Тази пролет - с прическата на Клеопатра

Прическата на черта и с дебел бретон ще бъде хит тази пролет.

Обратно в новината

Коментари - Тази пролет - с прическата на Клеопатра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата мода? Само две известни жени са с такава прическа. Как решихте, че след като само те са с такава това е новата мода? Аз мислех, че поне половината Холивуд е с такава коса. А в галерията има снимки само на Кейти Пери и на Риана. Нищо против тях двете, известни са, ама чак пък да наложат новата световна мода...

Каква порода е това кученце? Уникално сладко еееее :)

мисля, че е бебе шпиц ... не съм много добра по кучетата, но наистина е сладко :)

А стига бе! Представям си как всички сега ще тръгнат като Клеопатри и изпадам в тих ужас. Изключително малко са жените , на които би им отивала точно тая прическа. Трябвва да имате изключително правилни черти и безупречна кожа на лицето, както и естествено права коса, защото ако ви е чуплива, ще се налага да я изправяте и ще си изгорите косата. Фризьорка съм и мога категорично да заявя, че такава подстрижка би си направила само дама, която наистина много държи да изглежда по-възрастна отколкото е.

След коментара ти никога не бих потърсила фризьорските ти услуги.

Права си за всичко.

Имам такава перука и ще си я нося с кеф! Ама няма да си сстрижа такъв бретон на моята собствена коса.

Значи, много момичета ще изглеждат като дебили.

Грозно.

Медиите дават старт и нека клонингите започват да си правят новата прическа СЕГА. А жалко че навлезе модата на плешивите котенца иначе и там щяха да им дирижират всички с кава прическа да са.

Защо ли ? И аз това се питам. Модата си я избирам аз никой не може да ми каже каква прическа ще имам.

Странно! Някой си измислил, че тази прическа щяла да е на мода тази пролет...СМЕХ! И хайде сега - който не е с такава прическа - не е модерен и е демоде!!! Защо НЯКОЙ СИ трябва да ни определя модела на прическите и цвета на дрехите !!!!

Защото това е световна индустрия, независимо дали ти харесва или не.

тази прическа отива само на фини лица с много нежни черти. Повечето жени с такава прическа изглеждат наистина грозно.

тази пролят и лято всички кифли и круасани ще са с такава причоска. Никоя уважаваща себе си стилна и изискана дама не би си позволила подобно недоразумение

От години прическата ми е соанирана с бретон. Недоразумението е само във Вашите мъгляви представи за стил.

И аз от години съм с бретон и на черта.Не виждам никакво недоразумение в това.Виждам недоразумение в мъже, които се опитват да коментират женски прически в стил Евгени Минчев /ако последния въобще минава за мъж/.Така, че пускай Планета и се наслаждавай на безброй изкуствени букли и прикачени коси.

Na Kejti mng i otiva, stoi i nejno. A na Riiana i e kato na svin4e zvan4e. Prosto Krokodil!

Другата пролет рейхандето щяла да ходи дибидюс, така че куцо, кьораво и сакато сигурно ще плъпнат по мегданя в последна мода. Ей на маймуни Ви направиха тез модни агенции с тез модни тенденции.

На неграмотните женки казвам-кучето е померан.

Не съм от най-неграмотните на тема "кучешки породи", но в този случай наистина ми стана интересно каква порода е това мъниче.

За прическа иде реч, не за порода кученце :)

ужас!!! Тази на брeтон, следващата на паница.

И аз съм с такава прическа, Жоре.