Ромина Тасевска: Дарко беше по-инициативният

Всички мечти в живота на "Мис България" 2010 Ромина Тасевска до момента са се изпълнили, споделя тя пред списание OK!

Обратно в новината

Коментари - Ромина Тасевска: Дарко беше по-инициативният | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнооооогооооо тъпо и грозно,една майка да каже такова нещо за отглеждането на едно дете.Това е срам и позор,не раждай миличка, не раждай по добре.Ама сигурно толкова ти е багажа.!!!!!!

всичко е хубаво, ама това изказване през следващите 3 години следва да зачеркне всичко в живота си не ми допада...това яе си майка не знаяи да си заяеркнеш живота

Ами това е самата истина. Нима не зачеркваме личният си живот в името на децата? В никакъв случай не казвам че е лошо, дори напротив. Радостта която може да ти донесе едно дете, не може да се сравни с нищо, но истината е че личният ти живот остава на мнооого заден план.

това са глупости...личният живот , ама какво рабираш под личен живот, животът и личният и семейният и социалният са едно цяло със семейството заедно...но какво да се обяснявам на консуматорките тук, материално и незнам какви си ориентирани индивидки, за които живота е всякаш само разходка, само дискотека, излизане и понякога раждане на дете...ей така между другото....

Детето не е ли също личен живот и личен избор?

пффф, голямата новина - селянин от Скопие направил още едно дете на селянка от София а тя пък се кахъри че шяла да "зачеркне" още 3 години от живота си докато го отгледала?!?! явно се ходи по дискотеки да се фръцка вместо да гледа деца, тъпата пръчка - ами да се е стерилизирала тогава и да не продължава гена си в такъв случай, май ще е от полза на всички

Това ли е мис България...? Толкова ми е безлична, че ако се разминем на улицата няма и да я погледна.

Това е защото ти си просто божествен. Ти си най красивото създание в целият пространсвено временен континиум (вселената). Ти си самото съвършенство. Та, каква е тая за тебе, нЕкаква си миска, ама аре у лево.

Ама много ти е сладка "инициативата" му! Гледай оттук нататък да не я проявява без надзор и панталонът - надлежно закопчан! Само "Левски"!

Нормално да е по-инициативния, то затова е мъж. Другите са п..ки с мъжки полов орган.

Да бе, ако нямаше пари ще видя дали щеше да е инициативен и то при миска. Парите дават самочувствие на мъжа, а жените гледате само пари, особено хубавите, тъй че ясна е тази работа...

Това е обеснението на всеки комплексар на който дори и изрудите не му връзват. Човече това да прелъстиш една жена е много далеч от това да парадираш с пари. Това, че ти по друг начин не можеш е само проблем при теб.

Страхотна жена,благородно завиждам на Дарко Тасевски.Желая и да е прекрасна майка и да е винаги обичана.

и за какво са й отделили на тази цяла корица? няма с какво да си запълват списанието.... кой го интересува живота на няква бивша танцьорка

Е, като не те интересува защо четеш? Чак и коментари правиш. Мен когато нещо не ме интересува, не го чета, не си купувам списанието и съм ок.

Изключително безлична жена. А това, че "ще зачеркне живота си" звучи глупаво и не е трябвало да го казва. Сякаш не са искани тези деца, а се правят по задължение, за да отметне тази "рабона" за свършена.

Ще зечеркне живота си, защото ще гледа детето си. Какво прозрение, какво нещо...

Аз точно исках нещо подобно да напиша. Като започнат да зачеркват по три години от живота си... А после??? С деца цял живот си вързан. Така е кръговрата в природата. Решиш ли да имаш деца, трябва да си наясно с това. Една позната пък ми обясняваше как ще чака, докато децата станат на 18 и после ще ходи на почивка и ще се грижи за себе си. :-)

Е защо пък да не се погрижи за себе си, децата няма да седят вързани за полата й цял живот. Нормално е да искаш да правиш неща които не си могла докато децата са били малко.