Кристина Агилера се сгоди

Кристина Агилера е на път да сключи втори брак.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имате претенции да информирате вярно., можехте да сложите по-актуална снимка на Кристина - вече е поне с 30 кг по-слаба отколкото изглежда на горната снимка... Радвам се за нея. Изключително борбен и силен дух, прекрасен талант и жена. Дано намери щастието с този...

Е, голям праз, като се е сгодила!

По моя лична професионална преценка, от снимковия материал по-долу (преди и сега) за Кристина А., мога да каже, че преди повече хваща окото отколкото сега!

Стискайте ми палци, моля :) И аз очаквам предложение! Не съм известна, но съм свестна :))). ТОЙ си знае, но, "Колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух! Ще ми съдействате ли, форумци?!?

Мамина златна! Дано намери щастие след като предишният й мъж й изневеряваше.

Заприличала е на Алла Пугачова

вече отслабна, снимките са стари

Умрехме от смех,щото си е вярно. Тук един зевзек казва че приличала на Наталия Симеонова...голем смех!

Бях в САЩ и в края на годината гледах техния "Гласът на Америка " - такава финна жена ,като статуетка - тя беше в журито и не мога да си представя , че е била с тези огромни килограми ! Страшна сладурана - всеки понеделник тя , журито и участниците представяха пред зрителите страхотно шоу - истинско удоволствие !

ако се бавя още, ще я изпусна :)

Така физически и както се носи, ми мяза малко нещо на Катя от "Ритон". Абе много химия, много салтанат. Но пък си няма нещо като нашето момиче, на па на!

Мяза на отпусната лелка на 55 ... К'во я рекламират толкова не знам. Само телеса, пластмаса и боички се виждат. Поне да можеше да пее, а то само реклами и въздух под налягане. И сега нЕкой ше каже, че съм хейтър :-))

колкото и да не може да пее, на 100% го прави по-добре от теб, което ще рече - хейтър не, обикновен комплексар си, но си повтаряй тайно, че не може да пее ако това те успокоява ;)

Хейтър.Кристина пее зверски, като искаш да гледаш кльощави крака и силикон си пусни Планета Пайнер.Те и без това само си отварят устата там.

Jeny699

Е па не си хейтър! Просто поредният дивен селянин - чалгар!

Хайде пак да се отвори този спор. Започвайте!

Исках да кажа "на път" или "напът". Този спор ще ли се реши или да?

" на път". Но в първото изречение пише "напът".

пишеше