Анджелина ще се подложи на още една операция

Американската актриса и режисьор Анджелина Джоли ще се подложи на още една операция, за да сведе риска от рак до нула, съобщава в. "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - Анджелина ще се подложи на още една операция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЛИ КАТО БЕШЕ МЛАДА ОБИЧАШЕ САМА ДА СИ РЕЖЕ КОЖАТА,ПОСЛЕ ЦЕЛУВАШЕ БРАТ СИ,ВСЕ ГЛУПОСТИ,ПЪК СЕГА Е МЪДРА,МЪДРА,ТА ЧАК НЯКОИ И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ.НЯКОИ ХОРА МЕ ИЗУМЯВАТ С ЛИПСАТА НА КРИТЕРИИ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.

А случайно не Ви ли хрумва, че има хора, които търпят развитие в живота си и се променят? А мъдростта се трупа в резултат на житейски опит.

Естествено, не липсват коментари от всичкознаещия българин, доктор, инженер, адвокат, психиатър - всичко в едно. На базата на подхвърлени в медиите твърдения, джоли е ненормална. А статистиката от умрели раковоболни никой не я отчита.

ОТКАЧАЛКА ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ,НЕ ПОМНИТЕ ЛИ?

Цялата история на Анджелина за гърдите и е много елементарен и неинтелигентен начин да прикрие истиския мотив- да си сложи нов силиконов бюст. Неможе да си го позволи официално, защото работи за разни хуманитарни каузи, но и се налага, явно, защото след ражданията и извънредната и слаботелестност, бюстът и няма естетичен вид. Това е голямо / американско/ лицемерие- на Оскарите беше с такава рокличка, че да и се виждат новите хубави гърдички! / като нашите фолкаджийки/. И кой номален лекар ще премахне здрав орган, зада предотврати увреждане!Пфууу, ужасна тъпотия!

Добре ли си? Какъв и е проблема да си сложи силикон без да си реже гърдите? Коя жена ще си махне гърдите просто ей така за да сложи силикон. Ти лекар ли си да казваш кое е нормално? Щом доктори са и казали, значи е нормално. Напълно е възможно и да е имала рак на гърдата, а опрерациите да не са просто превантивно. С тези няколко операции. Дано не е имала рак, да няма такива здравословни проблеми, желая и здраве да си гледа децата и живота, другото си го има.

Четейки коментарите тук, човек разбира едно със сигурност - абсолютно е бил прав Елин Пелин, когато е казал, че ако в България се роди гений, то това ще е геният на завистта и злобата!!! Трудно може да се каже, че писаниците по-долу са родени от нормален мозък - толкова злоба, жлъч, злорадство, комплекси, и то по тема, която не е политическа, издават само едно - нашенецът е жалка мижитурка и гадинка, която си заслужава съдбата напълно, даже може да се каже, че е малко, това което му се случва, предвид отрицателната енергия, която бълва срещу хора, които дори не познава. Анджи си е перфектна, с гърди или без, тя ще си оправи живота, но драскачите тук ще си останат в калта до края на живота си!

Главата ли ще си махне?

Анджелина, жалая ти здраве и щастие!

Анджелина, желая ти здраве и щастие!

Тази да си махне мозъка (ако има такъв ) както и всички останали вътрешности, за да си спести останалите здравословни проблеми, а на нас времето загубено по нея....

Анджелина е просто късметлийка, първо, че е дъщеря на Джон Войт и второ, че е съпруга на Брад Пит. Но едва ли може да бъде и Господ!

Горкият БРАД ПИТ.беше си добре с J.A.

да вземе да се гръмне. Така гаранция няма да я пипне никакъв рак.

външна имаш предвид.

НЕ ЗАВИЖДАМ НА МЪЖЕТЕ КОИТО СА КРАЙ АНДЖЕЛИНА ИЛИ МАДОНА - ПОСТОЯННО СЕ ЧУДЯТ ОМЪЖЕНИ ЛИ СА ИЛИ ОЖЕНЕНИ :))))

Мила Анджи, Желая ти успех!!! Ти си невероятен чоеек и майкаЧ Дано всичко е наред след операцията!!! А на хейтърите в този форум желая да станат по добри и по човечни! една българска майка

Браво найке, Анджелина те разбра, а явно и ти я познаваш добре. Може би знаеш и кога ще си отреже главата за да не диша мръсния въздух.

Хубостта бе кратка... Общо взето важи за всички жени. Някои наистина успяват да държат ниво дори и над 40, но повечето увяхват за нула време. При Анджелина е въпрос и на лош късмет освен годините. Беше в доста добра форма по едно време, но ми се струва че след това много си повярва и заживя в измислен свят. Съчувствам й за заболяването и дано няма нови разсейки (да не реши някой че горните изречения са някакво злорадство - просто обобщавам преходността на женската хубост).

Анжелина няма заболяване и дано никога няма, именно затова са операциите. Доста се изписа за гените BRCA1 или 2, основно покрай решението на Анжелина, за съжаление в България поради недофинансиране на здравната система и нехайство и немарливост на лекари и управляващи, нищо не се прави от години по отношение на хора със същата генетична обремененост.

Да разбирам, че се е "резнала" без да има дори най-ранна фаза на заболяване? Просто така защото "би могла" да се разболее?

Тя пък мъжката хубост е вечна.

талантлива и цжовечна!бпг да те пази,анжелина!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щяла да сведе риска до 0. И как ще стане тази работа? Мозъка ли ще си ампутира?

Рискът е много висок , но е изчислен за 40 г. напред. Добре , че ние не знаем за рисдковете 40г. напред щото ще психясаме тотално.

Господ да я пази, силна жена е, не пожелавам на никой такава участ!

Едва ли го прави щото няма какво да прави, прочетох доста тъпи коментари тука, че е откачалка, че е за лудница, дано не ви се налага никога да се сблъскате с подобна драма

Ами като има рак да си го каже. От доста време това не се крие. Едва ли ще загуби от величието си, особено ако се пребори.

Рак може да се появи във всеки орган на човешкото тяло. От това следва изводът, че рискът никога не може да се свали до нула. Кой е следващият орган, който ще си премахне Ангелинка? Кожата? Откачалка.

е една от най-красивите актриси и човек с голямо сърце ( колко от Вас биха осиновили деца, и недейте да обяснявате, че това е въпрос само на пари). Ако е необходимо да се подложи на операция, нека го направи и дано да е успешна. На идиотите, преливащи от злоба и завист, пожелавам смирение и йога за себеопознаване и контрол.

Ти не си нормален/а/. За каква злоба и завист става тука. Сигурно и завиждаме, че се реже парче по парче. Това във всеки случай не е нормално при положение че си здрав. Това от лекарите. А тези ,които познават себепознаването, йогата и ред други източни учения ще ти кажат ,че това рязане нанася непоправими щети и не се препоръчва.

Ако се чудеше с какво да нахрани децата си нямаше да мисли за глупости! Богата и красива жена е, и дано да е жива до дълбоки старини, като се е подложила и ще се подложи на още една операция. Но да не забравя, че никой не може да избегне съдбата си! Каквото и е писано ще стане!

Точно така! на тази жена няма ли кой да й каже че шансът й да умре е 100%

НАдяваме се тоя път операцията да е мозъчна трансплантация.

Stanetzz

Да не кандидатстваш за донор? Защото се получава "от пусто в празно" .

лудите не може никои да утеши.жалко, че тази хубава жена е превъртяла

Поправете ме, ако бъркам, но мисля, че никой лекар не би отрязал здрав човешки орган ей така. Това не е ли наказуемо? Това си е средна или тежка телесна повреда...

За пари са готови да ти отрежат всичко и без да се налага. Това го правят много често у нас. Затова човек не трябва да се доверява на един лекар, а да се консултира с няколко специалиста, преди да се подложи на операция. Така че, корупцията е навсякъде.

Хахаха. И аз така мисля :-)

Най-обичам боба ,леба и да е........

винаги съм съчувствала на болните от тази страшна болест. и винаги съм участвала (според възможностите ми!) в благотворителните им кампании. но мисля, че това е нещо лично, нещо, което се изживява с наи-близките. анджелина прекали с тази публичност. дори в тези среди, където всичко е PR и всяка реклама е добра, някои преживявания си остават само лични! не приемам неиното поведение за нормално и естествено, въпреки минусите, които ще ми поставите!

Да не мислиш, че го споделя защото е много приятна тема и обича да говори за това. Не ти ли е идвало на ум, че журналстите и папараците я подлуждат. Изкарват всичко на показ. Не я оставят за минута. Ще не ще - ще прави изказвания. Така или иначе постоянно пишат за нея, постоянно я интервюират. Тя ли прекалява или обществото се е вманиачило в своите идоли?!?

"Подлуждат"? Сериозно?

В развитите общества хората не крият драмите си под сурдинка - това нездраво прикриване е от най-типичните български черти. Като обществена фигура, Анджелина носи отговорност да информира и говори открито по проблеми, потенциално засягащи големи групи хора. Нарича се кауза. Няма нищо по-хубаво от това да използваш популярността си, за да спасяваш човешки животи, излагайки собствения си опит на показ.

А ако майка и леля бяха умрели от рак на мозъка ???? Или някой от родата на Брад пит- от рак на пениса- пак лищеше да взем същите "превантивни мерки€ Глупости- пак промиват мозъка на хората.

Горката жена. Ясно е, че щом Анджи се е решила на тези толкова тежки процедури за превенция, изглежда наистина рискът при нея е бил доста голям. Мога да се поставя на нейно място и да я разбера. Изглежда Анджелина наистина е решила да направи всичко възможно за да съхрани здравето си. Както преди няколко седмица редактор Райна Деницова писа тя спазва и много специален хранителен режим включващ зърнени храни, които са били използвани в древността. В тази връзка, искам да информирам г-ца Деницова, че нейната статия от 10 февруари 2014 г. със заглавие "Андежилина топи килограми с нова диета" е публикувана(преписана) едно към едно в последния брой на списание "Блясък"(на стр. 34). Райне, не знам, но ако аз бях на твое място щях да си потърся авторските права, все пак ти я публикува същата статия цели три седмици по-рано. Просто ти казвам.

Има болен мозък !!!!

8901

Дано всичко това даде положителен резултат.Успех и късмет.

сигурно е била болна, за да предприеме толкова драстична операция. Коя жена ще си отреже гърдите, ако няма сериозна причина за това.

Аз си се подложих на същата операция преди 4 години плюс хистеректомия. Не бях болна.

И защо, ако не е тайна, за да сте по-здрава ли?

За твоя информация, много жени в обществата с развита медицина се подлагат на тази жестока, но животоспасяваща интервенция. Решението за нея не е лесно, отнема години изследвания и тестове, които включват изолирането на ген, водещ до появата на определени видове рак в по-късен етап на живота. Решението на Анджелина да конфронтира проблем още в зародиша му може да е спорно за някои, но не е изолирано явление при съвременното развитие на медицината.

Най-вероятнво прави реклама на разни мошеници и не е сигурно дали наистина се е оперирала. Ако да - много жалко, че е толкова заблудена.

тази жена не е съвсем в ред или лекарите, за да и вземат парите не са и казали как стоят нещата, раковите клетки могат да си намерят място, ако си предразположен във всяка твоя клетка, не само на гърдите ами навсякъде, грешка от нейна страна и много жалко за ниското ниво на информираност на тази жена...

Toni

Или е болна, или не! Средно положение няма. По нейната логика ако се гръмне ще намали риска от много други болести.

невежи TDI, прочети малко инфо, преди да се изказваш тооолкова тъпо!

Ами ти като си много умна, хайде обчсни на нас тъпите! Комплексари сте, тове!

да, за жалост сигурно наистина е болна. Прекрасна млада жена, но в това никой не е застрахован. Най-вероятно не може да го съобщи, те не са случайни, сигурно не трябва...

"вежи" hj, подай малко инфо на невежите! Иначе ще продължат да ти тровят живота по форумите с тоооооолкова тъпи изказвания. ;-)