Станислава Цалова роди първото си дете

Тази сутрин точно в 8:20 ч. чаровната синоптичка на bTV Станислава Цалова роди момченце.

Обратно в новината

Коментари - Станислава Цалова роди първото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е здраво бебчето и също толкова чаровно като мама Стаси! Много е приятна и направо лепне на екрана! Чакаме с нетърпение да се завърне на работа, след като поотрасне детенцето.

Да е живо и здраво отрочето от мъжки пол!

Ама Стани защо пробваш толкова пъти.....аз сам експерт и правя деца от парвия път.И то все момчета....за второто се обади.

Лош ти е матряла

си толкова майстор, колкото си грамотен-нещастник! А си и тъп!

Да и е честито!... Навремето бяха колхознички и труженички по на 5-6 стана и изпълнямащи насрещния план...за 10 петилетки напред...сега им викат "звезди", пишете и за комшийката Светла и тя роди преди 5 дена...

ЧЕСТИТО!! Да расте здрав, умен и хубав, да ви радва в годините напред и да се гордеете с него!!

Честито! Да ви е живо и здраво детенцето, да расте весело и щастливо ! Прекрасна си Стаси !

Сладурана! Да е живо и здраво бебенцето и да расте щастливо в това хубаво семейство на красиви и позитивни родители!

Ех, че хубаво! Само позитивни коментари! Честито на Станислава за бебока!

Браво! Да са живи и здрави и двамата. Много готина е Стаси!

Честита рожба Стаси !Бъди благословена и ти, и таткото, и малкия Светослав! Само щастливи моменти на най-милата и най-чаровната телевизионерка!

Много симпатична жена, излъчва благородство. Да й е честита рожбата, другото е вятър работа, детето е всичко на този свят.

Живи и здрави! И кой знае, в бъдеще да си народят колкото могат да отгледат! Повече такива новини да чета и чувам - да се раждат българчета и страната да я има предвид катастрофалната демографска криза. Дано продажните политици се усетят че не им минава тънкото и да вземат мерки да си контролират мургавият електорат ;)

Знам я тази,казва времето.Аз лично намирам че го казва по-ясно от запелтеченият й колега.Но-никак не ми е интересно как е ситуирана в личен план,води ли интимен живот и о него има и някакви последствия.Тя не е звезда,интересна по някакъв начин или с нещо,не е и красавица.Занимавайте ни с утвърдени Звезди в рубриката звезди,моля.

Дай дефиниция или пример за "утвърдена" звезда, моля.

Винаги ми е харесвала тази жена. Има един финес в движенията и и самото и излъчване, който съм наблюдавал само един единствен път когато комуникирах на живо с една японка от фирмата в която работех. Живи здрави да са и те и детенцето и да му се радват много!

Честито детенце Стани ................

Честито, живи и здрави.

Честито детенце Станислава Да сте живи издрави Нека момченцето да се родило с късмет

8901

Да са живи и здрави!

Прекрасна новина, да са живи и здрави родителите и бебчето, да си се радват взаимно и все благи висти да ги спохождат!

какво толкова е станала и що за новини? Ккаво го интересува българския народ кой кога е родил иколко време е опитвал да зачене? Това са интимни работи. Единн възпитан и културен човек никога няма да занимава обществото с личния си живот. Празни дущи които няма с какво да бляснат!

вие, пълна (душа), с какво днес се осмисли деня ви? с този коментар предполагам. Какво търсите в раздела, където ще намерите такива новини? Че и отивате към коментарите, и коментирате. Така, че всичките ви горепосочени действия са са контра на опита за демонстриране на незаинтересованост, зашото подозирам сега с интерес рифрешвате страницата, за да отговаряте на репликите към вас...

Уважаема,недейте така!Това все пак може да вдъхне надежда на доста жени,които опитват по-дълго време да имат детенце.Какво лошо има да се говори за това?Все пак се е появил нов живот-честито!

Сега, като иззлобя качествено, светна ли ти пред очите?

Честита рожбичка на Станислава и съпругът и!!!!!

Харесвам много Станислава Цалова и искрено се зарадвах за нея , когато разбрах , че е бременна , сега след като вече е Майка и пожелавам само здраве за нея детенцето и близките и хора и дано има повече такива позитивни Новини , защото това да дадеш живот е мисията на всяка жена и най - голямото щастие. Браво

Честито! Да са живи и здрави цялото семейство! Все такива хубави новини да четем!

Да е жива и здрава Станислава,съпругът й и бебето,дано имат още такива благословии!

Цалова не е трябвало да да си кръсти детето Светослав. Трябвало е да му сложи някое типично монголско име като Цецерлег, Улегей, Дархан, Ерденет, Барун Урт, Улангом, Мурен, Даланзадгад и т.н. По този начин щеше да съхрани монголският корен на фамилията си.

Да са живи и здрави бебето и майката и цялото семейство. Да имат много деца и да си ги кръщават както искат. А тук тъпанарката да си кръсти децата тъпанчета, че да и съхранят тъпите корени. (Извинявам се за лошите думи, но мразя грозни изказвания, когато става дума за деца. За мен децата са над всичко!!)

Кой е казал една лоша дума против детето? Нещо не сте си изпили лекарствата.

Имайки в предвид ,че корените на българите произлизат от Централна Азия, а майката на Стаси е Японо -Корейка( Две държави чиято територия не е принадлежала към монголската империя). Защо не ходиш да се прекръстиш на Ерденет и да съхраниш монголските си корени?

и по-надолу ти написах - правиш се на много хитър(ра), ама не струваш! впрочем - ти деца имаш ли? риторично е - не отговаряй! ;-)

Че тя няма монголски корен, оне от статията не става ясно. А и да има, какво от това. Що за тъпо расистко изказване!

Стаси си има водолейче на асцедента с рибки:))) Да е здраво и честито, умно и щастливо!!! Без страх и в светлина нека да върви в света!!! :)))

Асцедентаааааа....

Смятате ли, че някой му пука за ваште коментари? 100 души се спукали от мазнене или куртоазия! Честито, честито, та честито. На кой му пука и ви чете сладникавите коментари? Като искате оставка - някой даде ли я? Като плюете Станишев, че е гей, той взе че се ожени и си направи две деца! Викате - Да живее Бойко и той вдигна кръвно и едва не умря, после и мускул скъса! Псувате Цецо, ама и той си живее и си купи 6 апартамента. Волен бил такъв и онакъв, ама си чука млади мацки и си пуши пури и пие уиски с вашите пари! На тая синоптичка й дреме на шундата кой какво ще й пожелае! Вие сте абсолютни тъпаци и дебили!

а бе брат ти смяташ ли че пък на някой му пука за твоя коментар ама пак си пишеш нали ? Тук информацията е че жената има детенце а ти къде изби на политика та се невиде! Съвсем нормално е да се честити при тези обстоятелства. Придържай се към тематиката на новината или непляскай глупости. Боли ме п....та за оная измет от НС

Бобо прав си брат! Но това п...та ми звучи двусмислено:)

много фрустрация от тоя живот, жалко за вас...

не знаеш що е то фрустрация ли, или и ти като оня мизерния от първия коментар

И аз се присъединявам към хубавите пожелания! Няма по-голямо съкровище от едно дете и нека така да забогатяваме! А на теб ще ти кажа, че да се радваш на чуждото щастие е дар, който не всекиму се дава. Който изпраща добри чувства и благопожелания, получава същото! Усмихни се на света, за да ти се усмихне и той!!!

Спокойно, седни, поеми дълбоко въздух и си изпий хапчетата.Ако пак мислиш, че има конспирация, която само и единствено ти си разкрил, моля те, иди на лекар.

На хубавата майка - честито! И да не е последно ... А иначе - "... на другия край на света - на остров Сахалин, МЕЖДУ Япония и Русия. След Втората световна война и двамата са депортирани "в" СССР"?! Остров Сахалин е част от територията на Русия (от 1875 г.), та няма как да е "между" ... И остров Сахалин е в СССР, та няма как да "са депортирани в СССР" ...

браво, с географията сте на "ти"повече от мен- не го вярвах, но е факт

Това се казва гражданка на света ...

Честито.Да са живи и здрави. Бебето прилича ли на майка си, има ли нейните характерни монголоидни черти?

какво значение има това?Още едно човече и още един гражданин на Република България.

Честитих им, пожелах им да са живи и здрави. Какъв Ви е проблема? То пък човек да не попита нещо. Боже каква цензура, личи си че сме изостанала диктаторска държава. Дай и въпросите и коментарите да са по сценарий. Пози Боже.

още ли се навърташ тъдява! Има ги! И на дедо се чефтето е наследил! А успокой се, всичко си има! А ти акъл имаш ли?

А бе Калдирчева, ДИРИ КАЛ, дири! А като НЯМА - измисли и направи. И "пиздоним" Калтачкова ти отива също.

Познавам родителите и , затова провери малко информация преди да питаш глупости.

Честито,да сте живи и здрави всичките в къщи

Честито ! Само радост и късмет на бебето и майката!

едно голяма ЧЕСТИТО на чаровната мама и ДОБРЕ ДОШЪЛ на сладкото,малко човече!!!!!

Все такива новини да има, но да са за трето, четвърто дете ... Живи и здрави да са, и тя, и бебчето!

За да се родят трето, четвърто и т.н. деца първо трябва да се родят предшестващите ги две, освен когато излизат като на "автоматична стрелба"- наведнаж всичките :)))

Kakuvto i da e proizhoda i , mnogo e sladka, dano i detenzeto da e kato neia. A i hubavo ime sa mu izbrali, da im e jivo i zdravo!!!

Честита рожба! Бъдете живи и здрави и много, много радост в къщи.

Не е вярно, не заблуждавайте, никакви японки, некакви корейци. Корена и е от Монголия. Срам я е да го каже. Проверете и тогава пишете.

Вярно, има типични монголски черти.

ще ти го реча в прав текст! Да те излупам у антроположката! Барем 3 пъти! И със злоба! Това си плаче за триене, DIR, но злобищата на тази женица ме озвери. Та първа започна! :-)

ти да виждаш нещо срамно в Монголия??? Момичето преди 3-4 години обасни, че баба и е корейка. Какъв ти е проблема?

Е,и какво от това.Да им е честито и много радост да им носи.Всичко останало е българска простотия.

Тъкмо си рекох, че ПОНЕ ЕДНА ТЕМА НЯМА ДА АКТИВИРА ВСЕПЛЮЕЩИТЕ... и греда! Те са тук, на бойния си пост! Отърване няма! Корейки, монголки, монголоиди и японоиди! Абе гадове недо....(каквото ще да е), а поне като се роди дете една добра дума кажете! Пробвайте се бе! Не боли!

Какво значение има корена от къде е ? Да и в живо и здраво детето и да и донесе много радости в живота. Това е най-важно.

А тоят корен е от африканската джунгла !!

японците да не би да са от африка или са с индиански черти - японци, китаици,монголци- всички са от монголоидната раса

Браво. Супер отговор. И аз това им казвам, ама те явно са си седнали на ушите.

Да им е живо и здраво. Много да радва мама и тати. Много късмет Ви желая,млади родители!

Приятно момиче, да е жива и здрава - тя, таткото и бебчето. Честито!

бебе! Да са живи , здрави и да се слушат:)! Изключително приятно ми беше да следя прогнозата за времето с тази водеща.Много симпатична, без говорни и др.дефекти , с ясен изказ и подходяща специалност за целта.(за разлика от някои:) ).Бъдещи успехи!

Прекрасна новина!Ето такива искам да чета за да се радвам!Да са живи и здрави цялото семейство да си го гледат с много обич за да расте безгрижно!

Признавам само един синоптик - Емо Чолаков! Всички останали са пълнеж и досада! Честито за бебето и тази дано изобщо не се връща, защото винаги разваляше времето. Откакто се махна я каква пролет е! ;)

Иво в тоя сайт има много дебили но ти си най големия , да си ни жив ,....

аман от тъпанари. Честито за бебето да са здрави и щастливи!

Вярно е ,че Чолаков е атрактивен представящ времето,но за Станислава знам ,че е учила и завършила за това в Университета.

Със Станислава сме от един курс в СУ. Тя дори не успя да завърши география, защото я скъсаха на държавните изпити. Та, какво е учила после е доста под въпрос.

Честито на Стаси, да им е живо и здраво бебчето, да расте щастливо.

Честито! Да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва! Бяхте много хубави на екрана!

Още една синоптичка и нещо като ВИП. А какво е, българче, виетнамче, що ли? Не че има значение вече, каквото-такова, то друго и не можеше да бъде. Само мама да не го бута по телевизиите, че затова са на този хал - от много гениални и талантливи наследници.Даже и дядовците и бабите им пак се завръщат полека-лека на екран.

+

Баце, ти си айрян без мляко.

Споделете, чадо, какво работите? И какво работят родителите ви, липсваше ли ви любов в детството, отхвърляни ли сте от много обекти на желанието ви, мечтаете ли за пластична операция или за вълшебно хапченце...

Честито. Да са живи и здрави.

интересува ли ме?

интересува ли те?

да, интересува те! Освен това ти се ходи до тоалетна, бързо, бързооо, ех...късно ли е вече, ок..Не, не, не вади от коша хартиите, и не ги яж...Ок, яж ги като толкова искаш...

Браво, една тема да не е "насрана и оспамена" :) Гордея се с всички Вас :) Да е живо и здраво бебчето и мамчето ;)

Честито!Нека детенцето Ви да Ви носи много щастие и любов!

много приятна и положителна Стаси, защо повечето говорителки по ТВ не излъчват тази добронамереност? Да е жива и здрава и тя и бебенце и таткото!

Да ти е живо и здраво :)