Мерием Узерли стана майка

Мерием Узерли, която стана известна с ролята на Хюррем султан в сериала "Великолепният век", стана майка на момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Мерием Узерли стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УНИКАЛНА ЖЕНА!!!УНИКАЛНА АКТРИСА!!!ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!Да си жива и здрава още дълги години да радваш зрителите по цял свят! А на тези "велики компетенти и патриоти" които ползват форумите за насаждане на расова,етническа и религиозна непоносимост между хората,които се чудят с кого да се заяждат и обиждат...да вървят другаде да си чешат краставите мозъци.Мили потребители, не им обръщайте внимание...оставете ги да се удавят в собствената си помия.МОЛЯ модераторите да не допускат подобни изказвания

КОЯ Е ТАЗ ?

не го знам това девоиче, но е направо на батко играчката!!!

Освен ,че е много красива, е и много таланлива актриса. С Халит Ергенч са страхотна двойка на снимачната площадка,филма е изключително интересен.Следя го с удоволствие.Историята с продаденото в робство момиче е много интересна.Прочетете книгата"Роксолана".Да и е честита рожбата и да са мнооого щастливи!

Да са живи и здрави двете с бебето, актрисата е много симпатична, ама с това "благодаря на Аллах"....Дано детето да живее в Германия и никога да няма досег с исляма.

За германка е симпатична , само да си оправи името и може да мине за европейка : ))))

Благодарна била на Аллах за появата на детето си. В кой век живее?

В същия в който често се използват фрази като "да не дава господ", "божа работа", "един бог знае" и така нататък. Аллах значи просто "богът", нищо повече, не е име.

Не е германка, така че не е необходимо да си оправя името, тя не се срамува от произхода си, а и това не я прави по-малко хубава и талантлива. Много е хубава и като жена и като актриса. Гледам филма с интерес, има на какво да се научат нашите артисти.

сигурно искаш да си смени името с тези от рода на гана,пена,цона.....тогава ште стане това което искаш:))))

На прекрасната Мерием и нейното момиченце Лара пожелавам здраве,късмет и много ,много топлина и светлина в дните им!

Красавице,Мирием, да си жива и здрава и ти и бебето!!! Да стане крааиво като тебе!!! А на глупака Атеш ли е, Джан ли е - не му цепи басма - на колене и с пръстен да те гони!!!

Ами глупак е я, като вярва безрезервно на жени. :) Нищо де, да му е за урок. На вълчо му е дебел вратът, защото вярва само на себе си. Ако не искаш дете, ползваш презервативи, и не се доверяваш на никоя, иначе стават "изненади" ха ха

Не се тревожи, Вълчо, за сега поне мъжете не могат да забременяват, може и без презерватив

Нейната героиня е попска дъщеря.Отвлечена от татари е продадена на турци за султанския харем.Робиня. Та робство не е имало.... само владичество.

за тази жена може да се каже само едон "евала", красива, талантлива, а се оказва, че е и жена с характер, да е жива и здрава и да иляди...

честио на мерием, да е жива и здрава лара и да има много касмет, да стане известна като маика си и толкова красива и усмишната! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да й честито бебето и да е жива и здрава да си го гледа.Красива жена във филма и игра много убедително . Красотата и идва от смесването на гените, иначе героинята и е коварна и жестока жена.

не е важна нивата,важно е семето,ние просто сме генетично висши представители на вида хомо сапиенс

Мурат, много се изсилваш, а и не познаваш историята. С малки изключения султаните в Османската империя са синове на майки-християнки, приели Исляма по принуда, тъй, че сам се досети какво е "семето". Нещо повече - народът на държава, която векове наред е била многонационална, е толкова разнообразен генетично, че дори е смешно да се твърди за някаква чистота. А актрисата наистина си прилича на германка.

ако приличаше на германка щеше да е дебела,немърлива с изсулен задник и рошава като кокошка....качественото семе си казва тежката дума

Да са живи и здрави красивата майка и малкото и момиченце! Поздравления за смелостта и да роди детето си без благословията на бащата и после достойно да го сложи на мястото му. Харесвам я във филма. Чета много за онзи период от историята, според мен тя убедително изпълни ролята на младата Хюрем, живяла в жестоко време на борба за оцеляване. Кой знае, опитът от ролята може да и помогне във възпитанието на дъщеря и, така, както Хюрем успява да изгради Михримах като силна, волева личност.

Обичам турските сериали.

Tarikat

и аз, най-вече "Сакъз". обаче го спряха ....

Аха, аз пък "Секиш", ама не го не са го спрели...

Красива туркиня, бе! Браво! Да и е живо и здраво детето!

Красива е защото майка и е германка.

Много я харесвам.Много добра в професията .Да са живи и здрави!

Да са живи и здрави и майката и бебето.След участието и в този касов исторически филм,всичко ще е по рози. Лично на мен не ми допада,заради отвратителната роля на Хюрем във филма.Там тя играе една зла,хитра,алчна и властна жена,без капка човечност и искрени чувства.

Уфф, то ако не е била такава, е щяла да загине, явно е била с много силен инстинкт за оцеляване. Реално в и в кралските и в султанските и във всички палати е било такава мръсотия, отровителство и какво ли още не. Да се оцелее си е било истинско предизвикателство!

Вярно, че от днешна гледна точка поведението на тази жена е осъдително. Но в онези времена ако тя не е била жестока, щяла е да загине от жестокостта на съперниците - борбата в харема е била на живот и смърт. Може-би знаеш, че онзи от наследниците, който се докопа до престола, е убивал всички съперници - братя и техните синове. Било е страшно!

Красива жена и много добра актриса! да е жива и здрава малката, да стане красавица като мама!

Не съм гледала филма и нямам представа коя е тази жена, но ако написаното в статията е вярно, мога само да кажа : Браво момиче! Зад тази кресива външност явно се крие много силен характер.

Прекрасна актриса! Да са живи и здрави!