Майкъл Джордан стана баща на близначки

Легендарният баскетболист и съпругата му Ивет Прието станаха родители на еднояйчни близначки вчера вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Джордан стана баща на близначки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм харесвала мъже, които изоставят съпругите си заради по-млади жени. Този не прави изключение, дано Господ ни накаже такива, и мръсниците, които им раждат даце в качеството си на втори съпруги.

За всички свине от мъжки пол и курвета от женски такъв - запознайте се със закона РИТА. Запознайте се с "чудото" Телегония! После ревете и дращете по форумите!

Ей тази малката ивет си пада по Interracial и иска Big Black Cocks - ама много. И мечатат и се сбъднала. Дано е голям! :)

на такава жена и 10 деца бих направил

Ето това е красива жена! Честити бебчета.

Ех, на този ендно време, в зората на демокрацията, какъв хит беше да му имаш плакат... Иначе мацето, което е заплодил е много секси. Блазе му...

Ужас, ужас, ужас....

В Белгия хората са много безлични. Хубави са само децата от смесените двойки- бял с черна и обратно.

До Х Ей, глупако точно генетичните болести се дължат на усилените кръвосмешения. Ти знаеш ли, че дори и в една Швеция и Германия допреди 30-40г. преди да започне усилена глобализация броят на генетичните заболявания беше пренебрежимо малък. Япония векове наред е била затворена и са били по- здрави в генетично отношение.Ако си дадеш труда да видиш, кои българи страдат от генетични заболявания, веднага генетично или антропологична ще откриеш, че виновно е чуждо потекло останало в този род.

Този пич е единствения известен случай на излекуван от СПИН,как ставата тези работи дали щото всъщност СПИН няма и хората си мрат поради нелечение на основното заболяване и пиене на разни неща,които им убиват имуната система...ето го жив и здрав и деца прави....

Правилно. Преди време четох една статия на руска лекарка професор, която вече 30 години се занимава, заедно с екипа си, точно със СПИН-а. Казва, че за 30 и повече години не са успели да открият вируса, нито пък някой по света е успял. Хората умират не от СПИН, а от ужасно силните лекарства, които буквално им разлагат вътрешните органи.

Той никога не ебил болен от СПИН. Вероятно го бъркаш с Меджик Джонсън.

Не вероятно, абсолютно го бърка!!

Марийче, ти би ли си го сложила черния в теб? А да те обсемени? :)

Бъркаш! Меджик Джонсън е болен!

Честито да им е, да растат здрави и много да радват родителите си. Дано са взели красотата на майка си и гениалността на баща си...а това да си майка на близнаци е подарък свише...и причината да са двечки се дължи изцяло на майката, което също си е божи подарък... Щастие им желая:)))

който го може го може....друг е въпроса, че с такава жена аз ще се пробвам и за тризнаци

Ашколсун Майкъле, аферим Джордане!

Ех, хубаво е една по-позитивна новина да види човек да се усмихне малко. Да са им живи и здрави! =) (само признавам си, че ми е любопитно как е оцеляла процеса на забременяването..)

Тя е много красива ! Той........ Да са им живи и здрави дечицата!

Взе ми го от устата... Как може такава мацка с такава маймуна?! Ще ме прощава Мишо, ама... Е, а ние си имаме приказка за това - "хубавите ябълки свинете ги ядат".

Маймуна, ама има "фи" и "L", ти какво имаш? Можеш ли да ощастливиш качествено една жена?

истината е там някаде

Не съм расистка, но все пак - дано близначките са взели бялата кожа на майка си, да са здрави, щастливи и безгрижни.

децата носят в себе си таланта и гения на маикал джордан, а според теб по- важно е да са бели като маика си... ела в отбора.

изобщо не е задължително това, което казваш за гените. Успокой се!

С два цола е по широчка вече!

Ти май вече си препатил(а) ???

Ей това е Америка, майката- родина на всички генетични изроди и искат да превърнат целия свят в подобие на тях. Да разрушат нациите и държавите в Европа по своя собствен модел на падение и кръвосмешение.

Европейците са по-напред! Вече си имат партия на педофилите, евродупетати искат да се узакони педофилията и публично споделят своя опит в това отношение, инцеста, педерастките връзки и отглеждането на деца, както и няма той и тя, а само то!

какво е твоето решение - да не излизаме от село и да се размножаваме с първите си братовчеди? по добре с далечни роднини отколкото с близки. така човечеството може да има шанс според мен за по качествен и адаптивен материал отколкото да страда от генетични болести

Кръвосмешенията са запазена марка на МОНАРХИИТЕ! Виж на острова какви изруди се раждат.

Честито!

Ау, вчера се плю по Ю.Дончева, че е стара за бебе, а днес Джордан има две.......а той е по-възрастен. Да са му живи и здрави и те да си ги отгледат!

A бе да не би той да ги ражда

Знаех си аз, че и той е наше момче, ама нейсе. Сега остава да се спогодим с македонците все пак, по-чий е и готово. Като го гледам с този здрав медитерански загар, айде, ще им го харижем, от нас да мине, само мир да е. А ние ще се утешим със щастливата майка.

...изобщо се напъваш да кажеш нещо оригинално ???? Надей , най-много да се изакаш.