Жана Бергендорф събира семейството си в България

Победителката от втория сезон на "X Factor" Жана Бергендорф вероятно ще изпълни своята голяма мечта - да събере семейството си тук, в България.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф събира семейството си в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че го пристива с роял, щото иначе горкото може и да се уплаши.Говоря за снимката.

Много е готина,талантлива и позитивна.

CBuHEnAC

Оставете лапето настрана. КОГА ЩЕ ИЗВАДИ ПЕСЕН Х-ФАКТОРКАТА НА БЪЛГАРИЯ?

Ще е чудесно, ако отношенията им останат оправени. Само дето е странно - от няколко години/???/ са в обтегнати отношения, а хлапето е на 3 годинки само... Защо са наказали детето от самото му създаване???

Браво. Винаги е хубаво да прочетеш, че майка и дете са се събрали. Що толкова негативни коментари, не разбирам? Все им пречи на българите някой... Няма угодия. Жената е готина, талантлива, а детенцето е голямо сладурче. Желая им всичко най-хубаво. Ако на бащата датчанин не ми се понрави българския начин на живот - прав му път. Важното е, че детенцето е в България.

Ако на мен ми доведат такава татуирана снаха, с пиърсинги къде ли не, коса в безумни цветове... сигурно и аз няма да мога да я понасям. А сигурно и пуши като комин (обикновено пушенето върви в комбинация с татуировките и т.н.)

Бъдещата Ви снаха у Вас ли ще живее?

Много ясно, нали няма да пусне синчето и някоя "с боядисана безумно коса" да трябва да му готви.При маминка ще седят.

Такава свекърва като Вас на никого не пожелавам.Гледайте филма с Дженифър Лопез "Свекървище" - от полза ще Ви е.

те татуировките не правят лошо впечатление в дания

Много досадна и фуклива женица!Сега ще има да досажда доста.

СТРАННЕ ДИЗАЙН ИМА ТАЯ

Поредната оФчица, която се прибира на село след дълъг и разгулен престой на Запад при лесните пари :)

Не съм я слушала как пее и подоучух за историята й оттук-оттам, но има нещо безкрайно тъпо в упорството й да се представя с фамилията на мъжа си. и що за тъпа овца трябва да си ,за да упорстваш да носиш фамилията на мъж, с когото не само си разведена, ами въпросния ти е взели и детето,та ти се налага да се бориш да си го върнеш. или поне да го виждаш?

ей, голЕЕЕми п......тки сте в булгаристан на доган, голеееми. Я пак да прочетем какво точно пише - разведена, неразведена, пред развод, след развод. И ако бяхме по нормални по тези земи нямаше да е булгарстан на доган в коленете на путин с взор обърнат към загниващия запад и самолетен билет в джоба

Браво Жана супер си.Ще му хареса на сьпруга ти тук ,само малко му дай свобода.

Браво Жана супер си.Ще му хареса на сьпруга ти тук ,само малко му дай свобода.

Нарисувана е като църковна стенопис! голяма грозотия, ужас!!!!

Не оспорвам, че има глас и е талантлива...ама тази сълзлива история с детето, развода...дрън-дрън

Надали върви по витошка с мегафон в ръката. Предаванията и страниците все трябва да се запълват с нещо и журналята са за това. Пее добре, да е жива и здрава!

Стига вече свободни съчинения. Местил си бизнеса в България, дрън-дрън... Нали писахте преди време, че човекът е корабен инженер, отсъства с месеци и почти му е все едно къде точно е домът му. Та в името на семейството се съгласил домът му да е България. Сега пък бизнес...

Въобще не знаех коя е тази жена. Като прочетох новината, погледнах в нета и видях едно нейно изпълнение. Хубаво момиче, хубав глас, а се е направила на маймуна с тия татуировки и пиърсинги. Облякла официална рокля без ръкави и с деколте, а отдолу татуировки като на американски тираджия... Грозна работа! Как се харесват тия хора, не знам. Орезиляват си естествената красота и младостта си.

Това е нелепо - хубава млада жена, в силата си, певица, с музикално образование, ни занимава със семейството си. Пей бе момиче, пей ! Ако не искаш - остави ни на мира.

преместих си го в другя крачол, живота на бг гювендиите не ме вълнува.

е като те не вълнува, за чий дедов драскаш тук? кой те знае па ти какъв лешпер си

Важна новина.Не знам коя е Жана и никак не се вълнувам от взаимоотношенията и с мъж, свекърва и дете, но сега вече добре информирана за нещо което не ме интересува ще спя спокойно.

Свекървите са също майки и на дъщери,и така,че са и тъщи.Как може като свекърви да са лоши а като тъщи да са добри!това са едни и същи хора.Който не ни харесва няма БКУС!

Чакай сега! От де го измъдри това за добрите тъщи?!? "За тебе баба, сине, за мене - тъща! Подай ми вторият пълнител!"

Явно иска да съсипе бизнеса на Стефан. Тук ще му разгонят фамилията, та чак до "лошата" свекърва ще стигнат:-)

Тази е пълно "КУ-КУ"! На кого му пука с кого се е събрала?! Страшна "новина", няма що...

Коя е тази !!?? Трябва ли да ни вълнуват семейните и проблеми?

По принцип много харесвам Жана Бергендорф, но честно казано не мисля, че съпругът й ще се задържи задълго в БГ. Българската реалност, манталитет и начин на живот на българите, често са шокиращи за средностатистическия европеец, особено пък за скандинавец. Не мисля, че животът в БГ ще му понесе и скоро ще хвана първия полет обратно към Дания.

Ами да и на мене малко ми е странно това, но ще видим. Може да се окаже издръжлив на вскичката помия в БГ!

Да, бе, а в Скандинавието и Зап. Европа е раят и там живеят само едни ангели небесни...

Самия факт, че тая паче е отишла в странство за да се ожени, вече ме дразни и в червата! БТВ, името и е Жана Планинскоселова...

BER - връх, Dorff - село... връх на селенията :)

Мен не ме кефи. Занимавала се толкова години с музика и нищо. Какво ще се промени сега, оная къдрава к.рва ли ще я направи известна. Та ние нямаме нито един световен изпълнител. За сравнение румънците имат поне 10!

Е, българчЕто ако не се самооплюе и не каже какви нещастници сме на фона на другите нации, няма да е българчЕ!

Мисълта ми беше друга, но те разбрах... Друго типично наше качество - Аз съм същия цървул като тебе, но това съвсем не ми пречи да разправям, какъв голям цървул си ти!

Тая па - щяла да се връща в БГ. Те всички тука се чудят как да избягат, а тя хаха

Людмила, беше по - добра, но както и да е. Обаче, цялата история е малко мътна... Как така, ако не била спечелила е съдът нямало да и даде детето...? И не свекървите са виновни а синовете им, дето са явно п*тьовци.

Абе Пешо, искаш да кажеш, че Жана не е заслужила да спечели Х-фактор? Нямаше по-добра певица от нея.

Дори да си с 5 музикални образования няма как да твърдиш, че един добър певец е по-добър от друг добър певец... Един харесва едно, друг - друго... Времето ще покаже дали е толкова добра. Аз просто съм против предизвикването на съжаление... Но както казах не е само тук. Тейт Стивънс цял сезон рева, че е общ работник и не ще да се връща на работа и спечели...

Аман от тези чудовища -свекървите!Как само успяват да промият мозъците на синовете си, и си врат носовете в семействата им!Радвам се, че Жана се е преборила и е успяла да запази семейството си , и най-вече , да бъде заедно със сина си !Да са живи и здрави, да се обичат и да бъдат много щастливи !

Не може така да се обобщава. Моята свекърва със сигурност не е чудовище и сме в добри отношения. За проблемите в една връзка са виновни хората в тази връзка, а не околните - майки, баби, приятели .... и който още.

Радвам се ,че твоята свекърва е добра. Дано повечето да са такива, но наистина около мен много семейства се разделиха именно заради свекървите. Да не казвам, че едно момче израстна под нейната власт и сега като голям мъж е толкова зле...Нито в работа го бива, все другите виновни,,,според майка му.Нито за семейство може да се грижи и жена му сама си гледа детето...А онази не спира да го дундурка и все маминият е най- добрия,а за нищо не става. Ей това е лошото на свекървите - не виждат или се правят ,че не виждат грешките на синовете си

Да ве, швепс... Никой не е виждал свекървата на Жана, та да знае какво е било... Освен това като се омъжва да беше гледала и майка му не само банковата му сметка... На мен ми прилича на поредното голямо театро изиграно с цел спечелването на X Factor... Дори в американският му формат повечето се оплакваха от нещо - колко са бедни, колко са нещастни, кого са загубили...

Като се ожени синът ти, ще ми бъде интересно пак да узная мнението ти по въпроса :))