Диляна Попова е в четвъртия месец, очаква момче

Диляна Попова и Асен Блатечки потвърдиха официално информацията, че са заедно и чe очакват дете.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова е в четвъртия месец, очаква момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и красиви боклуци! Диляна Попова е от тях!

Преди месеци/ тя не беше родила/написах, че щастие не се гради върху нещастие/ и предсказах, че ще се раздели с Асен. Това, че ходи да вижда всеки ден детето си, не означава, че са семейство. След време ще започне веднъж в седмицата да го посещава, след това - веднъж месечно ... накрая само на рождени дни. Такъв е живота! Асен не е мъж за една жена. Спомням си, че преди години Диляна беше казала, че НИКОГА няма да позира гола, но ето, че и това вече е факт. Ще й се налага и за в бъдеще .... въпреки, че и помагат в отглеждането за детето, според мен си е самотна майка.

не мога кво да правя немога да правя секс по три часа......ей я на да дойде някой друг да я оправя Диляна: да си оди при неговата .... старец увехнал

че не живея в България.Тук съм за по няколко месеца.Но се интересувам по интернет какво става у нас. Но Ди ляна Попова познавам само като приятелка на Балтечки. По снимките разбирам,че може да е манекенка, актриса, а може би и поппевица.Няма лошо.Да са живи и здрави и тримата.Но ме заинтригува възрастта й, защото ми се вижда с повехнала кожа.До Елен еди коя си на снимката изглежгда като че ли й е майка.-

А бе Дилянче много си хубава и това е причината да не те коря за постъпката ти. Хубаво е че си обичала и си дала живот на едно детенце в края на краищата тази държава има нужда от деца и то със сигурност ще бъдат хубаво като теб! Пожелавам Ви здраве и много здраве!

Наистина, ама наистина няма жена, която иска да е с даден мъж и да откаже предложение за брак.Такива - "ама аз живея с него и сме много щастливи", смятайте означава - "примирила съм се вече".Аз също бях твърдо против сватба, въпреки, че направихме, не исках да имам булчинска рокля за 500-600лв, защото така или иначе прашасва в шкафа вече 10 години, не исках и оркестър с хоро.Но пък получих предложение за брак със страхотно красив сребърен пръстен, който нося още с удоволствие.

Над 200 коментара и два основни извода: 1. Мъжете изоставят жената ВИНАГИ заради по-млада и по-красива жена. Жените изоставят мъжете ВИНАГИ заради по-богат мъж. 2. Един мъж, който не предлага брак значи смята, че ще намери нещо по-добро и си оставя вратичка да изчезне, когато му омръзне. Никоя жена, ама никоя няма да откаже на предложение на брак, освен ако в същия този моментна предложението не си търси по-богат мъж. Както и да го въртите и да го сучете, в брака всичко опира до младост/красота на жената и финансови възможности на мъжа.

Евалларка!

Спала е без гащи, затова....

Нещо се объркало с писането, Исках да кажа че се е това че се разделил със съпругата си, незначи се отказал от детето си.

Чакайте бе хора, това че се е пазел незначителни. Че се отказва от детето си. Живеем в 21- ви век все пак. Що са глупости са това от сорта, че видиш ли мъжете едва ли не зарязват всичко с лека ръка, а пък видиш ли жените търпели заради децата си.Ами и аз съм жена и аз мисля първо за детото си, но ако аз не се чувствам добре с съпруга ми и нещата не вървят, а ако пък трябва да търпя и унижението да ме съжалява, а мерси. Всеки има право на щастие , никой никому не е длъжен. Детето си е дете, то винаги ще си бъде на първо място независимо от това, че родителите не са заедно. Естествено това е в зависимост от това до колко интелигентни и отговорни са родителите.

Нещо се объркало с писането, Исках да кажа че се е това че се разделил със съпругата си, незначи се отказал от детето си.

Ок, моите уважения тогава, мислех си, че имам работа с поредното мнение, което просто философски разглежда нещата. Не, че разбирам докрай именно Вашата позиция - идваща от пострадала при подобна развръзка жена, но всеки има правото на мнение. Все ми се ще, като общество, да имаме някакви по-солидни устои, свързани с морала, а това, че ги нямаме и причините за това е друг въпрос.

Още нещо ще ви кажа, че съм била в положението на дъщеря му, когато на 5 г. моят баща изостави майка ми заради друга жена, но тя се оказа такъв борбен човек, че успя сама да ме отгледа и възпита. Така че няма повече какво да се коментира за морал в нашето общество.

Стефи, ние нашият кюп го гледаме, и като го гледаме виждаме, че това което се е случило на Диляна и Асен е нещо, което се е случвало и на много обикновени уж хора, като нас. Само, че някои от нас са избрали МОРАЛА пред УДОВОЛСТВИЕТО и не са тръгнали по техния път. Постави се на мястото не жената на Асен Блатечки и на непълнолетната му дъщеря - би ли искала някога да изпаднеш в тяхната ситуация? Не, нали? Затова и моралът е онова неписано правило, който е хубаво да тържествува в подобни моменти. Да, знам, че в човешките отношения, не всичко е просто като 2+2, но тези които загърбват чуждото нещастие са обикновени егоисти и нищо повече.

А морално ли е "Гражданино с мнение" Блатечки да живее с жена си в лъжа, при положение, че вече друга му е на сърце??????

То по тая логика може всяка вечер различна да му е на сърце.

Еми нека са щастливи заедно, с брак, без брак, хората ако се обичат подписа не е застраховка, толкова хора има, които са сключили брак, пък след време се развеждат, така че всеки трябва да си живее живота, както намери за добре. Не можем да бъдем съдници на другите, да си гледаме нашият кюп.

Това е супер егоистично.Като си егоист, то тогава по-добре не се обвързвай.Кютай си сам, само и единствено за себе си.

детето още като се роди трябва да се излекува от др..ата

Момичета и дами, бъдете сигурни, че един мъж не предлага ли брак, не му е читава работата. Няма жена, която да не иска, просто няма такава! Могат да говорят, че не искат,че не обичат подписа, но вътре в душата е съвсем друго. Повярвайте ми на 100%!Не случайно и най-богатите хора по света, се женят.

Ето ти една жена, която не иска брак, живея с мъжа си щастливо вече 7г и дете си имаме, така че с брак без брак важното е да се обичаме и уважаваме

Ако Ви беше предложил предполагам щяхте да сте "за" брака. Разбира се, че когато мъжът не предлага жената няма друг избор освен да приеме съвместното съжителство. Тук въпросът е дали жената наистина не иска и би отхвърлила предложение. Аз смятам, че все още не се е родила такава жена.

Много коментари, някои от тях много стойностни. Това за съжаление са нещата от живота, случват се често и никой не е застрахован. Мъчно ми е за детето му, 14 години не е малко, най-трудната възраст е пубертета. Тогава децата най-тежко приемат разделите. Но всичко зависи от родителите, ако подходят с разбиране и запазят уважението помежду си в името на детето всичко ще е наред. Спомням си преди години интервю с Иван Ласкин, който също остави жена си заради Александра каза, че двете с дъщеря му са много близки и се разбират. Също така в класа на дъщеря му почти всички деца били на разведени родители и детето му не се чувствало по-различно. Като се замисля в днешно време повечето деца са на разведени или разделени родители и по-малко на стабилни семейства, така че вероятно е прав. Бих посъветвала Асен и Диляна, ако си направят труда да прочетат да не демонстрират публично отношенията си. Да, известни са, но винаги могат да откажат интервю и да останат в сянка. Тези статии ги чете дъщеря му, бившата му жена и съучениците на дъщеря му, а децата понякога са жестоки. Утре може да й се подиграват заради обидните коментари по адрес на баща й и новата му жена. Детето не е виновно, за да се срамува за грешките на родителите си. Тази показност е излишна. А относно разсъжденията им за брака - нямам думи. Бракът не е само един подпис, издръжка и подялба на имущество. Символът и значението му са много по-дълбоки. Но няма смисъл да го обяснявам, самата им постъпка ясно говори, че за тях бракът не е ценност и не е до живот. Много повърхностни и грозни разсъждения, с които започва една влюбена двойка, очакваща дете. По-добре да си бяха замълчали вместо да се излагат. Така все едно се оправдават. На бившата му жена и дъщеря му пожелавам сили, късмет и щастие. Времето лекува.

Ценности няма, а да искат наистина двама души да са заедно цял живот - това е бракосъчетанието. Н-о-о- сега не са много сигурни. Няма силни чувства. А и нали сме много "разкрепостени".Днес с един/една/ утре с други.... Оправдават проституция и ку-варлък-

Вселенски закон: не можеш да градиш щастие върху чуждо нещастие.

Можеш,можеш, много го направиха - я колко политичета се разведоха и си взеха млади жени..............Е нещо да им се случи? Махни вселенските закони, морал няма. Да тръгнеш да разделяш мъж от жена и деца........................

Така е, всичко опира до морал, възпитание и ценности. По-долу четох, че всички мъже сменяли жените си с по-млади. Според мен ги сменят тези с пари и известност, както е в случая. Никоя 20 или 30 год красавица няма да тръгне да развежда 50 или 60 год. мъж, ако не е финансово красив. Останалите мъже сменят жените си само в сънищата и фантазиите си. Тяхната разлика не е такава, но имам предвид други двойки. Не че е и мъжете не омръзват на жените си, ние също се влюбваме, но на първо място за нас винаги е детето. Отказваме се от собственото си щастие в името на детето. При повечето мъже не е така, на първо място е тяхното щастие и егоизъм. Връзката майка-деца е много по-силна, отколкото баща-деца. Разбира се има много съвестни и отговорни мъже, които си държат на семействата, но в повечето случаи мъжът напуска семейството, а не жената. Дори когато жената го напуска пак е заради изневери на мъжа. Този поне е имал доблестта ди си тръгне, а не да мами жена си и да води двойствен живот, както правят много мъже. Това за мен е още по-неприятно и долно.

Eee най-после Дилянчето да опита и през парадния вход. Ми то все през задния чавета не стават бре ;-)

НЕМА СТРАШНО, АЗ ЩЕ ИЗДЪРЖАМ ДЕТЕТО

Страхотни, да са живи и здрави и да си се радват на бебчето! Дано са обградени от хора, които ги обичат, а не от злобари които се чудят само за кого какво да злословят, вероятно поради липса на щастие в техният си живот...

По отношение на брака ще кажа, че вече има свобода да избираш с брак или не да родиш децата си. Но уважаеми дами и господа нямаме ли воля и желание да кажем това е човекът с който иска да живея сега и то напълно законно и децата ми да знаят че той е баща им. Когато дойде времето и ако дойде ще се разделим, щом има брак има и развод - нека всичко да е както следва. А тези където казват, че няма значение брака мисля, че за тях нищо няма значение. Значи може и така и целият им живот е "може и така"

права си, развод има, но при един развод трябва да заведеш детето си в съда и то да каже дали иска да живее с мама или с тате. не искам децата ми да отговарят на непознати кого обичат повече. Веднъж вече се разведох, добре , че без деца - гнусна работа, висиш в съда, вика те някаква кифла, говори ти на висок тон, заповядва ти ...айде мерси. Сега си имам партньор, имаме две деца, няма по-любящ и грижовен баща от него. Ако се разделим,зраве, но сме се разбрали, децата 4 дни при мен, 4 при него, а на празниците през година ... и така. Знаем си стоката не искаме някаква/и да ми определя т издръжки и дръжки.

Това с договорното е могло да се случи и при развода, ако не знаете - така, че в случая нещата опират не до въпроса брак или съжителство, а до двамата - ако могат да се разберат цивилизовано /за издръжка, режим на виждане и т. н./ няма пречка при развода

Тази гореща двойка ще бъде история след година -две.Ако един мъж напусне жена си заради друга - и новата ще бъде зарязана по същия начин.

брака е узаконено ограбване на мъжа, в много редки случаи и на жената, брака е доброволен затвор за този, които прави повече пари и раи за мързеливи жени златотърсачки. накратко, брака е законен начин за ограбване и експлоатаця на човека от човека. брака е вопющо нарушение на правата и свободата на всеки индивид. да те съдят за това, че не удовлетвотяваш сексуално една торба с която си имал глупостта да сключиш брак, не, това е домеин на дебилите и тарикатките.

Браво! Точно затова не искам да сключвам брак с мъжа ми, за да не изпита никога този затвор и това грозно чувство за които пишеш, обаче тук е пълно с хора, които ме убеждават, че видите ли абсолютно всяка жена мечтаела за законен брак..

Не ходеше ли доскоро този по медиите да разправя колко е верен на жена си и не поглежда никоя друга. А тя каква станала работата.

Тюх, язък за хубавата мома, ама е доста глупава, баш този грозния да я осемени. Сега детето ще е глупаво като нея и грозно като него. Язък, язък! Дичо беше по-голем красавец.

беше много хубава пред..,незнам ,може мойте представи за красота да са се изменили ..все пак желая им успех ,а на бившата му съпруга,ами след всеки дъжд ,изгрява слънце.

Помните ли Силви ван дер Варт? Симпатичното миньонче, което пребори рака.Преди около година нейна приятелка забременя от мъжа й- сносен футболист.Пресата гърмеше, а Силви беше на фокус.Какво се случи?Бебето не се роди- спонтанен аборт....Не ме разбирайте погрешно, но са наложителни няколко извода: Вместо да се търсят сензации, редно е да се прояви разбиране към съпругата и детето на този расов жребец.И също, скъпи млади влюбени, преди всичко- влюбената, не навирайте щастието си така сензационно на фона на чуждото нещастие.Да сте живи и здрави, но живота е извън "новините"! Успех на всички да намерят щастието си!

Eeeх, Дилянке... Що с Асен бе...

Защо не Асенчо? Доказа се като тъп - колкото нея.

смешници сте вие, Дир, няма какво да се занимава с вас човек :)

Вярно са смешници. В темата за Рапъра Устата написах просто и ясно - да не пее пред бебетата си, че ще се уплашат. Какво извън темата има, че ми изтриха коментара?

Ауууууууу ама изумителна новинЪ.

горкото дете, ще бъде извънбрачно, това винаги малко или много създава проблеми, аман от бащи тарикати

направо копеленце, нали? Като си помисля, че и моето момче е такова, но пък има щастливо детство и родители.

Да, горкото, представяш ли си колко сте жалки - сега трябва да го лъжете, че сте женени, за да не разревете горкото дете. Егоисти и лъжци. :)

Извънбрачно? Че то половината деца вече се раждат извън брак. Ако продължи тенденцията, родените в брак ще станат малцинство. С две думи, не го мисли, няма да е с нищо по-различно от връстниците си.

Аз имам две извънбрачно родени котки, които са и осиновени при това. Мале, не ми се мисли като вземат да ме питат за някои работи.

Да, видяхме, че не държиш на брака, нямаше нужда да се обясняваш :)) Хахаа, тарикат.

Много се радвам за тях, прекрасна двойка са. Пожелавам им здраве и щастие.

нека се раждат българчета

Диляна е много секси.. но щом хубава и известна дама като нея е стигнала до там, че да се заиграва със семеен мъж, то кво остава за другите не толкова красиви като нея! Никъде ли другаде не те огря бе Дилянче??

На снимката ми се вижда малко разкекерчена. Не е мой тип, да кажем :)

в лице прилича на патица. може и симпатична да е била преди, ама тя уста как моя да ги направи. а и доста пошло гледа. явно е и доста елементарна като и чета разсажденята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предполагам, че подобно на мен, твърде много хора не се интересуват от тази "грандиозна" новина. Да се радват на сходността си и да бъдат по-скромни.

О, Боже-е-е, какви морални, мъдри, свестни граждани сте всички! Как добре знаете кой с колко е спал, кой с кого трябва да живее и кой от кого трябва да роди! Каква пошлост, каква простотия, какво нагло самочувствие - да нападаш хора, които не познаваш и с които нямаш нищо общо. Да се произнасяш по въпроси, които животът решава сам, без да ви пита - да има или да няма брак. Ама след като сте толкова непоклатими, сигурни, убедени как точно трябва да се постъпва в живота, след като винаги постъпвате според разбиранията си и сте праведни в детайли, след като имате едни щастливи семейства, процъфтяващи и почтени отношения и никога не бихте погледнали вече друг мъж или друга жена, защото сте един път завинаги постигнали най-доброто, защо не си гукате сладко-сладко в собствения си рай, а леете, леете, леете жълта злоба? По стъпките ви никне жълта злоба....

Няма как да сложа повече плюсове. От мен имаш много...

То и ти да афишираш навсякъде какво правиш, с кой спиш и тн. и теб ще те обсъждат хората! Това е цената да си известен.

Да ти е идвало на ум, че когато си известен не държиш да афишираш, а хората ровята, следят, разпитват те... Едва ли Диляна гори от желание да се обяснява, но виж само броя на коментарите в Дир-а. Ей, много народ се вълнува... Оставете хората да си живеят живота, нищо лошо не са ви направили. Гледайте си собствената паничка!

А то и ти да имаш интерес към това кой с кого спи и кой с кого живее, и известен да е, и да не е известен, пак ще го клюкариш. Това е цената да си посредствен.

Имам чувството, че Диляна си го е написала този коментар от името на ГОСТ. Много прилича на онова писмо до медиите, в което се оправдаваха с Асенчо.

Прекалено сте разпален в защитаването им. Никой не ги напада. Просто те са сходни - "Подобното се привлича" и това е резултата. Без коментар...

Едно си знае баба, едно си бае! Не разбирате ли, НЕ СТАВА ДУМА ЗА ТЯХ, много е съмнително, че те изобщо ви четата глупостите. Става дума за ВАС, става дума за това, КАКВИ СТЕ ВИЕ. Това, което говорите, характеризира вас, а не тях или някого другиго!

Уважаеми злобни мишки, Айде да си проветрите под собствените чаршафи първо, преди да надничате и морализаторствате под чуждите.

Еми никой от форума не виновен на двамата, че се бутат да са известни и да се пише за тях!