Деян Донков: Спасих сина си със светена вода

Актьорът Деян Донков вярва, че светена вода от река Йордан е спасила сина му от обездвижване.

Обратно в новината

Коментари - Деян Донков: Спасих сина си със светена вода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чета тук и недоумявам. аз се радвам за детето. децата не са виновни за родителите си.

и с права лопата става...

Ей, големи злобари са някои от пишещите. Защо Деян Донков да не е вярващ? Четете Библията и ще разберете, че Бог помага, стига вярата да е силна. Господ Иисус Христос каза на паралитика :"Твоята вяра те изцели!"

Ти, който си му голям защитник, и агитираш хората тук да четет Библията, не знаеш ли какво пише там?! Защо тогава Деян Донков живее с Радина без брак?!!!В Библията така ли пише,А?!!

Колко е тъжно, че днес артист може да бъде някой, който силно напомня сварено месо и има сенситивното излъчване на покойния Уго Чавес...и който на сцената си помага с викане и тръшкане, иначе не се разбира какво прави там...па бил той любим актьор на г-н Морфов.

Kak go tarpi Radina tozi grubian i prostak???Da se spasyava

По-добре добър глупак, отколкото злобен и завистлив умник! Но това са рядко срещани индивиди, по-честа е обратната комбинация! "Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."

Умните са изпълнени с ум, а с съмнения са изпълнени нерешителните.

Ама колкото си по-умен, толкова си по-нерешителен - "аз знам, че нищо не знам"

"Деян Донков: Спасих сина си със светена вода........" ....На тоя "секс символ" звездите му говорят....не е сам!

в 21 век религиозното затъмнение все още е факт.

А кой ще спаси сина от бащата-садист и алкохолик? И кой ще отърве всички нас от натрапчивото присъствие на този бездарник по медиите?

А ти вярваш, че ДД е поставил това заглавие на статията ли хахахахаха

Ингилизова се е спасила ,от ''нежният'' мачО.

Егати майтапЪ? Деян Донков и ,...''ИНТЕЛЕКТ''??? Донков е селски ТАРИКАТ.

НЕ ЗНАМ ,ЗАЩО Бг-ЖЕНИ СЕ НАТИСКАТ НА ТОЯ ''ЧОВЕК'',....ТОЙ УНИЖАВА ВСИЧКИ ЖЕНИ КОИТО СА С НЕГО ....???? Деян не е никакъв ДЖЕЛТЪЛМЕНт. Изглежда ,така им харесва ....

Ти била ли си унижена от него?

Абе няма нужда да пипаш проводниците , за да разбереш,че токът е опасен :-)

Да бе, а един мармот завиваше шоколад.

От кога сина на бившия шеф на ДС-Видин повярва в Бог?!

Не бих казала, че харесвам Донков, НО никъде не пише, че си е лекувал детето само с вода! Споменават се лекари, а водата е във връзка с кръщенето! Да е живо и здраво детенцето! Иначе мисля, че има известна доза истина в това, което казва. Злобните и лошите хора не се радват на добър живот. Както е казано, "Каквото посееш, такова ще пожънеш." :)

От светената вода ще да е било да знаеш...

Живо и здраво да е детенцето и болест да не го лови!!! А тези, които си лекуват децата с вода, са директно за затвора!!!

Вие пък как си преиначавате думите. Защо решихте че са лекували детето само с вода. Просто се е обърнал към Бог и случило обратното на това което предричат докторите. Детето е оздравяло. Айде стига сте писали за трепане. То пази боже да имаш такива здравословни проблеми в семейството, ама особенно за дете човек търси решението навсякъде и по всякакъв начин. Защо лошо ли е да го потърсиш от Бог?

Рядко срещано лицемерно и двулико същество е Донков. Талантлив е, умен е, но е много долен човек.

Трябва да сте много близки, за да имаш подобно мнение. Как успя да го разбереш, от жълтата преса и режисираните риалита ли?

Деяне, демоде е да се позоваваш на таласъми, духове и попски глупости. Ако си решил десните да ти пишат точка в досеито, продължавай да пишеш глупости, които в една разбита страна минават.

Що за глупост и проява на лош вкус е да се пише за религиозност, набожност и светена вода и "секссимвол" в един контекст? Отвратително. Иначе е хубаво, че Донков дава гласност на такива неща и говори за вярата си. Въпреки че не ми харесва като личност и поведение, желая му много здраве на него и на семейството му.

Проява на лош вкус е да демонстрираш смешния си атеизъм. Деян е много класи над тебе.

Има злобно и надменно излъчване на доста снимки. Все едно казва "аз съм повече от вас"

Никога не си правил впечатление на интелигентен- нормално е да пишеш глупости !

Дано е живо и здраво детенцето и да не боледува повече,иначе този ненормален алкохолик при всяко боледуване ще го лекува със светена вода докато не стане беля.

Явно не си слушал интервюто, затова пишеш глупости. Човекът каза, че детето половин година е било на антибиотици и лекарите са направили всичко възможно за него. Но когато му е дал вода от река Йордан, ефектът е бил отличен.

И как си обясняваш това чудо ?

Такова желание за внимание е направо за диагноза!

Каква доброта и всеотдайност, нали видяхме как биеше Радина Кърджилова!! И тоя ще ми говори за доброта! Иначе за детенцето - да е живо и здраво. Дано се е разминало завинаги с болестта.

Как пък най-големите развратници са все най-религиозни???

Верно бе! Веднага се сетих за оня футболист Благой дето целия се беше татуирал с молитви, а изневери на жена си докато беше бременна.

Наистина. И аз познавам такива, дори съм си изпатила сериозно от един такъв.

Съвсем сериозно, и аз имам даже двама такива познати.Много са вярващи, иначе надути, надменни женкари, демонстриращи гадна показност.Явно това е някаква диагноза.

Понеже са пълни смешници и нямат грам мозък в главата си, какво ти остава за морал. Колкото до детенцето, както много от вас са отбелязали дано да се оправи и да не боледува повече.

Не съди, за да не бъдеш съден, как решаваш кой какъв е и клеймиш, утре не знаеш какво ще стане с теб. А и религия и вяра не са една едно и също, както се знае.