Наско бил първият партньор на Яна в танците

Бременната съпруга на Петко Димитров - Яна, наскоро призна, че именно Наско Месечков е първият мъж, с когото си е партнирала в танците.

Обратно в новината

Коментари - Наско бил първият партньор на Яна в танците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прасето пиги пак се появи.колко ви плаща тоя дарвен циганин петко да пишете за него и тая селянка,

Toni

А какъв е бил първия анцуг, който е обула Яна!

Айде, пак платени статии за тая селска муцуна. Колкото и да я пишете, по-известна няма да стане.

Еййй, голямо триене е паднало тук. Явно Петко си е платил само за положителни отзиви...

Не е гот да давате повод на хората, излъчващи отрицателна енергия да плюят по бременни жени. Като знаете какво представлява средностатистическия българин му пускате някоя муха и гледате сеир. Да сеир, но за сметка на някоя бременна жена. Не е Богоугодно, да знаете. Моята баба казваше, че е много голям грях в очите на Бога да се пресече път на бременна жена и наказанието свише е много сериозно. Никой (от тия, дето не им е работа) не е нужно да знае, че Яна и ли някоя друга, която и да е, е бременна.

Тази жена има такъв празен поглед.Много неприятно излъчване,даже и да минава за красавица.А иначе-да й е живо и здраво детето,и там да си се гледат с нейния Петко.

Има и снимки, на които е излязла добре и няма празен поглед... ти защо точно това реши да коментираш? Гледала ли си я как танцува? Шемет е! Пожелавам й здраво и хубаво дете, да го научи да танцува като нея :)

Ей, народе , много си завистлив и злобен. Кръв ти капе от сърцето, като прочетеш за богатите и красивите. А Яна и Петко са много богати и готини. По- спокойно и мислете как и Вие да успеете в живота. Успех юнаци.

Истински богатите и готините не обичат да си афишират личния живот пред хората, за разлика от тези.

Между "богати и готини - Яна, Петко, Николетка, Тоцка, Златките и т.н." и "богати и готини, ама наистина" има една разлика и тя се наръча "акъл".Схващаш ли?

ало богата с парите на петко тя и за това се ожени

Браво Поли напълно те подкрепям.Омръзна ми да чета все тези новини,аман от тях.

Да, и на мен ми писна от такива "звезди" и новини ...

Има нещо жабешко във визията и..... да ми прости Бог..Но е крайно неприятна. Ама добре си оправи живота.. Иначе щеше да лъска кълки по разни шоута, докато намери друг с дебело портмоне..

Хаха,така е тази бузеста мома да беше си останала на село! И изобщо за какъв ВИП в България говорим?!

Всеки ден, прочитайки поредните новини за тези богати известни ВИП персони, ме заболява сърцето. Ако имах техните възможности щях да инвестирам в образованието си и да науча нещо от този живот. Но такива като мен работят като роби за 500 лв. и не сбъдват мечтите си да учат, това е :)

Жената иска да си роди децата като млада. Тези жени, които са раждали на 40 знаят за какво говоря.

Тази информация трябва да отиде в раздел "Платени репортажи". Вероятно обаче, платежоспособният Петко Димитров би могъл да вложи средства в доста по-смислени неща. Това изпростяване на нацията няма как да бъде компенсирано, ако не се смени тотално концепцията за ВАЖНО И МАЛОВАЖНО, СМИСЛЕНО И БЕЗСМИСЛЕНО, ЗНАЧИМО И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! В крайна сметка трябва да се възкликне: НЕ МИ НАВИРАЙТЕ В ЛИЦЕТО СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ ХОМОСАПИЕНСИ!

МНОГО СИ Е ЧИТАВО МОМИЧЕТО!...САМО ДЕТО ОЩЕ НЯКОИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА И ПРОСТЯТ ЗА ОРЛИН ПАВЛОВ,НО И ТОВА ЩЕ СЕ ПРЕОДОЛЕЕ.ЖЕЛАЯ И ЕДНО ХУБАВО ,ЗДРАВО БЕБЕ.

Ти не си с всичкия си!!! Благодарни сме, че не е с Орлин Павлов! Не си отиваха, като двойка, защото той беше в пъти по- красив и класен от нея! Тя, все пак, си има селското излъчване и си е точно за такъв като Петко! ;))