Виктория Бекъм: Махнах силикона от гърдите си

Модната дизайнерка Виктория Бекъм призна за силикона в гърдите си, чието предполагаемо съществуване вълнуваше медиите близо едно десетилетие.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм: Махнах силикона от гърдите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това създание никога не го видях усмихнато. Горкият Дейвид, не стига че през целия си живот гони само една топка, но и това...

ПОВЕЧЕТО БРИТАНКИ СА МИНДИЛИ, НО ТАЯ СЕ ПРЕСТАРА

А не биваше, Пош, не биваше! Сега останаха само грозните скули, кльощави рамене и прасци на колоездач. Махни и ботокса в устните, че съвсем приличаш на патка! То бива грозна британка, но тази съвсем се оля!

ми тои, бекама де, няма да може сега да се надрпа!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е грозна тази бе хора....

Това значи, че нищо не е останало... а за каква дамска мода да говорим тогава...

страхотен дизаинер. имам неина рокля- невероятна и ако попадна пак на подобна разпроджба бих купила отново без да се замисля ( иначе 1970 евро са си много пара)

Не думай...

брях...кък съ впечатлийми шъ знайш...

Добре изглежда така, харесва ми.

Дай бате да пипне ...

То пък една свястна жена, с добро семейство и работа да има, пак няма да ни се нрави. Ходете си гледайте ,,класната" Андреа тогава.

Може да си е махнала силикона които и бил окачен до врата, но 100% го е заменила с друг не толкова набиващ се на очи.За жена родила няколко деца,непрекъснато навираща се в медийното пространство, съпруга на Бекъм и толкова суетна не е възможно да е естественияси си бюст и то след сваляне на инплант.То и Анжелина Джоли си махна гърдите, но си сложи нови.

Е, много ясно!

Що ма Викториоооо?!? Абе усетИх, че има нещо различно последния път ама си викам "трай си, не разваляй момента"...

А сега иде ред да махнеш силикона и от главата си.

Не знаех, че силиконовите импланти са за многократна употреба.

обяснявам за тези, които си лягат рано- купени са от някои колекционер на предмети на знаменитости

И този колекционер ще си ги сложи във витрината до семейната снимка?Ами така е, като си лягам рано....

Модната дизайнерка Виктория Бекъм - НЯМАМ ДУМИ! Има една приказка - какъвто пял, такъв го слушал. Доказателството са чалгарите: циганска музика и тъпи, кълчещи се шафрантии с ритнитоковци без 1 грам мозък!

Махнах си силикона от гърдите и си го сложих в ....главата !!!

модна дозайнерка В. Бекъм??? ТА ТЯ Е ЕДНА ДОМАКИНЯ САМО ! ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРАВИ ДРЕХИ ЗА ПОКАЗ ,КОИТО НИКОЙ НЕ КУПУВА!

Най-добре е с естествени моцарелки-нали?

аз пък въобще не съм си слагала ...ха ха ха защо да си слагам като са ми прекрасни естествени

Ами утре като увиснат?

Тогаз ще ги замята през рамо и ще гледа напред. :-) Като увиснат може да се коригират. Силиконките са толкова изкуствени, че чак е отвратно.

ами ако утре увиснат, пак ще си е хубава :)

Много грубо бе, увиснат. Нашия като увисне какво правим?

Е това инфо чакаше цялата нация. Време е да разбере какво става с янчето на петко. отдавна не сме ги "хранили". Без тях не можем да се .....ха-ха

Очаквайте заглавията утре: Дейвид Бекъм напусна Виктория с коментара: - Много са и провиснали ц#ците, настъпва ги като ходи. Хванах си по-младо гадже.

Това може би е някакъв опит за хумор :)

Не разбирам защо вдигат толкова шум около тази. Тя не е нещо особено като жена - ако минеш покрай нея няма и да я забележиш - гърджава и черна като сврака. Не съм сигурен дали е 100% англичанка, сигурно е половин арабка или индиика и това се крие.

Вдигат шум щото такива като теб ходят да четат глупавите статии - ако тази статия нямаше посещаемост, както и следващите подобни, а пък хората се изсипваха да четат поезия, дира щяха да вдигат шум около поезия.

мъкааааа много бавно е поумняла но поне е показала на подрастващите , че може и без протези

Виц: Един мъж се оплаква: Гърдите на жена ми големи колкото яйца! Другият: Е не е чак толкова зле! Мъжът: Имах предвид пържени.

На кого му дреме за това?

"Вече нямам силикон. Мисля, че някой вече го е купил", коментира Виктория, цитирана от БГНЕС. Глория? Малина? Анелия?

Валери Божинов го купил за Николета

и аз ако имам пари и аз ще си корегирам буста просто ще го повдигна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бръмчалка без силикон не е истинска бръмчалка. Понякога еволюцията е в правилната посока.

Много се развълнувах от новината.

Добре че някои глупости от младостта са поправими, макар и с белези, напомнящи за това.