителната старост, нас ни чака земята..." И че богатите също плачат. Но това съвсем не е утешение за бедните.

баси важната новина! даже не знаехме, че дж.р. имала сестра

Като не ти е важна, защо я прочете?

Тийнактрисата Емма Робъртс ли е роднината, родена от тази сестра на Дж. Р.?

Ваните ще ги вкараме в една категория с наркотиците.