Никол Кидман като Грейс Кели

Излязоха първите кадри от дългоочаквания филм на Оливие Даан за живота на принцеса Грейс Монакска.

Обратно в новината

Коментари - Никол Кидман като Грейс Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, като чар и излъчване, Кидман не може да се мери с Грейс Кели! Но имайки предвид, че и двете са изключително противоречиви личности, все незадоволени, вечно търсещи приключения и нови предизвикателства, смятам, че Никол Кидман успешно ще се превъплъти като Грейс Кели! Не е без значение и ролята на принца на Монако в чии ръце е поверена и доколко е подходящ той за нея!!!!

Не е лоша актриса Никол Кидман. Но Грейс Кели има много по нежно и меко излъчване, Кидман е много по остра и студена и като черти и като излъчване и някак не ми се вързва с образа на Кели. То все едно нахаканата Анджелина Джоли да играе нежната Одри Хепбърн. Но ще видим какво се е получило като гледаме филма.

Мечтата на всяка посредствена австралийска селянка да изиграе, някоя принцеса или царица. Тази освен, че беше жена на Том Круз и се опита да му цуне сто милиона с какво друго е известна?

Не е гаранция за щастие това да се събудиш един ден принцеса. Колкото до двете актриси намирам Грейс за по-миловидна от Кидман.

Е, па кво. Пак по-добре Никол Кизмън като Грейс Кели, отколкото мумията Лила ИвАнова като Марлен Дитрих!

Никол го отнася като бръмбар сламка!

Нито едната, нито другата имат кой знае какво излъчаване.

Кидман е талантлива и готина : ) Перфектна фигура , супер крака ! Обаче излъчването на Грейс Кели е невероятно ! Никол просто не го притежава . То е нещо неуловимо и светло . Като харизмата на Невена Коканова . Целуната от Бог ! Със здраве ; )

Твърде различни като типаж и излъчване жени са Кидман и Кели ...

Ех, Деницова, Деницова....кога ще пуснете една статия без правописна грешка? И се чудя кой и защо още Ви държи там...???

Hикол Kидман безспорно е много добра актриса, но за ролята на греис Kели ми се струва че трябваше да изберат някоя по-млада актриса. Tакива има и са също талантливи и обещаващи.

Абе ти чувал ли си на колко години загива Грейс Кели? Или ти се хапва свежо агнешко?

която и артистка да беше, пак щеше да си против-просто няма нито едно положително мнение, типично за бaлгарите, за сажаление.

Едва ли Грейс Кели би искала да играе във филм за кидман .

Греис Кели през холивудският си период, е била неотразима красавица и е минала през ръцете на доста свалячи от нейният ранг. Няма как живота в двореца да и хареса след всичко това. Златен кафез и железни правила на поведение. А през нощите-скука. Много ясно е, какво ще предпочете.

Ами като й е било готино в Холивуд тогава чий е дирила в Монако, знаейки какъв живот я очаква. Или си е мислила, че в двореца ще е купон нон-стоп, а то какво се оказало...

Никол е неотразима,както винаги-красота,финес,класа!!!

Спокойно.

че не сте в рад, и ето го доказателството! Та, на въпроса - както се казва, едно към едно! Браво на г-жа Кидман, че е рискувала и се е нагърбила с толкова одумван и красив образ, превърнал се едва ли не в легенда. А вие по-добре се гответе утре да ходите рано-рано на работа, изгладете сухото пране, изкъпете се и там каквото трябва. И без повече коментари от неща, толкова далеч от битието и ума ви. Наслука и успех.

E как да участват ве : Принцеса Стефани кара кола на 17 и убива майка си. Естествено , че ще откажат.

Не говори глупости, тя сама си е шофирала колата.

Сигурно няма да е точен както на принцеса Ди но пак бих го гледала.

Тази може да диша само прахта на Грейс Кели....

Прав си. Има излъчване на кучка.