Коментари - Катрин даде официална вечеря в Лондон | Лайф.dir.bg
назад

Катрин даде официална вечеря в Лондон

Херцогинята на Кембридж Катрин даде официална благотворителна вечеря в полза на Националната портретна галерия в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Катрин даде официална вечеря в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Desislava

Изглежда изморена. Преди беше все усмихната с една топлина в погледа, сега определено е различна. Иначе роклята е в нейн стил - класическа кройка и цвят. Хубава жена е Катрин, но не знам защо е всеки ден в новините, малко като момиче от кориците - каква рокля е облякла, кога е забременяла, родила и т.н. все едно гледаш слаба версия на Ким Кардашиян. А Катрин има образование и трибуна все пак, може да се ангажира с някаква кауза, да работи по някой проблем... Не знам, малко ми е неясно нейното съществуване в общественото пространство.

Това момиче как изглеждаше преди и как изглежда сега. Тотална промяна... Говоря за изражението на лицето и на очите.

Жените се променят след като родят.

Четеш ли се какво пишеш? Сменяш темата. Да не би като родят да стават толкова алчни и с изпепеляващи погледи?!?!?

Какъв алчен поглед има. Ужас.

Тя е красива и интелигентна, не прилача на българските чалга певици. На които мозъка им се е изпразнил в гърдите.

Jeni

Нали си от Лондон защо мислиш-трябва да си сигурна!

Кейт си е супер отвсякъде,лошото е,че най-яките бг стилисти висят в дира и и намират кусури.Хубавото е,че дават скъпоценните си съвети безплатно,лошото(за тях) е,че никой не им обръща внимание,слава Богу!Като ги погледнеш на улицата колко"стилно"са се омазали с бронз за"загар"и докарали 1:1 визия на пр.....тки как да не се вслушаш в модните им забележки?Що не си държите простотията у вас,ами държите всички да я видят,патки проскубани?

Бреаво,браво.Само дето тръпки ме побиват като видя озъбената и усмивка с тези тъъъъънки устнички

Е, не всички държат да си правят кокошо дупе вместо уста. То т'ва не е мода за БГ чалга-кифли.

Този път коментарите, общо взето, са писани от интелигентни хора.

И защо не е довела пак Бил, шоуто щеше да е още по-изискано. А Мони да им отсервира. Поне Хю да беше наминал отново с такси, пък то...тюууу.

Е, вече съм спокоен и ще си го преместя...

Аз снощи измуах 2 паници боб. Неофициално. Оф дъ рекърд, както казват у кралството.

разсмя ме пич, мерси!!

да вечераме с жената и аверите, ама муаме боб, пръжки и лимонада с ракия че нема за друго. Те затва отутре че сме благуродници разбиаш ли.

Бабата вече забрани на Кети къси рокли, скоро ще и върже и косата и ще и сложи короната; има и друго нещо все пак- никой не е вечен.

освен лизи 2-ра.. хаха

Много е ослепителна - особено като я щракнаха по цици и дупе, ама нейсе :) Тогава лъсна голата истина :)

Ослепителна е! ;)

и аз така мисля!

МНОГО впечатляваща млада жена, красива, умна, с характер, харесвам я

да, но лошо се гримира, да слага по малко молив

Добре изглежда, малко се е позакръглила, не е толкова слаба както преди. Ръцете и са груби, но това е структура.

Сигурно ще кажете, че завиждам, но не бих искала да съм на нейно място... За мен всички тези публични изяви са страшно досадни, дори на млади години много ме дразнеше, когато мама ми кажеше нещо от рода - Ами, какво ще кажат хората? Знам, че освен това става въпрос и за много пари и т.н., но аз просто не съм създадена да живея така. Не че някой принц е преритал за мен...

Интересно как тази кралска особа не е била обучена, че на подобни събития не се ходи с разпусната и безформена прическа като нейната? Не че няма пари за фризьор...

Gal

ти понеже често ходиш по такива събития........

Jeni

Това че косата стои леко небрежна съвсем не означава, че не ходила на фризьор! Много е естествена и отговаря на годините на Катрин!

Чух, че търси консултант по етикет. Обади и се. Успех!

Прав е мм49. На такава рокля и такова колие отива вдигната коса. Няма нужда да си от висшето общество, за да проявяваш вкус!

е, англичанка е все пак, нека да не вдигаме летвата прекалено високо..

Страхотно момиче!

Изглежда точно на годините си - 32. Прекрасна, самоуверена, пленителна без да е някаква зашеметяваща красивица. Отлично впечатление. Младите дами да вземат пример от такива като нея. За стил, поведение, начин на обличане, вместо както е при нас да се взема пример от някакви силиконови простачки.

изглезда доста састарена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, че е поканила Брайън Адамс не бях чувал нищо за него от години... Дано не е спрял да пее, щото доста го биваше...

И аз не бях го чувала доста време,но в края на миналата година всички музикални телевизии въртяха новата му песен - After all -дует с Мишел Бубле. Намери я в Ю туб, много приятно и свежо парче е!