Венсан Касел: Жените обичат само децата си

Известният френски актьор Венсан Касел проговори за развода си с Моника Белучи.

Обратно в новината

Коментари - Венсан Касел: Жените обичат само децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените винаги са третирали децата си като собственост !!!!!!! щете или не това е истината !!!! затова и не са малко майките които чукат децата си !!!! ...... тука е мястото всички лицемерни курви да ме оплюят :-) ...... ама огледайте се в нета за фактите !!!! и ако още не вярвате мога да ви разкажа за моя семеен опит и за после семейния ми опит ;-)

1. Мъжете да не забравят, че децата са и техни.../ако са сигурни, де/, т.е. ако го погледнат здравословно ще открият, че жената всъщност обича безусловно тяхното продължение. 2. Никой не ти е обещал, че ще те обича завинаги- хората се променят. Може да остане с теб по куп причини, но никой не е собственик на сърцето и мислите ни. Това се отнася и за двата пола. За останалото - само пълним коментарната колона.....

браво !!! много точно но завоалирано казано ;-) нека махна воала ....... горе казаното значи следното : живея с теб макарче детето МИ не е от теб . но ти си длъжен да го имаш за свое !! затова аз обичам само това което е мое (детето си ) а ти си някакъв идиот с когото съм принудена да живея защото носиш пари !!!!! и по тази причина ще шибам всеки освен теб , даже и детето си защото то е моя собственост и мога да правя с него каквото изкам !!!! а всички знаем предполагам , че след 40-те за жената няма по висша радост и смисъл в живота от тази да и е пълна путката !!!! не вярвате ;-) ами поинтересувайте се от живия живот !!!! и може и да прогледнете ;-)

Селските пачи продължават да се обясняват и изясняват отношенията под тази тема.

Телман Исмаилов наистина е отблъскваща гледка. Грозен, стар, с две глави по-нисък от нея, ужассс. Няма логично обяснение да оставиш чаровния си млад мъж заради грозен, нисък дъртак освен любовта към парите. Моника определно е богата жена, но друго си е да си с милиардер. Алчността на голяма част от жените край няма. Грешна е тази жена, но хубава....

"Мъжът се изпитва с жената.Жената с злато а златото с огън!" Библията!Бих добавил че в различните периоди от живота си жената обича различни неща но в ДЪЛГОСРОЧЕН план цитираното е най-актуално!

Вероятно, защото Венсанчо смесва майчината любов с тази между мъжа и жената. Няма как да сложиш под общ знаменател любовта на майката и любовта на жената. Коренно различни неща, а пък приятелството в брака е трето нещо. Та добре е да вземе да пита приятелката си, която му е бивша жена, която е майка, но която като бивша вече не го обича, за да е с друг, за тези разлики.Пък може и да порасне.....

""" Шок се задава за Европа! Благодарение на ЕС, ге.йовете стават трети официален пол! Европарламентът въвежда трети пол в резолюция, приета на 4 февруари !!! """ ..... Явно всички бивши затворници- ге.йове са станали Евродепутати !!! А какво ще правим, ако разни ШИЗОФРЕНИЦИ, ПСИХОПАТИ и ОЛИГОФРЕНИ поискат да бъдат определени като отделен четвърти и пети пол ??!!!

А пък жените в българия най -много обичат парите и после децата си .А мъжете ги обичат ако носят кинти ,ако ли не ще се търси богат любовник .Ма не от липса на любов а от любов към парите .Не случайно е оня лаф как се казвал дебел мъж с пари - мечо ,а дебел мъж без пари е -свиньо .

Ц, може и да не е богат, стига да може да е..

Казаното от Венсан е истина, но също така е истина, че мъжете, ако може да се обобщи, истински не обичат никого, освен може би родителите си. За децата не е сигурно.

Винсент не е мерило за нещо ..аз пък най- много искам да обичам мъж и приятел и са ми много противни тия с обобщенията.

" жената истински обича само децата си" го приемам ако "истински" се замени с наи-много. в моето семеиство това се знае доста отдавна, съпругът ми е предупреден, че наи-близко до сърцето са децата ми и тои е на второ място, но тои е наи-близкият ми прятел. не смятам, че сбърках като бях откровена и дадох на съпруга ми възможност за избор. е, беше ми доста гадно, че тои си беше спестил истината и един ден след като случаино си беше забравил лаптопа отворен видях неща, които не ми се искаше да съм виждала. последваха признаня и разкаяния че било грешка, която няма да се повтори, но времето ще покаже и изборът е негов. не е лесно да живееш заедно с някого, прекалено мноого компромиси са необходими.

Драга , да си беше намерила донор !Когато обичаш истински не степенуваш любовта на 1-ва , 2-ра ! Не може да се сравнява обичта към децата с любовта към съпруг, съпруга ! Това са различни понятия ! Явно не си изпитвала истинска любов ! Жал ми е за съпруга ти !

Намерила си ракета-носител? Такива могат да носят... по няколко снаряда, иначе не са щастливи ;-)

Харесват ми хора, които са искрени и откровени, без да се фукат излишно и без да представят всичко захаросано! Това е истината - никой никого не обича... или поне при 90% от двойките...

Защо стоите с някого, когото не обичате? Не мога да разбера, по-добре да си сам. Вярно е, че процентът на хората, които се обичат и са щастливи е много малък в сравнение с щастливите. Но от друга страна човек, който не е изпитал любовта няма как да повярва в съществуването й и не я търси . Решава да живее без любов, като се успокоява, че повечето двойки са нещастни. Жалко, но факт.

Ами може да има много причини да живееш с някого, без да го обичаш. Първо, отначало може да си се заблудил, че го обичаш и да си се обвързал трайно - с брак, деца, което вече е трудно за разчупване. А и самотата е най-страшното нещо и дори да махнеш брачните окови, не е гаранция, че ще намериш по-добър и няма да останеш сам/а цял живот и да отгледаш нещастни деца без нормално семейство. Освен това зависи какво разбираш под любов - ако е просто влюбване, то винаги отминава и не можеш да очакваш цял живот да си влюбен както в началото, тогава какво - да сменяме партньорите през няколко месеца ли? Истинска обич, всеотдайност, това, което майката е готова да направи за децата си, трудно може да се получи между съвсем различни хора, които до 20-тата си година са били непознати и не са имали нищо общо... Въпросът е твърде сложен и философски.

Ми ... Винсент да отиде при майка си.

Гатанка Кой е този мъж, за когото една жена е готова да направи всичко? СИНЪТ И.

еее айде то и мъжете за дъщерите си...

Бащите не правят жертви за дъщерите си по няколко причини. Първо дъщерята не е носител на фамилното име и имот. Второ всеки баща тайно се ужасява от това какво прави дъщеря му в спалнята,по скоро от това което правят с нея и трето 99% от мъжете не смятат жените за равни,независимо от модното говорене.Даже в САЩ президент винаги е бил мъж.

Затова един мъж и най красивата жена да хване , трябва да и изневерява понякога , щото като го зарежат да не го е яд толкова много

прав е човека. аз като вена го казвам!

Прав е Венсан, но като типичен стрелец късно излезе от илюзиите... Моника Белучи е везни - дребнави и заядливи жени, които с фасоните и настроенията си могат да побъркат всичко живо около себе си... и вечно недоволни. А и както Лагерфелд беше отбелязал много умно преди време италианци и гърци са нации, които често имат отвратителни навици. Така че Моника ще си гледа милиардерчето от не-знам какъв екс-съветски произход, а Венсан ще си вземе поука.

Чети си зодиите. И на тях разчитай!... :))))))))))))))

Хайде, не го приемай толкова лично, хаха.

и що така грубо към везните? да не мислите, че е лесно да си идеален?!...:)

хаха, като става въпрос за зодии пазете се от мъж зодия скорпион, чуя ли тази зодия си плюя на петите.

Здравейте, бандата! Днес за сефте влизам и няма да чета предишните постове... Прав е човека. Аз поради тази причина десетина сватби извъртях. Майтап, бе майна. Още съм си със същата проклетия. И същите проклетници, само дето се навъждат - не знам от къде... ;) Деца - какво да ги правиш... Относно господина - ако до сега не е разбрал, че любов не се мери (дайте ми мярка за любов) - било към жена, било към деца... съжалявам го. Инфантилче нещастно.

според мен мъжете по-скоро се радват, че жените са ангажирани с деца и не ги тормозят

Колко си прав, точно така е.....

казва се винсънт

На френски (а той е франсе) се произнася Венсан. Дезоле!

Има и други езици освен английския, да знаеш!

Харесвах ги много и двамата. Нея също до момента, в който легна на мазния азърбайджанец и то за пари. Сега изпитвам само погнуса.

Че кой си ти да се погнусяваш от една жена, която ти е чужда във всякакъв смисъл?! Много си бил чувствителен.

бе нема начение ся ;) гнуси се и мокрите си сънища да си ляга с нея човекът - това си е негово право а ти като искаш издигай си я в култ оближи подметките на азърбейджанските и обувки ако щеш :))) ама ся не му отнемай правото на човека да си се гнуси ;) капишиии ;) (лакомите курветини наистина са гнусно нещо ;) и не съм женомраз да знаете нито щото гроздето високо и кисело просто щот тъй подъл стана светът аайде потопа да идва ;)

Не е верно, че е само за пари. Азерите са мусюлмани и като такива много здраво шибат. А точно това сигурно много и е липсвало да сега.

венсане а?! кво да правим :)))) от руски милиардери с турски имена и леки италианки няма спасение :))) друго си е на огромна яхта с дребен грозник :))))

Като нормални глупаци започнахте да плюете мен, само защото казвам истината?! Моята душевност ли е грозна или този милиардер с вид на зидаро-мазач с 40 годишен стаж е грозен?! Ваш си е живота. Двуличието не работи добре в дълъг хоризонт. За съжаление голямата част от мъжете също станаха като жените.

оо скрии се . .като тази ти е пример за нещо "богинята" .смешен си вече

общите знаменатели за мен винаги са били признак на опростенческо мислене, да не говорим, че наистина не работят добре "в дълъг хоризонт"

До огрмония дял фенки на чалга "културата": Коко Динев.... Мисля, че няма, какво да се добави!

Да допълна само, че по правило, тези които най-много пищят са най-големите к! Казах, че има и изключения, но сигурно изключенията си мълчат...

Както казах: разликата между предметите и жените е само тази, че предметите нямат нахалството да изискват от мъжете да им казват, че не са предмети! Сигурно има 1-2% изключения. Но като цяло жените избират милиардера или оня с бентлито или нещо от сорта. Говоря за жените, които имат избор. Колкото и да ме плюете отровно, толкова повече показвате, че съм ви улучил З точката.

Не ми се искаше да призная, но в случая си прав! Какво му хареса на тоя лилипут Исмаилов?

коплексари ..и понеже "богинята " се развела продажни са майките ви има всякакви жалко е че такива като хъм..само реват.. а стандартите са им двойни...

Аууу горкото комплексарче

Много красива жена!

Толкова е страшно обобщенията ,които четем да не би красотата и известността да са пример за подражание но това че някои са срещали и искат Николетки ..и после слагат всички "жени " в един кюп е просташко и грозно..и Жалко.

Още по-страшно е, красива известна и богата жена да зареже такъв мъж и да се хване с някакво отблъскващо джудже, само защото има повече пари! Това е отрицание на природата и на всякаква логика! Като изключим логиката на парите, което прави въпросната актриса предмет! Двуличието помага само за кратко! И Белучи е само един пример от многото! И е много силен пример!

това защо са се разделили , ти не можеш да кажеш и е толкова смешно това цялото "боготворене", там ти е проблематова че е хубава и какво мислиш че е еталон за нещо ли? а пък всеки мъж с пари тогава става.. изкукал Ала Сираков.

Вие познавате много добре и тримата и сте наясно с всички подробности и детайли от живота им, както и знаете и какво е в главите и сърцата им?

Според мен по-правилно и обективно би било: Жените обичат само децата си повече от себе си! Разбира се, че жените обичат мъже, но главно мъже, които им гъделичкат самочувствието т.е. любовта към себе си(жените) или мъже, които ги мачкат и им дават усещането, че им дават сигурност, което пак е проявление на любовта към себе си (жените)!

и тъжно и истина.

По-хубава и секси двойка от тези двамата в киното НЯМА. (Анджелина и Брад са 5 класи под тези красавци)

Касел дори не е красив. Може да има чар, не мога да преценя. Нормален мъж. Белучи е от най-красивите и сексапилни жени, но в никакъв случай не може да се каже, че е 5 класи над Джоли! Според мен са на едно ниво - най-високото като външност. За еднократен секс бих избрал Белучи, но за връзка Джоли.

ха, ха, Джоли се изтърка вече, плюс това е жив скелет. Моника е истинска жена. Да ти имам предпочитанията...

Като цяло жените са евтини парцалки, стига да имаш парите! Просто се надявайте да срещнете изключението, което потвърждава правилото!

страшно изродско мниение, на човек който ходи по чалгарници..

Крайността на мнението не изключва правилността му! Само слабите умове търсят баланса, защото си е страх, а и не могат да осъзнаят релаността. Ако нещата във вселената бяха балансирани, никога нямаше да има материя дори! Като човек, който се интересува от чалга ли ти звуча?

Жените са евтини парцалки ,като почнем от майка ти и свършим с тези дето общуваш.Парите са извинение за импотентност и грозна душевност ,както е при теб.Жените отдавна могат да имат професия и никога не биха се продали,особено на боклук като теб.

Това е защото много мъже не търсят Жена, а втора майчица!

типичен отговор на някоя нямаща успех с мъжете. един съвет- търси проблема в себе си.

Аз проблеми нямам, но като ти чета писанията ти май имаш доста (сигурно някои са ти от раждането, но ние нямаме вина за това, че майка ти яко те е комплексирала)!

Много са готини и двамата! Дано пак се съберат!

"Липсата на любов е проблем на три четвърти от възрастните хора. На всички нас ни липсва нежност и внимание." Много точно казано - браво! Този е истински мъж, не е като Моника, май и тя хубава, ама гнила отвътре ябълка.

All we need is love

Жените са предмети, които идват след къщата, яхтата и колата и преди обзавеждането!

Ако така подхождаш към жените, то със сигурност теб няма никоя да обича истински и за жените ще си само портфейл, кола и хубави дрешки, малко преди сметката в мола. Лошото е, че всъщност ти губиш...

И после се чудите защо обичат само децата си. След като гледаш на жените като на предмети, не очаквай чувства от тях. То по твоята логика и мъжете са предмети след които идват колите, жилището и всичко останало. Бе това с какви жени сте имали вземане даване, че така разсъждавате?

Изобщо не е важно, как аз гледам на жените. Аз съм само един човек. Важното е, какво показва обективното наблюдение на реалността и фактите. А то е, че една от най-красивните и известни жени се развежда, заради един палячо, само защото той има много пари! Видяхте ли въпростният "милиардер"? Вида му, излъчването му?

Eееее само децата сме си били обичали....разбира се, че и таткотооо.

Има и жени,моито след появата на децата,охладняват към мъжа,колкото и добър да е той...Може би Моника е от този тип жени и това е искал да каже Венсан...

РУСКИЯТ бизнесмен Телман Исмаилов! Супер неприятен тип! Вече и добре изглеждащите милионери не се пласират! Трябва да си милиардер! Бачкане си трябва! Ама в случая на тоя едва ли е бачкане!

Най са ми смешни жените, като почнат да обиждат мъжете на интелект /тук ги има много в коментарите по-долу/ - то е все едно присмял се хърбел на щърбел - жените може да имат много положетелни качества, на интелекта не е от тях и това важи за огромния процент от тях

Тази италианска селянка се изложи на стари години! Да се върже на онзи дребен мазен тип, само заради пари! Не е умряла от глад!

"По хубаво да обичаш отколкото да те обичат", не си спомням кой рокаджия го беше казал това. Когато обичах жената до мен, чесно казано беше маловажно дали тя ме обича истински, повече или по малко. Този човек е опознал жените, но дали е обичал някоя или дали е бил обичан някога?

Моника вярно, че хубава ама не остаря ли вече? Иначе за обичането - доста жени и децата си не обичат. Но не важи за всички. Въпросният Венсан се занимава с жени обградени с прекалено много внимание за да обичат само него.

Е, тази специално обича и шумоленето на банкноти, падащи от тавана! Нищо, че са мафиотски!

а сега ние младоците оправяме луксозния милф Моника Белучи

Звучи искренно и естествено, а Моника е истинска наслада за очите.По добре публикувайте такива неща, а не какво е написала малката перука във фейсбук на някъква която толкова пъти си е преправяла физиономията, че и майка и не може да я познае

Не знам кой какво обича,но е уникална красавица таз Моника.Пък и всъщност е естествено да обичат повече децата си.То и аз не ги обичам мъжете..Сигурно щото не съм Сергей

Глупаво е да се правят обобщения, когато става дума за отношенията между жените и мъжете. Представителите на нито единия от половете не са лоши хора. Просто понякога човек не открива своята половинка, друг път любовта неусетно си отива без конкретна причина за това. Важното е децата да не страдат и да бъдат еднакво обичани и от двамата си родители, дори когато се случи те да се разделят.

Ех тази Моника...

КАРАСАВИЦА! ИСТИНСКА, 100-ПРОЦЕНТОВА ЖЕНА! След София Лорен и Клаудия Кардинале, това е най-красивата актриса! Американските холивудски звезди не могат да се хванат на малкия пръст на италианските кинозвезди по красота!

СЛЕД Моника....вскички останали, родени и неродени са СЛЕД Моника!

Абе и Франческа Делера не лъже. Пък мене лично Аджани най ме кефи.