Гуен Стефани роди трето момче

Американската певица Гуен Стефани и съпругът й Гавин Росдейл се сдобиха отново с мъжка рожба.

Обратно в новината

Коментари - Гуен Стефани роди трето момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние вече сме на 6 год и половина и ходим на училище!!!! и кои е казал че децата подени от родители в по касна вазраст че са много умни не е сгрешил .това е истина от опит го казвам.да ни е жива и здрава дащеричката много си я обичкаме. успех на всички жени!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вижде, не става въпрос за обида. Ние знаем за възможността за осиновяване. Освен това изобщо не смятам, че е срамно и че трябва да се крие. Но е въпрос на личен избор. Ако не го чувтваш, как да го направиш. А в България явно тежкарите са ни малко. Да осиновяват днес камбоджанче, утре нигерийче(по примера на Анджелина Джоли).

Дори и заглавието да беше 40 годишна кацна на Луната, коментарите пак щяха да са подобни, а именно колко тъпа, мързелива и т.н. е българката:):) или тази стара чанта къде е тръгнала.

ех, коко си..... умна....пожелавам на всеки свое.....които иска да гледа чужди да си ги гледа, без "умни пропаганди" моля

Някой видя ли, че децата на 5 и 7 години са изрусени!!!???

Абе, какво давате акъл на хората бе. Много се дразня. Въпрос на личен избор е дали да си осиновиш дете. Не всеки иска. Модерно било да имаш едно свое и едно осиновено. Не знаех, че отглеждането, възпитаването и обичта към едно дете е въпрос на мода!

Функцията на една жена в цивилизования свят не е ли да ражда и деца? Понякога.

Това е новина, която интересува целият български народ. Да сведем глава и отдадем почит на поредната холивудска глезла...

Да са и живи и здрави, пожелавам и и момиченце!

ама нали само циганките раждат повече от 2 деца,бре?

ми не само те, по принцип само увредените репродуктивно българки не могат повече от две.

по принцип увредените не репродуктивно, а на друго място увредени.

Хубаво е да се замислим когато четем такива новини , защо тук в България всичко е толкова сложно....Когато някоя жена по една или друга причина зачене на 40 с първо дете започваме да съдим и да говорим куп глупости , което в същото време в останалите страни по света се посреща с разбиране..Никога не мислим, абе тази жена за да не си е позволила преди това да бъде майка може би има причини...Но ние неееееееееее, плюене ни дайте на нас , защото живеем още в 3-ти век и изобщо не се замисляме колко много е променен живота ...Аз се възхищавам на всяка жена която е дарила живот по един или друг начин...На всяка която е майка независимо биологична или не. Да даде Господ здраве и дълъг живот на всички деца и техните родители ...Не съм майка (голямата ми мечта е да бъда), защото не ми се получава, но се надявам скоро и аз да гушна моя рожба, а до тогава се радвам на племенника ми който от 4 месеца насам е целия мой свят...Хубав ден на всички...

Да, това е хубава новина. Но разликата между Гуен Стефани и една обикновена българка, е от небето до земята. Ние не знаем подробности, просто се съобщава, че е родила. Може да има замразени яйцеклетки, може да се е подлагала на някакви процедури, които струват купища пари... Не знаем това. Пожелавам ви скоро да си гушнете собствено бебче!

Разлика наистина има, Гуен е хубава красива и жизнерадостна, нашенската грозотия е трътлеста, мързелива и нещастна.

Ама каква е тая грандиозна причина заради която ти минава целия живот без да създадеш поне веднъж семейство?? Абе кажете я тая причина, че като видя жени на 40+ да се държат като моми винаги се чудя. И причината стана масова...кажете я да се пазят хората..

Коментарът ти е много глупав. Тя жената си го е казала ясно - иска да има дете, но не и се получава. А какво означава "да създадеш семейство поне един път"?! Жениш се на 20, раждаш дете, развеждаш се. Жениш се на 30, раждаш, развеждаш се. Това ли означава?! И си по-щастлив и "нормален" ли.

Причината са купони,безразборен сексуален живот, ходене на някаква мижава работа, която е наричана с гръмкото име кариера. И изведнъж, бум 40 лазарника. Ни напред ни назад. Съученичките ни вече имат абитуриенти, а ние се чудим още къде е принца . И така д-р Стаменов приема всички закъснели ....

Dano izgree slanceto pri teb mila!!!!!!POjelavam ti go ot sarce i cqlata si du6a.Pri men ne6tata stanaha na 39 s invitro i to ot parviq pat.Blagodarq na Bogorodica mnogo zastoto se moleh iskrenno.Makar i mnogo dale4e ot moqta rodina az se 4uvstvam mnogo 6tastliva!!!!

Веси желая ти от сърце да намериш скоро този човек който да те направи истински щастлива и съм сигурна че ще бъдеш прекрасна майка...гери радвам се за теб, и мен сега ме чака същото на ...на 39 години съм и аз като теб се моля на Богородица да ми се получи от първия път....Да сте живи и здрави и да си го отгледате с много любов.

Браво, тия холивудчани са истински супермени! Да родиш 3, 4, 5 деца и то на 44 години си е подвиг. А не като заспалите българи средно по 0.5-0.6 дете.

To i Nash to Kali ima 3 momcheta NA pochty40

Ти си по-заспал от всички.

Подвиг е българка при нашите нечовешки условия да роди. Тая лигава трътла живее при супер условия. Айде стига сте плюли по българките. ГОлям подвиг, няма що!

много е готина , страхотна е . певицата с най - дългите крака , факт.

Kolko dulgi da sa NA obshtyo 150cm visochina?!?

1.68 е висока. Да й е честито, живо и здраво!

Да е живо и здраво! Само тези имена в латино вариант...Иван Драганов Петканов Господинов Георгиев Едикойсев

Да и е живо и здраво, ама верно е много неприятно... Едно стадо х....ове в къщи! Имам ги и така ми се иска да избягам понякога, да си намеря някоя жена и да заживея с нея....

и аз така

Гадно, язък за труда....