Джони Деп: Ще се женя!

Джони Деп потвърди слуховете, че ще жени за Амбър Хърд, като демонстрира годежния пръстен на ръката си.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп: Ще се женя! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом младити съ аресвът..... дъ съ земът! А нъ здравииии!

И Джонито не го подмина андропаузата..... Основният белег на андропаузата е, че тя се отразява на психиката и характера на мъжа и поведението му се променя... и т.н...и т.н

Не мога да разбера всеобщото възмущение. Има жени които харесват по-възрастните мъже, може би комплекси от детството, или нещо друго, но е факт че някои си търсят точно такива с 15-20 години по-възрастни, и не е въпрос на пари, имам примери около мен!

Моя приятелка ходеше с такива.Като тя стана на 40 години се ожени за набор ,роди дете и се кротна.Разбира се и набора беше бизнесмен.Пари,пари,пари.А отсреща младост,дори и несъвършена-тялото мирише на друго,кожата е друга.Младост.

Добре, че нама да е за Антония Петрова.

горчиво

Кой каквото е да си мисли и говори,когато има такава голяма разлика независимо жена-мъж или обратното, винаги става въпрос на сделка.

50 години...и изтрещя! Роли няма, цирк да има....Мацката е свежа, без ръцете (вижте в снимките), които са доста едри, това пък говори, че не е от "сой". Крачетата и са типични, нищо особено, но за застаряващия "мачо", това сигурно е супер успех...Простете, ако звуча грубо, но никога няма да се начудя, какво им става (или не става) на мъжете, та тръгват с толкова млади жени...Ей, приятели, от това вие не ставате по-млади, даже изглеждате на този фон по-стари...От страни е жалка картинката.

И само да допълня.Скъпи мъже жените също имат очи и никоя не би си легнала с баща си или дядо си при наличие на младо месо.Значи таз Амбър си е чиста проститутка.Друго почва се едно обръщение ,че тя е малка , а той стар.Това е може би на-глупавата постъпка,да започваш да остаряваш и да търсиш 20 г.по-младо.Това важи и за мъжете и за жените.Всяка възраст има нейните плюсове и минуси.Коя е тази дето предпочита вожа ,дори и на Джони Деп ,ако не са парите.Тогава ,каква сватба.Че е върха би му го казала всяка жрица на любовта за 100 долара на час.Жонката се излага.

Ух, нямаш идея колко е лесно! Младото си е младо, свежо, стегнато и ако имаш кинти - достъпно. След дългогодишно съвемстно съжителство злободневните грижи убиват романтиката. Да се влюбиш е лесно, а умелите златотърсачки са умели в съблазняването. Един по-сериозен емоционален срив, веднага ти намират слабо място и си изконсумиран. Един съвет искам да си позволя към дамите на работещи и печелещи съпрузи - колкото и да ви е трудно понякога, полагайте усилия мъжете ви да се чувстват комфортно у дома.

Съгласна съм и с двете реплики. Искам да допълня, че проблемът днес е в достъпността и на мъжете и на жените. Много лесни са и става безинтересно. Няма ниво. Аз виждам по улиците, какви "душици" вървят, как гледат - гладно и с готовност. Доста умерзяващо......

Що сте толкова лоши, а? Хубав е пичът и талантлив. Амбърчето имаше нещо объркано в ориентацията, но защо пък да не го е харесала? Не зная дали е криза на средната възраст, а и Ванеса Паради си е много хубава, но може пък да са се залюбили. Любов бе! Не ги гледайте отстрани, като не ви харесва.

Ми така е ,той хубав ,хубав,стегнат,простата не го алармира,потентен е като бик пред разплод.Пък тя не е златотърсачка,не го лъже,че го харесва.Не и мирише на старост.Тя е самата света вода ненапита,той е мъж та отлита.И се реят в синевата,жално става във кревата,че то само на дудуци и езици не става.Някой тук описваха какви били ръцете и-здрави.Ми требе да са здрави.И устата да е голяма.Че Жонката кара 50така.Него го проверете за пръсти и език.Кой лъжете бре себе си или околните.?

Годежен пръстен с диамант не носеха ли само дамите, или при третия пол също е позволено?

Това го разбрахме, а кога ще се развеждаш?

Джони Деп е супер гнусен тип. Наркоманска работа, иначе Амбър Хърд е супер сладурана, от Тексас е мацето и е супер свежа. Лошото е, че е намерила точоно този мизерник.

Super svezho otveiano kukurigu... nesluchaino neodobriavano ot obkrazhenieto na Johnny Dep

Аз съм сигурен, че тая му е поставила условие да се женят за да бъде с него, имаше един период, в който щяха да се разделят. Ако прочетете историята И ще видите, че изобщо не е читава. Просто ще използва славата и връзките му да се набута в тези среди, да си роди дете от него и ще му бие шута. Оо, толкова такива случаи има в историята ... Тъжна работа!

И той ще я поизползва, докато може да е с младо маце. Сделката май е взаимно изгодна.

Лъжата е като солената вода.Жаждата не намалява усилва се.Той ще е наранен,защото връзката е изградена върху лъжа.Той я харесва.Зщото той плаща.Тя харесва парите му.Но той застарява,това го комплексира и си хваща младо ,за да си докаже,че още е жребец.Той ще е наранен,при изневерите , когато му бият шута.Защото вече не е жребец.А страшното ще стане когато тя започне да споделя,че я тормози,че е немощен в леглото,че я бие.Нещо като Роксана и друг един богат и застаряващ актьор.Той искал от нея само да не споделя,за техния съвместен живот.

Shte se vidi kolko e vzaimoizgodna pri razvoda, kogato Dep baia shte olekne finansovo...

Няма да обеднее много като се разведе.

Готин е, но да зареже прекрасното си семейство заради една кифла, не го разбирам. Вярно, че Ванеса остаря, но тя заряза кариерата си заради него. А сега той се прави на младеж. Ужасно е, когато не цениш ценното и жертвата направена за теб. А и ако си мисли, че тази млада жена ще го търпи дълго време, мноого се лъже. На 50 години е абсурдно човек да се промени и да смени навиците си.

+10

Извод - не се жертвайте заради мъж! Времето тече, всичко се променя, хората не са същите, та явно връзката им се изчерпала, и сега всеки от тях си е с нова любов. Това е животът!

Ауе, ари уе!

г-н деп няма добра роля от поне 3 години и не е лошо да се вземе в ръце. иначе е симпатяга.

Не ми харесва тая.

Мацките минават и заминават, джонката си остава все същия...

Дори и него не го подмина кризата на средна възраст.

Ееее, добре. Не мога да си намеря гадже на моята възраст, защото разни богати чичаци ги прилапват.

Намери си по-млада от теб.

Ееее, как не се сетих, баси.

Криза на средната възраст.....

Да, а това с годежния пръстен ме уби! Честит първи април!

Няма никаква шега, те още преди месец са се сгодили. Иначе са хубава двойка, и двамата са красиви и сексапилни. Щом се обичат, да си се вземат! :)