Гери Турийска очаква дете

Водещата от „БГ радио” Гери Турийска чака първото си дете от композитора Ясен Козев. Двамата се сгодиха преди време.

Обратно в новината

Коментари - Гери Турийска очаква дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проста съм, за пръв път чувам коя е Гери, но пък бързо се уча - вече знам. Чудно,че като се появи подобна новина, винаги върви с инфото бащата чии бивш мъж е, с колко деца е зад гърба и колко е щастлив с настоящата. Заигравката при такива новини е - да се прави пиар на настоящата, за да се дразни бившата вероятно. Защото все това четем - някоя си бременна от мъжа на друга. Абе, тия мъже като пеперуди бе, кацат ли, кацат....

Гери Турийска е един от най-страхотните хора появявали се в тая уродлива, злобна и завистлива среда! НЕ тъпчете това цвете, преди да сте разбрали повече за него, малоуни скодоумни профани такива!!! Никой не е длъжен да ви налива култура и дух в главите и затлъстелите холестеролови тела, ако нямате потребности по-големи от кебапчето и светлината на хладилника, за вас спасение няма и няма как да чуете за Гери Турийска!

Аз имам една мечта. Не е като на Мартин Лутър Кинг. Нещо съвсем обикновенно и нашенско. Искам да пишат поне за едно истинско, трайно семейство от тия среди. Нещо като Здравко и Катя от Ритон. Нали уж се кълнят във вечна любов. Е колко е по тяхному един век-няколко години ли.

Ти май си и навит нещо?:)

А бяха доста добра двойка с Васко Катинчаров. Поне по моето скромно мнение.

Стара любоФ ръждЪ не Фаща----нищо не е загубено чччтия няма да все заедно нали се вижда на практика какво стаА?

Е то не беше Катинчаров, не беше Мага, не беше оня другия Ясен и още знайни и незнайни. Момичето за скромните си години добре е "вършало"... Ма така трябва... Пробивна е, макар и чрез най- древния начин. Дано детето да не е като нея само...

Какъв е тоя шушляк на снимката до ''звездата'',....Тури ми го?

Понеже и аз съм горе долу толкова неисзвестен, колкото и въпросната радио водеща, но за мен няма кой да напише новина. Ще взема сам думата и ще се пошваля - и аз очаквам съвсем скоро раждането на моето дете! Приемам поздравления :-)

Честито. Да е живо и здраво.

Благодаря!

Ей ми браво бе само така!

Благодаря :-)

Да сте живи и здрави и всичко да мине леко!

Пожелавам на твоето дете да стане поне толкова свестна, колкото Гери Турийска!

Ама, че пожелание... :-( Аз пък пожелавам на твоето дете да стане поне толкова известно колко Хитлер!

Хора, защо винаги плюете по някого. Вместо да се радвате за едно дете, Вие го оплювате и очерняте още преди да се е родило! Щом не знаете коя е Гери Турийска , тогава защо изобщо коментирате. Ако толкова Ви се заяжда с някого правете го с познатите си. И после защо нямало развитие у нас.

Защото, скъпи ми капитане, хората не си развяват тези новини в лайф.дир.бг, споделяйки колко са щастливи и така нататък. Анадъмно?

Ами ако на някой не му харесва тази новина - има пълното право да не я чете. Достатъчно други новини и сайтове има ... избираш какво ти се чете. Но го казах, защото не за пръв път виждам на новина за нещо хубаво да се сипят негативни коментари.

Ти май не знаеш че форума е само за хейтъри и си хейтваме тука за кеф и удоволствие така че ти и Гери да го ....!

*бах ти безмислената новина, дира ми осмисли деня

По безсмислена новина дали има? Тенкю дир.бг

Докато беше с мен искаше само анален, сега разбирам, че явно още не е била готова за дете по него време.

Първа, втора, бивша, сегашна...важното е деца да се раждат, хормон да се лее.

Тотално неизвестни имена, лица и персони. Толкова ли се свършиха БГ звездите, че решихте да занимавате широката общественост с десеторазрядни "звездички", които само съседите от кооперацията им ги знаят??? По-добре новини за Алисия, Антония Петрова и Бергендорф-а, отколкот за такива никому неизвестни личности.

За какви звезди нашепваш, бе човек? Къде видя в БГ звезди!!?!! И що си създаваш нерви - прескачай което не ти е интересно. Алисия. Боже мили ...

Кой го ту.и на Турийска, а?

не ще да си ти наверно.

Интересни хора коментират тук :). Ако аз не съм чувал за човека от статията отивам да потърся нещо и да разбера кой е. А тук хората масово се хвалят колко много не знаят и не са чували за еди-кого си.

Ще търся информация в интернет, ако е за някой направил нещо интересно или по-рядко срещано. но за жена, която е забременяла, извинявай, ама това не е новина. Всеки ден хората се обичат и после забременяват(учи се в училище)

А ти от къде знаеш дали е направил нещо един човек, или пак не , след като не търсиш информация за него, а от досегашните си познания не знаеш нищо? /дори не говоря за конкретния случай/

Това е така, но защо се хвалите с незнанието си?

Странна птица си определено. Или си ученичка или имаш огромно количество време за губене зад бюрото. Ще търсиш информация за тотално неизвестно лице в мрежата? Защо? Шефа ти знае ли, че си губиш времето с простотии? Вземаш заплата? Бая си зомбирана от нет-а. Баси ...

От 3 милиона българки сигурно в детеродна възраст са 1,5. Предлагам да се направи таблица и всеки понеделник да излиза отчет коя "другарка" е заченала. Това е много важна информация. Иначе само за това ГЕРИ(не я знам коя е) само да ни информирате за сексуалния й живот не е честно...

Много е важно да си Гери и да си Турийска. Една от многото пробутвани постоянно в медийното пространство, една от многото, за които вместо делата им да говорят за тях, те говорят за делата си. Продуцентската мафия в България вече е без конкуренция и няма кой да я пребори, очаква се единствено да започнат да се самоунищожават взаимно, като мутрите, докато надделее най-пошлата.

и загубих бебето си в 6-ти месец:-( никой за мен не е писал не е чул...и по-добре! Аман вече от сензации особено за такива лични неща. Желая на адашката много здраве, и едно живо и здраво бебе. Другото се обезсмисля...

Според Бг-медиите в графата ''звезди'',..Герото Турийска е наред със звезди ,като Джонито Деп ????

Ей тоа козев не се спря да жъне ама поне си ги гледа после

Боже,Божеее,..още една неизвестна Бг-звезда!!!!! ФЪФ Бг всички публични личности ,са ---''ЗВЕЗДИ''!!!???? И ПЕПА Пръсканата ,от околовръстното е забременяла ,...даже за 3-ти път ..

Вземи се гръмни да не се мъчиш

Всичко хубаво ,АМА ВСИЧКИ ЛИ ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ СА ''дЗЕЗДИ''? Барабар с Мадона,Лили Иванова,Емил Димитров ,Джони Деп,......... Някоя мутреса забременее и ХОП ---''ЗВЕЗДА''. Това само ,в Бе-ГЕТОТО на Европа го има .

Тази е била гадже на "Мага" дето беше жури в X Factor. Не знам дали той я е направил известна. Дано не е от този тип жени дето си лягат с някой за да направят кариера, защото не мога да я взема насериозно ако е така.

Домакинства на светски събития ??????

Точно и аз това исках да напиша :-)

Искат да кажат портиерка,посреща гостите. За по "модерно" ги наричат хостеса.То и Пена циганката като и дадоха мечтаното свидетелство за 4 клас, медиите "грумнаха великата" новинка ,че станала хостеса на чалготека в студенски град.Разбираш сегаколко е "престижно" и оради това трябва да е графа "звезда".

Па тая коя е?

Па ти па кой си?!

Койчо съм и мразя да ме занимават с разни "....тутки"

Вярно е, ама не е Козлев!

САМО НЕ РАЗБРАХ, КОЙ Й Е ГО ТУРИЛ ?

Случайно попаднах на една тъпа песен на която припева беше нещо такова....Хайде направи ми бебе....и така цялата песен една безсмислица."Пееше" я ето тази на снимката.Постигнала е целта си.Направили са и бебе.Повечето бездарници така се набутват в медииното пространство.

Кой ги беше писал, кой ги беше пял и кой ги беше пуснал без да стане скандал?

абе, таз фамилия "Турийска" от кои регион ще да е........

Чудомир - роден в село Турия. Прадядо и е от там. Има роднинска връзка с Чудомир. Казвал се е Иван Иванов, но в казармата е имало няколко стова име и от там е тръгнало - Турийски. В Интернет има всичко - не го ползвайте така, че само да показвате, че нямате акъл да си набавите необходимото...

Не си губим времето да четем простотии в нет`а - винаги има някой, дето вече го е направил - да си напълни кратуната с ненужна инфо....

кои са тия - не съм чувал и едно от имената в статията, а ми ги слагат на първа страница в новините - няма ли много по-важни проблеми от това, че някоя си правила секс с някой си, дето е бивш на някоя си друга и сега някоята си е бременна, като естествено следствие от веригата от събития.

Гери Турийска е пич, за разлика от онова жалко недоразумение със свръх-его Йоана .Пожелавам им много щастие!

тоя неизвестен козел кво композира?

Гери е страхотна и много се радвам за нея! Изключително позитивен и лъчезарен човек. Дано само да е случила на мъж :)

Може да е страхотна, но мен какво ме интересува интимният й живот? Бременни, родили - дрън-дрън, това не са новини, това е животът.

А що си мислиш, че ме интересува менталният ти живот, че да трябва да чета какво не те интересувало?

Дори не я знам коя е.

тези в софия са като зоопарка, само си ги разменят, подават си го взаимно и се забременяват на корем....

Влиателните хора не са толкова много и всеки гледа да преспи с тях за да си уреди кариерата! Особено в артистичните среди това е силно разпространено. Не казвам,че в случая е точно така, но принципно твърдението ми е вярно.

По паспорт ли е Гери?

По паспорт е Гергана, за близките е Ани! Доволен?

НЕ!!!!!

Не сме й близки - така, че с пълното име, освен ако не е близка на редакторката на dir`а

тази пък коя е??????

Като че ли не е случила много на татко - да пита бившата

Точно на татко е случила! Сам си гледа децата вече толкова години :)

Не знам на татко дали е случила, ама на бивша със сигурност не е. Но пък би трябвало да й е ясно с какво се захваща.

Чудесно! Ама кого го интересува това?

Изглежда много симпатична.