Коментари - Холи Бери: Жените сме създадени силни | life.dir.bg
назад

Холи Бери: Жените сме създадени силни

Холивудската актриса Холи Бери смята, че жените са мултифункционални и само така могат да се справят с различните отговорности в забързаното си ежедневие.

Обратно в новината

Коментари - Холи Бери: Жените сме създадени силни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз лично мога да каjа как става това-jената си има jена,която се гриjи непрекаснато за децата и(а моjе би и две).детето вазприема гледачката като маика и често я нарича "мамо". когато децата пораснат на своi ред вземат гледачи за родителите си и така им го връщат.казвам ви го от първа ръка.

Ами не се справяте, Бери, за това и раждаемостта на всички западни/евро държави е ниска. Що внасяте имигранти от третия свят? Няма кой да ражда и да работи, м?

Точно пък Холи Бери казва , че има деца и то две , това са глупости ,причината за ниската раждаемост на по -развитите общества е съвсем друга.

да бе холи, суперменка си направо :) в днешни дни е много модерно да си 100 неща, мултитаскинг, това е новия тренд.

Не искам да съм силна искам да съм цвете:) не че не съм кактус:)

Напълно споделям мнението й. Всъщност, едва когато една жена стане майка, съвсем може да осъзнае този факт :)

Цепенето на жени и мъже е детинска работа. Някъде между 4-та група и 6ти клас.

Ах тази суета, облечена в лъскавата опаковка на модерна жена. Бясна надпревара с времето, изграждане на кариера, бизнес контакти, светски ангажименти. Мъже на конвеер в търсене на подходящият. Моменти на самота. Самозалъгваме се, че така ни е по-добре. Не носим отговорност за други хора. Следват оправдания, че света се е вкиснал и готините хора са на изчезване. Няма време за душевни терзания. Скъпо удоволствие. Отново на пистата. Живот на бързи обороти. Накрая идва време да се оттеглиш, понеже вече си прецъфтяла и изведнъж те връхлита едно тревожно чувство. Първоначално неосъзната тревога, ей така просто ясна причина. Това чувство бързо се задълбочава. Една сутрин се събуждаш с натежала от глава. Изведнъж те връхлита простичката истина. Бил си употребен и захвърлен. Не си бил господар на живота си. Илюзията, че контролираш нещата, те е подвела. Отдал си енергията и времето си за преходни неща, които веднага след като се употребят , биват забравени. Истинските емоции са дефицит в спомените ти. Децата ти, ако господ те е дарил с такива, те възприемат като икономката на къщата. Отношенията в семейството са формални, хладни и премерени. Пропуснал си толкова възможности. Но пълно щастие няма. Или кариерата или семейството. Модерната западна жена избира кариерата. Може би затова сме изчезващ вид.

горката! деца, кариера, направо ужас!

тази жена с годините става все по привлекателна.много свежо излъчване има.само успех!

Разгледах и снимките и направо се рамечтах, наистина е мадама

Не си ли дава сметка, че върти живота на децата си около своите ангажименти?! Взела си едното дете на снимки, а другото дошло след училище... Дали на децата не им се върши нещо друго, а? И дали няма да е по-добре за тях? Изобщо филисофията "аз снимам нов филм и участвувам в тв шоу, ама гледам и да не пропускам да се видя с децата си"... меко казано,не ми е по вкуса.

Браво Холи. Чудесна жена. Успява да си гради кариера, да си гледа децата изглежда супер чудесно. А това че има сериозен здравословен проблем явно не и пречи за нищо и като я гледам и с него се справя успешно. Така си е жените са железни, пред каквото и да се изправят се оправят.

Все едно гледам учителката ми по биология.

Страхотна мадама! Уникална!

Sport1.3

Голямо изказване е направило негрото.

Страхотна мадама !

Да не би пак да идва осми март, че такава сатия четем за жените?!

"сатия" да се чете "статия" (така е когато пръстите не смогват)

Понякога мозъка не смогва! ;))

Ами ,,силни "сте и се ,,влюбвате силно" към хора с ПАРИ.

Хубаво е че поне миговете на близост не пропуска с толкова ангажименти. Така е сигурно, че когато срещне децата си след време няма да се чуди тези кои бяха. Аз уважавам много мултифункционалните жени. Но ми е мъчно за децата им. Рядко разбират какво е да имаш родител.

много по-малко самоубийства има при жените , щото отговорностите са по- малко

Самоубийствата наистина са по-малко, но не защото отговорностите са по-малко, а ПОВЕЧЕ. И на жените не им остава време да мислят глупости, да се депресират, да се наливат с алкохол и да се чудят дали все пак да не поемат отговорността за детето, което са направили без да искат.

Тъй ли? Аз пък мислех, че жените се самоубиват повече. Дали не беше така, а.

жените са по-склонни да споделят емоциите си и притесненията, оттам да потърсят медицинска помощ за депресивното си състоянието, отколкото мъжете, затова при мъжете броят на самоубийствата е по-голям.

Да за това като пребиеш някой с колата си бягаш да се скриеш в къщата си и полицията те гони чак до там.

А ти си сигурен в тезе твърдения, защото беше свидетел ли?

точно така