Айрланд Болдуин се раздели с приятеля си

Дъщерята на Алек Болудин и Ким Бейсинджър Айрланд се раздели с приятеля си - сърфиста Слейтър Траут.

Обратно в новината

Коментари - Айрланд Болдуин се раздели с приятеля си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на мама и тате, добре са се справили с правенето на деца...

Хубавица е. Е не излъчва такъв сексапил като майка си, но то не е задължително и така си е екстра. Този мижъв момък нещо не и подхожда визуално, ама то и това не е задължително. Нищо ще си намери друг.

Абе какво да си говорим! Яко се праска младежта! Стига да има кой да дава мангизите за да не се трудополага! Бачкането е гадно, отнема ти времето и енергията!

Дир-аджии, вземете си направете вътрешен инструктаж как ще пишете Ким - Бейсингър или Бейсинджър. Редувате и двата варианта - даже в новината и снимките ги има. Или всеки журналист/фотограф пише по свое усмотрение.

Е, ти пък сега! Подобно на спора "Бетовен" или "Бетховен". Строго погледнато и двете са неточни!

Хубака е, но ... Ким си е Ким! Тя ми е идолът за красота... нежна красота! От главата до петите... ще си пусна Девет седмици и половина май:)

Ама това мъж ли било? Аз го взех за зализана лесбийка.

Кой е Болдуин, кой е приятеля?! Честно казано, приличат на травестити с корекции. Или на восъчните мумии на Мадам Тюсо. Пък само да знаете как ни интересува-а-а.... Браво за новината, печелите направо "Носът на Кево" с мачете, лента и косми от мустаците на Гаргамелов.. И да не чувам повече воплите ви, защо младите се чукат като зайци и всичко останало още на 10 г. - заради такива като вас.

едно и също - красиви, умни жени с недостойни мъже... жалко.

Как разбра, че е умна ? А защо смяташ , че е недостоен мъжа ? И защо обобщаваш , стотици примери има за недостойни жени.

разбрах, че е умна, по същото на онзи разбрах, че нещо не му е наред, а когато нещо е масово явление позволява обобщение :Р

Изглежда й е писнало да плаща сметката на сърфиста ...

"Харесвам платинената си коса", все едно косата й е естествено руса, а тъмните корени се виждат и от самолет.

Ами баща и е такъв гьонсурат, че ..

лилава...... що не се боядисаш зелена бе ливадо?

На снимката виждам 2 жени :-)

Тази новина ме втрещи :))))

Хубаво момиче. А приятелят прилича на льольо.

Абе хубаво, ама е далече от красотата на майка си, особено когато майка и е била на нейните години! Майка и някога е била класи над нея сега. Дъщерята е хубавичка, но не е нещо особено.

Ти кво очакваш от човек дето фамилията му е Пъстърва ...