Ева Грийн: Свързах се с природата в България

Актрисата преди време посети България за снимките на епичния филм "300: Възходът на една империя" и се влюби в нашата природа.

Обратно в новината

Коментари - Ева Грийн: Свързах се с природата в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прелестна жена и невероятна актриса.

На всички , които хейтвате Ева Гриин мога да кажа , спрете да си биете чикии пред снимката и ,защото няма да я имате !!! Страхотна актриса !!!

Прекрасна е,а колкото до евреите-Кирил и Методий са виновни,самите библейски евреи са една шепа хора и повечето са избити навремето от римляните,сегашните евреи са хазари,могъща империя в Азия,която прогонва и протобългарите на Аспарух към Балканите.Ако сте внимавали, в училище се учи,че Кирил и Методий са изпратени на мисия при хазарите,която губят и хазарския каганат приема юдаизма,няма друг такъв случай в света ,така че всички т.нар.евреи най-вероятно са хазари,етнос генетично много близък до българския,та и това момиче просто се е върнало при корените си

евче....наж добре си тругваж от тази страна и забрави че сустествува. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

промити мозаци сте си и това си е ако не са евреите ще е сорос...или изванземните.......срам ме е от вас

Приятна дама и е приятно да чуеш,че нещо и е харесало в България,а не като превзетата еврейка Скарлет Йохансон,която заедно с Джей Лено[в неговото шоу],коментира,че само краставиците ни ставали за ядене,подигравка....,не знам в Щатите пък освен ГМО ХРАНИ друго има ли?

Много е красива,естествена,страхотно тяло и земна!

За първи път я гледах преееди години във филма "The Dreamers"-някакъв арт филм посветен на френските бунтове от `68. Нищо особенно, но по еврейска линия я тикат!

ти трябва да си жена, защото в този филм голите сцени с нея са толкова горещи, че няма мъжки мозък, който да не остане впечатлен, включително, а може би и най-вече, от тялото й.

Така е, бахти. В Холивуд болшинството са евреи - актьори и всички останали.

Само дето този "някакъв арт филм" е на великия Бертолучи. Не че съм и фен на Ева Грийн, ама като ще се ходи да се гледа нещо поне да се прочете заглавието и анотацията към филма.

освен това ева е дъщеря на марлен жоберт, позната от филма на жан люк годар "Masculin, féminin" , просто актиорството е в кръвтта и!!и успеха гарантиран!

Интересно, а дали природата се свърза с теб? Или отиваме на вариант "непорочно зачатие" и наркоманска мистика.

Де да беше както пише в коментарите под мен...никой да не я харесва. Веднага отивам и се "прежалвам":)

Всички французойки са едни безлични и смачкани в лицето. Не знам как при това положение Французия е страна на любовта.

Аз съм сигурна, че Г-н Анализатор е прекарал минимум 20 години немил-недраг емигрант във Франция и е тънък познавач на френската красота, психика и сексапил:)) Айде да не ставаме смешни. Да не говорим за супер-"безличните" и "грозни" Одри Тату, Натали Портман,Моника Белучи, която е всъщност французойка, Изабел Аджани и да стигнем до Бруджит Бардо. И жените и мъжете (аз го казвам като жена) са доста чаровни,колоритни и елегатни хора, които предпочитат да си пият чашата вино на пазара в събота, отколкото да ударят 3 менюта в МакДоналадс преди да завият към чалготеката.

Миличка, моника и натали не са французойки. Айде върви да си пиеш виното на битака, аз ще се пробвам да забърша нещо в дискотеката.

Какъв секс пък прави таз рижава скарида?

Ти да не си я пробвал?

добри гърди - толкова за нея

Права е жената , която и да е тя . България е едно от най-прекрасните места на света !