Лора Караджова: Бебето е планирано

Въпреки че отскоро има нов приятел, певицата е категорична, че бебето, което очаква от него, е планирано.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова: Бебето е планирано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе това на снимката циганин ли е ?

Аз пък се кефя, едно дете ще се роди. Много зъл народ е българския. Не уважаваме никой, не се радваме на нищо. И сме толкова гузни, че сме даже анонимни.

И какво му харесва на този?

До кога ще виси тази новина на първа страница,само тя ли е бременна??? Хайде махайте я...

докато роди!!!!!

Бебето беше планирано, но не беше планирано да правим секс докато сме се наковали като за световно.

За малко да повярвам

Аз съм майка на 2деца и знам,че бременноста ще отлети бързо,но най-трудно и важно е отглеждането и възпитанието.Да са живи и здрави с бебока,че верно ни превземат турци и цигани(пардон).Към дира:не ни интересуват тез същества,моля поне докато роди не пишете за тях,веднъж на 5год. е добре.Ама нали търсат пиарите сензацията

Турци и цигани поставяте под един знаменател?! Вие сте рядко неинтелигентeн човек. Някой с Вашия интелект спокойно би могъл да Ви нарече циганка, заради онези "братя" роми - християни, с майчин език - български.

Ако това е истина, браво на Лора, порасна и тя. Да са щастливи!

Да, пораснала и е, вече е пещерен комплекс!

Гръмна тъпан,та екна Балканът! "Гулема" ра'ота!

ДИР-а, колко ви плащат за да стои тази "новина" трети ден на първа страница?

Бащата на детето с киокушин карате и екстремни спортове ли ще издържа бебето?

Имам 7 групи по 30-40 трениращи. 60лв е месечната такса сам прецени дали изкарвам достатъчно.

И тоя ти е в една от групите ли хаха

Сладур, и на какво ги учиш тези от групите ти? Та ти сам знаеш, че всичко извън Крав мага, бокс и бойно самбо е балет. Караш ли ги да правят поклони пред някой портрет на старче с дръпнати очички?

Плащаш ли си данъците за тези доходи?

тези двамата докога ще ни ги натрапвате, като са си произвели бебе, да си го чуват когато се пръкне, най-сетне ги приберете от новините.....

Лорке, непразна си, но пак си си куха! Ти едва ли и деня си можеш да планираш, камо ли бременност.

абе тиа така наречени артисти са големи курви и как да им вярва човек ....

Тоя като му гледам цветните татуировки ще е гоУем татко... Не им давам повече от 6 месеца след раждането... Лора е свършена.

poredna prostotiya !

Изобщо няма нужда Лора Караджова да ни убеждава дали е планирано или не е... Все пак никой не очаква в Дир-а да се появи ухилена и да каже "Оф, стана грешка, ма к'во да правя?!" Само едно знам- пее фалшиво и ако не е името на тати, никой няма да я снима за 5 стотинки.....А как е забременяла си е лично нейна работа!

Тия пиянки и дрогерии от снимката освен да обухат парата на Караджата, друго не виждам какво ше направят!

Ако съм на мястото на Караджата, тази наркоманка ще я оставя без наследство, а с парите ще се пропия от мъка.

Toni

Какъв е тоя дрогер с нея? Това ли ше е бащата? На бебето верно требва да му вливат метадон на 3 часа с такива родители.

.

Да е живо и здраво бебенцето и да носи само радост на майка си!

Коя е тази, с която ни занимавате вече дни? Тя е както всички други жени и с нищо не ги превъзхожда. Престанете с тази малка патка.

желязото се кове докато е горещо... айде със здраве!

Мъ тъзи звИздЪ ли ье? ПивИца? А сигур и този красив младьеж е звИздИлин?

Страхотен мъж и доста зряло изглеждаща жена ! Браво ! Изглеждат доста порастнали за възраста си !

това пешлеме му викаш мъж при това чудесен ти наред ли си?

Toni

Това с ирония, нали?!

Umbi

- Тате, бременна съм! - Ох, най-накрая да излезе нещо свястно от теб! :) Лека бременност и много щастие и радост с очакваното бебче!

Зетя да се опита да опапка парата на Данчо сигнала,другото да не го мисли.

Браво световна новина за световна звезда

Много тъпо е да парадираш, че си забременяла, независимо от кого, кога и как. Това е решение на Съдбата и не бива да я провокираш. Достатъчно примери имаме и у нас, и в чужбина, с подобни изцепки, които, между другото, не са интересни за никого. Още повече, че в този случай ставна дума за някаква напълно неизвестна с нищо положително дама.

"Още повече, че в този случай ставна дума за някаква напълно неизвестна с нищо положително дама." :)

По-тъпо е да коментираш злостно напълно неизвестна (според Вашия коментар) личност. Защо просто не се зарадвате, че една жена очаква дете?!? Защо е трудно да се прочете подобна новина с благопожелание за бъдещата мама, а не с умозаключения за съдбата и негативизъм?!? Не познавам Лора Караджова, но й пожелавам от сърце да е усмихната. Усмивката е израз на щастливо и пълноценно душевно състояние.

Milena

А питал ли си се тази т.нар. жена дали интересува някой от нас? Защо я натрапват? И аз имам една бременна колежка, повече ме интересува нейната бременност, все пак сме в един офис!

Не си наясно, защото в случая не се коментира бременността (нека се раждат повече българчета, защото циганите вече са повече от нас), а самата персона на една с нищо положително неизвестна дама. Доколкото помним, тя уби човек пияна в колата си, после сътвори куп конфликти и простотии в някакво тъпо ТВ предаване, знае се и за употребата на дрога. С какво тя дава добър пример и какво печели като се пъчи с бременността си. Нека роди бебето и тогава да се пъха под прожекторите, ако има с какво да ни впечатли дотогава, защото досега само се излага.

Ok. И кво от това?На кой му дреме?

Таа има мазоли на гъза от...работа,а тоа го вее бел кон.

Ква е тая Лора, бе? Що ни занимавате с глупости?

Не разбирам защо трябва да ни прогърмите ушите с тази новина. Едно време жените криеха, че са бременни, докато не започне да им личи. Това не бива да се обсъжда, а да се поства два дена си е направо кощунство. Като виждам колко коментари сте скрили, жалко за вас.

Едно време си е едно време. Днес е така. Харесва ли ти или не - факт. И то не е само за нашите "звезди", а както и за "звездите" от цял свят. Някоя чака ли бебе става топ новина, както и след като го роди пак. Нещо нормално е.

Егати топ новините, пълна промивка за мозъците на простолюдието! Доказано е,че съвременните хора затъпяват все повече.

И сега Жените не тръбят за бременността си. Има защо. При "звездите"-шантонерки е по-друго. Трябва да се завъртят някакви пари през медиите.

Сега времената са различни. Има много по-модерна и достъпна техника както за установяване на бременност, така и за проследяването й в детайли. В резултат на това и неуспешните бременности са значително по-малко. А бъдещите майки се изкушават да споделят новината много преди да им проличи. Други пък са суеверни и пазят в тайна до края на първия триместър поне. Същото е и с пазаруването за бебето - едни подготвят всичко предварително, други изчакват бебето да се роди и тогава купуват. Няма място за укори. Нека всяка да споделя и да се подготвя за майчинството както й харесва. Важно е да се чувства комфортно и в мир със себе си :-)

"Няма място за укори. Нека всяка да споделя и да се подготвя за майчинството както й харесва. Важно е да се чувства комфортно и в мир със себе си :-)" Точно за това дискутираме. Много добре си го написал/а. Ама да е в мир със себе си, а не с обществото (което преди това е скандализирала нееднократно). Определено не съм пуритан, но сегашните й изявления (на Лора) ми звучат в стил "вижте - вече съм ангелче".

Аз лично, се радвам много,че тези времена,когато жените са криели бременността си са приключили. И още повече се радвам, че не съм живяла по това време. И ако Вал е жена, е направо странно ,че се връща към тези обичаи като към нещо препоръчително.

"по-близки от миналата година" и вече чакат бебе. Е, няма лошо. Всеки сам си избира, но според мен да вземеш решението, че си готов за дете трябва малко повече време. Тези бързи "работи" малко така не ми допадат.. въпрос на гледна точка. Дано се обичат истински!

"Официално" бе, Пинки. Как не можеш да се сетиш.

Този много нискочел :):):)

Как ша е чел ниско уе,браточка,според мен тоа ич не е чел !

Лорчето използва термини от края на миналия век.Аз лично знам термина "непразна" от филмите за капитан Петко Войвода.Дали това не е събитие,което е преобърнало мирогледа и и дали след него няма да запее хайдушки песни?

Краят на миналия век е 1990-2001г. Демек, не уцели. Искаш да кажеш по миналия. ;)

Milena

Ей, журналисти, дир-а, какво правите бе? Изчезна всякаква информация за Борис Карадимчев??? Кой е той, какво е допринесъл, с какво да го помним .... В замяна пробутвате някаква невзрачна за обществото личност. Коя е тя? Нито е ВИП, нито е певица. Защоооо... Защо всеки ден губим ценности и се опростачваме??? Или така е по-удобно? Прост народ, изтрещял ... нека чете кой е бременна, от кого, защо???? Не се подигравайте с народа. Той не го заслужава.

Господа управляващи докога ще занимавате целокупния български народ с подобни новини.Не ви ли е срам?

мен би ме било слам да се показвам с тоя камо ли дете ...