Кали би се разделила и с третия си мъж

Певицата Кали е готова да остави и третия мъж, от когото има дете, ако усети, че с него не се чувства добре и нещата помежду им куцат.

Обратно в новината

Коментари - Кали би се разделила и с третия си мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

RedHat

Хайде събирайте се с Коко Динев, че да завършва вече тази сапунка с хепи енд. Тогава можете да ги докарате до 7, а може би 10! И за първи път ще имате повече от едно дете от един и същи партньор! ахахаха

Защо ли не се учудвам???

"Браво на Кали, от всяка нова връзка ще се пръква наследник и така ще увеличи прираста на българчета".

Бе тя хубаво ще си събере багажа и ще си грабне децата. Ама децата да не са куфари, да ги разнася насам натам при нови и нови бащи през година две.

еми щом има възможност да гледа сама три деца, може и четери тогава при следващия мъж...Миглена Ангелова номер 2

простакеса е от класа

Е,тя Миглена Ангелова няма да е сама! Но е много кофти така за децата!С каква психика ще растат само!Липсата на баща се отразява драматично върху самочувствието на момчетата.Пълната безотговорност към създаването на деца в наше време е и от мъжете,и от жените!

Кой е следващият?

виж се в огледалото и тогава говори селска пръчка

Не разбирам откъде идва самочувствието на тази лека жена- не може да подреди личния си живот, тръгнала акъл да дава и да обърква съдбите на децата си.Толкова е жалка!

Много и знае балалайката на Кали, обаче е и много простичка.Селска му работа.

Toni

Да се смее ли човек, да реве ли? И това ми било семейство.

оня виц дето децата се хвалели кой какво си има в къщи. Едното казало ние сме 3 деца и всеки си има собствено колело. Друго - ние сме 4 деца и всеки си има собствен телевизор, и т.н. А последното - ами ние сме 5 деца и всяко си има собствен баща!

Кой ли ще е този мъж, който ще изтърпи жена му да говори по подобен начин публично?! А иначе се мисли за голяма праведница и умница - все мъжете й криви...

Коко Динев ще загуби надпреварата...

......Хайде кали....чакаме още чавета..България има нужда от популация! НО, стига циганета...искаме и Българчета!

ооо,че тя закъсня,какво чака още?

Е тая нема да я взема за жена ако ще да е последната на този свят. Колкото и да и ляля устата ми изглежда много куха лейка.

Двете й деца са вече големи, от тяхното мнение не се ли интересува? Все пак ми се струва, че не им е все едно с кого е майка им и какво се говори за нея.

Е па циганска му работа. Вземе някой богат балък, направи бебе и после къш, обаче с издръжка и наследство. Защо не хукне да забременява от некой парцалив мангал. Кукувица.

Защо ли никой мъж не може да я изтърпи ?

Хайде първият мъж който и е направил дете се е подлъгал, но следващите ... просто ги съжалявам.

Някои жени, които не са чували думата контрацепция, бъркат размножаването с майчинството.Тази безотговорна женица е типичен пример за това.

и как разбра че Кали е безотговорна?! Защото има три деца от трима мъже ли?! Карай си в твоя коловоз и не се бъркай на хората.

Скоро Кали ще стане възпитателка в детска градина както я кара....много балъци има явно още по нашата земя:)))

Разсъждения типично по ромски...ужас,какви ли деца ще възпита-може би мутрички !

Жената колекционира деца от различните мъже, с които спи.Не искам да казвам нищо друго, просто жалко за децата.

От прочетеното тук, оставам с впечатление, че четвъртият кандидат- мъж на госпожата спи не килимчето пред вратата и.От което логично следва, че и четвърто дете ще има.

Не че има някакво значение за мене, но така и не разбрах от сложния журналистически изказ кой как се казва - третият мъж и детето, което се родило в началото на тази година... Журналисти, замислете се за правописа и граматиката си!

Е-е-е.............. много, ама много тъпо парче! Като се прави на толкова независима ще си гледа децата сама не само през зимата, но и през останалите сезони. Много тъпа, до последно преди да роди обикаляше телевизионните студия, даже Ники Кънчев и намекна, че може да роди в ефир, а след като роди още не възстановена, тръгна да играе в Стани богат и показа такава "култура" и "знания", че просто да се смееш ли, да плачеш ли.... МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ!

изключително тъпо парче даже

Демонстриране на подобен непукизъм си е прикриване на огромни комплекси, май!

Епа четейки така между редовете работата е ясна! Скоро май май ше я шитнат, да оди да търси друго цветенце! Еми да е жива и здрава, но това е как да кажа, нагледен пример за момиченцата и подрастващи "девойки" или казано по-просто АКО НЕ ТОЯ ТО ДРУГИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМА БАНКОВА СМЕТКА И САМО СИ ОТВАРЯХ КРАЧЕТАТА ЗА НЕКОЛКО МИНУТКИ И МЕДЪТ И МАСЛОТО ПОТИЧАТ!

защо не?Три деца до тук от богати татковци,които ще плащат такива издръжки,че и мама ще има сигурен доход.Ами как да не мисли човек така като не само Кали се жени,ражда и веднага след като намери друг финансово обезпечен мъж се жени отново и така...Принципа на плащане е като при приемните семейства,парите доста повече и децата твои.

то бива женска гордост измислена ама чак пук толко.хубу ,че не ти пука ,ама да ти беше запукало като лягаш с него и нямаше да се налага да русиш простотии.то в таа българия колкото по-курва непукист - толко по голяма гордост.евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скоро не бяхме слушали за тоз миндил.

ДА СЕ ГОТВЯТ : ИВА ЕКИМОВА, МИКА СТОИЧКОВА, АНТОНИЯ ПЕТРОВА И НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

всеки носи глава на раменете си,оставете ги хората,стига сте се подигравали,има кои да ни гледа грешките....

Но с простотията си никога няма да се раздели!

Чудесно е ,че една бяла българка има желание да ражда и отглежда деца. Почит към нея!

Аууу , като я чуя как пее на ромски , тази българка евала и правя

Каква българка-чиста циганора е

ТИ ДА НЕСИ СПАЛ С НЕЯ

Егати мисленето на "пеперудка" Фър, фър фър от клонче на клонче. Ти да не си идеална или душата ти е като на "жрица на любовта"?

А защо да се живее с някой заради децата? Децата страдат повече в нещастни семейства, където родителите са заедно само в името на децата. Стига с тези средновековни разбирания.

И пропуснах - понякога са заедно даже не заради децата, а защото са си осигурили известен материален конфорт и са само съквартиранти. Още по-тъжно-:((

Предполагам повечето тук имат предвид, че след две деца и раздели с двама мъже, ражда трето дете от трети мъж и месец след това запява песента 'ще разкарам бащата без да ми мигне окото'. Това говори за доказана невъзможност да прецени добре даден мъж, преди да реши да ражда дете от него. Като родител, не бих одобрила децата ми да създават по този начин 'семейства' и деца.

аз като родих и жевея без пари а с таткото ,смятате че сам щастлива ли? нееее

Искаш да живееш с пари, но без таткото ли?! Или и с таткото, и с пари. Или с друг татко с пари...

Що не и трите.:) Това жените сме няма угодия. И трите да са пак няма да е пълно щастието. :)

браво на нея! шапка свалям на такива жени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, то с шапката се почва... Гледай после да не се окажеш хем без шапка, хем с чааве, хем с изтънял портфейл, хем натирен от кака

Спокойно, повредата не е във вашия телевизор. Просто настройките и са капутен тоталиш!

Заслужава уважение.Никак не е лесно да отглеждаш 3 деца.А децата са най-важното нещо на тоя свят.Браво.

Ами да, и като прибавим парите става, всеки така може да гледа.

Като погледнеш повечето от тия с парите какви "стойностни" отрочета са отгледали - ще разбереш, че си в грешка.

може прави деца и какво от това ,значи е с добри намерения,браво на жената,има собствено мнение

напред Kали ,няма малчание,мажете да свикват на отговорност, не стават ли чао.това e .Mалчанието е за хора които нямaт други качества.

оххх ама и Вие имате един български...

То да можеше на това да се каже български. Толкова е българските, колкото и мисленето и на "дама".

Ще си дадеш бебето?!?

Ще си вземе бебето!Не се заблуждавай от правописните грешки.А може би списвателите са толкова грамотни,че бъркат "е" с "и".

Схаванх - "Ще си вземА бебето...". И аз смятам, че какво мислят хората няма значение. Кали, гледай си децата и дръж на личното си щастие! Подкрепям!!!

Абе тази Кали имала много пари, щом може сама да се грижи за три деца, жилище, сметки, храна и т.н. Браво!

Ами как няма да има-бащата на първото-мутра, на второто Антон Краус, третия незнам какъв. Кали се цели се в чичко паричковци.

Малко е простовата и елементарна, но иначе е почти симпатична и не е лош човек, добряга е.

Пепел ти на устата ,Кали! Стига раздели!

Още, Още, Още...Искаме Още! Иначе какви новини ще пускат дираджиите!