Първият официален ангажимент на принц Джордж

Принц Джордж участва в първия си официален обществен ангажимент - игра с десет други бебета на неговата възраст в Нова Зеландия.

Обратно в новината

Коментари - Първият официален ангажимент на принц Джордж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина е прекрасно бебе,жалко за баба му Даяна!!!!!!

Много сладко бебче! Да е живо и здраво!

Бебчето е голямо сладурче - да им е живо и здраво!

За годишнината на дядо му и степ бабата му. Срамота!

следващят нищонеправец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

там дето яде косата на майка си е страшно сладка снимка..:)

Детенце - мъничко и сладко, усмихнато. :) Всичко останало е суета. Да е живо и здраво, с късмет.

На Негово Височество що му текат лиги от устата? Уж е принц, уж е нещо повече от останалите ...

Ти, както винаги, ще се задавиш от злоба, като стане дума за кралското семейство. Май много ти се ще от коптора да скокнеш в дворец да живееш и понеже няма как, компенсираш с плювни.

Сладък бебок!:)

цялата е поток от светлина!!! Свети усмивката й, светят очите й, определено кралският двор извади голям късмет с това сияние.

Ти за първи път ли виждаш млада майка? Много ясно, че ще изглежда така лъчезарна и щастлива.

Катрин е страшно лъчезарно момиче как може да се каже друго ? точно СВЕТЛИНА ..и то казано само по човешки

след 70 години, тези щастливи деца ще говорят как са си играли с принца на англия като бебета

е в случея е без значение, не наблягаме на това, просто е лъчезарен сладък

Лицемерие, желание за подигравка и оригиналничене звучат от повечето коментари. Бебчето на снимките е усмихнато и лъчезарно, както би трябвало да бъде всяко бебе, малко дете, даже и ние, по-големите. Ако, разглеждахте същите снимки на детенце на приятели, познати или непознати, щяхте да се умилявате и да го превъзнасяте колко е сладичко, беличко, пухкаво, как хванало кичур от косата на мама или я гали. Но, понеже е дете на известни родители, се съсредоточавате върху статута на родителите му или "ангажимента" му. Понякога се съмнявам, че Ивайло свинаря, не ни е бил Цар дълги години, защото част от потеклото и гените му се проявяват и до днес.

Затова пък има и безмозъчни коментари като твоя!

Разни хора, разни мнения. Не мисля, че се познаваме, за да ме репликирате на "ти". Приятна вечер "654".

с маорско, от тихоокеанските острови, китайско и полско потекло, от семейство на хомосексуална мъжка двойка и самотна майка. А от самотен баща ?

Това бебе не го ли хранят, та на една от снимките похапва от косата на майка си Кейт? Или Катето е като рога на изобилието - отвсякъде пуска мляко, хихи ;)

Мисията му е да подкрепя справедливостта, мира и добруването по света, а това е една много отговорна дейност! бай Тошо.

Ух, на дядоооо, Уиндзорче малко сладко! Пу-пу, да не са му уроки!!!

що за идиотско заглавие - бебе и ангажимент, звучи абсурдно

Кога се роди, кога порастна, че и ангажименти му вмениха?!

Много сладко бебенце и много пухкавичко :) В чертите прилича на Катрин и слава богу..

На мен пък ми прилича на баща му!

Напротив, още на първите му снимки беше явна приликата му с Чарз, която се е задълбочила през изминалите месеци.

Всички деца са сладки,но това бебе е истински мъж ,много сладък бебок

А бе тия са луди! Това ангажимент ли е! А пълненето на гащите сигурно му се води за работа, колко ли му е дневната ставка!

Чаровник! Как да не му изядеш сладките бузки!? :)

Такъв е света. Едни държави си имат крал, цар и монархии, а ние си имаме Боко Тиквоко, Доган, Станишев, Бареков , Сидеров и подобни юнаци.

Къв ангажимент, бе, играе си лапето

и майка му и баща му си почиват :), за баба му да не говорим :))))

А принцове от Катуница, дали е имало?

Родило се на шута дете. - Какво ти се роди? - попитал царят. - Какво може да се роди на обикновения човек - или момче, или момиче. - А нима с владетелите не е така? - От тях се раждат тирани, подтисници, убийци... - Стиги, стига, разбрах - прекъснал го царят.

Аз пък си мислех че първия му ангажимент е бил на се насере в гащите!

Да се насере в гащите е първия и най-важен ангажимент на всяко бебе :)

Тежка е царската корона................, горкото дете!!!

и кое му е тежкото на това дете?

тежкото е, че е непрекъснато "под лупа"-къде, кога, какво, с кого, какво яде, какво се....ре, какъв е цвета и т.н.т

Сладур, на мама.. Така е.. антихриста е въплащение на харизмата.

Пък много ги знаеш ти тези работи.

Пусни си турски сериал и не се напрягай. Не смятам да се опитвам да те убеждавам в каквото и да е.

не мода ви разбера...защо се карате и надприказвате за глупости, вижте го какъв е сладурест, зарадвайте се на нещо, всяка статия ш обръщате на политика и всичко свеждате до ситуацията в България...ами светът не запоява и не спира с проблемите на БГ Парламента или пък с вашите малки мирогледи на парвенюта и все недоволни и навъсени балканци....

Тя така и английската аристокрация не можела да разбере защо Макгахан ги пише тези репортажи и се оплаквала, че от тези илюстрации с камари детски черепи им развалят сутрешното кафе. Какво пък толкова - каквото са си заслужили, това са получили българите! Та така с формирането на величието на империите и сладките бебоци.

Ти виждаш нещата само на първи план, и затова ти е чудна реакцията на някои коментиращи. Просто се прекалява с проследяването живота на английското кралско семейство! По света има много други бебета за които никой не го е грижа!

да съгласна съм така е, но все пак това е една хубава позитивна новина, разбира се никой не задължава хората тук да проследяват, да четат и да коментират изливайки бълвоча си тук....това исках да споделя

Естествено е световните новини да съдържат новини относно визити на държавни глави или лица с ранг на държавни глави (например представители на монархически държави, техни наследници, президенти и премиери). Неестествена е невероятната завист и злоба на българина и невероятно просташката реакция срещу такива новини - това е въпрос и на цивилизованост, а цивилизоваността е нещо непознато за българина... затова виждаме обичайните коментарии коментарии на псуваща и безпросветна България...

Зависта и злобата са основните чувства на българина. Като добавим и пълната безпросветност и отрицание на всичко, ставащо в обществото или чужбина - резултата е налице, виждаме само олигофренски, завистливи, злобни коментарии на псуваща и безпросветна България...

че се запенихте. ЗавистТа се пише, в случая трябва да е резултатът, коментари. Та, какво казвате за просветата?

нестастен слагач! с какво ли е пална твоята "купичка". и с какво тези паразити са парви ? сас образование ? трудов стаж -дето го нямат и един ден1 бадестото паразицхе се обучава пÅ паразитизам ! транслитераця

Трудовия стаж на кралете започва от първия им ден на земята. И продължава до кончината им. Образованието им е възможно най подходящото за обществено-политическата роля, която историята и съдбата са им отредили. Във всички случаи монархията е по-добрата форма на управление от републиката, с нейните президенти...

Паразит си ти. Ако не беше, щеше да имаш достатъчно, за да не пищиш. Паразити са тези, на които все някой им е крив и им се ика да му се качат на раметене и да цоцат от таланта му дребни за прехрана. Които пищят. Не за решаване на етични проблеми на личността и за обществото, а които търсят виновни класови врагове - старяла парадигма на допотопни хора. Понеже всяка калса има полезност и вредност, и те не са класовообусловени, овен от ракурса на простия лумпен. На които все нещо социално им липсва За сравнение ще кажа, че бедната прослойка от населението на Англия, на Западна европа живее толкова добре, колкото средната в комунистическия свят. А средната в западна Европа живее като горната прослойка в комунистическия свят малки изключения, които а комунитическите лидери и олигарси. Последните живеят с висок стандарт беза да произвеждат продукт, освен лъжата, че те са осиновителите на бедните. Да, мащехите са те. И оиновените им деца са бедни. И толкова прости, че им е внушено кой ги прави бедни. Според тях е английската кралица :-). Докато поредното управление на БСП измъква милиард-два от народа, англйкото кралско семейство е виновно, че струва на нацията 24 милиона годишно. Мен ако питаш всички крале заедно на земното кълбо струват като издръжка по-малко, отколкото струва на България половин мандат на БСП. Можем да изключим само саудитските крале, че там мащабите са съвсем други. Но протиият човек не си прави сметката, че кралицата крепи Англия и че самата атракция кралско емейство само по себе си изкарва тези пари няколко пъти, ако го гледаме само като бутавория, привличаща туристи. Айретен, че правят политика, което е ежедневен тежък за ума труд и изискващ толкива много човешки и аристократични качества и опит на куп, дето цялото комунитическо войнство от милиард и половина няма да може да събре. Но прототията за това е прототия, за да има понятие, означаващо тепента на неразбиране на такива факти като горе изброените.

много ми е сладък този бебок:)))

данакоплатеца си пласта добре за всичките простотии на тези паразити !

Големи загубеняци сте! Вие си ''оправете'' вашите сметки, а не гледайте първите е Европа! Гледайте във вашата купичка, ако има там нещо разбира се!

Ти си загубеняк, че се подмазваш на хора дето им е през оная работа за теб.

... по начина на посрещане в Нова Зеландия, че независимо от разстоянията може да се прецени, че там хората си обичат и уважават Кралската фамилия. Никой не ги задължава, никой не ги принуждава. Нова Зеландия. Свободен свят. Щастливи са, че нямат разни червени боклуци, които да им обясняват колко остаряла е монархията и колко паразитираща е аристокрацията.

ами да беше отишъл и ти да ги посрещнеш

По същия начин е и в Канада! Просто други планети, без коментар!

"През 1983 г. по време на визита на принц Чарлз и принцеса Даяна в Нова Зеландия маори разголи задните си части пред знатната двойка в знак на протест срещу това, че земите на коренното население се изземват. Той беше глобен с 185 британски лири за тази протестна проява." Не си мислете, че обичта към колонизаторите е чиста като сълза. Няма такова нещо.

Много хубаво и сладко дете.Видимо умно.На снимката където очите му се смеят с тези на майка му са много хубави.Бузесто пухкаво хубаво дете.Много хубави снимки.

Като се абстрахираш от всичките кралски простотии, принц Джордж е един сладък пухчо!

С нетърпение очаквам коментара на кралицата дали се е справил с този АНГАЖИМЕНТ,ами ако е нарушил протокола?Ужас!!!

Голямо подмазване, голямо нещо! Кой не може да обикаля света и да си живее луксозно на гърба на народа данъкоплатец??? Страх ги е от емигранти, а не казват колко скъпо излизат всичките им храненици от т.н. кралска фамилия!!!

Въх, какво умиление - малкото рептилско паразитче ще получи първи уроци по взаимодействие с тълпата.

Трябва да свиква да реагира на простотията. И аз имам проблеми.

Jeni

Хубаво бебче!

За хубаво, не е хубаво, но пък изглежда доста умно. Да е живо, здраво и що-годе почтено му пожелавам.

Еее, не така! Бебчето е хубаво!

Е И????

Ами това е.