Катя от Ритон празнува рожден ден

Днес Катя от дует "Ритон" навършва 56 години. Известната певица е родена на 18 март 1958 г.

Обратно в новината

Коментари - Катя от Ритон празнува рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че не могат да се мерятс АББА, които са ми на сърцето повече от всеки друг, но едно е да си роден в богатата и социално - демократична монархия Швеция, съвсем друго е в социалистическа България!!

ЧРД КАТЯ!

Един живот живян напразно. Всичко не е песни, любов,развлечения и т.н. Насади дърво, направи къща, създай поколение - което от сърце да те жали и обича. ТЕ ЖИВЯХА САМО ЗА ЕДНОТО ЯДЕНЕ И ЕДНИТЕ ПЕСНИ- ЖАЛКО - ЖИВОТ НАПРАЗНО....

ако си създал поколение...жалко! такива дребни душици като теб,присмиващи се на другия без да знае каква е съдбата му... не заслужават това което Господ им е дал!

Защо използваш минало време? Те все още живеят за това.....Жалкото е, че от егоизъм и лакомия не пожелаха да имат деца.

да, да, ядене и пиене, сцената иска диети, не може ядене и пиене

Едно е ясно - другите държави са успешни просто защото ценят изпълнителите си и изобщо родното творчество. А вие тук сте седнали и в по-голямата си част обсъждате годините на Катя, колко са некадърни и не знам си какво още... Извинявайте, но ако всеки един от вас мисли, че ще остане вечно млад - жестоко се лъже, възрастта е преходна; второ - аз пък лично смятам, че този дует полага усилия и е все пак на ниво, друг е въпросът дали аз или вие харесваме/ не харесваме техните песни; имат визия и от тях лъха чистоплътност и артистизъм; трето - на никой от вас не му влиза в работата защо не са си взели дете, това са лични неща и не може така да съдите. И искам да кажа на всички вас, които мразите всичко и всеки, не станете ли мъничко по-добри, по-толерантни и ценящи вашето, няма как да ви се получи и в личен план, с тази злоба до никъде няма да стигнете.

Нина, права си във всичко, но все пак не ми харесва как пеят и никога не са ми харесвали... Въпрос на вкус.

каква студентка е през 1975 г.....на 17 години. 60-те удари сега. Юбилей има....

Без тях голяма празнина щеше да има в естрадата ни.Хубави песни от големи композитори изпълняват прекрасно.

Ха, че това новина ли е? Всеки един ден е рожден ден за някого. Да ме прощавате, ама Екатерина Михайлова какво изключение е?

Е, къде е новината? Всеки има рожден ден, да не говорим, че тя не е чак толкова интересна, на когото и да било.

---ЧЕТИТО ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ...,ЗАСЛУЖАВА ГО.

Кое заслужава? Рождения си ден ли? :D

Катето е 58-ми набор. За нея и нейната наборка Радина Червенова съм 100% сигурен.

Е и какво значат някакви си години,това са само цифри,важното е на колко се чувстваш.Има хор ,които на 35 изглеждат на 50 и обратното.Не мога да разбера как може цял ден да обсъждате годините на Катя,бместо да я поздравите за РД. А ако всички дами изглеждаме така на 55 ката нея и Радинела Б. мисля че мъжете ще са доволни.

Катето, все още е жадна за твърди пръчки!

Нищо лично , но Катето в никакъв случай не е на толкова години. По скоро е на 59г. - от сигурен източник, но така е, женска суета. Нека е жива и здрава, ако ще и 28 да се изкара:-))

Чета тази новина, а в момента по радиото върви АББА с песен от преди...Х брой години...и...какво да ви кажа...съпоставям ама нещо не ми се получава...нашето някак си бледнее, въпреки напъните да сме " господин и госпожа Великолепни". Честит рожден ден, здраве, сила и късмет!

Кате жива и здрава да си. Друго не знам, ама и на 70 да станеш, пак ще желая гърдите ти!

Мда...идеални ще са да се повиваш с тях...

Незнам кой е решил да скрие 2 години от живота на Катето, ама тя всъщност е родена през 1956 г. Въпреки че и "Уикипедията" казва, че е 58-ми набор. Имам позната, която й е била съученичка и от нея знам точната й година. Ама няма значение, да е жива и здрава жената, въпреки, че не съм й фен. .

Milena

много правилно, иначе няма как да е завършила музикалното си образование през 77-ма година , само на 21-години, а е следвала 5 години иначе е готина мцка

Еми взела е пример от Лили Иванова, и тя спестява 1-2 години от живота си .

Вече отдавна са ми омръзнали.... Не ги харесвам, а и са дърти, и все едно и също... Какво турне, каква Америка, песните им са стари, вече врещят със сетни сили.

Много точно казано! Не са чак толкова стари, но си спряха развитието преди доста време. За жалост след 89-та повечето ни естрададжии не можаха да се развият много и си останаха на старите лаври. Много показателен пример е Георги Христов - той не можа да се развие, а беше доста млад тогава. Разбира се, аз не ги обвинявам тях, просто те попаднаха в такива времената в България.

Да, евала на братя Аргирови, които спряха навреме като осъзнаха конюнктурата, и те бяха хит дует, поне сред учениците тогава, но не продължиха с халтурки

Milena

а кой ти харесва - всички останали чалга певци и най-вече Азис може би. Явно си селска чалгаджийка, простено ти е

А не може ли човек да не слуша нито Ритон нито чалга изпълнители?!

Дуе Тритон

честит Рожден Ден , Катя! Бъди здрава, все така енергична, артистична и ЩАСТЛИВА!

та тяхното е соц. чалга, отвратителни песни и са пели по едно и също време с Куин и Битълс и т.н.

Чак пък отвратителни...Едва ли Битълс/Куин, ако бяха родени тук, куха лейко, щяха да пеят другояче..

Те когато пееха Джон Ленън беше вече мъртъв.

8901

Жива и здрава и все така красива!

Да е жива и здрава, и 70 не и давам!

Катя е супер !!! :))

За времето си бяха популярни, да ме извинят, но сега изглеждат напънато-смешни.Не са актуални, въпреки самочувствието си на големи звезди.

не им слушам "творчеството"

Никога не бих си пуснал техните песни! Ако трябва да ги определя с една дума, то тя е - досадни!

Пусни една чалгичка...много е забавно и пълни душата!

Абсолютен глупак! Изобщо слушал ли си тяхни песни? Прав е "Недей"! Пусни си чалгичка!

Много е прав Ритон Здравков, аз лично никога не бих си пуснала нито чалга, нито дует Ритон.

Е как да не съм ги слушал, едно време ги въртяха ежедневно! Не виждам да са се развили оттогава обаче. Всъщност очевидно е,че дуетът се крепи на Катя, тя има талант, но Здравко "пее" като магаре!

Годините не прощават!

Да и на стари години в Плейбой...

То в плейбой 90% е фотошоп.

ЧРД на Катето, да е жива и здрава, с благодарност за хубавите български песни, с които ни радва дуетът! За незапознатите и за тези с по-слаба памет - Накъдето ми видят очите, Изповед, Брак по любов, Лятото, Прегърни ме, Послеслов, Сънувал-несънувал, Някога-но не сега, и мн. др. Гледах ги на живо - страхотно шоу, много пластични и позитивни. Ми да, звезди са, то само Азис и пайнерките ли са звездите в тази страна? Явно си има дежурни и в този форум - заработват с плюене - по Лили, Къци, и пр. известни личности. Жал ми е за тях, избиват комплекси.

Що триеш ма? Здрава, права корава, а едно дете не роди! Човек се ражда в светлина, за да трои, за да създава и красотата на деня на други хора да раздава. Ако си предтсвим, че на света сме само две семейства, то миоте деца трбва да хранят тези двамата.

Малоумнико, не ти ли минава през тъпата глава мисълта, че има вероятност да не може да има деца?

Прав си, никога не бива да се плюе по хора с проблеми. Но, Катя спокойно можеше да пробва бебе в епруветка или поне да осинови някое нещастно изоставено детенце??? Често егоизмът надделява, познавам семейни двойки, които не искат деца, за да не им нарушават спокойствието!!!

Ами, ако от двете семейства, едното беше циганско с12 деца и на помощи от твоите, по-добре ли е?Катя поне може да пее.Да е жива и здрава!

правят ли още оргии?????

Много малко уточнение - родена е 1956 г....

delly

Всъщност е родена през 1958 г.

Родена 1958 пък завършва през 1977 Музикалната академия...нещо не се връзва

Защо така бе хора? Това е най-успешния дует за всички времена. Да са живи и здрави още много години и ни радват със своите хитове!

Много ги харесвам. На Катя пожелавам много здраве за да ни радват още дълги години с хубавите си песни

Няма лошо, да е жива и здрава Катето, но... САМО 12 албума за толкова години, няма ни дете, ни коте... На тази възраст вече и не хубавее... И ко праим!? Вярно е също, че е и въпрос на гледна точка де...

Звезди, претенции, стойки, капризи... И накрая като им писна на организаторите едвам се намери човек да ги хвърли с багажа на аерогарата в Тампа и да си замине. А те завалиите очаквали и носач на куфари да им стане! Щото били "звезди"!

Не ги харесвам като излъчване. Не мога да се сетя за нито едно тяхно парче в момента. Въпреки всичко честит 56-и рожден ден пожелания за много любов и щастие.

Аз се сещам за едно, в което припевът е "Елате ни на гости" и детето ми винаги избухва в искрен смях - мноооого му е смешна тая покана за гости.

Дует Ритон имат много по-хубави песни от Елате ни на гости ,а и от доста съвременни бг изпълнители,явно сте доста млади и затова не ги знаете.Миналата година имаха концерт в зала 1 на НДК и беше много хубаво. ЧРД на Катето!

12 албума, ама колко продажби? Всичките им песни хитове, ама къде - в България, че даже и това не е вярно... Според мен близо 40 години вариететни изпълнители. Не че е нещо лошо, но в едно предаване Здравко се изкарваше на едно ниво със световните звезди, а не е така...

12 албума не са чак толкова много за цялата им кариера! Така, че.....