Албена Михова зашеметяваща в ”Dancing Stars”

Тазгодишното издание на "Dancing Stars" започна с пищен танц, в който се включиха състезателите в шоуто и членовете на журито.

Обратно в новината

Коментари - Албена Михова зашеметяваща в ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама много вещи хора по всички вупроси...момичето се бори с тоа скапан живот!даваи албенка!проверяваи си крувните показатели!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОНАЗИ КОКОШКА В ЖУРИТО, НА СИРАКОВ ЖЕНКА МУ, ЗАЩО ПАК Е НА СОФРА?EЙ,НЕ СЕ НАЯДЕ:ПАРТИЯ ДЪРЖАВНА СЛУЖБА,ОХ-ОХ-ОХ.......

едни и сущи нема отурване! нахални мазни лепкави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Албена Михова зашеметяваща в Dancing Stars....какво толкова зашеметяващо видяхте в този булдозер!?

А вие сте един глупак (меко казано)! Мутафчиев е там, защото е актьор и взима отношение само по тази част от изпълнението на състезателите! И още нещо: вие светилили сте на Чочо и на Христо, че им правите квалификации! Засрамете се! Аман от гадни комплексари!

Албена явно е била зашеметяваща и около масите с храна

Висока и стройна като табуретка.

ЦСКА-р съм и много уважавам Христо Стоичков, но когато дъщеря му действително израстне като танцьорка, тогава я хвалете, а не сега!

Забавно шоу,разтоварващо . И съдиите и танцьорите са си на място.А Албена Михова е една талантлива жена,която в миналия сезон на "Като две капки вода" се представи много добре,а сега се вижда,че и в танците я бива.Браво!

Това е от много малкото тв предавания, което има смисъл да се гледат защото е красиво, забавно и вдъхновява хората за движение. Само Калин Сърменов да се посъбере малко, защото дразни.

Първите двойки начело с Ути бяха малко ощетени в оценките! После много лесно журито вдига по-високи оценки на не много по-добри изпълнения. Представянето на Ути особено, не беше никак лошо за неговите възможности, дано се задържи повече, че да прави все някои ШОУ!

Малко ми е жал за Елена Добрикова. Супер красива и добра танцьорка е, но с Ути едва ли се задържи повече от месец....

Искам да гледам танци, шоуто в този смисъл не ме интересува, твърде много пошли предавания има, пускай къртицата и гледай шоу, тука клоуни не искам да поглеждам дори. Горките хубави момичета със смотани партньори :(

Идиотско е да се сравнява това шоу с тъпата къртица. Не може всички да са перфектни танцьори от звездите, всеки според възможностите те. Ути може да не е най-добрия танцьор, но беше забавен!

Мутафчиев бил ли е танцьор или в момента е танцьор? Нито трябва да е там, нито е приятен.

Мутавчиев е актьор и беше видно, че отговаря и се изказва за артистичността на участниците! На много хора той е приятен!

май че само малкото хора, на които не е приятен са прочели коментара ти. Хайде приятен ден.

ОТВРАТИТЕЛНО - да не повярвяш до какво опростачване се е стигнало по всички телевизии. Едни и същи ла.нояди,(Лубен Дилов също) готови на пари за всичко

гледай енимъл планет,там човешките роли са епизодични.

А,къде е Яна???Толкова ми липсва...или пък Петко го е страх да не си намери друг

Яна и Петко бяха в публиката в залата, наблюдава шоуто от първия ред и през цялото време си шушукаха на ухо, като Яна разясняваше тънкостите и грешките на представените от участниците танци .

Яна е бременна.

Да де,бременна е,но нали щеше да е жури?

НЕ ГИ ГЛЕДАМ САМО ДОКАТО ВИДЯХ ЖУРИТО ИИИИКАТО ВИДЯХ ПАК УСТАТАТА ПАЕВА И "ТАНЦЬОРА" МУТАФЧИЕВ ПОВЕЧЕ НЕ ПУСНАХ НОВА - ЖАЛКО ЗА ДРУГИТЕ ДВАМА ОТ ЖУРИТО

Чаровна,свежа,жива.Дано спечелиш. Ти озаряваш шоуто.Успех.Моля махнете ламаринения глас или понеже е актьор да го играе писклив.Много дразни.Успех на шоуто.

Ако е вярно, че Албена Михова е диабетичка, то тя непременно трябва да смъкне теглото си, за да позволи на панкреаса й да "задиша" по-добре, ако мога така да се изразя. През няколко къщи от мене живее един диабетик, който в момента е на 82 години. Изумителен човек! Картичка за лекуващата го лекарка. Открили му диабета, когато бил на 45 години. Тогава бил на 123 кг ми разказа той. Обичал да си похапва карантийка, тлъсто месценце, ракийка, доста цигаретки. След като му открили диабета рязко сменил начина си на живот. Престанал да пуши и пие и започнал да се храни правилно. Съпругата му започнала да готви, съобразявайки се със заболяването му - предимно на фурна и тенджера. Много салати и таратор, защото много го обичал. Нищо пържено и газирано. За година отслабнал над 30 кг. От години този човек тежи 85 кг. при ръст 184. От 40 години не е хапвал ориз и картофи казва. За хляб да не говорим. Такива навици си е създал през годините, че се учудва как на нас ни се услажда да консумираме всичко с хляб. Според него консумацията на хляб пречела да почувстваме истинската сладост на рибата, месото, салатите. Купил си е всякакви книги за диабета, книгите на доктор Дайамън и Бари Сиърс. Изумителен човек ви казвам! Изглежда на мъж около 60-сетте - с акъла си, една проста дума не казва, гъвкав, подвижен. На тази възраст, след всичко каквото му се е случило, той бил убеден, че храната е тази, която ни убивала. Винаги, когато го срещам, се спирам, за да разговаряме, защото е невероятен човек с желязна воля. Волята му го е превърнала в това, което е - любознатен чаровник, а не мрънкащо старче, влачещо краката си.

Да ти таковам живота аз.....40 години !Да зарежеш ледено-студена Троянска Сливова,шопска салатка,хубава вратна пръжолка с пържени картофки,запотена каничка с червено винце,две топли пърленки......и така да караш цял живот!?!?!?! аз предпочитам смъртта!

Ако живота ти зависи от това ще драпаш с нокти да живееш. За жалост диабета убива много бавно и голяма част от болните, просто не осъзнават колко жизнено важно е да спазват диета. В живота освен пържено и алкохол има много по важни неща за които да живееш. Иначе да Албена е диабетичка.

Предаването е скапано. Едни и същи хора се мяткат от шоу в шоу. Тая Илияна Раева вика като вувузел - сигурно защото в къщи я каже нещо , я Наско я уцели в десетката ! Изобщо за участник ми липсва Митьо Пищова и шоуто щеше да бъде на шест. Жалко ,че Албена си губи времето там.

Успех на Милко !!!! Много ме кефи и много се забавлявам като го гледам!

Ужасен е. Просто ми е жал за прекрасната му партньорка, толкова е сладка. Като двойка един до друг стоят адски нелепо. Но да погледаме, да видим. Жените този сезон са изключително красиви и приятни за гледане. Само Ути, бате Енчо и Милко не са ми намясто, но може пък да изненадат приятно.

Процесът на ромизация на България тече в пълна сила.

се забавлявам като го гледам. Прилича на Гърга Питич!

Този формат е " Като две капки вода"с миналите такива.Няма никаква промяна по отношение коментарите на журито,водещите,както и досадните кадри от предварителната подготовка на участниците.А на Илиана да се сложи лепка на устата и да показва само оценките.

А какво стана с Албена Денкова?Нали имаше новина преди време, че и тя ще участва???

След 3 седмици. Сега нещо е заета.

Вече 6-7 години по това време обикалят Русия с ледените шоута на Иля Авербух.

Не мога да се въздържа просто. Благодаря! Благодаря като жена, че най-после, поне един път и ние жените можем да се насладим на хубави мъже. Визирам специално Мариян, Антон, Дарин...Имайки предвид, че винаги като цяло женското присъствие е по-силно и по-впечатляващо. Та - време беше! :D

И Светльо! Светльо!

Да,да! И Светльо, и още от танцьорите има :) Браво, пу пу! :D

На мен и професионалните танцьори много ми харесват. И да, добре, че са тези млади симпатични момчета, че Милко, Ути и Енчо като мутри са доста неприятни.

Христо няма място там, нищо не разбира от танци. И да си кажа честно проспах това шоу. Мисля, че не е пропуснато кой знае какво.

Всички участници бяха готини. Определено доста са закръглени и жени и мъже начело с Ути, но пък са забавни. За разлика от журито - Христо ми е неприятен, а Илиана много вика и ми натоварва психиката. Когато тя почне да коментира, изключвам звука:-))

Най-интересни са танците на партньори, които се харесват. Химията е по-важна и от перфектната техника.

Стига с тази химия!

Що, бе? То всичко е химия...

До Нова телевизия: Може ли да помолите Илияна Раева да не вика толкова. Или и изключете микрофоните. По ваш избор.

повечето имена нищо не ми говорят, но е добре, че я няма Яна, че пак щеше да е с "ново гадже".

В трескав трепет съм, кое ще е новото семейство, щото тоя формат е като клуб за запознанства :)))))))

АЛБЕНА Е МНОГО ЕСТЕСТВЕНА И ГОТИНА , СЛАДУРАНА

Може ли някой да ми каже какво търси тоя христо мутафчиев в журито. Какво разбира от военна музика. И с тоя дразнещ глас, самия ужас. Какво го лансирате толкова много, не мога да разбира. Да си играе в театъра, ако въобще играе, и толкова. Стига сте го пробутвали тук там. Противен е. Повече няма да гледам това шоу.

Кичозно,недодялано,направо грозно.

Гледайки вчера, забелязах колко много си подхождат визуално Мика-бобъра и Милко, с неговата изкривена и супер-селка физиономия!

Защо само визуално?! И на акъл са един дол дренки!

голяма простотия

Добро впечатление ми направи българина-каскадьор от САЩ. Говореше български без акцент за разлика от Ссссстела, поведението не му беше а ла Ссссссстела "Аз съм велика и трябва да се радвате, че съм дошла и ви ощастливявам с моето участие", държеше се премерено и културно, пак за разлика от злобната Ссссстела. Определено всичко си зависи от възпитанието и първите 7 години!

+100, абсолютно съгласна.

Антон Касабов е много святно момче.

Много е готин, за това съм съгласна. Обаче за Стела не си прав/а според мен. Усещаше се, че има неприязън към нея, монтираха клиповете, така че да изглежда надута. Не може да кажеш за пасо доблето й, че нямало страст, както Сърменов непрекъснато повтаряше - това адски много ми бодеше очите, защото беше изкуствена и нямаща общо с реалността оценка. Имаше доста завист и я изкараха ужасна, а на мен не ми изглеждаше такава. Да, имаше самочувствие, но така е редно - прекрасен професионалист, както се видя.

Каква е тая Стеля, коя е? Наистина за първи път чувам името й.

Добро шоу, но на христо мутафчиев мястото му не е там - противен е с този ламаринен глас.

И тъпи коментари от две-три думи, които нямат нищо общо с танците. Той и за председател на съюза на артистите не става, като го сравнявам с Кабакчиев направо е галфон.

Не знам за вас , но на мен Албена ми е изключително симпатична и харизматична. Искрено те забавлява и като цяло е много готина.

До колкото разбрах Албена Михова е диабетичка. При това положение е меко казано неуместно да се говори за килограмите и.

Напълно сте права! Има хиляди обективни причини един човек да е с наднормено тегло. Коментарите от подобно естество са проява на лош вкус и лошо възпитание.

Михова никога не е била толкова дебела.... проява на лош вкус е да дадеш съгласието да участваш в такъв формат и да не положиш поне малко усилие да влезеш във форма откъм килогроми защото иначе видяхме че можи да подскача...

Милко беше страхотен! Той има гориво в кръвта, въпреки че този бърз танц го изигра малко като балетист. Успех!

зашеметяваща с килограми е Албена Михова.... е поне да беше отслабнала малко като е решила да участва в такова реалити.... ако падне те немогат да я спрат да се търкаля...

Stiga s tiya kilogrami de. Vazhnoto e umenieto, zhenata si e talantliva i priyatna za razlika ot razni nepohvatni skeleti.