Ирина Тенчева релаксира с четиво и масаж

Комбинацията от хубаво четиво и масаж е ключът към пълната релаксация за ТВ водещата Ирина Тенчева.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева релаксира с четиво и масаж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...духовно едноклетъчно.

Извинете ме за невежеството,но коя е тази журналистка и в коя медия работи?

Нищо повече от поредната самозабравила се простакеса измежду себеподобни Маи, Харизанови, Николети, Калканджиеви, които страдат от неизлечима наглост да ръсят мозък, който нямат, кривейки ботоксни муцуни и вирейки пластмасови силикони. Тази тук е една разновидност на себеподобните си "колежки". Да не забравим и новата парламентарна репортерка Мис Джуки, която е по-симпатична от тази само защото не притежава нейните претенции - иначе по брой на мозъчни клетки са си лика прилика. Да очакваме включване и от изрода Пенка кЪрибското тялУ да ни е пълен пейзажа от ЕнтЕлЕктОалки.

Тая не е чак толкова убедителна личност, за да очакваме само положителни коментари за нея. Още повече, че жените по принцип не обичат тия, които развалят чужди семейства. Но щом копането в градината и помага в релаксацията, аз и предлагам да зареже писането и да продължава да набляга на копането. Вижда се, че и се отдава повече отколкото писането на чужди или фалшиви мисли.

Имаше ли положителни коментари тук?

Факт е, че тази жена отблъсква всеки без изключение именно поради ФРАПИРАЩИЯ контраст между думи и дела. Не е въпроса дали е грозна или хубава - това при нея не се вижда изобщо, защото цялото и излъчване отблъсква с фалш, необосновано самочувствие и лицемерно поведение - от нея човек или лице не се вижда, а само една силно негативна аура. Иван е едно много заблудено и просто момче, не е въпросът, че не е трябвало да се разделя със съпругата си, ако не са се разбирали, но е смешен да се заблуждава с тази амеба в духовно отношение до себе си. В крайна сметка - жалко за детето му.

Колко хубаво казано!

Не, не, за Бога, само тази НЕ!!!

Има вид на дебилка. Много е неприятна и отблъскваща.

дами и господа, да не я обсъждаме тази повлекана защото ще си помисли че и правим реклама! колко много грим,колко много операцийки има по лицето си таи женичка ! горката!

и коя е тая грозна патка?тя не ставa за нищо,освен,че bqh 4ula ,4e e лубовница на онова недоразумение на природата - пияницата опоссум.

И тая се е взела много на сериозно.

ква е тая коза?!

Защо като я видя винаги се сещам за гол охлюв???? Толкова е флегмати-и-чна, полузаспала..............Вече всъщност я виждам само инцидентно, когато някой реши да ни занимае с нея.

Проверява се рейтинга.

Нагла и нахална жена ...Направи за смях резил семейството на бившия съпруг ...и него в това число ...И ето сега вече " нова , преродена и мъдра " отново ни занимава с личността си . Фалш и пудра ...това е ...

Напротив - Отговори в миналото има. Гледаш назад, виждаш една к.ва, крадла на мъж и баща и си даваш отговор в бъдеще как да си подбираш приятелите.

Ела пиленце при батко да те масажирам сладко , сладко ! Извинете , но поне за една прашка става , пък , ако е вагинално владееща се, може и да се влюбя в нея. На мъжете са ни слаби ангелите.

И постоянно ровят в миналото, а там отговори вече няма - а всички психолози твърдят, че отговорите са там.... иначе много хубави думички е написала, но ме съмнява , че са преживяни и са нейни..

Как я закова с това за психолозите и миналото, браво!

аре у лево

тази жена ми е противна.Защо се напъва да ни поучава? Какво стана със свадбата им?

Каква сваДба, бе???

Кифлата си е кифла.

Абе не ви знам какви се "убавици" или "убавци" вие по-долу коментиращите..ама да кажете ,че това е грозна жена - е! не го разбирам!.Или са ви много високи критериите(на какво отгоре обаче) или сте си чиста проба злобни и зависливи хора!..Не ,че е "Мис Свят"..ама си е симпатична млада жена!..Кой знае какви сте крокодили и вие и жените ви..ама...да плюем ей-така за спорта!

ГРОЗНИК - И КРАСИВА СЪМ - И С БЛЕСТЯЩА ПРОФЕСИЯ - АКУШЕР - ГИНЕКОЛОГ- СОБСТВЕНИ ПАРИ - И ТРИ ДЕЦА - И НАЙ- ВЕЧЕ - УМНА СЪМ! ПИСНА МИ ОТ ГЕЙОВЕ ИЛИ ТАЛИБАНИ !

Добре,де....айде да не си крещим!...Щом си толкова красива,умна и успяла жена ,би трябвало да си мааалко по-снизходителна към другите...има и други хубави и умни жени-какво и е на въпросната Ирина?!..и с какво те "засенчва" тя?!.Какво толкова ти "бърка" в здравето?!.....Може да си точно такава ,каквато се описваш..но ти лиспва смирение и доброта!..Жалко за красотата ти и успеха ти в гинеколкогията!

ПРИЛИЧА НА ЛУДА !!!!!! А МОЖЕ БИ Е ТАКАВА???????? УЖАС !!!!!!!!! ИВАН - ХЕМ КЪСОВРАТ, ХЕМ НИСКОКРАК - С ТАЗИ БРАДА ПРИЛИЧА НА ТАЛИБАН! ПИСНА МИ ДА ГИ ГЛЕДАМ - А И НАИСТИНА НИКОЙ НЕ ГЛЕДА ТЪПАТА 7ТВ - ТЕ ПРОТЕЖИРАТ САМО ПСИХИЧНО БОЛНИ !

Не просто е фригидна.

УФ...В СОФИЯ ДАЛИ НЯКОЙ ВОДИ СТАТИСТИКА КОЙ С КОГО СПИ ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА...КЪДЕ Е БАЩАТА НА ДЕЦАТА И....ТЕ НА КОГО ЩЕ ВИКАТ ТАТИ...НА ТОЗИ С МНОГОТО ПАРИ...

На кого му дреме за това?

Мен пък майка ми ме приспиваше с шамарче ...

Уникално ведър и свеж народ! Колко ли е трудно да се приеме, че някой красив, млад и успял може също така да е талантлив, обичащ и обичан и да му се получават нещата...

Мдааа, и най-вече ползваща чужди мисли и идеи за свои, изживявайки се за откривателка. :O)) Всичките й велики мисли в тази статия не са нейни, сори.

Добре де, какво от това, че някаква абсолютно неизвестна с нищо у нас поредна СОТ-аджийка, накарала глупавия си мъж да плати на журналята, за да лъсне на първа страница с нещо толкова тъпо и предвзето, като написаното тук. Няма ли да добавите кога се е оригнала, кога е пръднала, кога ще се изпишка и прочие подобни идиотщини???

Абе красива и умна жена е! За другото-не знам и не ме интересува!

МНОГО ПРОТИВНА ЖЕНА Е ТАЗИ ИРИНА, КАК МОЖА ИВАН ТОЧНО НЕЯ ДА ИЗБЕРЕ. ИНАЧЕ ТОЙ Е СИМПАТЯГА, НО КАТО СЕ СЕТИШ С КОЯ ЖИВЕЕ И ТОЙ ТИ СТАВА ПРОТИВЕН.

Нищо лично към нейните разбирания за живота, но тая особа, не разбра ли, че е твърде нелицеприятна за зрителите и изключително антипатична. Също, като другия "ангел" Наталия Симеонова и тази ми прилича на вечните страдащи и мрънкащи. Очакват непрекъснато одобрение на хората, а то все не идва.

Нахалия Симеонова поне влага някакви чувства и емоции, а тая е като леден блок, с равен глас, каменно лице и никакви журналистически способности.

Не знам какво влага Наталия, но определено тя и екипа на предаването не влагат нито стотинка, а печелят стотици хиляди... Да, след намеса на предаването хората получават някаква помощ, но самото предаване не дава и лев. Т.е. хората получават това, което предаването успее да изпроси от някого... за съжаление често не е каквото трябва, ама... Аз спрях да го гледам, може пък да са се променили нещата...

Ирина Тенчева релаксира с четиво и масаж, а Ванката с историята на Винпром.

Ако има нещо, дето най-малко да ме интересува - това е точно тази фукла.

Страхотна снимка! На преден план ръчичката със супер смотаната татуировка, която вече се е поразляла. СЕЛЕНИЯТА БЛЕСТИ СЪС СТРАШНА СИЛА!!! Язък за парите и възможностите ви.

Ирина Тенчева релаксира с четиво и масаж ....... аз пък обичам да блея през прозореца докато си бъркам в носа

:) смея се на глас

Леля ми Мичка, пък обича да си готви и да си похапва! И й личи! Няма да забравя колко хубави целувки прави и кексове! Спор няма, отдава й се да готви повече сладките неща, отколкото солени!

Не виждам къде тук е новината, но пък форума има възможност хубаво да я оплюе.