Коментари - Христина и Здравко празнуваха победата с кумовете и Калин | life.dir.bg
назад

Христина и Здравко празнуваха победата с кумовете и Калин

Победителката във втория сезон на риалити шоуто “VIP Brother 2” Христина отпразнува победата си в PR клуб.

Обратно в новината

Коментари - Христина и Здравко празнуваха победата с кумовете и Калин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се, че точно Христина спечели 100-те 000 лв.

Ta to tova semejstvo obra parite na horata. Pojivjaha malko s 200 ta bona na Zdravko i sega se varnaha v shouto za oshte, zashtoto onia sa privarshili.

Vsi4ko e bilo naglaseno. Zashto kato Hristina ne znaeshe koga shte si tragne , ne sabudi deteto si po rano. Ami zashtoto na neja i e bilo ot jasno po jasno che shte sedi dokraja i shte vseme parite. A budalite kato nas da si puskat smsi i da se nadjavat tehniat favorit da specheli. Abe vie ne razbrahte li che v balgaria chestni raboti niama.

100 000 to4no 6e i stignat da si razkrasi groznata mutra i tqlo i pak nqma da stane kato Desislava (ne 4e tq e stoka, ama e sexy). Samo deto haraktera ne moje da si operira tupata ovca. O6te edno MEI da izkara se taq...

Браво, kikka! Само така! Всичко е нагласено! Позор за СИА! Няма ли как да им се потърси сметка! И защо н.кънчев се издъни с това нямаме 1 %, при условие, че имаше. Това е подигравка с всички зрители - и с тези, които са пращали есемеси, и с тези, които не са! Нямам думи просто. Не че съм голям фен на Деси, нито на някой друг, но Христина - ......., не-еее!

Bravo, Hrisi ! :) - http://youtube.com/w

абе,защо скрихте материали за венета и христина в говнящото ...

Всички които подкрепяте Христина - Жал ми е за Вас!!!

Доколкото знам Христина има по-високо и добро образование от всички обидени ВИПове. Те затова са и обидени алчните простакета. :)

Защо така упорито изисквате от ВИПовете висок интелект. Нима знаем нещо за IQ-то на Бритни Спиърс например. Те си са зведи от шоу-бизнеса и това е, успели са хората все пак, а ние българите все изискваме супер интелект от всички. Защо? Деси и Азис ми станаха мнго симпатични, не съм слушала песните им, но може и да си ги купя напук на разните измислени Интелигенти.

koito go interesuva neka pro4ete tova http://desi-hr podkrepqm statiqta, za6toto i az gledah napivaneto na hristina i obidite i po denono6niq kanal, no nikoi ne gi izly4i v edno4asovite predavaniq po nova...za6to li?

koito go interesuva neka pro4ete tova http://desi-hr podkrepqm statiqta, za6toto i az gledah napivaneto na hristina i obidite i po denono6niq kanal, no nikoi ne gi izly4i v edno4asovite predavaniq po nova...za6to li?

Смешници чалгари, примете достойно шамара които хората удариха на измислените випове. Те са повече селяндури от обикновените хора. За да станат Вип трябва много път да извървят, а трябва и ум да имат. Тези шамаросани пишман Вирове ум нямат, това показаха. Много ви здраве и си останете зрители само на Планета.

Както виждам Христина - Избранницата на народа се къпе в народната любов. Ако не беше жалко, щеше да бъде смешно...

Абе хора, недейте да говорите така за Ица. Ами и тя масраф има, дете има да храни, недейте така, моля ви. И съпруг има да храни, айде да бъдем хора преди всичко. Хихихихи. С две думи, ако перифразираме една до болка позната фраза Простотията ограбва. Вий решете кого ограби Ица. Не казвам че е проста, вий да не си помислите нещо :)))

защо звездите не се бунтуват, защо? защо дават кротки интервюта и пускат широки усмивки наляво и надясно? нали са били употребени и унижавани, измамени и изритани от прословутата къща. ние негодуваме, а те...

Изпитвам желание да си скъсам дипломата от МЕИ(пошегувах се), след като подобни човешки недоразумения получават този документ. Аз разбирам ,че във ВУЗ не ни учат как да се държим с хората или със съпрузите ,но се предполага че като прочетеш някоя друга книжка ,та макар и с картинки понаучаваш нещичко. Тук искам да спомена - когато човек спре да възприема информация смятайки ,че всичко си знае ,това е човек който никога на нищо няма да се научи, неговото развитие спира тотално. Ние всички видяхме хр...а колко и влезе в главата от цалата тази история и отново и отново плюе ли плюе. Никога нищо няма нито да разбере ,нито да научи. Същата е и Говнетка. Да са живи и здрави ,трябва да има и от тази твар по земята.

СУПЕР!!! По-добре селянка от село (па макар и град Сливен), отколкото чалгаджийка от Гълъбово... или там каквото и да е.

Нова телевизия за пореден път се изложи с тези нагласени риалити шоута може да няма ВИП в България но това са поне по - популярни личности тогава защо бяха вкарали Здравко какъв е той , опитват се всеки който е минал праз това шоу да го направят някакъв и много добре си пролича как са манипулирани резелтатите за гласуването,аз лично съм пратила SMS за Деси Слава и рипорта ми дойде в събота на 28.04.2007 в 06.30 часа , а за Христина рипорта идваше почти веднага и сега се опитват да ни направят че ния не сме прави като говорим така поне тази сутрин в Здравей България Лора Крумова се опитва да ни убеди , но просто е толкова смешна

Нова телевизия за пореден път се изложи с тези нагласени риалити шоута може да няма ВИП в България но това са поне по - популярни личности тогава защо бяха вкарали Здравко какъв е той , опитват се всеки който е минал праз това шоу да го направят някакъв и много добре си пролича как са манипулирани резелтатите за гласуването,аз лично съм пратила SMS за Деси Слава и рипорта ми дойде в събота на 28.04.2007 в 06.30 часа , а за Христина рипорта идваше почти веднага и сега се опитват да ни направят че ния не сме прави като говорим така поне тази сутрин в Здравей България Лора Крумова се опитва да ни убеди , но просто е толкова смешна

Браво Хриси! Държа се достойно и заслужено спечели наградата! Натри носовете на всички, които се взимаха на сериозно. Честита победа!

Финалът беше между ТЪПАТА и РУСАТА! И за съжаление печеливши няма, всички са губещи - участниците, зрителите... Почти всички пишещи са на принципа Ако не си с нас, значи си против нас. Не е необходимо да съм фен на Десислава и да я харесвам, за да виждам недостатъците на Христина. В моите очи тя няма нито едно достойнство, нито една добродетел, заради която да й честитя наградата. Тя самата каза, че не това е искала и единствено иска да си върне тихия семеен живот. Тя не че някога е имала такъв, но все пак - ако не иска в очите на всички, които примират от любов по нея да изглежда лицемерка, нека даде парите за благотворителност!

КАКВА ПОБЕДИТЕЛКА Е ТАЯ.НЕ Я ПРИЕМАТ В НИКАКВИ СРЕДИ.ПОДКРАПЯТ Я САМО ГРУПА НЕЩАСТНИЦИ КАТО НЕЯ.

даааа и т.н.,Ти си много болен мозък,може би ти се иска да е така,но не е.Вече сме в 21-ви век и хора с твоето мислене и личността на Христина Сливенска,отпадат от всякакви класаций.Това,че видяхме една нагласена постановка не променя нещата.

ДОСТА ТЪЖНА И САМОТНА ПОБЕДА.НАПРАВО ДА ТИ СТАНЕ ЖАЛ.НО КАКВОТО ПОСЕЕШ,ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШЕ КАЗАЛ НАРОДА.УВАЖАВАМ ТОВА,ЧЕ ВИП-овете НЕ СА БИЛИ НА ПАРТИТО Й.ИЦКА НЕ Е ПОБЕДИТЕЛКА ЗА НИКОГО.НЕЯ Я БЛАЗНЯТ САМО ПАРИТЕ И ХОТЕЛЧЕТАТА НА ЗДРАВКО.ТАЗИ НАГРАДА ЩЕ СИ ОСТАНЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПОСТИЖЕНИЕ В ЖИВОТА Й.

На всички,които пишат за злобата и завистта,мога да кажа,че това което четете не е нито завист,нито злоба.А ненавист и непоносимост към грозното,пошлото,нер се прекланяйте,по стар обичай наследен от миналото пред селянката,защото по някакъв начин спечели парите.Тя завинаги ще си остане същото безлично нещо и след два дни никой няма да си спомня за нея.Поздравявам хората,който са обективни и държът на мнението си.Само така.

КАК ДА НАПРАВИМ ФОРУМ-ЗДРАВКО И ХРИСТИНА ДА ПРЕДАДАТ НАГРАДАТА ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ.НИКОЙ ОТ ИЗБРАНИТЕ ОТ НОВА ВИПОВЕ И ОБИКНОВЕНИ ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ НАГРАДАТА, А ПЕДАЛИТЕ НИКИТА НЕ БИВАШЕ ТАКА ДА СЕ ИЗПЛЮВАТ В МОЗЪКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ НИЕ НЕ СМЕ НАЦИЯ. ТОВА НЕ Е ИСТИНА. И ДА КАЖАТ НА КОЙ ДЕТСКИ ДОМ И КОЛКО ПАРИ СА ПРЕВЕЛИ СЛЕД КАТО НИ ПОДЛЪГАХА ДА ГЛАСУВАМЕ И РАЗРЕШИХА НА АЗИС ДА ИЗЛЕЗЕ,А ТЕ ОТМЕНИХА НОМИНАЦИЯТА ЗА ДА СПАСЯТ ВЕНЕТА И ЗДРАВКО. НО ДА СЕ ПРЕДАДАТ РАЗПЕЧАТКИ С БРОЙ ЕСЕМЕСИ И ПРЕВЕДЕНА СУМА. МНОГО КРАДАТ ТИЯ-ПИРАМИДИТЕ ФАРАОНИ ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ РЯПАТА СА НАЛАПАЛИ ПРЕД ТИЯ...НИКИТАТА ДЕ-НЕ СА ТОЛКОВА УМНИ ТЕ,АМИ НИЕ СМЕ МЕКИ.

В България има випове и толкоз по-зле за вас, че не си го признавата. Това е характерно за неосъществени хора, без амбиции. Жалко за вас1 хРИСТИНА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е В ШОУТО! А хотелите на Здравко и ресторантите му ги знаем - селски истории. Без стил!!!

НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАЗНУВАТ ДАЛИ ТЯХНАТА ПРОСТОТИЯ ИЛИ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ.НЕКА СИ СПОМНЯТ ЗРИТЕЛИТЕ КАК МИРОСЛАВ ПОБЕДИ ЛЕО - НЕ БЕШЕ ЛИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН. ХРИСТИНА Е ТОЛКОВА ПРОСТА, ЧЕ НЕ СЕ СЕТИ ДА НЕ ПРИСПИВА ДЕТЕТО СИ, ЗАЩОТО АКО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ 6-ТА ИЛИ 5-ТА КОГА ЩЕ ИМА ВРЕМЕ ЗА 2минути ДА СЪБУАДИ ДЕТЕТО И ДА НАПУСНЕ КЪЩАТА ЗА ВИНАГИСРАМ И ПОЗОР ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.ЛИЧНО АЗ НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГЛЕДАМ НИЩО ПО НЕЯ, ЗА КОЕТО ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ ЗРИТЕЛИ.

Финала за мен беше между умната и русата. В този случай се радвам, че умната спечели. Това, че е от Сливен няма никакво значение, вярно, че това си личи и в дрехите и в поведението и в говора, но не значи че трябва да е по-лош човек от гражданите Софиянци...(каквито не останаха м/увпрочем). И мисля, (е някои тук много се заблуждават, че мразим успелите хора - не не е така, но те не са успели в истинския смисъл на думата. Деси пее много хубаво, но с държанието си показа, че не това я е издигнало. Може да са известни и да са събрали някой лев, но душиците са им дребни и зли, и са толкова слепи, че не го виждат. Обвиняват другите в тесногръдство, защото го пречупват през своята призма. Жалко за манипулациите на Нова телевизия, защото Виповете с това си обясняват загубата, вместо да се вгледат в себе си и да видят колко са изгнили.

Molia vi, nqkoy spomnia li si kogato na ekrana pokazaha razlika ot 1,4% v polza na Desi Slava kak Niki Kanchev obiavi novi finalni 2 minuti zastoto niamalo 1% razlika ?!?!!!!! I posle Hristina spe4eli s 0,9% ?!?!? Palna pornografia.

Калин е истински мъж и истински Българин и благороден човек.

Тази подигравка и манипулация на зрителите тези, които Ви храним Господа от нова телевизия мина всякаква граница! Или може би селският хитрец Здравко си плаща по-добре, че си позволихте да плюете на рейтинга си като телевизия и предаване ББ??? До сега гледах всичките ББ и Нова телевизия, като една от любимите ми телевизии, но съжелявам повече вие не съществувате!!! Христина през цялото време на финала беше спокойна, хапваше си, пийваше си и по- всичко личеше , че селската тарикатка знаеше изхода на финала. Тя дори не се изненада при обявяване на резултатите!!! И как господа от нова телевизия ще обясните това , което казват ваши зрители за пуснати SMS-и за Деси в час, в който гласуването продължава а същите са отразени в час в който вече и финала е обявен??? Вие бяхте смешни още с това удължаване на времето за гласуване при излизане на седмия играч и после. Не се учудвайте че нямате постъпления. Ако има малко доблест във вас или в Здравко и Христина нека да върнат наградата. Да я дарят на някой дом за изоставени деца и по този начин да запазят поне малко от достойнството си , ако това има значение за тях??? Иначе не си правете труда за следващ ББ, защото в него ще гласуват май само Здравко и Христина!!!

ИЗМАМНИЦИ И МАНИПУЛАТОРИ

Българи,не ви ли е срам да се припознаете в този боклук Христина?!

България е пълна само с тъпи злобни селяндурници, затова докато свят светува ще си стои на това дередже, последна в Европа дори след Албания, злобари гадни

Хриско ще си използва дипломата за престилка, която ще я предпазва при миенето на чиниите в кухните на хотелчетата, както предишната година и въпреки спечелените парички най-много след 3-4 месеца пак я виждам самотна прекрасна домакиня и майка велика в Сливен без чукундура Здравко и без 1 стотинка в джоба

Тази подигравка и манипулация на зрителите тези, които Ви храним Господа от нова телевизия мина всякаква граница! Или може би селският хитрец Здравко си плаща по-добре, че си позволихте да плюете на рейтинга си като телевизия и предаване ББ??? До сега гледах всичките ББ и Нова телевизия, като една от любимите ми телевизии, но съжелявам повече вие не съществувате!!! Христина през цялото време на финала беше спокойна, хапваше си, пийваше си и по- всичко личеше , че селската тарикатка знаеше изхода на финала. Тя дори не се изненада при обявяване на резултатите!!! И как господа от нова телевизия ще обясните това , което казват ваши зрители за пуснати SMS-и за Деси в час, в който гласуването продължава а същите са отразени в час в който вече и финала е обявен??? Вие бяхте смешни още с това удължаване на времето за гласуване при излизане на седмия играч и после. Не се учудвайте че нямате постъпления. Ако има малко доблест във вас или в Здравко и Христина нека да върнат наградата. Да я дарят на някой дом за изоставени деца и по този начин да запазят поне малко от достойнството си , ако това има значение за тях??? Иначе не си правете труда за следващ ББ, защото в него ще гласуват май само Здравко и Христина!!!

Я не сакам мене да ми е добре. Я сакам на Вуте да му е зле. Комплексарите се скъсаха от кеф, защото в своето мислене те се идентифицират с Христина. Един обикновен човек, който уж е завършил някакво образование (ама там и магаре да вържеш, ако си плаща след 4-5 години ще излезе висшист), само че не е ясно какво работи и дали е работила нещо по специалноста си. Но не казаха да има някакви професионални и жизнени успехи. Влезе като жената на Здравко и пак така излезе. Никакво развитие, никакво шоу. Излиза, че ако си жена на Здравко, то си ВИП. Браво на НТВ и СИА! По-големи мошенници и от комунягите.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗЛАГАНЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!НЕ САМ ГЛЕДАЛА ВИП БРАДЪР РЕДОВНО,НО ГЛЕДАХ КРАЯ.МНОГО МИ ХАРЕСА ВЪПРОСА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЗАЩО ХРИСТИНА ОСТАНА КОГАТО ЗДРАВКО ИЗЛЕЗЕ?. АМИ ИСТОНАТА Е ЕДНА,ЗАЩОТО ИГРАЕШЕ ПО СЦЕНАРИЙ.НАЛИ ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА ЗА ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ЗДРАВКО,Е КАКВА МЛАДОЖЕНКА Е ТАЗИ ДЕТО МЪЖА И СИ ОТИВА В КАЩИ,А ТЯ ОСТАВА НЯКЪДЕ СИ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА МАЙКА.АЗ СЪМ 100 % СИГУРНА,ЧЕ ТЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЯМА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО.

Дадохте ли 50 бонки на кумата Христинчето само с това ще си остане

Чета всичките тези коментарии и ми става болно за децата ми, за младите...толкова злоба към правещите нещо хора и толкова завист към печелящите. Все трябва да бъдат оплюти, омаскарени и очернени! Няма значение имената и хората, важното да им се натрие носа и да се натикат в миша дупка...важно е всички да сме еднакво бедни и равни в мизерията...Затова казвам, че като народ няма да се оправим и след 3 поколения...

Христина вза стоте хиляди.На това му се вика пари хвърлени на вятъра.Като че ли всички в БГ се надпреварват да правят хората на глупаци.

Защо тази маймуна не благодари нито в края на шоуто,нито в едно интервю на зрителите,които са гласували за нея?

Такава глупост като сапунката Биг Брадър не бих гледала повече.Мислех си,че гледам риалити шоу,а се оказа зле режисиран псевдо латино сериал,със баналния сюжет,където бедното невзрачно девойче накрая слага всички в малкия си джоб.Само дето главната геройня беше много зле и не претърпя никакво развитие.Не можа ли Тупарев просто да й направи дарение за парите,вместо да ни мъчи цял месец.

Христина спечели с много малка разлика в процентите пред Десислава. Мисля си обаче, че ако последната не е фолк певачка, разликата щеше да е доста по-сериозна в полза на Христина. Защото Десислава като личност не заслужава внимание, за интелект да не говорим.

Интересно срещу кого протестираха звездите, напускайки финала? Срещу Христина? Защо тогава не напуснаха самото шоу? Срещу победата й? Така пък протестират срещу собствената им публика. Аз лично мисля, че бойкотираха Нова телевизия заради манипулирания й вот. На Зурлева не й издържаха нервите и вместо да поздрави победителката, потъна в обяснения, че вота е коректен. Жената наистина изглеждаше доста притеснена. Нова телевизия просто изигра VIP-играчите. А те го разбраха едва на финала. Наистина изглеждат смешни и наивни, дори Азис. Единственият, който разбра това, е Калин и затова побърза за участва в купона на Христина. Така я признава за честен играч и победител и се дистанцира от останалите звезди, въпреки че и той напусна финала. Ако Десислава беше спечелила, щеще да е очевидно и интересът към шоуто щеще бързо да спадне. Победата на несимпатичната Христина още дълго ще се коментира, защото наистина е странна. Христина и Здравко ни демонстрират един много остарял модел на семейни отношения, които са характерни за малките градчета и селата. В този модел момата е не от соя на момчето и цял живот му доказва, че не е извадена от калта. Затова основния спор, който води Христина със Здравко е за уважението. Ако не се разведат, ще си спорят цял живот. Но трябва да признаем, че това момиче наистина е борбено. Спечели и двата сезона, защото Здравко остана в играта първия сезон основно заради бремеността й. Напрактика 200 000 лв. му ги спечели тя. Така че смятам, че българските звезди се оказаха обикновени пионки в борбата на Нова за рейтинг и пари. Наистина ми е много интересно как ще реагират.

Мойто мнение е също, че Нова телевизия за пореден път се изложи с тези нагласени риалити шоута. А горкото провинциално момиче е толкова зле, че дори не отреагира, а си остана до последно бурсук. Погледнете реално на нещата тази така наречена майка и домакиня въобще не е такава за каквато се представя не видяхте ли що за чудовище е. Може ли тази жена да се сравни с другите в къщата. Все пак те каквито и да са в ежедневието си са се доказали на сцената и са изявени личности и артисти. Тя и Здравко дори и Тишо нямаха место в тази къща щото те не са никакви випове от гледна точка на това, че никой нямаше да ги знае ако на бяха участвали в биг брадър. На Нова телевизия ще й падне рейтинга и аз го пожелавам и най-вече на Горещо.

МНОГО СЕ ЗАРАДВАХ НА ПОБЕДАТА НА ХРИСТИНА ,ЗАЩОТО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ВИП В БЪЛГАРИЯ НЯМА ,ТОВА СА ХОРА НАГЛИ И ПРОСТИ