Мира Бенатова: Любовта приключва след 3 години

Миролюба Бенатова е журналист от 20 години, любовта й обаче обикновено трае до 3 години.

Обратно в новината

Коментари - Мира Бенатова: Любовта приключва след 3 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо има толкова много коментари под тази "новина"-почти ч50? Толкова ли ви харесва тази жена, толкова ли е популярна? Предполагам, че това са повечето коментари от мъже! Направо да не повярваш, какви по-интересни новини има тук, касаещи много по-популярни личности и изказвания, но вие направо ме закопахте с толкова много коментари! Рекорд за дир-а! Най-четения сайт и най-стария в БГ!

Това, което казва Бенатова, е вярно! Трудно мога да си обясня злобните коментари. Приемете, че има хора, които са способни да си дадат абсолютно ясна сметка, какво е добро и какво не е добро за тях и да живеят според това свое разбиране...независимо от злобата, еснафщината, уравновиловките и прочее избивки! Гледайте си вашия живот и щом сте толкова правилни и праведни, бъдете доволни и не плюйте по другите. Те също имат право на своя /живот/!

Да си купи един модерен вибратор с различни екстри.Тогава любовта ще трае вечно.

Ако е искала, си е купила, вероятно не се нуждае от съвети, за да си купи каквото желае! Или си мислиш, че само ти имаш вибратор? Май наистина се мислиш за остроумен/на.

Ти съветва ли се първо с царя си Киро какво да кагеш, или се опитваш да мислиш? Е, не ти се отдава. Съжалявам те, че явно не си изпитала чувството истински да обичаш човека до теб повече от сроковете, които си посочила.

Няма страшно бе, Мира, има и секс. Както казваше един герой на Богомил Райнов: Аз не искам да ме обичаш, а да спя с теб.

Колко, 3 години ли минаха от репортажа за Киро? Никой мъж с достойнство няма да се занимава с тая.

Толкоз много коментари...със сигурност има и за това кой е виновен, я костов, я орехарски.Но жената е права , 3 години има химия, за да се появи човечето, биология просто;)Другото е приятелство и уважение, компромиси ,чат-пат секс и по-малко химия...Има и изключения, разбира се.

Всъщност химията държи 7 години, но явно пи Мирчено нещата протичат много по-бързо. Не е въпроса само да се "роди човечето" но и да стане що годе самостоятелно, а за това на рода човешки са му необходими 6-7 години.

Бе не е така... за съжаление... Химията държи 2 години - доказано. Въпросът е да се посее семенцето - ако не този сезон - следващия... Телата не се интересуват от човещината... нито от първите 7 години :) Които изкарат заедно 7 години, значи са човеци и създават дете. Които не могат - значи са животни и раждат прасе...

Много точен ник- бръм. За човечето са необходими 9 месеца- понякога и по- малко... и пак на ново ако говориш за биологията, а не за любовта. А дори и при нея може само от един миг да решиш от кого точно искаш наследници.

Е, чак за миг да решиш, много не вярвам в любовта от пръв поглед. Докато не опознаеш един човек няма как да решиш. Освен, ако не сте жена, че вие доста си фантазирате и сте прекалено емоционални. Но един мъж няма как от пръв поглед да реши, че това ще е жена му. От пръв поглед пламва страстта и химията, но няма как нещо друго докато не се опзонаете...

Тая с началаната педагогика, или предучилищна ли беше, що не кисне в някоя детска градина, ами тръгналана да се прави на журналист, и то платен?!

Тя ако обичаше децата - отдавна вече щеше да има свои.

Това са пълни глупости. То по тази логика най-много обичат децата ромите.

Жена ли си, мъж ли си, неосъзната лесбийка ли си? Със сигурност обаче не ставаш за семейство! Най-злобната пача, която някога се е мяркала на ТВ екрана...

PACHA e mnogo hubava diskoteka. A tova za 3 godini e vqarno,ako ne vqarvate napravete spravka.link link

...но олигофренията ти е за цял живот.

Мен пък ме кефи.Миролюба де. И аз не харесвам филм,който е повече от три серии.После става сериал,пък сега измислиха и сезони на сериалите.Тя си знае най-добре.

Бъркаш филмите със сериалите, но то зависи от теб и от това, което търсиш. Сериалите са за забавление и не получават Оскар. Същото е и за филмите- зависи от жанра. Филмите за забавление и с недостатъчна стойност- също. Има и други филми, които не са наградени, но остават за цял живот в графа - любими.,, When a Man Loves a Woman,,:)

абе мирке,като не идваш при нас в прованса да те интервираме,така ще е.наще зурналистки шо не се оплакват,щото ги интервираме всеки ден по няколко пути.градинката иска копане,както револузята карадзата. Da zivee lubovta.

Лице и поглед на завършен егоист и егоцентрик .Наистина са били герои тези които са я издържали ЦЕЛИ 3 години !

по-скоро те са я ритнали след средно 3 години и си е измислила теория кога точно свършва любовта, за успокоение и поддържане на егото

Колко 'Професори'се навъдиха...Боже опази от подобни експерти като Вас.......

Между журналистки: - В депресия съм. Чувствам се дебела и съм самотна. - Глупости! Покажи ми къде си дебела?! - Да бе! А не искаш ли да ти покажа и къде съм самотна?

Тук като чета коментарите - над 90% сигурно, са все едни умни, интелигенти, праведни и въобще идеални хора - да се чуди човек защо тогава тая страна е в такова окаяно състояние.

Един от най-добрите коментари в историята на рубриката "лайф".

Глупости- това е поредният оценител комплексар. Питай го той като е умен ,интелигентен и мисли за състоянието на страната какво е написал.... Рок - опера,роман, сценарий за филм... Какво е написал и дали някой друг освен него го е чел.

Чудесен коментар!

Тъжна работа! Жена вече, а не прави разлика между влюбване и любов!

да вярвам ли на очите си, или не?над 400 коментара по повод любовните приключения на бенатова.сериозно? май е истина все пак...

И аз щях да припадна...

Очаквах много повече тролове от обидени партии да се включат с коментари по тази новина. Учудващо е, че не е така. Даже хейтърите казват по някоя дума за любовта, в краен случай за секса - все нормални човешки взаимоотношения.

Умните жени знаят как любовта да продължи цял живот! Успех със следващите...мачобойковци на новото ти време!

3 ГОДИНИ С ТАЗИ ЖЕНА???? Мъже-герои! Железа!

Това дали живееш в безразличие и монотонност зависи и от теб. Ако не полагаш усилия нещата да се случат, ако чакаш всичко да ти се поднесе на тепсия, нищо няма да се получи. И най-атрактивният мъж се изчерпва в един момент, ако трябва само той да осигурява свежест и динамика във връзката. Изглежда си от онези амбициозни кариеристки и работохолички, които робуват на илюзията си за силната жена и независимия живот, неограничен от нищо и с пълноценни удоволствия и преживявания.

Ами ако под любов разбираш секс така е ама ако не - не е така.

Има хора, които не са създадени за семейство. Правят опити, но ... все нещо се случва - не ги разбират, любовта се изчерпва ... Но има и такива като мен/за щастие са повече от другата категория/, които поставят семейството над всичко останало. Както казва Мопасан - "Семейството е сдружение за взаимопомощ" , лично аз се чувствам комфортно до моя съпруг и няма нищо по-хубаво от семейните празници, успехи, начинания, идеи .... от попълненията и увеличаване на семейството със зетьове, внуци, от големите домашни събирания! А да живееш сам са себе си - това си е егоизъм, самовлюбеност и ... да не изпадам в подробности.

Ужас, какъв ли скучен живот живееш... А и колко ли е тъжно щастието ти да зависи от други хора... Че и се хвалиш с това. Ако събитията в живота ти са големите домашни събирания, значи не живееш истински, а само съществуваш.

Патка!

Наистина си бяла птица!

....ужас, ужас от големите семейни събирания, попълнения! Италиано-испанска сага. И аз омъжена от доооста време, но не на големите събирания!!!!Има щастие и любов по други начини....и далеч от много роднини.

Новите 950 W бръмчалки на CiberSex решават всичките подобни проблеми. Оборудвани с приставката GarbageCollector дори изхвърят боклека. за вас предаде Старстолюб Вибратов

Не разбрах фригидна ли е, нимфоманка или се отправила към остров Лесбос?

Независима е - за ужас на повечето български мъже, че и жени - домакини.

Независимостта има цена. Човек може да има семейство и пак да е независим ако имаш пред вид материалното или свободата да избираш. Любимият човек и децата те правят зависим, но в друг аспект- зависимостта да са около теб и да ти липсват,когато са далече. Останалото е егоизъм и саможивство.

Да бе независима, а защо висеше в Банкя при Тиквуня?Сигур да му масажира вибратора?

Много думи, които крият една човешка неудовлетвореност.А и с тази надменна високомерност, какво друго да очаква тази застаряваща мома?Впрочем, изказването й е страшно глупаво.

Бе като те гледаме и знаем...дори си е истинско чудо цели 3 години ...

Давай Мирче, нямаш много време за да намериш мъж, който да е страстен и след 3-та година!!!Ако трябва менкай ги и след първата година!!!

Да не забравяме голямата любов Киро (от Пловдивска област). Мисля че, когато един човек е защитавал в национален ефир, един престъпник, пред група будни българи, това не трябва да се забравя, нали :) Love is in the air..... :) love you all!

ама продължава и още как! И боклука се изхвърля, и страстта е жива!

Ако искаш да обичаш 3 години-ще обичаш три години. Ако искаш да опиташ 3 месеца-ще обичаш три месеца. Ако искаш да обичаш цял живот - поискай, може и да се получи. Само при искащите се получава.

Някои добичета, се разгонват един път годишно... други на три месеца... Явно, на три години, си е духовно израстване :-)

миличка , трябва да минеш на по силни хапчета

Три години????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Па много те търпят,бе моме!Такава злиня като тебе е опасна за околните.Бочката и той ли три години те търпя?Или по-малко? Толкова си злобна,че ако се изплюеш на двора,ще ми изтровиш кокошките!

Любовта към парите е вечна!

Ама тая не може да изхвърля боклука,така ли? Че тогава тя е готова за изхвърляне на боклука!

ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВА ВИНАГИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ,КОГАТО Е ЖЕЛАНА....ЛЮБОВТА НЕ Е БОЛЕСТ-БОЛНИ СА ОНЕЗИ,КОИТО НЕ СА ПОЗНАЛИ ЛЮБОВТА!ЗА ЛЮБОВТА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ИЗМИСЛЕНИ 3 ГОДИШНИ ПРАВИЛА!!! АКО СИ Е ОТИШЛА'СЛЕД 3 ГОДИНИ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е БИЛО ЛЮБОВ,А ПРОСТО ЕДНО ПО_ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВЛЮБВАНЕ!!!

Извод: на който пише само с главни букви, тирето му става долна черта.

Не са важни буквите,а съдържанието!

Не искам да коментирам професионални качества или начина на живот на хората с претенции , че са интелигенцията на тази териториял. Още по-малко ще коментирам многото сълзливи и сополиви писания. Дамата е права в едно - любовта винаги минава. Ако има вечна любов, как така хората са се влюбвали повече от веднъж /същото се отнася и за тази госпожица/. А тя за съжаление няма шанс, ако продължава да търси вечната любов. По-интелигентна е отколкото трябва, финансово независима и вече на възраст в която трудно ще се излъже. Спасението е да роди дете и да насочи любовта си в тази посока. А мъже за секс, колкото искаш.

"А мъже за секс, колкото искаш." Лъжеш, всички лъжете!!!

Това твърдение за 3-те години ми се вижда доста психарско. Започне ли човек да си слага някакви ограничения, да търси психиатър.

Любовта е болест, от която човек ако има щастието да се разболее, ако иска да продължи да боледува, трябва постоянно да я поддържа, като ежедневно се самозаразява отнова. Спре ли да го прави - за три месеца оздравява и добива такъв имунитет, че нищо повече не може да го накара да се влюби пак в същия човек. Поговорката: Старата любов ръжда не хваща е пълна измишльотина, най-вероятно измислена за повдигане на духа, от тези разлюбените, на които им се иска още да бъдат обичани като преди.

Жестоко се лъжеш! Никога не казвай "никога" и "Голям камък хвърли - голяма дума не казвай!". Животът е супер-интересно нещо и е пълен с изненади. Точно когато решиш, че си му "хванал цаката" и всичко вече ти е ясно, и - прас! нова, неочаквана и по никакъв начин неподозирана изненада! А най-интересни са изненадите с това, което най-много отрича и заплюва - "случва" му се, че попада точно в такава ситуация!

Любовта не зависи от този когото обичат, тя зависи само от този-обичащия. Обичаният може да е всякакъв и да прави много грешки, любовта е всепрощаваща, но ако обичащият не иска повече да обича, даже насреща да е идеалът за половинка - край.

Това е някаква новина, за запълване на рубриката на сайта. Работил съм в БНТ, после и голяма частна телевизия. Хора, ако за някой от вас разврата е символ на студентките в Ст. Град, то гледайте да пообщувате с лица от някоя по голяма телевизия. Това е разврат в най виша форма, ама такъв, какъвто никъде другаде няма. Нямя, няма. Това, че прилично се четат новини или се водят предавания или рубрики и водещите се представят като корални стожери, да ги видите в свободното време извън ефир. Курвалък, педерастия, лезбииски истории и много алкохол и още нещо. Който не вярва, да намери начин да провери. Пада ли си по тия изпълнения вървящи с интриги, клюки и накисвания, да търси работа в телевизия. На мен седем годинки ми дойдоха много. Просто не е за нормални хора. Сега работя в нормални условия добре платена работа и ТВ, почти не гледам.

Ало третата възраст - защо оплювате жената като има книги писани от доста интелигенти хора, в които книги се твърди същото - да не говорим, че живота го потвърждава многократно същото - успешните бракове са по-малката част - защо мислите така става - хора живяли с години заедно се развеждат.

Имах голяма шестгодишна ученическа любов.Казармата не ни раздели.Пишехме си много-той имаше над 200 писма от мен.И аз почти толкова от него.Оженихме се.Когато заживяхме в дома на неговите родители с потрес установих,че моите писма стоят в чекмедже, на разположение на всички.А за мене неговите писма бяха най-съкровеното и нещо само наше.Аз преживях нелошо живота си с този човек,имаме деца , внуци.Но и до днес си мисля,че ако не бяхме вече женени,щях да си тръгна.

Защо? Заради мястото, където е държал твоите писма... А и ако си беше тръгнала, дали нямаше да съжаляваш за човека, който пази писмата ти... независимо къде. Ако не те обичаше дали щеше да ги пази въобще...

Любовта е за двама!

Миролюба Бенатова е лице на непрофесионализма и пошлата журналистика в България. Репортажите й са отчайващо тенденциозни, фактите - изкривени и едностранно разглеждани, а заключенията - заменени с нейното лично (и често некомпетентно) мнение. Изобщо не съм изненадана колко повърхностно и наивно е изказването й за влюбването и дълготрайните връзки. Всъщност съм учудена, че е преживяла такива, тъй като според мен не притежава емоционална зрялост и дълбочина на характера, необходими за истински успешните и дълготрайни взаимоотношения.

На 100% съм съгласен с това, което си писала. Но аз нямаше да го кажа толкова изчерпателно...Мисля, че е добре да се добави някъде към последното изречение, че притежава изражението и излъчването на баташки костур...

Значи, дере и се кожата, пържи се до златно и вече става за ядене!:)

Видях те на живо по време на февруарските протести мин. год.Не можеш да го вдигнеш вече на .....НИКОГО.

бре... сигурен ли си! Откакто видях тази тема, а то беше към обед, обикалям като побеснял тигър с "гол в ръката нож"

Някога се носеше славата на еврейките ,че са най-разкрепостените жени.на кого ли се е метнала Миро Люба?

След прочувствения й репортаж от Катуница (бият добрите цигани!), народът гениално я обяви за КИРОлюба!

А след тая статия може да я обявят и за Куролюба