Как синът на Албена Денкова я промени

Световната шампионка по фигурно пързаляне разказва за най-щастливия етап в живота си – майчинството в "HELLO! България".

Обратно в новината

Коментари - Как синът на Албена Денкова я промени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,откъде се навъдихте толкова хейтъри и плювачи в тоя Дир.колко много хора без работа и личен живот има.Албена хич не им обръщаи внимание, нека се самоизяждат.Цяла България те обича и ти се възхищава.ВЕЛИКА СИ .ОБИЧАМЕ ТЕ.

Чета коментарите и все повече се убеждавам,че човешкото у човеците е на изчезване.Че загинаха деца погубени от пияница е факт.Че не го осъдиха както се полага/по една или друга причина/ също е факт.Но не разбирам какво ви е виновна Албена.Дори не е била в колата с него.

АЛБЕНА Е РОДЕНА ДА ПОБЕЖДАВА, БРАВО НА БЪЛГАРСКОТО МОМИЧЕ, КОЕТО Е СИЛНО , КРАСИВО И ДОБЪР ЧОВЕК!!

Виждам, че доста "специалисти и корифеи" по наказателно право не са пропуснали да покажат колко са сведущи и как нямало правосъдие в БГ(визирам единствено и само конкретния случай!) щото видиш ли лицето МС било на свобода, а не в затвора....А някой от вас дали е наясно, че такива случаи има десетки всяка година и няма нито една ефективна присъда, защото просто това предвижда законодателната материя в тази област(при чисто съдебно минало, т.е. липса на рецидив), че точно за Максим Стависки да се прилага някаква друга хипотетична норма....има и тълкувателно решение на ВКС по въпроса....т.е има съдебен прецедент, който се приема за директен източник на правото. Kато не сте съгласни със сега действащия Наказателен кодекс направете една подписка или друга инициатива да се променят текстовете, касаещи причинявянето на ПТП със жертви след употреба на алкохол....ама е пo-лесно да се седи пред компа и да се плюе ....дайте да го обесим с главата надолу тоя човек, че да мирясате най-после....и защо двамата да не могат да се радват на детето си и да продължат някак си да живеят.....нееее....не може, трябва да се скрият някъде, да си скубят косите и да се самосъжаляват до края на дните си....за да задоволят жаждата за мъст на многобройните си мразещи ги вече сънародници..... колко пошло и ретроградно мислене...каква липса на въображение и летаргия на духа....жалка работа

До Донка Донке, освен с главата не си добре и с пунктуацията. Затова, ако обичаш, не обиждай хората на "неграмотници". Ти си не само по-неграмотна от тях, но и доста по-тъпа.

до донка милева - вие сте примат.питам как оня пяндурник промени живота на мом ичето от тарново и момчето,което умря.тая ако има малко в главата няма да се показва никаде,но така е като си от бг.оня ако живееше в нормална дарява щеше да е до живот в затвота ама в тапата бг е така.срам и уяс е да живееш в бг.

Срам и ужас е да живееш с такива неграмотници,като теб.Научи се да пишеш.

Абе примати ,що не се скриете в някой терариум да си съскате на воля.Вие не разбирате какво ви пишат тук по интелигентните хора,ама "кво си баба знае това си бае".Комплексари и нищожества.АЛБЕНА Е ВЕЛИКА и искаме да я гледаме,а вие тънете в лошотията си.Не говорете от името на другите.ТЯ НЕ Е НАПРАВИЛА НИЩО ЛОШО,ама как да ви се втълпи в празните глави.

За терариум си ти, очевадно. Гледайте си я Албена, гледайте си го и Максимчо, но само по телевизията, че иначе може и да не оцелеете. За друго ставаше въпрос, но явно вашего брата не вдявате нищо по темата. Аз лично смятам оттук нататък да игнорирам наглеците, които и да са те и по каквато и тема да се натрапват в общественото пространство. Това е лекарството за гьонсуратите - нулево внимание. "Убий наглеца с мълчание!" За нечии болни амбиции и горделивост това ще е най-голямото лекарство. ТОЧКА.

Как я бил променил синът и?! БОли ме х.я!!! Стига сте я навирали тази в тези скапани статийки! Не ми пука за някакви убийци и децата им! А, онзи пияндурник, да се благодари, че го съдиха в скапаната БГ! В някоя нормална държава щяха да го "оженят" в пандиза!

Абе,боклук в нормалните държави толкова скапаняци на едно място не могат да се съберат,затова са нормални.А тебе сигурно и мъж не може да те погледне.ГНУС.

Опаааа! Нещо раздразних представителите на 3-тият пол!:)))

"А тебе сигурно и мъж не може да те погледне....." Виж, по това много си пиличаме с теб!:))))

Преместих си го от едното място на другото.

Кой му пука,къде си го местиш,ибез това май само с това се занимаваш.

Мили хора, никъде не прочетох , че имат брак, за да са "заедно в добро и зло", а само че готвели сватба.С брак или не най-добре да си стоят в Русия, за да не напомнят тук на никого за страшната катастрофа и още по-страшната липса на съд в България, а иначе никой не отрича успехите им, но лошото като че изпепели доброто в този случай.

Не я разбирам. Защо го прави? Усмихва се щастлива от корицата на едно списание в ролята си на майка, при положение, че на една друга майка и е отнето детето завинаги, а на втора е ...нямам думи какво му е на това дете. По-страшно от болно дете просто няма. Да, съдиха го Максим, но справедливо ли го съдиха. Много хора се съмняват. И да, направили са много за България, но няма по-безценно от човешкия живот. А наскоро Уесли Снайпс излезе от затвора - 3 години за неплатени данъци...

шлагерът на примитивните е досаден и не дава покой на мъртвите.затова той не пасва на великомъченика Христос.жалко, но безспорен факт е,че това не е просто злоба,а твърда неграмотност.

Много моля, Албена и Максим да си озаптят адвокатите и пиара, които са се впуснали тука да дращят в тяхна защита!! И милион пъти да напишете, че пияницата си е изтърпял наказанието, милион пъти ще ви бъде напомнено, че НЕ Е!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! Господ забавя, но не забравя!!! Че ви се размина в "съда" - размина се, но поне имайте малко респект пред мъката на родителите на жертвите ви!!! И да, жертвите не са само на Максим, а и на тази, която не спира да ни навира в очите отрока му, докато в същото време две майки никога повече няма да могат да се зарадват на своите деца, нито пък някога на внуци!!! Че Максим е наглец, е ясно, но как една жена и майка, може да му приглася, ей това да ми обясни лисичката??!!

Подкрепям те с две ръце. Много бързо забравяме лошото, което не се е случило на нас!

А ви сте? Оу извинете, че си позволих да коментираме малко по различно от вас. И веднага бях набедена за адвокат и пиар. Ми не съм, ама карай. Както и не съм забравила случая, защото той доста си беше отразен. И като майка мога да разбера колко е тежко да загубиш детето си. А на вас точно какво ви е сторило отрочето и майката от снимките? Или на наистина пострадалите семейства на жертвите? Ама вие сте ги питали позволяват ли Албена да се показва че и с детето си? Или знаете те с Албена какво са си говорили или казвали? Или знаете кой колко вина е изпитал? Че сте тръгнали тука да размахвате пръст. Ми подкрепяйте си простотията тогава, дето сте тръгнали да заклеймявате чужди жени и деца на пияни убийци и да им забранявате повече от това да дишат.

Гостенке, за простотия само не ми говори, че като ти гледам правописа, ми се струва, че си петокласничка!!! И ще ми говориш с такъв назидателен тон, когато пияният руснак сгази ТВОЕТО ДЕТЕ, А НЕ НЕЧИЕ ЧУЖДО!!!!! Млъкнете вече, безсрамници - че сте оперирани от всякакви човешки чувства и морал е ясно, но ако имате поне малко инстикт за самосъхранение ще спрете да защитавате НЕЗАЩИТАЕМОТО, защото всичко се връща и за всичко се плаща!!!!!!!!!!

Мисля, че е наглост Албена да има медийни изяви и щастливи фотосесии. За много хора тя напомня какво причини съпругът и и тя застана до него.

Сещам се, че по единствената тема тук не е лошо повечето хора да гледат "На кръстопът" на Шон Пен с Джак Никълсън и др. и 21 грама на Иняриту с Шон Пен и др. и да поразсъждават.

Точно за този филм На кръстопът се сетих и аз като четох коментарите.

Обективният анализ на случилото се показва следното-причиняване на ПТП с жертви след употреба на алкохол, за което лицето Максим Стависки, според разпоредбите на НК на Република България, съвсем закономерно и СПРАВЕДЛИВО (предвид чистото му съдебно минало, т.е. не се касае за рецидив, при който се прилагат други разпоредби) получава условна присъда и се задължава да изплати доста голямо за стандарта в България обезщетение, което той прави. Толкова по казуса. Всичко друго са емоции, плюене, откровена кокплексарщина на оскотели и умствено ограничени индивиди и т.н.....Има престъпление, има и подобаващо, според законовите разпоредби наказание....точка! И се научете, че има огромна разлика между умишлено и НЕУМИШЛЕНО престъпление, колкото и много да пищят, че видите ли, щом бил пил, значи е умишлено....никъде по света няма законови нормативи, които да следват тази малоумна логика...Желая им да им е живо и здраво детенцето и да гледат напред! П.С. В отговор на онези, които все повтарят "ами ако беше твоето дете/деца..?" бих отговорил, че бих приел това като удар на съдбата, а присъдата като справедлива, защото е законосъобразна и не бих търсил реваншизъм и мъст, характерни за хора с пещерно мислене от една отдавна отминала епоха и откровени социопати, като една част от пишещите тук, а и не само тук.

Ако започна да стрелям на площада безразборно с автомат дали е умишлено или неумишлено.Ако се кача пиян като мотика и карам бързо дали е умишлено или неумишлено.Справедливостта е понятие далече от мозъката ти.

Само ще ти кажа, че си на светлинни години от наказателното право и неговия инструментаруим, понятия, цели и т.н. Освен това примерът, който даваш, е меко казано идиотски и няма нищо общо с конкретния казус....и между " пиян като мотика" и алкохол в кръвта 1,1 промила има съществена разлика, според скромното ми мнение....и да.....употребата на алкохол не прави едно престъпление умишлено, а само утежнява вината на извършителя....така поне пише в специализираната литература....поограмоти се малко поне пък тогава пиши....

г-н "Справедливост за всички" - през цялото време става дума за безкултурието, наглостта, бездушието и алчността на Дянкова да глобализира майчиното си щастие по нашите земи; тук има две майки с разкъсани от мъка сърца и обезумели от страдание души и когато Дянкова си вее скапаното изкуство от екрана и дава интервюта за щастието и детето си превръща подкрепата си към безобразията на Ставийски в свое дело! Тук говорим преди всичко за Албена Денкова, която някога всички обожавахме, а днес презираме!

Срам и ужас е да живееш с такива неграмотници,като теб.Научи се да пишеш.

Не говори от името на другите.АЗ Я ОБИЧАМ.

четейки написаното за съжаление трябва да призная , че най характерните черти на българина са завист и злоба.

Айдее, и ти се изходи...

мъжа до нея съсипа всичко в живота на тази жена, кариера, уважението на хората към нея и срина целия имидж и бъдеще, жалко, че негово дете ще плаща за грешкитте на този тъпанар

Защо тая злоба бе хора ? Нали уж прошката е в основата на християнството .

Прошка, но и покаянието. Той трябва да си излежи наказанието за стореното. Вместо това се наслаждава на живота, докато умрелите са станали вече на пръст. И да, нормално е децата да плащат за грешките на родителите си. Затова родителите трябва да мислят като правят нещо. Не случайно се казва, че да си родител е отговорна работа.

Брях. Съднико, съднико ако ти сториш нещо лошо дали ще мислиш, че е нормално детето ти и половинката ти да плащат за твоите грешки. Айде разкъсай го с думи детето и жената та да ти олекне, че никога няма да бъдеш като нея. Ми не е нормално. Ти си много зле. Че и ще казва кой да бъде родител и кой не. Я се осъзанай малко, на Бог ли се изживяваш.

Защо плюете жената заради която е звучал нац.химн по световни първенства и то в зимен спорт който нито е развит нито е лесен за България? Че и детето и. Тя няма отношение към стореното от мъжа и. Нито към правосъдието в България. Да обаче не е забравила брачния обет - заедно в добро и зло. Е и в зло е с него. За нас е убиец и то незаслужено ненаказан, но за нея си е нейния мъж и не го заряза. Не разбирам защо тази озлобеност към Албена и детето и. Е дава интервюта защото я търсят за такива. И участва в разни предавния защото след десетки години лишения и строг режим още от дете, сега трудно с друго ще си вади хляба. И какво толкова е навирала, естественно за нея детето и е най голямото щастие и успех. Като за всеки един родител. Предполагам ще и тежи винаги стореното от мъжа, не говоря на кариерата а като човек. Има известни българи които също са убили на пътя, но ми прави впечатление че най много се плюе Албена която не е убила никой. Плюйте Максим. Той и без това не смее да се мярне никъде по медиите тук.

Плюят я защото е успяла сама , с талант и много труд . Ако беше мис един каква си , или водеща на вреемто друго щеше да е

Тя ако беше мис еди си каква, да го беше зарязала онова леке на секундата и да си беше намерила подходящ спонсор. Явно повечето тук така биха постъпили щом я съдят, че е жената на Максим. Но не то си личи, че е силна жена с характер и не го заряза онова пале. Защото сигурно колкото и да не го разбираме, си го обича. Че тя с него е прежвяла толкова и хубаво и трудно, всички плюят ама сигурно на много се е случвало да обичат човек с пороци, за другите лош за тях хубав. Баси и престъплението било. Тя от Максим фин.или друга полза няма значи си е с него заради чувствата. Албена е толкова симпатична, обрана в изявите си истинска звезда (все пак е световен шампион, не световно неизвестна българска фльрца), винаги изглежда скромна и сериозна а такива реакции срещу нея. Аз пък и се възхищавам на силния дух и упоритоста, това всеки не го може.

За това иде реч, де! МС не се появява и така по-малко дразни. АД ако си гледаше детенцето вкъщи нямаше да боде в очите на хората, които най-малко могат да бъдат упреквани, че не могат да забравят и да простят. НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО БИ ПРОСТИЛ УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕТО СИ! ДВАЖ ПО-НЕНОРМАЛНО ЩЕ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ПРИНУДЕН ЕЖЕМИНУТНО ДА ВИЖДА ДЕТЕТО СИ В СЪСТОЯНИЕТО НА ГОРСОВА, ДА ПРОСТИ! НЯМА ТАКАВА ПРОШКА! И не говорете за Бог пред близките на жертвите - за тях той не съществува!

Госпожа Успялата, дали има някаква бегла идея, как се чувстват майките на жертите на пияндурника, който й е мъж и баща на щастливото й дете??!!! Да се хилиш от всяка корица и от всеки телевизионен екран, и да демонстрираш щастието си, когато някой ще страда до живот, заради безотговорността на най-близкия ти човек, е толкова безвкусно и неадекватно, че просто изумявам, как някой с претенцията, че е интелигентен, може да не усеща това и да продължава да ни облъчва с гьонсуратлъка си???!!!

Ами журналистите да не я търсят ,тя не може да се отърве от тях . А Максим не съм го виждал да се покзава по тв. от оня случай . Освен това не Албена е убила онези хора

... А татко Максим ще учи детето как се кара кола.

Много харесвам Албена, като човек и като спортист.За съжаление съдбата и е да бъде съпруга на човек, убил 2-ма души. Пиша 2-ма защото за мен комата е по ужасно и от смъртта!

Тя сама си е избрала тази ужасна съдба, никой не й е виновен!

Аз не защитавам Ставийски, не ми е симпатичен даже, ама с какво той заслужава по-лошо отношение от всички други пияндурници, предизвикали смърт на пътя??? Повечето от тях даже и обезщетение не са платили. Защо нямаше такава медийна война срещу един Ивайло Дражев например, който ДВА ПЪТИ е убивал хора в пияно състояние.

Ивайло Дражев май влезе в затвора.

Защото доста пари и връзки пуснаха за да оттърве заслуженото си наказание, това се нарича корупция! Ако Ставийски беше получил законно възмездие, много хора дори щяха да му съчувстват. Но да лежиш в затвора за един ракиен казан или кило кабел, а за непредумишлено убийство в пияно до неадекватност състояние не, тогава не може да има прошка!

я стига ! да не би да забравихте спирката до мола на цариградско ?! а и много други ... при това българи ... в София рядко можеш да видиш пешеходна пътека до която няма стълб окичен с некролог и цветя, напомнящи за нечий погубен живот

само че тези хора не се появяват после по медиите и не разгласяват колко прекрасни деца имат и колко са щастливи (за сметка на животите и щастието на децата и на семействата им, които са отнели)

само че Албена не е убила никого , ако не греша :) а детето си е преди всичко нейно ...

Поклон пред това, което са направили Албена и Максим! Но няма как да не ми става неприятно, когато чета такива новини. Да е живо и здраво детенцето! Разбираемо е, че Албена е подкрепила Максим, защото го обича! Всеки би подкрепил любимия си човек в трудна ситуация! Но наистина е недостойно да дават интервюта за личния си живот! Максим е карал пиян, почернил е не едно семейство и се е отървал безнаказано! Ако наистина се чувстваше толкова виновен, щеше да се признае за такъв и да полежи няколко годинки! Просто всеки истински българин има чувство за справедливост! А когато няма справедливост, щастието на един убиец винаги ще дразни!

Той се призна за виновен , затова му дадоха условна

толкова се е признал за виновен, че след това е продължил да кара без книжка

През 2007 година Максим Ставийски предизвиква катастрофа в пияно състояние, при което убива млад мъж , а приятелката му остава в кома и до днес. Наказан условно!!! Отнемат му книжката до 2012година. Въпреки това само 1 година след катастрофата Максим е заснет да шофира чисто ново Ауди.Без книжка!!! Преди 2 месеца в Москва Максим предизвиква нова катастрофа (през февруари тази година), този път за щастие без пострадали. Това е ефекта от липсата на адекватно на престъплението наказание. На Албена и пожелавам много здраве и щастие и на сина и също. Лошо не пожелавам никому.

Забрави да споменеш, че преди катастрофата участваха в рекламна кампания по телевизията да не караме след употреба на алкохол.

Какво като шофира без книжка? Един милион български цигани също шофират без книжка. Не че го оправдавам, но точно по същото време един друг Хамър уби жена и то на пешеходна пътека и шофьора се отърва с условна присъда. Защо тогава за МС трябва да е различно, защото не е мутра ли?

Не разбирам вие малоумни ли сте, какви сте?!! Кой тук съди МС, а оправдава някой друг? Или четете два реда и се пънете да се включите с коментар?!!

Глупаците които хулят Албена и Максим ,са мижитурки. Албена е прекрасна успяла жена . Максим е донесъл слава на България !! Платил е за това което е извършил . Вие да го убиете ли искате ? Това какво щеше да промени.Престъплението което той извърши ще му тежи като камък цял живот.

Ти деца имаш ли?

Добре , според теб какво наказание трябваше да понесе той ? Смърт?

Мислиш ли, че му тежи? Запознай се малко по-добре с фактите или поне прочети коментара над твоя и тогава говори!

Ще му тежи и така и трябва да бъде. Защото и на онези семейства им тежи! И не са глупаци хората. Когато няма адекватно наказание от закона, остава обществената санкция!

не познавам българин, който не е карал поне веднъж пиян! всички сте мачовци и на важ една биричка или пук две не ви пречат, ВСИЧКИ карате пили в тая държава...Лицемери

Не съди за другите по себе си. Аз не шофирам пил никога, не съм и няма да го правя. А ти че не можеш да излезеш от селската кръчма е твой проблем - дано убиеш само себе и, не и невинни хора.

това, че ми подскачаш с клишета не променя фактите! може ти да си едиснтвения, който никога не кара пил, но е масово явление и всички много добре знаете това

Аз НИКОГА не съм карала пияна, не съм карала дори и пила! Мъжът ми също! Отговорните хора са си отговорни във всяка ситуация :)

Абе ,вие праведници и чисти,като сълза, с какво право я наричате убийца и какво искате от тази жена,ДА НЕ РАЖДА,да не упражнява професията си,да се обеси ако може.Само,като чета начина по който се изразявате ми е ясно какви нещастници и неудачници сте в живота.Тя се отказа от кариерата си на спортист в най силния си период,заради катастрофата.И освен това, Максим не е бил пиян,защото установиха 1.1 промил което се равнява на около 60гр.алкохол . Вие друга преса не четете ли освен Жълта,където няма една вярна дума и се търсят само сензации.Как не ви е срам дразните се че се радва на детето си.Тя е изключителен талант в цял свят и се възхищават .много интелигентен и скромен човек.Във всички социални мрежи и благодарят,че е на българска сцена и я гледат с най голямо удоволствие, а вас никой не ви кара да я гледате ,четете жълти вестници и си гледайте чалга.Всеки ден стават подобни катастрофи за съжаление с фатален край, и почти всеки шофьор е бил на косъм от подобни инциденти. ОБИЧАМЕ ТЕ АЛБЕНА.

А ти коя си ,да даваш правосъдие?

тази жена толкова много слава е донесла за страната ви, а вие я хулите. Това, че толкова много негативни мнения има за нея, все едно е изгубила половината от живота си. За какво е виновна, че мъжът и е постъпил идиотски? Според мен, щом Максим си е тръгнал от БГ и не се появи повече по медиите значи, че доста виновен и изтормозен се чувства човека след случилото се. По-гадно е да си изтормозен психически отколкото физически. Грешка на Албена е, че въобще се върна. Трябваше да си живее кротко и щастливо в Русия. Това щеше да и спести доста незаслужени обиди.

Не, грешката и не е, че се е върнала. Грешката е в това, че търси публичност по такъв начин. Ако да речем публичните и изяви бяха насочени в благотворителност към болни деца (не непременно финансова, може и да е дейност), хората щяха да имат друго отношение.

НЕЩАСТНИ БЪЛГАРСКИ БОКЛУЦИ ЗАВИЖДАЩИ НА ЕДНА НАИСТИНА УСПЯЛА ЖЕНА - АЛБЕНА ДЕНКОВА ! ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЕ НИЕ ПЛЮЕМ ! ТОЧНО ТОВА Е ПРИЧИНАТА ДА СМЕ МРАЗЕНИ ПО СВЕТА ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИТЕ ТАЛАНТИ КОИТО ИМАМЕ ! ПОЗОР ЗА НАС !

Отгледайте си го в Русия,че няма как да не наследи водката от баща си,поне там да си кара колите.

Наглост и безочие! Лично аз не гледам подобни телевизионни бози, но по коя телевизия се гаврят така с хората? Искам да знам, за да включа въпросната телевизия в черния си списък.

Щом никога не си я виждал въпросната телевизия, значи отдавна ти е в черния списък... интуитивно...

Ако го беше напуснала тоя руски казак-убиец,народа нямаше да я намрази толкова.

Добре де, вие ще напуснете ли половинката си, ако предизвика нечия смърт на пътя след употреба на алкохол?

Денкова ще спечели ,ДЕНСИНГ СТАР, за да изчистят имиджа й и да покажат колко много я харесват

Какво ви е виновна Албена? Тя нито е шофирала в катастрофата, нито е казала на мъжа си да пие. Сигурно и е много трудно. От световна шампионка за един ден стана "жената на убиеца" и изгуби положението и славата , за която се е борила двадесет години. Резултатите от нейния труд са като нейно дете, нейна рожба и тя ги изгуби вместо да им се радва още.

Без да умаловажавам стореното от Максим, ама аман от лицемери, живеете сред престъпници, управляват ви престъпници, част от вас работят за престъпници, вероятно част от вас също са престъпници, а сте се хванали за жена и дете, които на вас лично нищо лошо не са ви направили. България е една изключително болна и изкривена държава, в която и на положителното се гледа с отрицателна нагласа. Като сте толкова отворени, защо не кажете и някоя "добра" дума за бащата на Мануела? А, забравихте за какво този "благороден, човечен и състрадателен" мъж и "баща"... използва събраните от дарения пари? Някой по-долу го е казал, внимавай какво говориш днес, защото не знаеш какво ще ти се случи утре.

Част от дългия списък на убийци-хуманисти, затрили не един и два невинни човешки живота по пътищата на България без никакви последствия за извършителите: Кирил Маричков Емил Кюлев Георги Калоянчев Максим Стависки

Разликата е, че Маричков и Калоянчев не зарязаха професиите си. И никой не ги заплюва. А Максим го изкараха най-черната овца. Хайде някой да ми обясни каква е разликата с останалите? Ще кажете "ами той е бил пиян". Не виждам разлика дали ще те блъсне и убие пиян или трезвен шофьор.

А бе, глупако, Калоянчев никога не ми е бил симпатичен - лиготии, неподходящо телосложение и пр., НО за катастрофата, при която загина жена той няма НИКАКВА вина, тя просто е скочила под колата му!!! Другите трима са жалки отрепки!

Тъпата патка каза след катастрофата по телевизията (!), че музиката на Моцарт, под която за танцували преди това им е донесла нещастие?! На тях!!! ...а не на потърпевшите! Тя добре е знаела колко арогантен и агресивен е бил любимият й на волана. Тя е съучастник! Преди катастрофата са били при баща й, който почерпил Максим.

Дали мама ще му подари Хамърче? А може би направо две?

Убийци.

Това е жена дала много за България и е грозно да я обиждате но трябва да е по деликатназащото живота на момичето е съсипан...

Права е, хубаво е да имаш деца .....ама е гадно някой пиян наглец да ги убие ( и то безнаказано) ...... животът е махало , хубавото за вас мина идва лошото , а махалото с пари не можеш го спря ......

Какво ви е виновна Албена и сина й че казака се е натряскал и убил бе, българи. Жената няма никакво отношение към катастрофата. Или искате пак да ви залеят с новини за Тракийската оФца Ни Ло и грозноватата и глуповата Лора Караджова?

Колкото си нервен, дваж повече си тъп! "Казака" редовно е карал с алкохол в кръвта и ВИНАГИ е шофирал агресивно! Кой му е дал да пие преди катастрофата?!

Ухилена нахална нагла шафрантия! Трябваше оня алкохолик сега да гние в затвора, пълна конфискация на цялото им имущество, за да се покрият щетите на жертвите ......

стига сте обиждали тя не носи вина за Максим и е гадно да се натяква ,а когато беше шампионка ..викахте браво.. но трябва да си мълчи

и zzzz когато спечели световната титла така ли я обиждашелеке си. а и не е карала тя...

Колко дебелокож трябва да си, за да дойдеш да танцуваш в България? На кого са му притрябвали точно нейните танци? Има изгорени сърца от мъжа й, тя танцува. Все пак тя и той са едно цяло. Знаем, че е щастлива с детето си. Защо трябва да го дрънка. Нула мозък.

така е ако съм на нейно място ще си мълча предимно

Нямала била вина. Ако бях на нейно място, никога, ама никога нямаше да дойда да танцувам в България. Нека да е щастлива, но е срамота, точно тук, където има почернени от Максим семейства, тя да ни обяснява колко е хубаво да има дете. Няма как това да е умна жена.

да признавам че и липсва деликатност

А ти си ужасно тъпо същество! Ама ужасно!

Ти в някакви по-специални взаимоотношения ли си с тях, че така стръвно се възмущаваш тук? Човекът е написал много смислен и балансиран коментар, не виждам защо се ужасяваш.

Като ти липсва ела тук в БГ! Не се правете на щастливи, защото знаете какво стори максим! Има възмездие, да знаете!