Део и Лео готвиха за SOS Детски селища

На 23 февруари 2014 г. един от светлите християнски празници „Месни заговезни“ събра семействата от SOS Детско селище Дрен с известни българи.

Обратно в новината

Коментари - Део и Лео готвиха за SOS Детски селища | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от пози. Аман от PR

Добра инициатива - но просто е поле за поредната изява на това жълто човече Део - Ей ,писна ми от него - къде ли не се вре за пари и слава ! Вчера си викам - минаха няколко дни и не сам виждала Белослава , Теди и Део - и ето -В пожелахте да говори , в сутрешния блок на БТВ , а сега тук !Едни и същи , едни и същи омръзнали бездария -с техните физиономии , измислени истории - само се хвалят взаимно , само се награждават и се чудят в кой формат да се покажат ! Утре сигурно е ред на Ива Екимова -очаквам с нетърпение да я видя ! Вчера кич-дизайнерката Кремена с "прасетата на врата " -утре ще пълним гушата на мъжа и с поредното му тъпо шоу ! И да видим видеозона на Юлиана Дончева ! Колко истински млади българи , с огромни постижения има и като артисти , певци и специалисти , които можем да гледаме вместо тия !

Те защото тези бульони на Маги са толкова "полезни", затова и безплатен обяд...

Тоя Лео бих го депортирал от България,по простата причина,че е обидно един италиански готвач,който дори не говори сносен български да дойде и да бъде превърнат във звезда,само защото е италианец.Това е срам за България и го няма даже и в Африка,където живеят с по 2$.

Значи отдаваш славата му на това, че е от Италия ? Разбирасе вуспеха на хората виждаме собствените си провали и не можем да преглътнем, че на някой просто им се отдава.

Е,добро утро.Просто не ми казвай,че ако беше българин щеше да бъде известен с нещо,защото ще ти се изсмея.Та той дори не говореше български,когато стана популярен.Ние сме една доста долна нацийка,която се самоизяжда,но дойде ли чужденец от Европа или САЩ (та дори и Италия),ставаме едва ли не агънца и месим питите,държим солта и играем хора в чест на госта.Колко предавания има по тв,в които някакви социално слаби или пенсионери от Англия идват тук,понеже там не могат да си платят и наема и селяните ги посрещат със почести и им стават едва ли не прислужници.Същата история е и с този Лео-дошъл тук да готви,защото в Италия сигурно и за готвач не искат да го вземат,а в един момент се оказва национален герой.Но пак има малък прогрес за 15 години.Ако си спомняте тогава мегазвезда беше един Кофе Бабоне от Гана,който беше известен само защото е черен.Лео е италианският Кофе Бабоне.

Сипах на чаветата от моята спетсиална бяла подправка, много им хараса на всички, най-вече на мен.

огромно браво за хубавата инициатива.браво хора.нека се зарадват децата.да не мислят че са забравени.

Аман от пози. Аман от PR В случая инициативата не е за децата, а за другите участници. Сещате ли се