Юлияна Дончева: Мечтаех да даря Станислав с дете

Тя се свързала със своята лекарка след интервю с Дани Колева и тогава нещата се получили. Преди това е имала опити да забременее с различни методи.

Обратно в новината

Коментари - Юлияна Дончева: Мечтаех да даря Станислав с дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ще й бъде трудно на дама с толкова млад мъж. След няколко години тя ще бъде баба (въпреки ботокса и скъпите процедури), ще се бори с климактериум, деменция и други възрастови промени, а мъжът до нея ще бъде в прекрасна форма още дълги години и ще се радва на вниманието на нежния пол. И така все повече ще се увеличава пропастта по между им. Чувството за непълноценност ще пречи на духовния мир на презрялата майка, напрегнатият начин на живот ще си каже своето и не искам да съм лош пророк, но такива връзки обикновено са нетрайни. Казвам го, защото имам подобни примери около себе си... И при такива тъжни обрати, обикновено децата го отнасят. Дори и материално да са задоволени, те растат в непълно семейство, родителите му се нараняват взаимно и после се чудим защо нещата тотално се объркват... Не искам да правя аналог с друга една трагична статия, която в момента е на първата страница на дир. :(

да и е живо и здраво детенцето!тя е едно истинско усещане за жена!

До babata. Много относително е дали една жена изглежда като баба или като майка на едно дете от детската градина. Особено днес, когато жените стават майки на около 30-35. Моята дъщеря роди за първи път почти десет години след моя първи път.Скоро взех внучката от дет. гр. , посрещна ме друга, непозната учителка и каза на детето: Хайде А....., мама идва! Не си правя комплимент, просто днес майките на малки деца изглеждат много по-зрели, но какво от това! Да са живи и здрави всички майки и техните деца! Честити Юли и Стъки!

знам Юлиана е инженер, но какъв точно не знам и не ме интересува.А и изобщо.Имам достатъчно богат живот, две деца - едното на 8, другото на 5 години и животът ми е пълен, а и труден, тъй кто децета са малки и грижите ми към тях са непрекъснати.По ми е интересно какво ще работи, какво образование има, каква обща култура, ходили на театри, симф.концерти този ММ боец, каквото и да означава това. След като престане да се бори сигурно ще стане треньор - предпочитам Стоичков пред него - поне има повече пари, а и всички знаем какво да очакваме от него.Това хиптетично казано.

Жал ми е за тази женица...

защо? недей! на нея не И е жал за теб.

Всеки има право да прави в живота си каквото иска ама искам да питам как ще се чувства Юлито като утре отиде да вземе детето се от ДГ и децата кажат, баба ти дойде да те вземе.Да това си е личен избор но господ е отредил кога да ставаш майка и баща и кога баба и дядо.А това за голямата любов да не ми говори,защото всички известни така говорят а след някоя и друга година когато любовта изчезне се чудят къде да си заврат главите та на всичкото отгоре се сърдят че хората ги одумват.Да е жива и здрава да си отгледа детето и престанете да ни занимавате със залязващи личности.

на това което си написала му казва БАБИНИ ДЕВЕТИНИ.

Няма да кажат, че бабата идва, защото тя не изглежда като баба!

Дир.бг махнете вече тази статия, кой го интересува какво иска Дончева, много жени в България също искат да зарадват съпрузите си с детенце, пък никой не пише за тях!

Моля, стига сте писали за тази жена, прекалено голямо внимание и отделяте. Пишете за нещо по интересто или занимателно.

..дай боже всекиму рожба.най-хубавото нещо ,което може да се случи,но лично аз никога,ама никога не бих се решила на 50 г.да стана майка,когато хората си изпращат внуците на училище и още по-страшното е/това си е мое мнение/бих умряла от страх ,че мога да го оставя сираче още невръстно,защото съм наясно как масово българите след 50 г се разболяват и мрат от рак.

ти знаеш ли кога ще умреш????????????????? на колежка синът и почина на 28 г., друга позната на 34г.................................

Всъщност каква и е професията на тази жена и какво работи? Малко ми прилича на Николетка в по късен етап.

е много злобен народ сме,много,пожелавам им да са живи,здрави и щастливи-готини са.

Майчинството е свято тайнство, нещо много лично и прекрасно.Не много да разбера тази Юлияна защо се държи така нагло и безсрамно, развявайки навсякъде въпросната си бременност?Повод за гордост на тези години?По- скоро трябва да има повод за страх пред неизвестното бъдеще и реалностите на живота.

Освен това си пълна с предразсъдъци (за възрастта на Юлиана), и си черногледа (щяло нещо лошо да стане).

Ако майчинството е най-святото тайнство между жената и Бог и това за някого е предразсъдък, то аз съм пълна с предразсъдъци.Не мога да определя демонстративното поведение на тази зряла жена за прекрасно.Тя е твърде себична, което не подхожда за една бъдеща майка.

не мога, разбира се

ако не можеш със Станислав, ела насам. ще помагаме! Станислав само ще го отгледа! ;-)

Много са сладки двамата. Пожелавам им здраво детенце. Да са много щастливи и влюбени. На злобарите ще кажа, че хиляди млади жени са зарязвани от мъжете си, дори и заради по-възрастни жени, така че гаранция няма. Само всичко да е наред. Пожелавам им го от сърце.

Юлияна,много си наивна! Дори Деми Мур беше зарязана от Аштън Къчър.Разликата в годините си е факт,колкото и пластични операции да си правиш-а твоите никак не са малко! И още десет да направиш един ден Стъки ще си хване младо гадже, а леля си Юлияна ще натири..

Е, и? Дори и това да стане - никой не е застрахован, че няма да бъде изоставен, дори да е на същата възраст или по-млад от партньора си. Дай тогава заради риска да не прави нищо, да няма деца, да не живее.

А знаеш ли колко двойки има ,в които мъжете умират и оставят жените си вдовици? Женската продължителност на живота е по-дълга и в повечето случаи жените в крайна сметка пак остават сами.

Иване, искам да те уверя, че с този начин на мислене си гарантираш "натирването" от всяка една жена без значение в чия полза е разликата във възрастта! В най-добрия случай рискуваш да изживееш живота си с простовата, грозновата, непритенциозна и неамбициозна по-млада от тебе коконка!

Абе то ти е време да ставаш баба! След няколко години ти ще си на 50 и нещо, а той-в разцвета на младостта- 34-35 -как мислиш ,че няма да си хване по-млада и по-красива от теб!Куха лейка си ,Юлияна!Остави питомното ,за да гониш дивото!

Много злобни и прости хора сме българите.Спрете се.А какъв примитивен живот живеем...

Що? Тези на фотката да не са чужденци?

Благодаря Ви! Тази вечер получих още една причина да съм щастлива! Искреното пожелание за късмет от непознат за мен човек ми донесе още повече вяра!

Браво Юле, само здраве и любов Ви пожелавам!

Родих второто си дете на 40,заченато нормално Рождането секцио,но най-трудно е отглеждането на тая възраст,да ви кажа честно

Да ви е живо и здраво детенцето.

Аз родих първото си дете на 40! Нормално зачеване... И съм безкрайно удовлетворена и щастлива! Истина е, че отглеждането се оказва трудничко, но не само заради възрастта - стандартът ни на живот е ужасяващо нисък - затова! А Юлиана не я мислете, как ще го отдледа детето си- поне няма да се разкъсва между избора дали да работи /при постоянен страх, че може да бъде съкратена, ако детето боледува често/ и това да си го отлежда спокойно и щастливо!....

Toni

Не е важно на колко се чувстваш , а на колко си. Извън темата за Юлияна- Може да лъжете годините си с поддържана визия, но природата не можете. Не си правете илюзии че сте моми на по 40, защото истината е че сте жени с отминаваща младост и опция за млада майка-НЯМА.

Не е важно да си млада майка, а да бъдеш такава, ако мечтаеш за това!!!!

Като каза природа-ами нормално,природата е дала фертилитет на жените до към 50 -те-средно тогава настъпва менопаузата, така че не виждам нещо ненормално една жена да ражда от 18 години до 50 те си, както е било до преди 70 години, след това се започна планирането и хората забравиха за природата си и решиха, че да родиш след като навършиш 30 години вече е срамно и ненормално.

И сега като роди Юлиана едно здраво, хубаво дете и са щастливи дълги години... ще се насереш ли от яд? Къде видя природа измежду панелките, измежду 7-те милиарда, дето сме на тая планета и не ни лови естествен подбор, не знам. Тъпанар/ка!

Toni

За Юлияна ми е точно през ...., за тия дето раждат на по 40 също. Само видят бутонче "Коментирай" и го цъкнах. И после дъртите моми наскачаха. Та както казах-дреме ми ;)

Toni

Се едно каза: исках да му избера хубав панталон. Това не е подарък, това е живот, който принадлежи предимно на новороденото, а не на неговия баща/майка.

Тракай, Пейчева, да има рйейчинг!

И аз искам да се включа в темата и да споделя колко е неприятно постоянно отстрани разни хора да ти казват : "хайде, време е, няма ли да раждаш, времето тече, ще стане късно"../ на 29 съм/. Искам да кажа, че кога една жена ще стане майка и дали иска да стане е ЛИЧЕН ИЗБОР!!!! Започнете да мислите като европейци и да не се бъркате в живота на хората и да съдите техните решения. Да бъдеш родител е отговорност за цял живот и ако не си готов, това не е те прави лош или добър човек. Нека да уважаваме избора на всеки човек и да разберем, че НЯМАМЕ ПРАВО да се бъркаме в живота на хората, защото ние самите сме нещастни със собствения си живот. Аз сте заети със себе си повече време, може и да не ви остава толкова време да "плюете", а може и да станете малко по-интелигентни и добри.

Toni

Личен избор е до към 30те, после Господ с помощта на лекарите и системата инвитро решават ;)

Ти запознат ли си точно с метода ин витро?

Уважаеми TDI. мисля, че си позволявате да давате оценки за неща, които нито са ви се случвали, нито имате представа какво представляват. Как е една жена ще има дете не е ваша работа. По вашата логика дайте всички да раждат до 30 и после да се забранят ражданията. Само че една девойка на 25 едва ли е по-готова психически бъде майка от една 35-годишна завършена жена. Моля ви, мислете преди да говорите!

Ами мечтай си .Не ни занимавай със звездните си амбиции.

На 44 години съм. Имах брак в продължение на почти 18 години. С бившия ми съпруг нямахме деца. Днес съм с човек, когото обичам неистово и у когото намерих всичко, което някога съм мечтала като отношение и уважение. Взаимни са чувствата ни. Той е с няколко години по-"възрастен" от мен. И двамата искаме да създадем наше дете. Щастливи сме! Изчетох част от коментарите и не разбирам, как така, някой ще ми определя какъв да е живота ми. Той е мой и аз го живея по начина, по който на мен, на нас двамата, ни харесва. Ив Монтан е станал баща на 72 години. Убедена съм, че ще има ехидни коментари от типа на: "Едва ли той е бащата". Но, хора! Когато искаш осъзнато да имаш дете, няма значение от възрастта. Няма таблица, по която да следиш годините , свои и на децата ти. Никой не знае какво го очаква в следващия миг. Искам да имам дете! И изобщо не ме касаят размислите на хора, които се изживяват като съдници, моралисти и "Последна инстанция"! Не искам да харесвате написаното от мен. Ще ми бъде приятно да разберете. Пиша като жена и като човек с достойнство и мечти! Юлияна Дончева, не Ви познавам, но ми вдъхвате увереност, че няма невъзможно, благодаря!

Някой беше казал "Ставаме жертва на тълпата и нейната всеядност", така, че мили хора живейте, обичайте се, бъдете щастливи и да не ви пука, кой, какво, къде!!!! И ви пожелавам здраво и красиво дете

От цялото си сърце Ви благодаря за пожеланието!

Ами имай си го. Да ти пречи някой?Най-веселото при тези майчинства е когато пубертетът на детето съвпадне с климакса на мама и тате.

А теб специално какво те бърка чии пубертет с чии климакс ще съвпадне? А и така да е - какво от това? Обзалагам се, че и в твоя живот има достатъчно неща за подобряване, заеми се с тях, вместо да висиш по форумите и да ръсиш тъпи коментари.

ОК-и, ти май си в пврманентен пуберитет и излизане няма, така че е все едно "мама" в каква фаза е!

Адмирации за написаното! Дано повече дами (а и господа) мислят като Вас!

от все сърце УСПЕХ

Ако от злобата можеше да се произвежда електричество, едва ли щяхме да сме най-бедната страна в Европа. Да не говорим за простащината. Няма нищо по-истинско и по-красиво от това да дариш живот, независимо на колко години си. Повечето от пишещите тук съдят за хората единствено и само по външния вид, който колкото и перфектен да е, ако липсва излъчването, няма никаква стойност. А тази бъдеща майка определено има и двете.

+

Този не е само урод, а ИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК. А за нея да не говориме в какви ситуации съм я виждал на КОПИТОТО

Е то темата не е дали са светци или не, а че жената е опитала всичко за да дари дете на съпруга си. Явно си се обичат. Аз лично не ги познавам що за хора са, но не ми пречи да им се зарадвам, че ги чака нещо хубаво.

Нужна е смелост да се решиш да раждаш на тия години. Коментиращите, бъдете поне малко по-човечни, нито една бременна жена не заслужава да прочете такива неща за себе си, това е огромен стрес.

Като е в стрес да се скрие от медиите, да се изолира от тази суета и да износи спокойно детето си!

Този от ляво на човек не прилича, егати бичмето, дали може да чете и пише. От където го погледнеш е урод с мускули

Няма ли момиче за този, че тръгнал с майка му. Явно паричките й го съблазняват. Тя нали ги изработи от партийните лидери и сега младо гадже и се приискало. Боже пази България

Не е твоя работа на кого какво му се иска.

Ама Той ли е таткото ????? Тя не е майката това е ясно!!

По-добре макар и по-късно, да роди -ДЕТЕ. Все някой трябва да ражда деца в тази държава, а очевидно болшинството предпочитат да раждат ЗЛОБА И ГЛУПОСТИ по форумите!

Не просто сина и, който е с малка разлика на години от любовника и да я беше зарадвал с внуче, така също се увличава населението, като на хората се раждат внучета... а не тя да ражда на 48...

Първо той и е съпруг, второ ще ражда, когато тя си реши, защото няма закон, според който има горна възрастова граница за раждане на деца. И трето - моя приятелка роди второто си дете 10 дни след като навърши 49 години. С мъжа и го чакаха 20 години и точно, когато се отказаха тя взе, че зачена. И според твоята логика би следвало да направи аборт ли?

А теб какво те засяга,ще си го ражда тя!!!

Млад съм, надарен, в разцвета на силите си.Осеменявам безплатно срещу скромно заплащане!

Как ли си стигнал до студентство без познания по логика? Я разясни: хем безплатно, хем срещу скромно заплащане. Нещо като гаранцията ти за осеменяване, вероятно с нахлузен презерватив! ;)

МЕЧТАЕШ ЗА ДЕБЕЛИТЕ МУ СМЕТКИ

Колко партии смени тази жена, НДСВ, Новото време,Ковачки и пр. измишльотини и лъжи! Алчна е!

Сега е при Бареков бабката.

мине се не мине седмица, две и отново ни занимавате с тези тупани. с какво са заслужили това голямо внимание и почит?

Събират повече читатели - дори и най-залупените такива, които живо се интересуват от подобни глупости, и така си вдигат рейтинга, за да могат да имат основание да вземат повече парички за реклама от рекламодателите си :)

Някои жени и на 30 и на 40 изглеждат и се чувстват стари баби, (както и дядовци - това се забравя от мъжете, които само критикуват жените и си мислят че са вечно млади и стават) Зависи от жената. Мисля, че духовноте хора не си обременяват мислите с такива битови неща. Сами виждате че гледат напред в живота и над всички. Това друг свят, който повечето от тук пишещите не познават, защото стощт много ниско.

Точно! + 1000 от мен!

И тая скача от мъж на мъж ,..като цветарка...

"Преди това е имала опити да забременее с различни методи. " Юлияна, днеска е денят на Благата Вест, щото Девата е непразна от Духа светого, но за нас, хората, е отреден сал един начин! Разскърцай креватите, разскърцай ги само за миг поне...

НАВРЕМЕТО ПРОДАВАШЕ БАНИЧКИ ДО ХОТЕЛ МАДАРА В ШУМЕН

Явно са и са услаждали след като е тежала 100 кила живо месо.

А ти още дьлго ще си пишеш тук,а тя явно е по- умна и способна от теб щом вече не продава банички.

Вие сте идиот. Човекът има пи.ка. А тази глупачка има разработена пи.ка

Пишеш го все едно е някакъв срамен момент от миналото й. Което показва колко ти е акъла (ако имаш въобще).

не е нормално това......горкото дете

Само не разбрах какъв е методът на забременяване ( от текста bold в началото на статията)Първо се свързваш с лекарката и после даваш интервю на Дани или първо даваш интервю на Дани и после се свързваш с докторката си? И още - коя е Дани?

Дани е тази, която дарява яйцеклетката. За да може една жена излязла от детеродната възраст да забременее и трябва яйцеклетка. В конкретният случай, детето което ще се износва от г-жа Дончева, ще носи генофонда на Дани и на Стъки.

Глупости. Дано Колева е водеща на предаването "Часът на мама". Ето част от интервю на Юлияна Дончева: "- Мислехте ли да се откажете? - Почти се бях отказала, но моята дългогодишна приятелка Дани Колева настоя да опитам отново. Препоръча ми д-р Петра Семерджиева. Мина време, докато се реша да отида. Още при първата ни среща повярвах, че има надежда. Д-р Семерджиева се оказа изключителен човек и професионалист! Благодаря й безкрайно за това, което направи за нас!"

Ако леко изместим ъгъла на гледната точка, ще излезе, че Дончева е сурогатна майка.

Благодаря ти, че разбра хумора . Но останалите, писали по-долу - нима не разбирате от малко майтап, който е по-скоро за начина на написване на статията.

Това българите нямат угодия. Онзи ден плюехте по известните жени, които са се отказали да бъдат майки, сега плюете по една жена на 48, която има смелостта да роди второ дете на по-късна възраст. Абе хора, на вас какво ви става! Кой ви иска мнението с кого да живее и кога да ражда? Гледайте си вашите нормални бракове, в които сте изчислили кой на колко е години, кога да ражда и влиза ли във формулата на баба ви за брак. Все вие нормални, а другите не! Ако бяхте щастливи във вашия личен свят, щяхте просто да й пожелаете леко раждане или да подминете новината, но не и да се изказвате негативно за жена, която скоро ще става майка. Грозно е! Нещастните и завистливи хора обиждат, при това човек, когото не познават. Двамата се обичат и са щастливи, напук на грозните хорски подмятания. Като се огледате, колко щастливи семейни хора има, било то и с нормална разлика? Гледайте си вашия живот и недейте да злобеете без причина.

да права си .. така е всеки да си гледа него си...

"...или да подминете новината..." (цитат). Ами, Силве, нали ако подминемЕ новината, никой няма да я коментира, включително и ТИ! То пък една новина, да ти се отели волът? Новина е когато някоя циганка роди на 11-12 години. Тогава, обаче, всички ахкат, но мълчат. А правилото е: млада майка - стар баща, тогава децата са най-здрави и най-умни?! Като св. Дева Мария, заченала от св. Дух (разбирай от Ангела, прилетял през нощта?). Този Ангел даже е бил синеок и рус, може да е бил славянин, а? Колко ли ангелчета са се родили по този начин? Това е новина, а не някоя стара коза...!

Деде, явно не сте наясно, че по-голямата част от уврежданията при децата се дължат на некачествената сперма на мъжа. Вие също остарявате и това, че можете да правете деца на стари години изобщо не означава, че семето ще е качествено. Възрастта си е лош показател и за двата пола.

Ти нещо хапчетата ли си си спрял, какво ли? Лудите са навсякъде.

Юлиана, бъди щастлива заедно с любимия мъж до тебе и се опитай да загърбиш злобните коментари. Гледай позитивно, както и до сега! Взаимната Обич е най-голямото богатсво на света и ти я имаш. Леко раждане и нека Бог и Света Богородица бъдат до тебе със своята благословия. Радвам се за тебе и ще се моля за Вас.!!!!

Сливе, по принцип си права сестро.