Скандал с боядисаната коса на Пол Макартни

Скандал избухна около нескопосано боядисваната коса на един от най-богатите британски музиканти - сър Пол Макартни.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с боядисаната коса на Пол Макартни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то туй да си богат не е лесна работа.Трябва и да плащаш за всичко... Много алчни ,глупави и високомерни. А да пестиш от нещо което е много важно за работата ти е малоумие. Сноби.

120 паунда?!! При положение, че подстригват и за 20?!! Ти не си добре.

Аз пък си харесвам безумно моя Котарак със сребърни коси и за мен те са копринени и прекрасни!

МРРР :)

Голяма стисня е този. Аз винаги давам 20 ст. бакшиш!

Ела аз да ти подстригвам перушината и ще делим на две бакшиша!

Добре де, много си ларж!

Англичани и французи са болезнено стиснати,без значение колко са богати!Наблюдения от 13 години работа в 5 звезден хотел!

Stanetzz

Да, гледал съм ги и по морето, и в Банско- броят си стотинките , сакън да не дадат 10ст бакшиш. Не стига, че идват тук да гньетат почти за без пари. От друга страна, може би просто в България идват само такива- хора, които не могат да си позволят почивка на свястно място.

Пол вече прилича на лелка-зелка,да му е честита новата визия....

ДА ТИ ИМАМЕ ПРОБЛЕМА ОБРЬСНИ СЕ ГОЛА ГЛАВА

Това е пословичната стиснатост на англичаните. Какво са 100 лири за Пол Макартни, той може да си купи малка държава. Предпочита да се разхожда с вид на изпрана кокошка в главата, за да не плаща на фризьор.

Пол Макартни има над 1 милиард долара състояние

Има ги, защото не ги раздава! Това е начин на мислене! :) Няма да се учудя, ако си покрадва от хотелите я хавлиена кърпа, я нещо друго! Богатите са адски стиснати и не дават бакшиши, а нашите муньовци, дето парадират с пари (обикновено откраднати), за да си повярват, че са баровци, хвърлят големи бакшиши, ама са си все гащници!

Отвратена съм от наглоста и без образието на така наречения фризйор Гай томас неговите скандални изевления граничат с без очно престъпление!!!!! когато Пол макартни стана негов клиент през 2044 година той му поиска 220 евро а каза на даначните че му иска само 120 а после се оплака че не му дал бакшиж при условеи че той му даде 100 лири повеченкато си мислеше че това е нормалната цена а обиржията гай томас нагло ,му поиска рецептата която естествено Пол пазеше в тайна да няма да каже на сулю и пулю саставките на емулсията на рецаптата. даже дащеря му каза да не казва на никого защото пол; е звезда и трябва да бъде неповторим и неидентичен с другите звездички например какво да кажем за Камелия която се мисли за велика а кали остана в сянка въпреки че пеи божествено и е майка на 3 деца от трима мъжа.

Ей жена, вземи се върни в първи клас или се скрий някъде, но НЕ пиши повече. Ужас !!!!

Да си призная и аз не разбрах какво искаше да кажеш, ама финалът направо ме накара да онемея - от къде го извади това сравнение с Кали и Камелия и какво общо имат те с темата?!? Но всеки има право на собствен прочит!!!

Сър Джеймс Пол Маккартни го възприемам като най-успелия композитор в популярната музика. Великолепен музикант, певец и автор на текстове. Като член на Beatles" създава незабравими песни: "Hey Jude", "Yesterday", Let it be" и много други, а след време и като солов изпълнител е един от най-харесваните от мен певци. Но, ....... Не разбирам, защо мъж на 62 години трябва да си боядисва косата?! Нито изглежда по-млад, нито изглежда по-красив, нито е "израз на уважение" към публиката. Скоро в България гостуваше Том Джоунс. Зрял (като възраст), естествен (като визия), с побеляла коса, но все така харизматичен, талантлив и раздаващ се за почитателите си. Аз съм на 43 год. и когато слушам песните на Пол Маккартни, понякога просто затварям очи и се наслаждавам на изкуството му, а не се питам, гледайки го, кой номер боя за коса използва.......

И аз това се чудя, дали така диктуват имидж мейкърите или пък се харесва или прави реклама на боите за коса, така щото да станат актуални и при мъжете. Дали е някакъв кукундрел или е пресметлив и в червата?!

Каквито и да са мотивите, резултатът не е по вкуса ми. Изразявам лично мнение. Времето и годините следват своя ход и човек трябва да се приема с всички промени, които настъпват у него, предвид възрастта. Панацея е "вечната младост". А, дали е пресметлив? Английска е поговорката "Не съм толкова богат, че да купувам евтино". Може пък фризьорът му да му има "зъб" за нещо :)) (последното е в кръга на шегата).

Това е хубав коментар.

Дори и перфектно боядисан мъж изглежда смешно, та бил той сър Пол или някой друг.А пък мъж с изкубани веждички еееее... няма такъв СМЯХ....Хора остарявайте с достойнство.

На боядисване на косата и изскубаните веждички и "дефинитивен" признак за лява резба. И чичко ви Пол май е такъв. Колкото до артиста Пол Макартни, настоящият е в известен смисъл обида за паметта на онези Бийтълс.

Музиката на Пол Макартни и Бийтълс ще е вечна.Аз не визирам точно него за боядисването на косата а за боядисването на мъжете изобщо.Слушам ги с удоволствие и без да ги гледам.Музиката е за слушане .Които правят зрелища с песни не са добри певци.

А тук по "Витошка" се пръскат хиляди за лак, перчеми, масажи, буклички, къдрици. Все едно са звезди и милионери, а не са. Затова оня има, а Гольо Голев само се дуе за 10 минути със скъсаните чорапи отдолу.

Витошка коя е,покорителка на Витоша ли?

утре да напишете какъв цвят му е акото и какво е ял да е такова

Направи през живота си 1% от това, което Пол е направил за една година от своя и поне в наше село БГ медиите ще пишат за тебе и повече отколкото пишат за него. Дотогава - същия съвет като по-долу, налягай си парцала.

Яде сьомга, черен хайвер, шампанско Кристал ...

саредеп

Може би пести за Виагра?!

Ами нека изглежда като лудото Ленче щом е цинцар! В гроба никой нищо не е занесъл и е срамота при такива кинти да се3 прави на просяк! Хак му е !!

като почнеш ти да плащаш по 120 паунда за подстригване иди и му кажи на Пол да не се цигани. Засега си налягай парцала.

Дедо Пол пести за поредния развод.

ЕГАТИ СТИСНАТИЯ,АЗ ДАВАМ ПО 100 ПАУНДА В КВАРТАЛНИЯ САЛОН,А ТОЯ Е МИЛИОНЕР И НЕ МОЖЕ ДА ОТДЕЛИ 120! НЕЧУВАНО

Той затова е все още милионер!

Всеки си ходи с номера и със суетността. Но как нормално и красиво изглежда един друг Белокос рок Колос, може да видите: Jimmy Page - Tribute to LZ Kennedy Center.

Вярно, че остаряването му е много "with grace", но той май е и доста по-млад де. Пол до към 60 си беше все ако не чак с бебешката физиономия от 60-те то поне с млада такава.

Упс, писах горното мислейки не за Джими Пейдж а за Робърт Плант, той е на 65 - не толкова млад и той...

Джими изглежда много добре- за разлика от Робърт Плант, който беше красавец. Браян Мей е с чисто бяла коса- все още дълга и запазена.

Много се оплаква за човек с над 800 милиона долара. Но ако иска да мине тънко, да дойде при моят фризьор бай Иван от Чепинци, за три лева ще го подстриже и накрая го плесва зад врата с малко одеколон :)

В Ямбол, до математическата гимназия има една, подстригва за левче. Даже е със записване, с час:-))

Егати смешката! Афишираш навсякъде кой ти е фризьора и се махаш от него! После като се орезилиш всички се смеят на коафьора! Браво, сър Пол! Така им се пада на алчните американци! Години наред ще се помнят песните на Бийтълс и Пол Макартни, а коафьорчето ще се помни като "онзи дето не може да боядиса една коса"!

The Beatles не са американци. Те са британци- от Ливърпул-,, Oh, Darling,,:)

А, кой твърди, че са американци!?

С извинение- Гай бил от Ню Йорк:)

За Пол се разказват легенди колко стиснат е. Невероятна история.

Не "Сър Пол поискал на Томас...", ами "поискал от" трябва да бъде! :(

Тоя фризьор е трябвало без пари да подържа косата на Пол. Това е жива легенда! Реклама му прави човека, той бакшиш искал. Ненаситни и алчни животни!

То пък всеки иска башкиши ебаси. Да си сложат цена, която им харесва и да млъкнат.

В по-голямата част от цивилизования свят, бакшишите са не просто обичайни, а задължителни за нискоквалифицираните професии. Това е начин да благодариш за добре свършената работа и доброто обслужване, но и култура на общуване. В България допреди само 25 години табели с надпис "Бакшишът е обида за човешката личност" висяха окачени във фризьорски салони, обществени бани и прочее ключови места. И във това, както и в много други отношения, явно не успяваме да си променим мисленето.

И как точно ще разбереш дали даденият човек е квалифициран или не. Примерно: ако е неквалифициран и ти среже ухото ? или пиколото докато ти отвежда куфара вземе , че го олекоти? Или келнерът ти плюе в супата? А за бакшиша според много хора е обидно да се дава. Все едно е подаяние. Ако не е доволен от заплатата да си тръгне. Ако е , за какво му е бакшиш? Отделно вече ако иска някой да даде на 'нискоквалифицирания' да си даде. Това с бакшишите е много странно. И междудругото е типичен признак на общество орагнизирано около алъш вериша.

А бе факт, че е така, но аз не го намирам да е култура на общуването а по-скоро липса на такава. Аз като сложа цена на продукт в уебсайта просто очаквам да ми платят колкото съм поискал, така плащам и аз на другите като купувам. Останалото са цигании.

Навсякъде по света има различна практика и отношение към бакшишите. В Щатите, заведенията са регламентирали процент от сумата на консумацията като възнаграждение за обслужващия персонал (впрочем, в България също има такива заведения). В Европа, бакшишът се "дарява" (бакшиш в свободен превод означава "дар") като награда за добре свършена работа или добро обслужване. Чувала съм, че в Япония е оскърбително за служителите да получават бакшиш. Презумпцията е, че отличното обслужване е задължение на служителите, за което работодателя ги възнаграждава, а клиентът има финансови взаимоотношения само с него. Мисля си, че е въпрос на култура и манталитет да бъдеш благодарен към тези, към които се обръщаш за да те обслужат. Било наемане на такси, било във фризьорски салон, било в заведение и т.н. Когато, (ако) аз оставям бакшиш се водя от максимата "Всекиму според заслугите".

абе то само прическата да му е кусурът на пол. жалко е как сравнително симпатично момче като него се превърна не в достолепен дядо, а в бозава баба. кофти английско остаряване. е поне не си е накълцал неудачно лицето като мики рурк или сталоун-се е нещо. голяма работа-косата не си боядисал...

Бе може би е малко по-суетен от средното наистина ама на него му е простено, толкова големи песни е написал. После може би се опитва да прилича колкото може повече на това, което помнят хората - нали излиза на концерти. А и до неотдавна - има-няма 10 години - не изглеждаше остарял, може просто да не е свикнал с мисълта за това човекът или нещо от рода.

Фризьорът да недоволства, че не му дават бакшиш при 120 паунда цена - и това не е малко нахалство :D . Навярно Пол е спрял да ходи по фризьори и е хванал ножицата, къде по-бързо става без да ходиш някъде. Неотдавна гледах Деби Хари разправяше как сама се подстригвала и боядисвала и когато Блонди били на върха на славата - и понеже с огледало трудно, затова и отзад косата и все недобоядисана.... което било тълкувано като "запазена марка" :D .

Ами той си е възрастен. По-добре да спре да се боядисва и да се подстриже подходящо за годините си. С боядисана коса мъжете са много смешни.

Смешни или не - решава всеки сам. Според мен на Берлускони му стои смешно боядисаната коса, но не и на сър Пол. Докарва леко на бабка в лицето, но колко са от оная нация, които остаряват красиви?

Боядисан старчок - смешна картинка! Берлускони, Пол и други изглеждат смешно и като палавите старци.

Навярно не му е за това как изглежда отблизо, не е загубен. Трябва му да изглежда така на сцената вероятно. Не знам дали мъж с боядисана коса изглежда кофти, но с недобоядисана със сигурност не е добре. Аз лично като почнах да не си харесвам косата в огледалото - побеляваща и все по-проскубана - вкарах в употреба машинката и карам на прическа "баба костенурка" (нула номер демек :D ). Няма коса - няма проблем :D .

Прав е фпизьорът. Кой човек си издава изобретението и то безплатно? Защо? Нали ще загуби клиенти, ако им каже как и с какво да се боядисват сами.

Страхотно изобретение - продават се куп видове боя за коса във всяка бакалия.

Ехати и тъпата новина. Някъв фризьор решил да си прави реклама от Пол М. Много правилно, че не му е давал безплатни билети. Той нали си плаща услугата. И какви бакшиши моля на собственика на салона? Нали услугата е сметната?

120 британски лири не ми се вижда чак толкова скъпо. В центъра на Франкфурт могат и 120 евро да ти вземат без специални формули и без да си "звезда". Странно как някои богаташи са толкова стиснати...

Цената е една и съща за всички, това да не ти е женският пазар дето циганите (етносът без значение) ти скрояват цената индивидуално според преценката им за тебе :D :D .

За мъжете има препарати за възстановяване на естествения цвят на косите- т.е. те стават такива, каквито са били преди побеляването. А и има достатъчно естествени цветове при боите за коса, така че да се избегнат подобни оцветявания. Фризьор професионалист не би ги допуснал. При Сър Пол Макартни личат небоядисани бакембарди, а това се е получило след отдавна боядисана и израснала коса, защото цветът трябва да се поддържа с редовно боядисване и подходящ цвят. При нередовно боядисване първоначалният цвят се променя от миенето и се получава резултатът на снимката. Та Пол може по- често да посещава фризьор или да остави косите си без да са боядисани- това не го подмладява.

нищо , ама на половин цена и ето резултата

Хайде, холан! Чак пък скандал! Егати! Аман от глупости!

Тамън и аз чях да напиша "Чак пък скандал" :)

По време на Соца и Студената война, Битълсите правят концерт/уж де/ в Москва. Конферанса представя музикантите. -Перед вами-Джон Ленин! Цялата зала: -УУУУУУ -Второй-Пол Маккаренкооо! Залата: -Ууууууу -Третий-Ринго Сталин! -Ууууууу Последний-Джорж Харламов. Всички скачат и скандират: -Шайбу, шайбу... Харламов-хокейна звезда на СССР през 70-те.

После в СССР свириха Ричи БлЯкмор и его команда "Радуга".

Ето бьiли ,, Темно Фиолетовьiй,,. Они играли песень,, Сжигание,,/ Burn,,. Прескачаш Дийп Пърпъл-1968-1975 год. После е Радугата.

Пропусна само началото: Для вас играет комманда ЖУЧКИ

Пропуснал съм, защото не го знаех. Допълни ми вица. Още веднъж-благодарско!

А защо си боядисва косата? Мисли си, че ще изглежда по-млад...., ех, суета, суета. А сега на какво прилича? На зле поддържан дърт козел.

Чак пък специална формула?! Падам от смях ... този Гай да не би да е химик; просто е разбъркал подходящо определени цветове бои, които Пол Макартни е одобрил.

И аз мразя да се боядисвам, но с една боя за 4-5 лева се докарвам като с формулата на гъзарския коафьор сама. Струва ми се, че сега са модерни шарените коси, само че не бяло-кестеняво, а русо с пурпурно например и по възможност без бръчки по лицето в комбинация. Иначе сър Пол си пее добре и тази иформация също е реклама.

Ами нали Хедър Милс, при развода, му отмъкна почти половината милиони ... та обедня миличкият.

Има 800 милиона долара, но му свиди. За кога ги пази, може би е измислил как да си ги занесе на оня свят?

Защо пък да дава бакшиш? Нали си плаща. Аман от фризьори, маникюристки, сервитьори и тем подобни дето само те гледат в ръцете за бакшиш. Нали си плащаме сметката!!!

Така ли няма за какво друго да пишете!

типичен англичанин, велик, но стиснат , не давал бакшиши, ха така, сега изглежда като фърджи ( Sarah Ferguson)

И Пол ли е Гай?

Даа, страхотен скандал. Това направо си е скандала на хилядолетието. За този скандал, ще се говори още стотици години. Ще бъде написан в учебниците и цялото бъдеще, ще бъде променено от този....скандал. Дори пространствено времевия континуум, вече не същият.