Буковска: Аз съм щастлива жена, майка и творец

Буковска, която навърши 37, прави равносметка за едни от най-прекрасните си години.

Обратно в новината

Коментари - Буковска: Аз съм щастлива жена, майка и творец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз по-безцветен човек не съм виждала! Даже и когато беше звезда и на върха! Хич не е стара, но какво е това желание да се погрознява нарочно или да не се поддържа, не мога да си обясня?! Сложи грим ма, момеее, и пусни малко коса, че си направо като ветеран от социалистическата партия и приличаш на партизанин! Може ли такова нещо!!! Аз като жена се възмущавам жестоко и ако съм ти шеф, няма да те пускам на работа, ако не си оправиш външния вид! Тц, тц, едните жени се отпускат и стават дебелани, а пък други, в стремежа си да изглеждат "творци", заприличаха на петимата от РЕМС!

В ДУНАВ МОСТ беше толкова свежа, красива и със страхотно тяло. Остарява много грозно момата, амав театъта има роли за всичи и грозни, и красиви и повехнали женички.

Ти вечно млад/а ли си оставаш ? Може и да остарява , то всички остаряваме , но важното е че е одухотворена а не опъната и силиконизирана като някоя мумия на каквито се правят доста от поостаряващите кифли.

Ама разбира се, че трябва да е жива и здрава жената, ама бива ли от всичко да прави новина бе, тя е единствената дето е родила, тя е единствената дето има рожден ден, а и подаръци получава. Крещяща нужда от внимание, за Бога режисьори, забележете ме!!!

Нищо лошо не мога да кажа за жената, напротив харесвам я , какво да я дъвчем, че е творец - творец е , че е хубава жена две мнения няма по въпроса, че с кеф си гледа двете деца - поне на мен така ми се струва. Да е жива и здрава - мене ме кефи.

Няма нищо по-злобно и безсмислено от български форум

Нищо не е останало от красивата Йоана, за съжаление. Излъчва вътрешно страдание и видимо полага усилия да го прикрие. Тази прическа я смъква и състарява още повече. Красивата къса коса е красива в много редки случаи, трябва да се подходи внимателно към това решение от една жена, в противен случай резултатът наистина е Велислава Дърева.

да истина е че изглежда фалшиво

Нека не лъже, не изглежда щастлива. Освен това състарена за своите 37.

Това на снимката не е ли Велислава Дърева????

всеки човек и мъжа и жената твори по няколко пъти на ден в тоалетната. едни творят дъли, големи и миризливи, други скромни по къси и по малко миризливи, но този които не може да твори било мъж или жена е болен и има нужда от доктор. руснаците казват: хорошии плотнъи и болшои стол (лаино)признак хорошего здоровя и счастя". бъдете штастливи творци като буковска

аз пък съм по добра от буковска, по издръжлива и не се цепя така лесно като буковска. освен това съм и по красива, по мека и по нежна.

Все повече прилича на госпоица Дърева! И тя е творец!

какво тя е казала какво нашите журналя са написали е отделен въпрос...но Силви Вартан никога не е крила българския си произход...и всичките и почитатели...вече на преклонна възраст! го знаят. Марица е една от най-известните и песни. Искам да видя някой друг от български произход да участвал в толкова много благотворителни изяви в БГ...май такъв няма! да има малко ПР но това е нормално...

До 555 Не само майките, те все пак гледат дете, имат оправдание. Много от възрастните, които си стоят в къщи са изпростели, изтрещели. Ядат, спят, стоят пред телевизора, не стават за нищо. Нямат собствено мнение, не могат да мислят - повтарят това, което са чули по ТВ. Положението е много трагично, изпитах го с една такава приятелка, с която бях в Турция. Може да работи, но не иска-предпочита да живее от лихви по влогове. Тотално изпростяване!

Абсолютно е така - в България има две основни оправдания за стоене в къщи - майчинство и старост. Под майчинство се разбира, по възможност, докато детето има нужда, ако може цял живот. Под старост се разбира - над 50:))))

Всеки,който има възможност НЕ работи. На никой не му се робува за мизерни пари и на всякакви временни и невременни прищевки на работодатели!

Ми стани работодател ти, защо единствения ви вариант е да "робувате". В нормалните държави хората работят, за да се занимават с нещо и да се чустват пълноценни. Гледанатето на сапунки до къде ще ви докара?

Не знам дали Тя го уби или Той й позволи да го убие. За което ме е яд повече на него,отколкото на нея. Историята е символистична и ми напомня изображението,на което Бай Ганьо убива Щастливеца...

занимавала се е с него, обичала го е, затова я обвиняват. Ако не се беше занимавала с него, той пак щеше да си умре от алкохолизъм, обаче нямаше да пишат глупости за нея.

Ти откъде знаеш,че близнаците са ин-витро,след като Йоана не го е признавала? Аз лично я чух да благодари на Гала,задето "я орисала" да има близнаци. И още:"Човешката злоба край нямала,понеже писали,че децата й са ин-витро". Нещо такова беше. Тогава Чочо още беше жив. Пък после ако е разправяла друго,т.е.играла друга роля,може. Не знам. А иначе-децата да са й живи и здрави. Тя и Елена Петрова роди момче и момиче навремето. Майчинството си е личен избор на всеки. Други неща и постъпки заслужават критика.

Защото като се е заплождала инвитро не е било сигурно дали ще са близнаци, тризнаци или четиризнаци. Нали влагат повече оплодени яйцеклетки и някои от тях отпадат по естествен път. В тоя смисъл - да имаш близнаци е хубаво и логично пожелание.

Ами не е точно така. Като не си в час с ин витро оплождането по добре не коментирай.

ТАЯ УБИ ЧОЧО

Стига сте пишели глупости. Всеки си има глава на раменете. Никой не може да ти обещае, че ще те обича вечно.Това не означава, че е виновен за твоя провален живот.

О, аз познавам и други алкохолици (с извинение), които пият заради жена. Днес една, утре друга. Ако е пиел само заради нея, значи е бил упорит човек, евала.

алкохола го уби Чочо, и тя го остави точно заради тоя алкохол... какво трябваше според теб да прави: да търпи ли?? то като не става, не става...

Творец...не знам. За мен тази жена е емоционално осакатена. С годините това все повече се изписва на лицето и. Не знам какъв творец може да бъде някой, който е толкова пресметлив. Всичко у нея ми изглежда твърде изкуствено, за да е вярно или да е дори близо до истината. А творците са искрени, те са искрено емоционални, те умеят да предават чувства на останалите, чувства, а не вялост и престореност...

Не съди за другите по лицето! Има светъл генотип, които едни наричат змийска красота, други - хладна външност, трети - изкуствена кукла, четвърти - пресметлива кучка. Ако беше брюнетка, щеше да е "femme fatale" или може би блага женичка с топли кучешки очи, представи си я. Хаха, природни шеги.

Боже мой, вие добре ли сте?... За какво е темата, вие къде отидохте. Кой колкото иска ще си гледа децата. Щом има майчинство 2 години, ако искат майките, ще си ползват цялото майчинство, ако искат да го прекъснат - хубаво. Това е Личен избор, и който и вариант да се избере, не те прави автоматично добър или лош родител. Що се отнася за Буковска - да е жива и здрава и да се радва на децата си, защото все пак са заченати ин витро - което е показателно, че са имали проблем и ча са дълго желани. При това положение, е разбираемо, че иска да си ползва максимално майчинството и да е колкото се може по-дълго с децата. Не виждам нищо осъдително.

На всички, които не се въздържаха да оплюят Йоана Буковска по-долу искам да припомня няколко факта: 1. Тя роди близнаци, т.е. се грижи не за едно, а за две малки деца едновременно. 2. Разходите по ясли, детегледачки и лекарства, когато са болни, за две деца далеч надхвърлят заплатата, която тя би получавала в театъра. 3. Ако бабите са млади и работят, как си представяте жената да се грижи за две 2-годишни деца и да работи като актриса (със всичките изисквания за поддръжка, външен вид и абстрахиране от реалността)? Решението й не е лукс, а най-вероятно единствения й възможен вариант.

Ася, никой не е оплюл Йоана конкретно, че си стои вкъщи, а лелката по-долу, която се изказа, че добре че си седяла, за разлика от други жени, дето мислели само за себе си и затова се връщали на работа. Ей тва е нелепо изказване на лелка, която е във вихъра си само като домакинства. Всеки да си гледа челядта колкото може или колкото му се налага, и да спре да следа другите по колко време го правят. Разбира се, няма как да се отрече че за икономиката е голям удар като цяло, когато жени със сериозна професия отсъстват с години от работа, затова в други държави, майчинството е много по-кратко. Но щом България може да си го позволи - евала.

Аз имам 5 годишен син, за мое щастие ходи на градина , ОБАЧЕ , ходи една седмица и после 2 е в къщи болен , рекорда ни от 3 години насам откакто ходи на ясла и градина е месец и половина непрекъснато ходене, кой да го гледа в къщи като е болен - няма вариант , аз съм тази която го гледа, а сега ми кажи кой работодател ще ме държи на работа да ме няма на работа толкова много - никой. Нито мога някакъв мой си бизнес да развия , нито да ходя на работа ако ще най-ценния кадър да съм. И какво ми остава - помагам в бизнеса на мъжа ми доколкото мога , а желание имам и да работя и да се усъвършенствам, но това е положението. И не съм само аз така.

Майка - ясно е. Но чак пък творец.....

Който не е гледал дете поне 2-3 години си мисли че това е най-лесната работа. Ха-ха...много по-лесно е да се ходи на работа,а през това време друг да сменя памперси,да храни,приспива,утешава,тича по градинки,чисти,готви,пазарува,разказва приказки и създава човек. Опитайте да видим колко време ще издържите, преди да хукнете да поседнете в офиса...

ми то затова пук не е задалжително. като не ти се гледат деца, не ги раждаи. ама нали повечето са с животинско мислене- да не се затрие гена, даваи. пук шпосле се оплакват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти навярно си стара злобна мома, с каквото и да се занимаваш си много зле -най-малко ти липсва секс, а оттам и няма как да знаеш, че майчинството не е само хранене с пюре. Може да е повече или по-малко, въпросът е драга "ми" , че децата в тази възраст често са болни, и не всяка майка може да отсъства през седмица, защото просто ще я уволнят. Хайде, като родиш и отгледаш дете тогава да пишеш, хайде сега отивай да се правиш на умна в твоя сайт.

Аз, от гледна точка на родила и отгледала дете, мога да ти кажа, че точно "несъгласна" е много права.Наистина сме с най-дългото майчинство в целия свят.И твоя коментар звучи по лелински "злобно".А и щом първата твоя мисъл е за липса на секс....

С най-дълго си,ама друг път!Я се поразрови да видиш,преди да пишеш.Всъщност,може,ако твоят свят е България...

За майчинството мога да приема жената да го гледа две години и после на ясла, но е факт, че българките са мързеливи. Познавам много жени, които след като родиха работа не пипнаха. Смятат, че след като са вързали някой балък с дете и вече могат да си клатят краката. Все за тях няма работа, все не могат да намерят. Едната вече 10 години си стои вкъщи. Детето й порасна, ходи на училище. Много жени са така. "Несъгласна" е права- мързелива нация сме като цяло, а жените най-вече. И от много стоене вкъщи и никакво развитие тотално изпростяват и единствения разговор, който можеш да водиш е за детето. Нормално, никакъв социален живот, спираш развитието си и ставаш една глупава патка, която в един момент вече е тотално писнала и на мъжа си, защото и с него няма какво да си каже. Хич не ми ги хвалете тези майки героини дето са посветили целия си живот на детето - хайде, няма нужда. И после натоварват него с болните си амбиции и живеят живота си чрез него, просто защото техния е зациклил отвсякъде.

Не знам дали съм стара (на 33), но имам две деца, и не съм мома. И двата пъти съм работила много скоро след като съм родила (3 месеца), и след работа също съм готвила на децата, прекарвала цялото си свободно време с тях, водила по занимания, и събота и неделя и така нататък. Да, не съм прала и чистила, наела съм жена да го прави. Децата ми не са боледували през седмица, максимум 2 пъти през зимата да са имали настинка. Гледани са от детегледачка през деня докато се приберем от работа, която е като член на семейството. Не е за всеки, но ако една жена иска да се развива професионално, отсъствие от работа 2 години е истинско самоубийство, и лишава децата, поне в моя случай, от доста сериозен доход, който те ще изпозват след време, за да имат достъп до по-добро училище, пътувания и въобще стандарт.

Колко време ги кърми?Понеже моето хлапе като беше на 3-4 месеца си сучеше на поискване и не виждам как можех да се върна на работа освен да го отбия насилствено, да го тръшна на детегледачка, която да му набутва шишето с АМ в устата докато видиш ли аз се развивам професионално. Смятам да го гледам до 2г., и въпреки че имам сериозна професия смятам, че фирмата няма да загине без мен и работата ми няма да избяга, камо ли пък професионалното ми израстване.

Да е жива и здрава, ама не е мой тип, а като професионалист... За жена и майка става!

Кой те пита дали е твой тип? Сигурно твоята жена е като слязла от модния подиум...Смешници с големи претенции

Позна, прилича на модел на Виктория сикрет. Висока, стройна, дългокрака изваяна красавица. Където мине няма мъж да не я загледа...Изяж се от яд:)))

????????

Възхищавам се на йоана да остане 2години в майчинство. Вече никоя актриса не го прави тъй като мисли преди всичко за себе си

Българските жени наистина ше се окажат наи- мързеливите. Повод за възхита у нас е, че някоя седи с години вкъщи, за да прави пюрета и да ходи в близкия парк. Що за мислене е, че връщането на работа било мислене за себе си. Ами мислете в дългосрочен план, нали децата ви гледат с какво се занимавате и взимат пример от вас? Нали трябва да им осигурите доходи? Нали трябва да се развивате вие самите като индивиди, а не само като детегледачки? По-важно е как си прекарвате времето с детето, а не колко време седите вкъщи.

Доста злобен коментар.

Освен правенето на пюрета има още много неща за вършене. А така или иначе няма места в ясли и градини.... А и това е най-хубавия период, най сладкия период на децата. И последно - до 2 год ., та и до 3 децата имат нужда най-много от майка си . А време за работа има - годините напред, само работа да има.

Отблъскващо същество

селска пръчка, която има доста грехове за изплащане...

Затова българите намаляваме, не искат такива да се занимават с деца, кариера правят. Да не говорим на някои през колко легла минават даради кариерата. Хайде, холан!

незнам какво и е творчеството и с какво толкова се гордее. Единственото което знам е че се съблече гола в "Дунав мост" и разби семейството на Чочо Попйорданов /лека ми пръст/ с Хилда. До тук поводи за гордост не виждам

Чочо, как така пишеш от оня свят?

опс, техническа грешка исках да кажа лека му пръст

Разправяй ги тези на някой паднал от Марс- тя им разбила семейството, а той седял с ръце в джобовете...Ако е коментар на лично засегнат човек -ок, но в противен случай - всекиму е известно, че за това трябват двама.

а какво и е творчеството?

СЪБЛЕЧЕ СЕ В ТЪПИЯ ФИЛМ "ДУНАВ МОСТ".

Това е едно невероятно постижение!

Съблякла се и какво от това?!? Нима е единствената? Нали затова е актриса, да може да игре всякакви роли - гола, облечена, това е професия....

Неповторим творец си направо! Такова чудо в историята не е виждано, няма и да се види!

ЩАСТЛИВА-ВЪРХУ ТРУПОВЕ. СЪЖАЛЯВАМ ЗА ИЗРАЗА,НО НЕ МОГА ДА ГО КАЖА ИНАЧЕ. И ТВОРЕЦ...Е САМО БОГ. P.S. ЧАКАМ КОМЕНТАРА НА ЛАСКИН.

какви трупове

Важното е да покажеш каквото трябва когато докато за показване :)

С цялото ми уважение към талантливите актриси и актъори ще кажа , че за мене Буковска не е между тях . И ако трябва да кажа личното си мнение за нея ще кажа само това Изключително неприятна и отблъскваща личност . Да е жива и здрава

Коментарът Ви говори за едно невъзпитано и повърхностно същество, белязано от комплекси и завист...Никой не избира външносттта си! Идва с нея на този свят! А Буковска в никакъв случай не може да се нарече грозна жена, а напротив...

Мачкан лак!

Който й е казал, че с къса коса й е добре, я мрази. Тя е хубава жена, но с тази прическа загуби много от чара си, поне за мен. Дано пак и порасне косата :)))

Взе ми го от устатата.И за си го помислих точно същото за новата й прическа!

Буковска и чар?!

На много жени косата им започва да капе след раждане, дължи се на хормонални промени. Затова ги съветват да се подстрижат много късо, за да не се изтощава косата допълнително (дърпа хранителни вещества). Не можеш да знаеш съображенията й, иначе е много лесно да се критикува и оценява така отстрани.

Щом е така, тогава е моя грешката и разбира се нямаше да бъде написано така. Просто тя един път по телевизията каза, че е искала винаги да бъде с къса коса и сега като не ходи на работа й се видяло чудесна възможност да го направи. Затова аз си помислих, че е просто нейно хрумване. Нямам проблеми когато съм в грешка, да си го призная :)))).

Аз пък като мернах първо малката снимка помислих, че е на Велислава Дърева!

Дословно преписана новина от друг сайт. Там излезе преди 3 часа.