Миранда Кер: Флин заслужава щастливи родители

Австралийският супермодел Миранда Кер е благодарна, че въпреки раздялата си с актьора Орландо Блум, той все още присъства в живота й.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер: Флин заслужава щастливи родители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро оправдание за развод.

То да гледаш деца не е като да ги правиш. Лол.

Абе тия що се женят изобщо като знаят, че след 3 години ще се разделят?

То никой не знае дали и кога ще се раздели. Жениш се, когато обичаш, а дали тази любов ще продължи вечно само времето ще покаже.

Софта е компилиран, проекта е готов.Продължаваме напред в очакване на нов проект и така. Това е днешното "семейство", всеки 2-ри има полу-брат или полу-сестра.

съм чувала за семейства, които живеят заедно заради детето, но да се разделят, за да получи детето каквото заслужава, за пръв път чувам

Ей, това звездите правят страшно глупави изказвания: "Обичаме се много, но се разделяме", "Флин заслужава щастливи родители"! Флин заслужава щастливо детство с двама Ви, но е трудно да признаеш /единият поне/ че вече не обича другият.

На Леголас за има-няма година му мина мерака да сменя пелени. Млад, богат, живее му се на човека.

Като толкова много се обичат защо не са заедно?

не са заедно щото трапката е минала. иначе пак може да се обичат но им е минал мерака да се ..........и при вас е така, мнооооо добре си го знаете, ама никога няма да си признаете.. само че сте заедно, щото не можете да си го позволите. а те могат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.