Мария Илиева дари феновете си с талисмани

Певицата Мария Илиева изненада феновете си, дошли за концерта й в лондонския клуб Clapham Grand с нестандартни подаръци.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева дари феновете си с талисмани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми харесва, пее много добре, прилично държание и стайлинг ... Но и пожелавам семейство и да стане майка, тогава ще разбере какво е щастие?!

Сигурно е купила 10 талисмана....

"На купона концерта близо 1500 човека Цените на билетите бяха по 20 паунда." - познайте колко грешки има в горното изречение ..

по-скоро са били 20 човека по 1500 паунда. и не точно за пеене...

Тъкмо мислех да го изтипосам това изречение! Не знам за грешки колко има, но смисъл няма грам! Явно са наели в екип някой римлянин!

до анти-хежтъра долу, постнала 3 пъти: 1. Защо велика бг-певица трябва да се рекламира толкова тъпо - била саморъчно правила... талисмани... 1500 (?!) ... 2. Защо не може една зала в бг с 500 човека да напълни за 10г сцена, а отива в Лондон и хоп - 1500... Огромна част от почитателите й са извън бг ли??? 3. Какво ли е пяла там, след като има 2-3 песни по-известни?? 4. Не е ли доста снобарско - в Лондон... чак пък... кой лорд Минчев ли й помага? ;) Не всичко е ПР - народът е толкова лъган, че веднага виждаме платеното!

Много злоба в тоз народ бе,що не се радвате на успехите на талантливите и успелите,те са едни от нас.Мария е супер позитивна и аз и желая здраве и успех!!!

Много се зъби - по дискретна усмивка и трябва. Сега са я подкарали да я ползват за рекламно лице - да се радва че годинките летят и скоро ще е баба :) Не че сега е приказно красива ама колкото да е..

ква е таа хиена?!

много грозна усмивка вади! Ухилило се като мумията!

мяза на богомолка... и също толкова хищна.

Ужасни и нещастни сте това хейтърите. Какво удовлетворение ви доставя това да плюете постоянно по някого. Като не ви харесва статията, не я четете, ако не ви харесва певицата я подминете. Момичето е изключително талантливо и интелигентно, а на всичко отгоре, за разлика от вас, и позитивно и усмихнато. Живее живота си и върши работата, която видимо обича. А вие живейте жалкия си и нещастен живот и потърсете осторожно следващият щастлив човек, когото да оплюете, за да се почувствате мизернопо- добре. Успех!

Госпожице Илиева, все пак се вслушайте и в мнението на околните, не сте безгрешна!

Ейии, много хейтъри, бе!! Незнам какво удоволствие ви доставя да плюете по някого непрекъснато. Ако не ви допада статията , просто не я четете. Ако не ви допада певицата, просто го подминете. Изключително талантливо е момичето и рядко интелигентно за представител на младите в България, а и за разлика от всички вас изключително позитивна и усмихната. А вие си живуркайте и набележете следващият, когото да оплюете, за да се почувствате по-добре!!

Абсолютно права си, Дара! Направо ме е срам да чета коментари, пълни със злоба, жлъч, негативност и чиста простотия. Все се чудя колко нещастни и мизерни трябва да са хората, които ги пишат. Има огромна разлика между това да изразиш несъгласие с една статия, и да избълваш плюнки и обиди за обекта в нея. Уви, няма как ниско интелигентни същества да се изказват интелигентно. Те сами не разбират колко са наказани със собственото си съществуване.

Не я харесвам нито като певица,нито като жена.

PEVITZA.KAK SE MUCHESHE NA NOVA GODINA DA PEE.KAK VIESHE-NITO IMA GLAS,NITO TALANT.TYA NE RAZBIRA LI CHE E PULNA NULA.

Е какъв е този концерт като имаш общо 3 песни?! По няколко пъти ли ги изпълни?

Milena

Стига сте ни набутвали тази набедена певица и "вип" персона! Нито е красива, нито е певица! Е може би е добра плетачка, пак е нещо.

Че,като няма кой да посети концертите й в България,в Лондон са се подвели,но надали ще се осмели втори път да се яви на сцената там!Това с плетенето може да е по-успешно!

Много сте неграмотни тва журналята, ей....

Илия Мариева ми е пяла на ушенце в един пиано бар ;-)

Новопръкналите се "ВИП"-ове у нас правят и невъзможното да се задържат на гребена на вълната, която си мислят, че са яхнали, колкото се може по-дълго време и се стига до крайности и абсурди.

как се смях, цела нощ е плела за феновете, хахаха, представих си някоя истинска певица да трябва да направи 50 хил талисмана за някой концерт, хахахаха, ооо, и кво пя там 3 песни на 20 години, и аз отдавна живея в чужбина, но това с носталгичните прояви не го разбирам, па на чалгарски сбирки ходят и тн

Да, ама и тримата и фена, са били много щастливи :-)

Tarikat

а за следващия концерт звИздата обещала да раздава тампони на феновете с възможност саморъчно да ги поставят там, където им е мястото ...