Нели остана по бельо за юбилеен брой на списание

Първата корица на българския "Maxim" Нели Атанасова се завърна на корицата на списанието по случай 100-тния му брой.

Обратно в новината

Коментари - Нели остана по бельо за юбилеен брой на списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е останала по бельо, но такива обикновено са останала с акъл колкото на кокошка или въобще нямат такъв!

тази ми беше много симпатична някога,не че сега не е..поскоро дразни с кокетското си поведение на фръцла ...малко по скормно и ще е още по красива

Да са живи и здрави пластичните хирурзи!!!

... и Photoshop-a :)))

И таз си я бива, но Магдалена Булсаткова е "върхът" в сфирките

Хора, голяма част от новините за "известни" българки тук в лайф-а на дира са ми странни, просто защото тези жени, не са известни. Като кажеш:" Коя е тази, въобще не съм у чувал" и веднага ще те репликират, че можеш да прочетеш за нея в нета. Ама ако е известна, няма нужда да се интересувам, коя е, в нета. Самото име веднага би ми говорило нещо. Какви са тези лица. От някое тв предаване или от някое радио. Като ги запишат едни, ще кажеш, че приноса им за българското общество е дългогодишно и всеизвестно. Повече от половината не говорят нищо на хората. Тази особа тук не прави изключение. Такива или са се снимали някъде, или са започнали като цветарки да пърхат от предаване на предаване, от списание на списание. Е това ли е да си известен...

Не че тази е много важна, но да се хвалиш, че не познаваш някого или не знаеш нещо наистина е забележителен връх в българската простотия. Или се поинтересувай кой-какво или отмини и не се фукай колко си невеж.

А ти всички "известни" българки ли познаваш? И с какво чак толкова са известни, дявол да го вземе, че да ги запомня?

Нищо и няма мишки,църкайте колкото искате,Нели аре качвай се на неуморния хахахахах

Фотошоп му е майката! После, какво му остава на човек, освен да си плюе на десницата и да се "подкара". :)

Има какво да хване окото в нея, но защо е тази мания да се шариш с татуировки?!

На тази ли и викаха "к*рвата на Карамански"?

TIREX

недка пръдлата както е по известна и както и е истинското име на въпросния крволяк

Вас пък нищо не ви интересува :) Закриваме всички сайтове и всичко е наред.

Правилното заглавие е "Нели си сложи бельо за..." ;)

На мен пък въобще не ми харесва тази Нели, нито има хубаво лице, нито има мозък. Честно да ви кажа от всички дето съм гледала по разни тв предавания, най-симпатична ми е Бориса, пък може и да е всякаква, но поне има наистина хубаво лице и тяло.

Важното е да има други части на тялото привлекателни!

Бориса? Чуваш ли се? Какво ти харесва в това чудовище? Цялата е в пластики? Да не говорим, че гледа като лумпен - тъп поглед, кухо същество. Абсолютна кифла. Говори като мутреса. И на мен Нели не ми допада особено, но ако ги сравнявам с Бориса - то Нели е на светлинно ниво.

И , значи, като почнете да се правите на замахнели. Коя е Нели? Ами много добре знаете. Сега може да е мутрафонка и кикиморка, ама си има тяло, за което вероятно полага грижи. Аз не изглеждам така, хем съм по-млада. Със или без силикон стройничка е. Лицето -колкото и да е хубаво не е като 20год, ама то на 20 младостта краси хората. Искате да пишат за чужди "звезди", ами откъде знаете, че и те не са лапнипарички. И от тази гледна точка, нашето си е наше, ние си имаме наши, що да гледаме списания с други. Че ако ме снимат мене, тогава ще спрете да гледате списания.

Аз пък не знам коя е Нели. И да си призная, до момента не подозирах нейното присъствие. Да, има нещо хубаво в нея, снимала се е тук-там, с гащи или без, но какво от това?

Коя е Нели???-Познавам я от малка,жалко за родителите9 Зорица и Наско) и но и те намазаха покрай нея.( шивашка фирма складове в Илиянци..)А иначе от малка си е БОКЛУК. Познавам най малко 100 души които са били с нея.Кой за седмица,кой за една нощБеше позалязла и сега явно си вдига сама мизата...а и фотошопа тук наистина е мноого!

Е добре де, защо трябва да ме интересуват гащите на някоя си Нели? Хубаво, разбирам да е Хайди Клум, Виктория Силвстед... някоя дето съм я чувал. А между другото, само от любопитство, коя беше тая Нели?

"..и чудесно се разбира с батко си от предишната връзка на Нели ..." Тук може да се допълни и нещо от сорта на: "...също така ще се разбира и с по-малкото си братче/сестриче от следващата връзка на майка си..""

Всяка жена с татуировка изглежда евтино. Всеки татус на голо женско тяло отмива какъвто и да е сексапил. Хората са го измислили отдавна: white trash.

Свежа е като веяна скумрия. Все пак да се отбележи добрата работа на магьосника с Фотошоп-а ;)

в мнооооооооооого големи количества при това :D

Добра работа, ама друг път... Някой пишман дизайнер се е опитвал да работи на Фотошоп. Като погледнеш очите и на корицата, все едно някой ги е извадил и сложил настрани :). Да не говорим за краката на снимката с огледалото - просто няма такъв смях...

Бай Михале,ти си гледай буля Михалевица.Виждал си ти такава жена ама през крив макарон. Заради твоето изказване се върнах да разгледам снимките и видях чифт перфектни крачета и също такова дупе. Не злобейте толкова много,бе хора!

Като не вярваш гледай Денсинг Старс- мацката си е готина, а тялото й е супер - и там ли има фотошоп?

Нека да остане по бельо.

Jeni

Не е особено похвално за майка на две деца!

ако я гепиш за боските и ръцете ти ще се напълнят с гадно желе. ако я пуснеш да копа ще се секне у кръста. ако махне камуфлажа от лицето ще трябва да ми леят куршум. еее , кво и е убавото ??? нокътя на лявото и кутре ли ?

нещо се посъвзе, дадоха и роличка, танцувална, дърво е , личи си отвсякъде,но за пари, наистина е способна на всичко, сега и тези снимки,.нека глътне въздух, няма кинти, жената,..

Одавна не е номер едно...!не става и за разплодна или доятна крава с тиЯ силикони...даже е гола вода и под Юргана

40 - годишна дъфкана кифла.преди да дойдат социалистите на власт я нямаше никаква.социалистически дъждовник оцелял във времето на прехода се опитва да ни се представя като накакво съвременно бижу

за годините си е много добре айде стига обиди на възраст

Супер мацка и с фотошоп и без фотошоп е страхотна .

Супер е! Синът и е на 17г. и педполагам е много горд да разглежда списанието с приятели.

Много фотошоп ама жената е с доста сбръчкано лице за 40 годишна... явно от бурния и нездравословен живот. Тялото й обаче е красиво.

Нели е страхотна жена като визия в лице и тяло а , като човек е изключителна (познавам я лично) . Макар да не одобрявам подобни изяви в такъв тип издания я поздравявам за куража . Малко Българки на тази възраст изглеждат по този начин .Браво

В МОЛя ли ходите заедно? Да пиете кафенце, да поклюкарствате и да опустошите парата на поредния мутрафон, а? Страхотни квачки сте, спор няма!

Никоя самоуважаваща се жена няма да се гъзурчи по списания за чекиджии още повече като има деца.

НЕЯ ТОВА НЕ Я ИНТЕРЕСУВА. ВАЖНО Е ДА ПАДАТ КИНТИ. ИНАЧЕ СЕ ИМАТ ЗА КАЙМАКА НА ОБЩЕСТВОТО, А СИ ПОКАЗВАТ ГОЛИТЕ ЗАДНИЦИ.

С бельо - добре, без бельо - още по добре, със силикон и фотошоп - оргазъм

кой колкото може! да не искаме от нея да надхвърли себе си!

Тя беше в колата с Карамански,когато загинаха войничетата на Околовръстното...

Мазано, мазано, мазано...та чак лицето и направили диспропорционално. По-спокойно бе, дизайнерчетътъ

е нема как... все пак каката беше актуална 90-те

Еее, развалих си впечатлението за нея. Що всяка хубава жена трябва непременно да се снима за мъжко списание? Че има хубаво тяло, има... ама... Ех, тези пари... Без думи.

би била добър МИЛФ във "филми за възрастни"

В тялото - бива..ама в лицето много погрозняла,бе!..Нищо общо няма между снимките в списанията и Денсинг старс!На живо и без грим кво ли ще е страшно!

С това си вадя хляба,но такъв як фотошоп скоро не бях виждал,едва ли ще я позная наживо.

Страхотна, поддържана жена с прекрасна визия. Единственото което не разбирам е как не се притеснява от това, че синът и вече е голям и как ще му се отрази тази нейна фотосесия. А сигурно има и приятели. Децата са жестоки... Едно красиво тяло може да се покаже и по друг начин, не само по бельо, че и без него...

тя тая няма толкова акул да мисли за последствя. ако имаше акул нямаше да е това кое е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А защо я дават отдалеч в предаването по Нова? Идиот да си ще забележиш фото шопа. Лошото е, че децата в тийнейджърска възраст попиват това и се хвърлят към диетите, които после дават страшно отражение, защото тялото помни.

ФОТОШОП....... СИЛИКОН /И ТО НЕ КАЧЕСТВЕН/ И ... АНОРЕКСИЯ.....

Айдее, наизлязоха троловете да въх-кат и ах-кат, за които на 40 трябва да си с визия на баба им. Познавам още жени с красива визия на 40.

Аз плюща две , едната е на 41, другата на 42, на живо /и сутрин :)/изглеждат много по-добре от тази тук с фотошоп. Едната е даскалица по тенис, другата работи на бюро.

а ти вземи да се събудиш, нездравословно е да се спи цел живот, граничи с да си умрял

Е па, взЕми разноОбрази малко - с две по на 20! К'во се Фалиш тука с моите наборици:)

Ава е от първото котило с Карамански, второто е от Сано, а третото ще е от мен.

сега има с този Сано дете, а от предната им "връзка" имат друго, така ли? Или има друго дете от предна връзка, или статията е написана некадърно.

Има голям син от Иво Карамански.Преди няколко години се омъжи за Сано и имат малката Ава.По телевизията е казвала,че цял живот е на диета.Страхотна жена-красива,магнетична,нежна,специална!Много ги харесвам и двамата със Сано.Успех!