Бойка и Теодосий - заедно от 26 години

Блестящата актриса и виртуозният музикант са заедно от 26 години, напук на клюките за раздяла.

Обратно в новината

Коментари - Бойка и Теодосий - заедно от 26 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАЛИЙ МНОГО БЛЕЩИ ТАЗ БОЙКА БРЕ ТАШАК

Много е готин Теодоси Спасов. Блазе й на Бойка :)

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА Е ПО-ГОТИНА, ТЯ Е НАЙ-ГОТИНАТА

КОЕ И Е "БЛЕСТЯЩОТО" НА БОЙКА ?

Трябва да виждаме в човек неговите качества и достойнства, а не онова, което не му достига или липсва.

И балансът между тези неща дава реалистичната преценка. Все пак не може при липса на дадени качества да наречеш някого "блестящ".

Кой реши, че Бойка Велкова е блестяща актриса?!?! Гледал съм я в постановки и блести единствено с кръшни чупки от кръста надолу. Не съм чул някой да се е впечатлил особено от актьорските й умения. А Теодосий е велик!

Дано да разбираш от музика повече, отколкото от театър. Аз снощи гледах Бойка в ролята на Дора Габе. След спектакъл винаги си мисля, че ако инженерите и политиците ни бяха толкова добри, колкото актьорите, България щеше да има далеч по-висок стандарт.

А не с лошо! В България има доста добри инженери. За политиците е ясно че са капутен до един!

Ами хубаво.Дано поне в тази роля да е блестяща. Но това няма да промени цялостното ми мнение за нея, както и мнението на други хора за нея. Благодаря, че ме разсмя хаха

Много си елементарна щом си мислиш, че хората с други професии не си вършат качествено работата. Я бягай се скрий!

Бравос на бойка и тедосий.

дир бг такива сте инфантили и ка..ти, че няма накъде повече. трижте коментари, които не ви изнасят - до никъде няма да стигнете. е....ти нещастниците. боклуци.

Че трият, трият. Но и имам чувството, че повечето от хвалебствените коментари са написани от едно и също лице.

Бойка Велкова не я бях виждала от няколко години и наистина я намирам за много състарена. Едвам я познах. Но...така е, менопаузата не прощава на никого. Да са живи и здрави и двамата и още дълго време заедно!

Да си жива и здрава, Боби!:) Ти и твоето семейство!:) Желая Ви всичко най-добро!:) С най-добри пожелания от една твоя съученичка от гимназията и съседка от квартала!:):):) Бъдете щастливи и много усмихнати!:)

Готини, та готини, отвсякъде!

Hамерили са се. Дай Боже вскекиму толкова години!

И двамата са невероятно харизматични. Желая им още дълги години живот. Хармонията - те вече са си я изградили.

Много се радвам и за двамата. Най- малко още 2 пъти по толкова им желая. Много любов, уважение, живот и здраве :))))

Браво , хора ! Чета коментарите и много ви се радвам : ) Такива сме Българите , добри и обичливи . Колкото и да се опитват да ни мачкат и да ни заливат с помия .Да ни налагат измислени персони и ценности. Лошо няма - ставаме силни и единни . Да са ви весели празниците ! Със здраве : )

Еми, като гледам значи не били чак такива "хейтъри" читателите на ЛАЙФ, дето се възмущават от разни златки, патки, цеци, меци, женита, крокодили... Я, Р.Деницова да се вземе в ръце и да понашляпа малко глупости под новината, че как ще се оправдава после пред своите клиенти.

Значи не си разбрал, че повечето коментари са написани от един и същи човек!

Да отбележим, НОРМАЛНИ ХОРА в секция ЛАЙФ на дирниците.

Харесвам ги, типични българи и като визия и като талант и като духовност.Колкото и медиите да заливат с помия българите, да ни омерзяват, да ни пробутват пошли еднодневки, ето такива като Бойка и Теодосий това сме ние, не го забравяйте българи и давайте отпор на всяко потъпкване на всичко мило, родно, свято, качествено.На това семейство желая здраве, щастие и още дълги години да ни радват с творчеството си.

Чел съм го приписано на Ванга: "Щастието е когато любовта е съдба."

Прекрасни са! Желая им много щастие!

Да са живи и здрави! Дай Боже повече такива успяващи, скромни, талантливи и здрави български семейства!!

Готини са като хора!

Нека да изкарат още толкова време заедно! Супер са!

Прекрасни и талантливи хора . Истински звезди , които всички Българи обичаме . Още много години любов им желая. С възхищение : )))

Ето това е българският елит, а не разни парцали от кичозни шоу-програми и жълти притурки по вестниците.

Елит и то с ГОЛЕМИ букви...човек прославил страната ни и жена с истински хубави роли... адмирации...

Много симпатично,честно българско семейство ,...това е рядкост в Бг---СЕГА.

Съгласна съм, че са много готино и здраво семейство, но това последното, че това е рядко в България, е много изтъркано. В повечето европейски страни всеки втори брак се разпада или най- много всеки трети. В Германия са се развели 52% през 2012 от сключилите брак през 2011. Не мога да разбера защо много хора си мислят, че само в БГ се случват лоши неща, а навсякъде е рая на земята.

дир-ници, маи сте объркали каква е тя за него и какъв е тои за нея и сте разменили кои за какво е! миш-маш

Не са. Описали са, че той е вдъхновение за нея и тя е вдъхновение за него. Само с плюене не става, дори и по Dir-а, който понякога греши "тежко".

прекрасни и супер талантливи!бъдете дъ-ъ-ъ-лги години и все заедно!

Браво на тях! Да са живи и здрави и все така заедно! Това е, защото са от старото поколение. Силно се съмнявам, че браковете на днешните младежи ще продължат толкова години. Сега е модерно да имаш няколко брака и деца от всеки брак или по-скоро съвместно съжителство, защото вече и бракът е демоде. Или поне така се успокояват девойките, то като няма мъже, които да искат да им предложат друго не им остава. Разпасана работа...

Не търсете причината там, където не е! Като се съберат двама души, които се обичат не е от значение от кое поколение са! Обичат се и живеят заедно до края на живота си!

Съгласна съм! Но преди години разводите и разделите бяха в пъти по-малко от днес. Просто любовта и семейството вече не се търсят и не са ценност за по-голямата част от младите хора. Други неща са им приоритет, за това ми е болно...Но и ние имаме вина, защото това са нашите деца и внуци, т.е. не сме си свършили работата да ги възпитаме и да станат личности, говоря за масата, че си има свестни деца - има, но са много по-малко в сравнение с деградиралите. Моите затова напуснаха България още преди много години. Мисля, че направиха правилния избор, макар че ми липсват много. Хубав ден!

Абе въобще щастливи хора!

Теодоси е като момченце пред Бойка. Тя много зле изглежда и е доста превзета. Но да са живи и здрави и щастливи заедно!

Много добре си изглежда Бойка. На когото не му харесва, да си сложи очила. Или да не гледа.

Бойка изобщо не изглежда толкова добре, колкото и да гледам. Доста е състарена.

И очила си сложих и пак не изглежда добре до Теодоси :)))

Фен съм и на двамата! Миналата година гледах Бойка в камерен спектакъл - в страхотна форма е, имаше даже акробатични изпълнения. Не е лесно на една актриса да запази младо лицето си след купищата грим, които ежедневно трябва да понася, десетилетия наред. А красивата и талантлива Бойка е на сцената вече 35 години.